Sziasztok!
Bogyra végre jöttél,nagyon hiányoztál!!!!!!!!El ne tűnj megint!
Bringa tényleg jöhetnél!!!!
Tejpép,4 hónapos kortól adható én is adom uzsira,nagyon szereti nem csinálom túl sűrűre,met úgy nehezen tudja lenyelni,kb tejföl sűrű,megkostoltam egész jó ízű,mi az éjszakát átalusszuk a csócs eddig 12 óra volt,egy cumi kiköpéssel,de visszaaludt miután bekapta a dudót.reggel 6 körül táp,aztán tízóraira csümi,vagy bébipapi gyümi,aztán ebédre táp uzsira tejpép vagy táp este vacsira 7 körül táp,és alvás.
A héten kapjuk a 4 hónapos oltást csúsztattam egy hetet a múlt héten nagyon kiborult a vérvételtől,nem akartam rögtön kitenni még egy ataknak,majd csütörtökön.
A térdeim nekem is pokolian fájnak,ma hallottam egy olyat hogy a terhesség során megemelkedik a progeszteron szint a szervezetben ami lazítja az izületeket,ezért a nagy fájdalom,azt hiszem nekem is tornázni kell,mert már voltárennel kenem hogy egyik napról a másikra fel tudja kelni.Nekünk 26 lépcső van,és plussz 8 kiló ha babucit is cipelem.
Niki én is esküvőn voltam hétvégén a legjobb barátom nősült,babát itthon hagytuk anyunál,de már az utca végében hiányzott,hatalmasat buliztunk,dj volt zenekar helyett,aki fergetegesen jó zenét nyomott, a szülés óta ez volt az első kiruccanásom és meg kell hagyni beleadtam apait anyait,majd a videón szerintem lesznek érdekes részek,mert sokszor minket vettek a barátnőmmel,no meg persze apa is emlékezetessé tette a nagy napot,barátkozott egy üveg szürkebaráttal,aztán mégeggyel,és még,még ,még......
második napja nem tér magához,szóval jó volt.
Nekem a két kezemen a mutató újjam akad lerohadni,annyira ki van száradva a bőr,hogy folyton bereped,ami borzasztóan tud fájni,szedek vitamint de szart se ér,egyszer csak le fog esni.....

a hajam is elkezdett hullani,pedig egész terhesség alatt talán 10 szál jött ki,most meg egy parókára való jön ki naponta,levágattam de semmi hatás,drasztikusan kezelem minden herba izével,és várom a csodát.,gondoltam már arra is,hogy nem a szemétbe dobom a kihullott mennyiséget,hanem elteszem,merrt ha megkopaszodom akkor lehet belőle új sérót csináltatni

újra hasznosítunk ma már mindent,nem?
Ja a lényeg Martin tegnap a hasáról a hátára fordult,olyan édes volt úgy örült neki,hogy hangosan kacagott,megzabáltam

Ma apukám már nem bírta nézni hogy mennyire folyik a nyála felajánlotta,hogy a búvárszivattyúval kiszivatja a felesleget,szegénynek megtörlöm és megint folyik.Igy felkötöttem egy előkét az valamennyire itatja a szaftot.
Lányok mennem kell,kihasználom hogy alszik a babus,és vasalok egy kicsit.
pusