A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok,

Rena Balazsnak jobbulast, orulok, hogy mar kifele mentek a betegsegbol. :)
Milannak gratulalok! :)
Gabi sajnalom, ami tortent. :( Vigyazzatok magatokra.

Lanyok Ricsike is talan mar tobbet ker enni, ami nala 120 gramm, de nem mindig csuszik le neki, tomni kell, mint a libat, mert a cumin is sir, szoptatni meg most nagyon kevset szoptatok! :( Voltam penteken dokinal, benott a labamon a korom, es durvan begyulladt, gennyes meg minden, es kaptam ra antibiotikumot, ezert csak reggel, meg este szoptatok egy kicsit, de fejek, hogy ne apadjak el. Kedden megyek vissza es akkor megcisnalja a labam....a durva az, hogy a masik labamon is kezdodik. Nem tudom mitol, meg mi ez, soha nem volt semmi ilyen bajom, nem pedikurozok maskepp, mint 20 eve, szoval nem ertem! :( Tesom szerint a korhazban elkaphattam valamit, mert neki se volt soha es szules utan lett, es masoktol is hallotta!! :( Hat nem tudom. De remelem tulelem a keddet..irtozom az ilyenektol!!!! :(
Ti nem lettetek total roncsok szules utan? A szexnek annyi, nekem faj...ebbol meg egy gyerek nem lesz, ha igy maradok, de hazaselet se!! :( :( :( Raadasul valami nyavajam lehet, mert valami folyasom van, a terdizuletim nagyon fajnak, kezd a derekam, hatam, hajam olyan szinten hullik, hogy remelem marad 3 szal...szoval en kisse totalkaros vagyok! :( :( Meg szerencse, hogy ez a kis gyonyoruseges bogarka mindent meger es itt van nekunk!! :)
Bocs, hogy magamrol irtam, a roncs letezesemet! :(
Ricsike amugy tundibundi, szerdan kapja a 3 .havi szurit, remelem megusszuk majd most egy kis hoemelkedessel utana!!!

Puszi mindenkinek es remelem ti fizikailag jobb allapotban vagytok, mint en most!

Kép

Kép
lorcika

Lorci, nekem azt javasolták a sexre, normális valamilyen szinten, hogy fáj, szóval, hogy gyakorolni kell, s bejáratódnak majd a dolgok. Én is úgy érzem átrendeződtek a dolgok, dehát gondolom ez normális. Ráadásul engem igencsak foltoztak szülés után, talán Riella írta anno, hogy jó sok cérna került belé, hát belém is. De igen, ahogy írtad, mindent megérnek. :)
A hajhullás is állítólag normális, nekem 3-4 hete kezdte, le is vágattam a hajam.
A térdfájás szerintem már nem normális, de nekem bevált, hogy egy kicsit tornáztam, s erősödhetett egy picit a combom, s most jobb. Próbáld ki, de tényleg keveset csináltam, még izomlázam sem lett.
Úgyhogy fel a fejjel.
Milyen antibiotikumot szedsz? Tuti, hogy nem szoptathatsz mellette? mert pl én is szedtem az elején semicillint, s ugyanúgy mehetett a szopi. Minden orvos azt mondta. Gyerekorvos mondta, hogy nem?
Jobbulást!
ági_bp

köszi Lorci!Pont ugyanazok igazak rám,amiket irtál,kivéve a szex,mert csaszim volt.A körmömön én is kiakadtam,semmit másképp nem tettem.Az izületeknél viszont vezetek,nekem a csipőm is nagyon gáz,meg a gerincem is,ha Brendust 10 percnél tovább tartom,félek sokszor,hogy leejtem.Az antibiotikum mellett szabad szoptatni.Én ugyan most tök beteg vagyok,még gyógyszert nem szedek,de ma tuti forralt bort nyomok arcomba,mert levegőt sem kapok...pedig sosem szoktam beteg lenni.Meg borozni sem.Na de ma!!!!

Valaki szed kalciumot????szabad??meg izületre bármit,mármint anyutól kaptam biogyógynövényekből készült kapszulát,csupa vitamin,amit ugye elvileg szabad,de mégsem tudom,szedjem-e.Valaki esetleg menstruál már?3 hétre szülés után megjött,azóta rendszeres,és utáááloooom!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Dalacin C antibiotikumot szedek, azt mondta a doki, hogy kevesebbet szoptassak, átmegy a babába, de nem olyan nagy gond, mégis ha lehet akkor ne cicizzek sokat. :shock: A dobozon meg az van, hogy nagyon indokolt esetben szabad szoptatós anyának adni!! Hát most kibirom ezt a pár napot (remélem pár nap, bár lábam szerintem ugyanolyan, mint volt...sőt tán rosszabb...lehet levágják tőből :() és akkor mehet megint minden. Azért reggel este szopiztatok, mert kell neki, napközben is van úgy, hogy keresi a cicit és rövid ideig néha ráteszem.

Hallottam múltkor a tv-ben, hogy iylen izületi fájdalmak akar 1 évig is tarthatnak terhesség után!!! :shock: De a torna majd biztos segít. Amúgy is most már lassan igazándiból kéne fogyózni, legalábbis visszafogni a kajeszt és többet mozogni! :oops:

Gabi sajnos nem tudom szedhetsz-e kalciumot. Szedsz valami vitamint? Én szedek még Elevitet.
Nekem még nem jött meg, csak ilyen izééééé van! Jajj fenébe, nem akaroooook elmenni a dokihoz!!!! :( :(
Oké majd gyakorlom a szexet....szűz lány szindróma!!! :? :roll:

Kép

Kép
lorcika

5 hónaposak vagyunk! hurrrrááá! :D :D (mutatja is a vonim, tök jó :))

mindenkinek jobbulást - gyermekeknek, anyáknak egyaránt!

bringa, te meg igenis gyere vissza, mert számomra Te vagy a topic lelke!!
Vendég

Sziasztok Lánykáim!

Hiányoztatok. Már itthon vagyunk. Pénteken megjöttem macskával anyukáméktól. Este pedig jött párom. Egy hét után jó volt őt látni.
Aztán kaptuk a jóhírt, sógornőm megszült, ma voltunk látogatni a kórházba, hát hihetetlen édes. És ott pilláztam, h. aztaaa, Emma ennél még kisebb volt.

Tegnap egy gyönyörűséges esküvőn vettünk részt. A legjobb barinőm ment férjhez, Emmával már nem volt ugyanaz a szórakozás, hiába. Szóval nem tudtam 100%-osan részt venni.
De képzeljétek, ugye pénteken hazajöttünk, erre kiderült, h. nem megy a fűtésünk (gázcirkó). Elméletileg csak bekapcsolnám és pikk-pakk felfűti a lakást. Na de nem működött. Megjött párom, elfutott tescoba hősugárzóért, de nem kapott. Úgyhogy egy éjszakát így nyomtunk végig, meg is fázott szegény babám. Másnap beszereztem egyet azért. Viszont az esküvőn tetőzött szegénykémnek, úgy szortyogott, nem győztük leszívni neki. Orrszívó porszívóval, de nem volt porszívó, úgyhogy apa szítta...szegény.
Szóval így még gázosabb volt a lagziban, h. közben Emmám meg van fázva, be van dugulva az orra és közben ordít, mikor szívjuk neki....ááááhhh.
De lányok, az az esküvő egy olyan csodás helyen volt, tudjátok, mint a filmekben, álomszép. Erdő közepén, egy völgyben, kinnt a természetben, minden zöld, fehér székek masnival és az ifjú pár is nagyon szépek....szóval hihetetlen volt.

Gabi baba, részvétem. :cry: Sajnálom.

Lorci, a fizikai tünetek hasonlóak. Izületeim tropák, úgy érzem, katasztrófa, fekszem, ülök és alig bírok felállni, durva nagyon.
A lábujjamon a körömágy be van gyulladva. De ez basszus mitől?
Szex nekem is marhára fáj. A hüvelyfalam ég. De ma muszáj próbálkozni, apa egy hete nem volt itthon, aztán....
Mi volt még?
Jaa, a hajam meg úúgy hullik, pedig levágattam. De nekem szülés óta egyfolytában hullik. Mikor lesz vége?

Na, mindenkit csókolok! Bocsánat, h. nem reagáltam mindenkire!

Most lépek, jön az éjszaka és én egy jót fogok aludni. Remélem.:)

Niki

Kép
niki30

Doo, nagy-nagy gratula az 5. hónaphoz! Jesszusom, de megy az idő!

Kép
niki30

kórházban javítom:)

Kép
niki30

Mi is pótolunk, de inkább esténként, ici-pici tápszerecske ici-pici kislánykának:)

Kép
niki30

Sziasztok,

szerencsére hétvégére elutaztunk, és nem tudtam mérni, mennyit eszik Zsófi, plussz előtte tejciszaporításként visszatértünk a napi 6-szori kajcira, és a reggeli kaják kivételével mindkét ciciből etettem alkalmanként, így valóban ahogy Doo és Gabi is írta visszajött a tejcim :D Köszönöm a támogatást csajok!!!
Majd szétdurranok újra :) Abba is hagyom a mérést, miután tegnap este megnéztük és Zsófi 5 nap alatt 20 dekát hízott... kismalac :) Most viszont este 10 óta még mindig alszik... fél nyolc van :roll: szegénynek úgy néztük elindult a második fogacskája is, pedig még az első is csak félig van kint... kicsit korán fogzik a drága...

Gabibaba, piroskám már nekem is van, gondolom azért mert éjszaka nem etetek. Éni s vettem kalciumot, de nem kezdtem el szedni, majd ma megkérdezem anyóst lehet -e, és megírom.

Doo, nagyon nagyon boldog 5 hónapos fordulót kívánok!!! félelmetes hogy repül az idő, rokonok teljesen le voltak nyűgözve mennyit változott Zsófi 6 hét alatt :) Azért örülök, hogy mégsem hagytad el a topikot, nagyon hiányoznál :!:

Bringa is nagyon hiányzik nekem :!: Bringa légyszi írj! Lili is hiányzik!

Csajok, én is szedem az Elevitet, és bár kicsit hullik a hajam, meg fáj a hátam, pedig ZSófi jóformán csak böfiztetni van a kezemben,
járok masszázsra és csodákat művel, bár a masszőr azt mondta nem gondolta volna, hogy így megizzad mire kimasszírozta a csomókat a hátizmomból... :roll: A vérképem is tök jó lett, szerintem ilynekor nagyon kell a vitamin, én is elég lepukinak érzem magam, mintha a szoptatáskor kiszívná a gyerek az életerőm...

XX ről nem írok, mert kihajítotok a topikból :wink: Csak annyit, hogy van ellenpélda , (igaz én csaszis vagyok) de szóval higgyétek el, nem lehetetlen hogy szuper legyen újra :)

Milánnak gratula a hasraforduláshoz!!! Zsófi lusta kucu, háton szeret feküdni és a feje fölött matatni a praclijaival :)
pici76

Rena, nagyon ügyi vagy hogy ilyen jól átvészeltétek az első betegséget, remélem Balázs már teljesen meggyógyult!

Emmácskának is jobbulást!
pici76

Sziasztok!

jaj,annyira aranyosak vagytok,már majdnem hüppi van :cry: :cry: :cry: ,már van is :cry: :cry: :cry:
de lányok,ne haragudjatok még nem megy,még nem tudok beszélni róla,gáz van és nagy............,de azt hiszem ez még a tagadás fázisa,vagy szégyen,vagy nem is tudom mindkettő...
de ígérem,amint tudok jelentkezem.
puszillak benneteket és a babókat is nagyon soxor!

Kép
bringababa

Bringa drága, sok sok szeretethullám neked, remélem kilábalsz a bajból mihamarabb....
pici76

Lorcika,

meg akartam keresni neked egy cikket amit még a terhesség alatt olvastam, de nem találom :? Mindenestre az volt benne, hogy a terhesség után még egy ideig, főleg a szoptatás alatt, megváltozik az ember hormonháztartása, és az gyakran vezet hüvelyszárazsághoz, illetve vezethet az ellenkezőjéhez, túl bő váladékhoz is... az előző miatt a szex persze kevésbé élvezetes, az utóbbi miatt meg csak úgy szimplán herótja van az embernek, miután a szülés után annyi trutyi folyt már ki belőle... :x bocs ha túl plasztikus vagyok... :oops: szal hidd el, ez hormonális, és amint helyre állt a hormonháztartásod kisüthet újra a nap 8)
pici76

Pici, köszi ezt az infót.
Érdekes. Nálunk a szárazság az, ami beköszöntött. És tart már egy ideje és kurva szaaaar...... :cry:

Kép
niki30

sziasztok

én ma voltam a patikába, hogy vegyek vitamint, mert már totál kész vagyok. Állandó álomkór, meg gyengeség. Ráadásul a múlt heti hideg és napfénynélküliség még csak tetézte a dolgokat. Leginkább a terhességem elejére emlékeztet ez az állapot, akkor voltam ilyen fáradékony. Igaz most legalább hányinger nincs. Azé remélem nem vagyok terhes.:-)) Nekem még nem volt szülés óta mensim, pedig éjszaka már nem szoptatok egy ideje. Hál istennek végigalussza az éjszakát, 11 órát simán bír egybe lenyomni. De hátulütője, hogy napközben meg csak szopás után és csak negyed óra alvás van. De az sem mindig. Most is itt van mellettem és mondja a magáét.

A szexet meg tényleg gyakorolni kell. Szárazság ellen meg hát ott van a vazelin. Nincs mese, inkább mint hogy sérülj belül!!!

Legújabb mániája a lánynak, hogy kidugja a nyelvét és fújja ki a nyálát. Nagyon élvezi. Reggel is így ébredt. Haláli.

Ma voltam bent a mhelyemen. November 2-án letelik a szülési szabi, utánna még itthon maradok pár hetet, hogy apának mindent megtanítsak és decembertől már dolgozom. Várom is meg nem is. Nekem hiányzik a munka, viszont így meg sok mindenről le fogok maradni. Az első felállásról, az első lépésekről, sőt az első szóról is. Hát ez van.

Pénteken megyünk apával sörfesztiválra. Már úgy várom. Remélem normális idő lesz. De legalább ne essen az eső!!!! jövő hét pénteken meg a munkatársakkal lesz buli, oda csak egyedül megyek. Végre egy kis élet.:-)

No megyek megpróbálom kinyitni az ásványvizemet, különben szomjan halok. Eddig két próbálkozás negatív volt. Ebből is látszik, hogy totál gyenge vagyok.
Bocs ha hosszúra nyúltam.
Márti
stella2007

Bringa, nekem is hiányzol... nagyon szívesen segítek bármiben (tudod, nem lekunk messze).
Nem az a fajta vagy akit legyűrnek a problémák, szóval gyere minél hamarabb!
Vendég

Ezek a szülés utáni eü problémák... jó, hogy írtok róla. Azt hittem csak én szedtem össze minden szart.
Nekem is sokáig fájt a lábujjam körömágya. Mire felslattyogok a 3. emeletre a térdeim totál kivannak, a körmeim foltosak és töredeznek. Sivatag nálunk is van, és még a kedvem is elment tőle :(
Őszintén megnyugtat a tudat, hogy ez általános szülés utáni tropa. Remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba!

Szopival én is úgy jártam mint Pici. Milán pár napja ébred éjjel és eszik, pedig 3 hetes kora óta csak reggel kelt. A reggeli-délelöti szopin kívül már két ciciből eszik. Fejni nem tudok annyira kiüríti.
Épp azon gondolkoztam, hogy kezdjek -e pótolni, de akkor én sem hagyom magam!

És még valami: Milán kakija nyákos és kellemetlen savanykás szagú. Védőnő szerint nem kell vele foglalkozni, de szerintem ez a szag nem normális. (Újabban szörcsög az orra, de kiszíváskor nem nagyon jön belőle) Nem hiszem hogy a taknyát nyelné le, más ötletem viszont nincsen. Nálatok nem fordult elő hasonló??? Nem a nyákosság, inkább a szag zavar :(

Csilla
Vendég

Csilla, nekem a dokinő azt mondta, h. ez a szortyogás nem megfázás. A nyálkahártyával van összefüggésben (kinnt és bennt), nem tudom pontosan.
Meg állítólag a megfázással is akkor kell dokihoz fordulni, ha olyan zöldes sárgás váladék jön az orrából. Ha átlátszó, akkor csak egy kis megfázás. Na nálunk most ez játszik.

Kép
niki30

Csilla,
na itt is válasz :) a szortyogás pici mini korban normális, valami nem úgy záródik még a kis orrjáratoknál, kinövik nagyon hamar. Azért az megítélhető, hogy nátha-e vagy sem. Sterimart csöpögtethetsz/spriccelhetsz az orrába (tengervizes cucc, 2 hetes kortól adható) és ha van benne elakadva esetleg vmi az orrában, akkor ez feloldja és le tudod szívni porszívóval. És a fogzás természetes velejárója (lehet) a popsi pirosság, taknyoskodás, hígabb kaki- (ami nyákosabb is lehet), nyűgösködés, még hőemelkedés is :!:

nálunk a helyzet okés, bár 100% nyugodt nem vagyok. :roll: a megrendült bizalmam miatt.
hitel még nem intéződött, mert magasabb készültségi fokot akarunk elérni még a saját lóvéból.
Vendég

Kép Kép Kép

Sziasztok!

Bogyra végre jöttél,nagyon hiányoztál!!!!!!!!El ne tűnj megint!
Bringa tényleg jöhetnél!!!!
Tejpép,4 hónapos kortól adható én is adom uzsira,nagyon szereti nem csinálom túl sűrűre,met úgy nehezen tudja lenyelni,kb tejföl sűrű,megkostoltam egész jó ízű,mi az éjszakát átalusszuk a csócs eddig 12 óra volt,egy cumi kiköpéssel,de visszaaludt miután bekapta a dudót.reggel 6 körül táp,aztán tízóraira csümi,vagy bébipapi gyümi,aztán ebédre táp uzsira tejpép vagy táp este vacsira 7 körül táp,és alvás.
A héten kapjuk a 4 hónapos oltást csúsztattam egy hetet a múlt héten nagyon kiborult a vérvételtől,nem akartam rögtön kitenni még egy ataknak,majd csütörtökön.
A térdeim nekem is pokolian fájnak,ma hallottam egy olyat hogy a terhesség során megemelkedik a progeszteron szint a szervezetben ami lazítja az izületeket,ezért a nagy fájdalom,azt hiszem nekem is tornázni kell,mert már voltárennel kenem hogy egyik napról a másikra fel tudja kelni.Nekünk 26 lépcső van,és plussz 8 kiló ha babucit is cipelem.
Niki én is esküvőn voltam hétvégén a legjobb barátom nősült,babát itthon hagytuk anyunál,de már az utca végében hiányzott,hatalmasat buliztunk,dj volt zenekar helyett,aki fergetegesen jó zenét nyomott, a szülés óta ez volt az első kiruccanásom és meg kell hagyni beleadtam apait anyait,majd a videón szerintem lesznek érdekes részek,mert sokszor minket vettek a barátnőmmel,no meg persze apa is emlékezetessé tette a nagy napot,barátkozott egy üveg szürkebaráttal,aztán mégeggyel,és még,még ,még...... :lol: :lol: :lol:
második napja nem tér magához,szóval jó volt.
Nekem a két kezemen a mutató újjam akad lerohadni,annyira ki van száradva a bőr,hogy folyton bereped,ami borzasztóan tud fájni,szedek vitamint de szart se ér,egyszer csak le fog esni..... :? :? a hajam is elkezdett hullani,pedig egész terhesség alatt talán 10 szál jött ki,most meg egy parókára való jön ki naponta,levágattam de semmi hatás,drasztikusan kezelem minden herba izével,és várom a csodát.,gondoltam már arra is,hogy nem a szemétbe dobom a kihullott mennyiséget,hanem elteszem,merrt ha megkopaszodom akkor lehet belőle új sérót csináltatni :cry: :cry: újra hasznosítunk ma már mindent,nem?
Ja a lényeg Martin tegnap a hasáról a hátára fordult,olyan édes volt úgy örült neki,hogy hangosan kacagott,megzabáltam :D :D :D :D Ma apukám már nem bírta nézni hogy mennyire folyik a nyála felajánlotta,hogy a búvárszivattyúval kiszivatja a felesleget,szegénynek megtörlöm és megint folyik.Igy felkötöttem egy előkét az valamennyire itatja a szaftot.
Lányok mennem kell,kihasználom hogy alszik a babus,és vasalok egy kicsit.
pusza

KépKép
riella77

ja Csilla Martin is nagyon szörcsögött ,én voltam vele a Heim Pálban,azt mondta a doki,hogy az orrában a porcok még nincsenek kifejlődve,és ahogy összeérnek az ad ilyen hangot,én aqua marist(tengervíz) fújtam neki,5 perc múlva kiszipkáztam,amit kiszívsz nézd meg milyen színű mert lehet az is hogy a kaja megy fel az orrüregébe,ne ess pánikba nincs nagy baj!!!

KépKép
riella77

Riella, de aranyos a pici Martin:)
Vagyis hát nem is olyan picike.:)

Hajhullás, nyugi, ez normális, most hullik ki, ami a terhesség alatt nem. Már nekem is marha elegem van. Az egész lakás tele van a hajszálaimmal. Sokszor a gyerekről is szedem le....

Kép
niki30

Sziasztok,

Hat lanyok megmondom oszinten megnyugodtam, hogy nem csak en vagyok ekkora csodtomeg! Marmint ez nem oromteli egyaltalan, de mar azt hittem, hogy csak en vagyok ekkora isten baranya, hogy minden bajopm van!!!!! :shock: :D Ahogy elnezem a labam, holnap egy labujjal kevesebbel jovok haza...hacsaknem reggelig magatol le nem esik!!!!! :shock: :? :lol: Erdekes minden esetre, hogy a gyulladas sokunknal meg van? A korhaz miatt? Vagy mi lehet?
Az anitbiotikumtol nekem van egy kis hammenesem, es Ricsikenek is. Igy ma tapozott egesz nap. Bebat hasznalunk, de mivel most surubben tapozott, elfogyott, maradt meg Milupa. Attol is ment a hasa. Elrohantam a rendelobe felirtani, de nem az en dokim volt, es a "rendkivul szimpatikus" :roll: masik orvosno nem irt fel, mondvan o azt nem teheti meg. Kiakadtam total, ugyhogy elmentem es vettem Humanat. Na az se tul jo...de remelem holnap miutan rendberakjak a labujjam, es nem szedek tobb gyogyszert, szoptathatok!!! Este mindig szopival alszik el, most meg csak tapot akartam adni es teljesen ki votl, nem akarta a cumit, csak a cicit. Kis dragam!! Ugyhogy addig szoptattam, amig felalomba kerult, aztan jott a cumisuveg. Nem akarom, hogy tul sok antibiotikum atmenjen! Remelm holnap tenyleg csinalnak valamit velem.

Riella: Martin nagyon cuki a macis cuccban (is)!

Nalunk Ricsike rengeteget tortyog, meg horog. Gyakran leszivom az orrat, amikor mar latszik, hogy nagyon zavarja.

En is akarok lagziba menni!!!!! Unokatesom a legeselyesebb, remelem jovore elkel!! ;)

Na megyek lanyok meg fejek (uuutaaaalooooom), aztan szunya. Jo ejt mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Riella, Dóri nagyon kösz!!! Fújtam neki Sterimart, aztán leszívtam, most tényleg jött is valami :) Igaz, a fújásnál bénáztam kicsit. Ti hogy szoktátok? Először fekve fújtam de a spray szinte azonal leszaladt a torkába, hatalmasat kortyolt belőle. Aztán feltámasztottam függőlegesbe, ez viszont nem igazán tetszett neki.
Riella, az a macis kapucni tényleg nagyon ééééédes!
Lorcika drukkolok holnap a lábujjadnak, nehogymáleessen!!!

Ma uccsó szopinál mindkét cicit benyomta és úgy tűnt éhes maradt. Elővettem a hűtőből egy adag fagyit, azt is boldogan bepapizta. Elkezdődött a pótlás adás??? :(

Szombaton mi is megyünk lagziba :lol: :lol: :lol: az első kimozdulásunk a szülés óta. Már nagyon várom!!!

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Kivagyok akadva megint. balázs jobban van bár a torka még piros de a nemevés megint porondon van. A gyógyszertől valószínűleg. A vanillíás tejpépet azt eszi. A súlya 6 kiló körül mozog, szerintetek nem kevés? És 68 cm.
Csajok szerintem csak én vagyok ilyen béna de nappal nem sokat haladok itthon. Sokszor csak fél órákat alszik ritka mikor 2-3 órát és így az itthoni dolgomat csak ilyenkor este tudom megcsinálni. Ti hogy vagytok ezzel? Éjszaka továbbra is alszik de keltem 1-szer enni, mert nappal csak 4-szer eszik. Kép Kép
KépKépKép
rena10

sziasztok

Lorci! Minden jót a mai napra, remélem már gyógyult lábbal ülsz majd gép elé!!!

Rena! Én is este csinálok mindent. Stella végigalussza az éjszakát de cserébe napközben 20 perc szunyákat dob kaják után. Esetleg alszik egy órát, de séta közben. Úgyhogy már hozzászoktam, hogy este nyolc után csinálok mindent. A porszívózást meg úgy oldom meg, hogy mielőtt apa elindul dolgozni reggel, kezébe nyomom a gyereket és gyors felporszívózok. Igaz ez így nagyon fárasztó, dehát ez van. Amikor ébren van a lányom van úgy hogy elvan magában is, de inkább igényli a társaságot.

Nem is írtam meg tegnap a nap élményét. Szóval mi elég messze lakunk a belvárostól és tegnap sokáig csavarogtam a lánnyal bent a városban, ezért úgy gondoltam, hogy hazafelé busszal jövünk. Még soha nem buszoztam babakocsival. Jó sokan álltak a buszmegállóban, szóval úgy voltam vele, ha nem alacsony padlós busz jön akkor is lesz aki segít. TErmészetesen nem alacsony padlós busz jött, belőttem a második ajtót. Ott nem volt korlát tehát felfértem a kocsival. Amint látták szándékomat, hogy babakocsival kívánok felszállni, udvariasan előre engedtek és mindenki eltűnt mellőlem és másik ajtón szállt fel, úgyhogy egyedül kommandóztam fel magunkat. Természetesen a gimis kamaszok elfoglalták a babakocsi helyet a buszon így kénytelen voltam a két sor közé betolni a kocsit, aminek sok kriptaszökevény öregasszony nem tetszését adta. A leszállás hasonló volt. Egy negyvenes pasas állt mellettem akiből először még kinéztem volna, hogy segít magától. De nem, udvariasan előre engedett, mikor látta, hogy le akarok szállni. Úgyhogy egyedül kommandóztam le a babakocsit. Kicsit feltartottam a sort.:-)

Szóval rengeteg udvarias ember él kis hazánkban. Egész jó kis karom lesz. Pedig ha ilyen szutyakos idő lesz, hozzá kell szokni a buszozáshoz, ha intézni való van a városban. Mielőtt ajánlanátok a gépkocsi használatot, hát szóval egy az, hogy nekem nincs jogsim, de ez még megoldható is lenne, de apához hozzá van nőve az autó, két autó meg azért luxus lenne. Ráadásul nekem ingyen van a tömegközlekedés.

Bocsi ha hosszúra nyúltam.

Mindenkinek szép napot. Itt szakad az eső._((((
Márti
stella2007

Doo, boldog névnapot!!!
Vendég

Szisztok,

Na voltam lábológusnál! :D Hááááát, megcsinálta mindakét lábam, viszont az egyiknél az egyik oldalon nem hatott az érzéstelenítés és nagyon auuuuuu volt!!!!! :( Most mindakét hüvelykujjamon nagy bumszli kötés van és a járás érdekes. De majd az lesz rossz, amikor kimegy az érzéstelenítő abból a lábamból, ami már amputálásra várt, mert azt jól kitisztította, meggyepálta!!!! :cry: Azt mondta, hogy a terhesség következményeként alakulhat ki. :( Marha jó!!

Nálunk Ricsike napközben is alszik, meg éjjel is. Éjjel csak a szokásos elmászasára ébred fel, de ha visszateszem a helyére (esetleg bevetem a cumit is), akkor visszaalszik. Szóval alvásban ő jó...csak maradjon is!!!! :wink:
Napközben meg 3-3,5 félóránként eszik és közte 1 órát alszik..vagy ha jol bekajál, akkor pontosan 1 óra múlva felébred, de néha vissza lehet ringatni és még ráhúz 1 újabb órát!! Amikor fent van akkor meg, mint Stellánál, szórakoztatni kell folyamatosan! :)
Jut eszembe Stella meg sem lepődtem, hogy nem segítettek neked. :roll: :twisted: Borzalmasak az emberek, hogy nem hajlandók semmi segítséget nyújtani!!!

Rena remélem változik ez a nem evés Balázsnál! De ha tejpépet szereti, akkor szépen hízik majd, nem? Az a sapis kép haláli!!!! :)

Na megyek, de még benézek.

Kép

Kép
lorcika

Helló!

Lorci, akkor megvannak a lábaid még, jól van.
Egyébként mit csináltak vele?

Kép
niki30

Niki: Kivágta a benőtt körmöt!!! Guszta volt!!! :( Azt mondta lekezelte és nem jön majd vissza. Nagyon remélem!!!

Kép

Kép
lorcika

Ühüm.
Na, én másfél hete voltam pedikűrösnél és rá egy hétre jött elő a panaszom. Szal, lehet, h. nekem attól van, mert ott megbigyózták...
Nem tudom.

Kép
niki30

Nálunk a következőképp mennek a dolgok mosanság.

Nappal annyira változó, mennyit alszik Emma. Van, hogy egész nap 1-2 órát alszik, van, hogy még annyit sem. Aztán előfordul olyan is, h. elalszik 3 órán át.

Éjszaka egyszer mindenképp kelünk. Általában ráteszem cicire, de legtöbbször csak 5-10 percet szopizik, aztán teszem is vissza. Ez számomra teljesen belefér. Meglepő, de nekem nem fáradtság éjjel felkelni hozzá. Inkább nappal aludna többet és akkor én is tudnám csinálni a dolgaimat.
Szóval éjjel ez van. Mivel ugye éjszaka is eszik picit, van h. többször keveset, ezért reggel nincs az a nagy zabálás nála.

Este pótolok pici tápszerrel (60 ml).

Nappal sokszor úgy elvan akár egy órán keresztül is. Vagy az ágyban, vagy a földön egy pléden, vagy az ágyon, ahol tulajdonképpen élünk.

És ami nála fantasztikus és bámulatos, h. általában egyedül alszik el. Ha jól bevacsizott, akkor be az ágyikóba és elaltatja magát. Elnézelődik és egyszer csak elnyomja az álom. Ilyenkor olyan kis aranyos. Anya odamegy és jól betakargatja.
Szóval ezért nagyon büszke vagyok rá.

Egyelőre még mindig nem fogyok, de hogy is tehetném, mikor zabálom a csokoládét.
Néha szoktam tornázni.:)

A karikázás....szóval nehézkes...szenvedek tőle....nem úgy megy....brühü...azért mert szoptatok? azért mert még nem menstruálok? a hormonok? vagy csak mert átalakultam ott bennt? vagy mindezekért együtt?
HJAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! :cry:

Emma most 4760 g és 57 cm.
Nyugodt és kiegyensúlyozott baba. Ennyit rólunk.

Kép
niki30

Csilla,
köszi, nagyon aranyos vagy :D
Nektek meg boldog hófordulót!! :D
és te se hagyd magad szopi ügyben!! sztem második cici után tedd újra az elsőre. tudod, még egy körre :wink: be fog indulni h egy kicsit több legyen. tutttttti!!! de ha nekem nem hinnél és szeretnél tovább szoptatni, szívesen megadom egy szopis tanácsadó elérhetőségét, akivel én is tartom a kapcsolatot. nagyon jókat mond. ő 4 babót szoptatott, úgyh tapasztalatból is tudja h mit beszél, nemcsak betanult fals dumát nyom.

rena,
sztem nem kevés a 6 kg. védő néni és doki mit mond? különben sztem balázs nagyon hosszú baba - vzseg ő is hosszra gyúr :wink: én lányom most 5 hónaposan, a pénteki mérés szerint 6550g - ez védőnő és doktornő szerint is ideális, az átlagnak teljesen megfelel. ha ismerősökkel v ismeretlen baba-csodálókkal találkozunk, az is mind azt mondja h milyen jó húsban van, szép kerek a pofija. gondolom, nálatok is uez van.

niki, mondjuk a fotók tanúsága szerint nem úgy nézel ki, mintha nagyon fogyóznod kellene :wink:
Vendég

gyorsan pár képet dobok, hogy ne felejtsetek el minket. :) :oops:
Kép
Kép
Kép

holnap jövök bővebben. :)
jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Dóri, egyre jobba hasonlít rád Marci. Az apukájáról nem láttam fotót, lehet, h. rá is, de én látlak benne Téged.
És olyan nagy már.

Köszi Doo, nem vagyok egy molett típus, de magamhoz képest szedtem fel most sokat. Persze tudom, a szoptatás....majd ha már nem lesz, akkor leadom. Remélem.

Egyébként mindenki jól van?
Hogy vagytok Csajok?
Állítólag a napokban valamivel jobb idő lesz.

Tegnap azt az infót kaptam, h. ha szeptemberben be akarom iratni Emmát a bölibe, akkor most kell jelentkezni...hm.
Jó, mi?

Na csáó

Kép
niki30

Dobok pár tegnapi képet:)

Kép Kép Kép

Kép
niki30

Sziasztok,

Kepzeljetek ma Ricsike este 9-tol reggel fel 8-ig aludt!!!!!! :shock: Akkor is mar mi ebreszetettuk fel!!! Biztos a vastagabb, melegebb takaro miatt, mert tegnap huvos volt este a szobajaban es egy vastagabb takaroval takartam be. Mi is alig britunk felkelni reggel!!! :shock: Ma megyunk a 3 hos oltasra. Mar elore sajnalom, hogy mennyire fog sirni szegenykem!! :( Multkor is alig britam megnyugtatni! :(

Dori Marcika nagyon szepen fejlodik. Helyes kis fiu! :)

Niki: Azta micsoda furdovizes lubickolas!!! :) Nagyon jok a kepek lanyok!

Ma nagyon szep oszi ido van. Jo lenne ha igy maradna sokaig!!

Bevezettem az uj divatot. Szandalt zoknival hordok!! :) Tok meno vagyok!!!! :lol: :lol: Cipot meg ma nem merek felhuzni szetszabdalt labamra!!! :shock: :oops:

Na meygek eszek egy fankot.....fenyegetoen nez ram a konyhapultrol, muszaj eltennem lab alol! ;) :D Hajajajjjj hoyg lesz ebbol sudar alakom!!! :oops: :oops: :D

Szep napot.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Dóri, szerintem is nagyon hasonlit rád MArci, majd tényleg írj hogy vagytok!

Niki, én is feldobtam múlt héten 2 kilót a tejszaporító kúra alatt :oops: mások szerint volt hova, de azért engem csak zavar...
Majd szopiztatás után rendezzük sorainkat :) Emma nagyon ki ügyes, és irigykedem milyen ügyesen pancsizik. Mi egyre csak halogatjuk a nagy kádas pancsit.... :roll: Talán ha nem este 10kor fürdetnénk... :roll:

Csilla, ne add fel a szopizást ha teheted, és akarod is, nekem bejött! Mondjuk kell hozzá partner is, Zsófi sem adta fel, nagyon kitartó :)

Riella, a macis képet simán elküldhetnéd Anne Geddesnek a következő albumjába, vagy A Stahlnak az új könyvébe Macis Kókuszgolyó címmel :lol: Bocsi:-) Egyébként már egyáltalán nem kókuszgolyós Martin!

Márti durva ez a buszos story :evil: Kíváncsi vagyok majd a tapasztalataidra ha visszamentél dolgozni, én csak jövő júniusban tervezem, de már most kezdema szervezkedést hogy is legyen :roll: remélem sikerül összeegyeztetni a dolgokat, mert bölcsibe még enm akarom adni 1 évesen, szükséges mindkét nagyira, és valszínűleg még plussz segítségre is...

Lorci, viseld büszkén a zoknis szandidat :) Lehet hogy meglepődsz, új divatot fogsz teremteni :) Ne parázz a szuri miatt, lehet hogy Ricsi jobban veszi mint te! Nálunk ez történt... :oops:
Halál minden kóbor fánkra! :lol:
pici76

Sziasztok!

Lorci! Nekem az első gyerek utánnőt be a lábamon a köröm először... kiszedték visszajött ez men kb öt éven át, akkor kiszedték és évekig nem nőtt vissza, most megint be van nőve mindkettő.... már egyszer ki is vágták mikor még terhes voltam.... de mostanság újra kell...
Nem értem minek adott Dalacint???? Szerintem jobb lett volna egy antibiotikumos krém, ami helyileg hat és még szoptatni is lehet tőle. L,egközelebb kérdezz rá, ebrimicin a neve, márha kell még majd.

Hajhullás az rettenet nekem is, most hajszeszezem ezerrel.
Szex csak síkosítóval, de úgy okés. Amúgy nekem is érdekes érzéseim vannak odalent. Ég a hüvelyem, szerintem a szárazság miatt, először azt hittem vmi fertő, de nem. Amúgy a varrataim gyakran csak úgy maguktól elkezdenek szúni... de hát itt ez a gyönyör a kezemben...

Dóri! ha gyedről visszamész gyásra akkor miből számítják a lovét? amiből eredetileg is tehát az évekkel ezelőtti fizetésedből vagy a gyededből???

cicike nekünk is nehezen megy, de helyette fincsi főzelékeket fogyaszt őfennsége.

nah puszi nektek, kéne taliznivagy már lemaradtam róla???

Bringa kirartás és mi olyan jól tudunk együtt vajúdni!!!!! most is veled vagyok sokszor eszembe jutsz... az erő veled van!

KépKépKép
bogyra

SZIASZTOK!

DÖGLŐDÜNK.Brendus olyan fertőzést kapott,hogy herpeszes a torka.lázas,fáj a füle.....
Patrik hasmenéses lázas...
Nekem tüdőgyuszim van.4szer2 semicillint szedek,meg paxirasolt.Nem nagyon mertem bevenni,de kiszakad a fülem,igy bevettem.tökre féltem,hpogy Brendusnál esetleg gondot okoz,de hála égnek nem.

Az elsivatagosodás nálam is van,csaszisnál,ugyhogy ez ilyen hormonális lehet,nem?De megirva a frankót,lehet hogy pszichés??Mindiog fülelek közben,felkelt-e,oda se figyelek arra ami történik . :oops:

Szülés utáni depis a párom,rajta jött ki.Mindig dolgozik,úgy érzi,itt a világvége,kilátástalan helyzeteketz lát,ami nem igy van,csakhát kissé nehézkesebb,de én az elején mondtam,hogy ez igy lesz,elvégre én itthon,és többen is lettünk.És nem érdekel,ki mit mond,nekem a gyerekeim a minden.Tegnap 3an lázasan,szélben esőben gyalog vittem dokihoz a gyerekeket,mert Ő nem tudott hazajönni.Hozzáteszem,burkolt,a csempe nem szaladt volna el,de persze nem jött.Szóval a pesszimizmusa kikészit.Ez van nálunk.Én imádom,de igy nem lehet valakivel élni.Egész nap várom,ha hazajön meg azt kivánom,menne vissza,mert mindig savanyú arcot vág.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lorci, szandál zoknival a herótom volt, de most nekem is minden belefér, szóval gyerünk! Új trendi:)
Ricsikének igen jó alvókája van, ezt nevezem.
Örülhetsz, h. ilyen jó babátok van.
Na de majd Te is meglátod....háháháááá, tudod hülyülök csak.:):)
Jó baba és kész.

Ja, és a fánk. Nagyon megennék egyet. Ne is emlegesd.

Pici, mi tart vissza a nagy kádtól? Próbáljátok ki, tök jó. Először még szokniuk kell, de egy hét után már élvezheti is.

Hihetetlen ez a körömbenövés, durva, h. mindenkinek előjön.
Na meg a szárazság.
Elárulom, tegnap próbálkoztunk és mintha jobban ment volna. Pedig én már nagyon el voltam keseredve. És azt hittem, csak nekünk megy ilyen nehezen. De nem.
Csak úgy vagyok vele, tudjátok, h. próbálkozunk, fáj, aztán a végén még a kedvem is elmegy...na ettől félek. Ezért sokszor nem is merem...és ég is bizony, bizony.
Sikosító már bennünk is felmerült. Bogyra, hol lehet kapni?

Gabi baba, jobbulást nektek! Gyógyuljatok meg mielőbb és adjál nagyon sok puszit Brendonnak!

Kép
niki30

Lementem előbb sétálni macskával, de nagyon nem volt el a kocsiban.
Üvöltött. Pedig nem volt még éhes.
Erre kivettem és a kezemben minden teljesen más volt.
Lehet, h. már kezdődik ez az időszak, amikor már abszolute nézelődni akar, nem pedig a kocsiban feküdni?

Kép
niki30

Gabi jobbulást :!: :!: Férj depi ajjaj... :? :?
Niki, Lorci, Pici köszi. :)

Niki,
mekkorát nőtt Emma! Én még a kis miniképekre emléksezm kis nyári rucikban. :) Nagyon helyes kiscsajszi. :wink:
Csak nem Fisher Price farmos könyv, ami nyihog, röfög ésatöbbi? Mostanáig is az egyik nagykedvenc nálunk. :wink:

Bogi,
a tgyásom alapja a szerződés szerinti bérem (csak az a baj, hogy valójában mégsem annyi, mint az előző tgyásom volt :? , mert vmi maximálkva van benne vagy mi a fene, de a persze a gyedtől jobb zsozsó). :) meg azért is kedvezőbb ez, mert kevesebbet (nyugdíj járulékot talán?) vonnak le belőle, mint a gyedből. Én ezért igényletem meg a tgyást már a szülést megelőzően, mígnem Vikinél csak a szüléstől kértem, és előtte betegszabin voltam 1 hónapot.

Nekem egyik terhességem után sem, (szoptatáskor) nem hullott a hajam, sőt annyi van, mint a fene. Nő, mint a bolondgomba ráadásul. :) Vitamint meg nem szedek, mert elfogyott, és inkább gyümiket eszek, meg utálom mindig elfelejtettem megenni a Gravidát.

Karikázás no komment, nálam most rohadtul nem aktuális a téma, de tény, hogy hatalmas a szárazság és égető érzés volt utána. Nem túl kellemes. Azt mondják a testnek annyi idő kell a teljes visszarendeződésig , míg átalakult, magyarán az a bizonyos 9 hónap. Úgyhogy türelem. :)
Vendég

sziasztok

ma voltunk négy hónapos tanácsadáson. Jól bírta a gyermek. Az első szurinál meg se szólalt, de a második azé már nem tetszett neki. Rendes volt a dokinéni nagyon, adott beutalót csípőuh-ra. Ugyanis a múltkor a csípő kontrollon a doki érzett pattogást, de végül arra jutott, hogy negatív. Én ezt elpanaszoltam a gyerekorvosunknak, hogy nem igazán nyugtatott meg a dolog, főleg hogy nem is hívott vissza kontrollra. Erre mondta a dokinénink, hogy akkor ad beutalót uh-ra az a biztos.

A védőnővel szerintem nagyon félreértjük egymást. Ugye decemberig be kell vezetnünk, hogy csak reggel meg este van szopi. És hát az én gyermekem még nem evett semmit anyatejen kívül és én kicsit aggódom, hogy nehezen fog ez menni. főleg mivel cicin is alszik el sokszor. szóval mondtam a védőnőnek, hogy bár ő csak hó végén jön, hogy ezt megbeszéljük, én addig megkóstoltatnám a gyerkőccel a gyümit. - barack, alma - erre ő azt mondta, hogy azt semmi képpen, mivel savas, hanem tápszer. Na ekkor én gyilkos tekintetet vághattam. Erre ő azt mondta, hogy akkor krumpli, ha már mindenáron főzeléket akarok adni. Szóval nem értem. Én jóhogy nem akarok tápot adni neki, mivel van anyatej, meg kapni fogja továbbra is, csak nem minden étkezésre. Meg most szoktassam rá a tápra, aztán meg majd kezdjem el a hozzátáplálást???18 éves korában már nagyon fogja útálni a tápot:-)) szóval értem én, hogy allergia, meg minden. .... de már kezdünk átesni annak a bizonyos lónak a túloldalára.... Szerintetek??????

Amúgy a méreteink - bár szerintem a súlyt többre a centit kevesebbre mérte, legalábbis az itthon mért adataink szerint-: 6900 gramm, 63 cm.

No megint hosszúra sikeredtem, de kiakadtam, már bőgtem is. De most akkor hogyan kell majd ezt. Egyelőre maradunk a szopinál, meg megpróbálok újra fejni. Bár azért annyira sok már nincs....

Márti
stella2007

Sziasztok,

Na meg volt a szuri. Ricsike meg se nyikkant, nagyon ügyes volt, bár szerintem a doktornéni volt most ügyesebb talán, mint múltkor! :) Szóval hősiesen állta a szurit a kis Nyufedli! Aztán persze kidőlt, mert már eleve nagyon álmos volt. :)

Én 1-2 hét múlva kezdem a tejpépet, mert inkább azt egyen táp helyett,az azért finomabb is gondolom. Közben csak szoktatom az almára, hisz anno a vizet sem szerette, kiköpte, meg fuldoklott tőle, most meg azt issza a leginkább!! Ha lehetne azon élne!! :) :)
Adatok: 5970 gramm es 62 cm. Hosszra gyúr a kicsike! ;)

Hát Márti szerintem simán kezdhetnétek gyümikkel, aztán tejpép. Az a rossz, hogy ahány védőnő, orvos annyifélét mondanak. Közben szerintem lassan lehet olyanokat adni, amiket mi gondolunk. A helyedben én leszarnám a védőnőt és nyomatnám a gyümit. De kérdezgess még utána esetleg fórumokon. Remélem nem lesz semmi gond Stella csípőjével.

Na ébred Manóka úgyhogy megyek.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, én hülye majdnem azt olvastam;
na ébred Mónika:) :lol: :lol: :lol:
Tiszta hüle vagyok:)

Márti, biztos minden rendben lesz a csípővel.

Kép
niki30

Csajok ez nemrég készült és nem hagyhattam ki.
Kép

Kép
niki30

gabi,
szegények :cry: gyors gyógyulást nektek! nehéz ezekkel az apákkal... :roll: :evil: :(

niki, dóri, riella - széepk a babók :)

stella,
enyém védőnő is alma, barack, banán, krumpli, krumpli-cékla, krumpli sütőtököt mondott sorrendben (bár a krumpli után következőkre nem esküszöm meg... :oops: ), de másoktól is mintha így hallanám. mi a banánt vszeg kihagyjuk majd (doki néni tanácsára, allergia miatt. sajna ugye nálunk ez aktuális :( ). a kertünkben van alma - úgyh azt onnan. barackot még nem tudom.
nálatok ki fog vigyázni stellára? böli v nagymami, babysitter.

én már tök anti-anyukának érzem magam. vagy még mindig. :roll: mindenki azzal büszkélkedik parkban-fórumon-ismerősök között h babija mosolyogva ébred, satöbbi, satöbbi. na, az enyém _mindig_ sírva ébred. :shock: ha mégsem, akkor az vmi kivételes csoda, de egyébként csak erősíti a szabályt. mondjuk, annyit már "kiokosodtam" h ez jellemző az ilyen többemberes babákra, de hát akkor is. pláne h el kellett rohannom a kórházba (munkahelyemre) h leadjam a köpenyeimet és megigényeljem a gyedet - ez egy órás kiruccanás volt, indulás előtt szopi, aztán bébi elaludt, mama vigyáz rá, de háromnegyed óra után vígasztalhatatlan üvöltéssel ébredés és mama sem tudta lenyugtatni :roll: :cry: most nem hagytam itthon semmit - mondván h még nem lehet éhes ilyen hamar, meg amikor hagytam, akkor sem kellett neki más csomagolásból - csak a cici volt jó. tudom-tudom h mindenhova hurcolnom kell, az a megoldás, de ha egyszer elaludt... :roll: különben mamával nagyon elvan, tök sokáig is, de ezek szerint akkor, ha én is jelen vagyok. apával uez a helyzet. pedig nem hiszem h személy szerint hozzám ragaszkodna még ennyire, sztem ahhoz még túl kicsi.

bogyra,
én felajánlottam tali helyszínt, de picin kívül senki nem reagált rá :shock:
Vendég

Doo, én nemrég beszélgettem a barátnőmmel, és azt találtam mondani: "amikor Milán még kicsi volt..."
Olyan gyorsan eltelik ez az idő, amikor még picik és magatehetetlenek, és anyafüggők. Ne bosszankodj azon, hogy Viktória üvölt és semmit nem tudsz csinálni, inkább örülj, hogy még szüksége van rád. Hamarosan eljön az az idő, amikor azt mondja "jajanya HAGGGGYÁMÁÁ!!!" és akkor elérzékenyülve gondolsz vissza azokra az időkre, amikor magadhoz szorítottad és egy cicitől kerek lett a világ.
(Jaj, mindjárt én is elérzékenyülök :) Honnan lett belém ez a sok bölcsesség???)

Mi is ma voltunk 3 hós oltáson. Doki bácsi kihasználta azt a pillanatot amikor nem figyeltem,és már meg is bökte a gyerekem. Milkának egy hangja nem volt, alig hittem el hogy túl is vagyunk rajta :lol: :lol:
A méreteink: 5700g és 61 cm.

Egyébként nyomjuk a szopit ezerrel, napközben nincs is gond, az esti utolsó a necces.... Bár gyanús nekem ez a kópé, hogy talán nem is a mennyiséggel lehet a gond, csak cumizni szeret rajtam. Olyan édesen bealudt, kihúztam a cicit betoltam a cumit, észre sem vette!!!!
Tegnap adtam neki az aznapi lefejt tejből, 60 g-ot benyalt két ciciután :shock:

Niki, helyes a csajod, és jó a pipője :) Mi is próbáltuk a habfürdőt, de Milán marokszám tömte a szájába a habot. Nem tom árt -e, de vacsi előtt nem szerencsés.

Lorcika, a kósza fánkokat én is írtanám! Sajnos erre nem kószál egy sem :( Zokni szandállal???? De ugye soha többé????

Gabi, kitartás, bár nehéz lehet. De az esőben orvoshoz sztori kicsit durva...nem is tudok mit mondani...

Csilla
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: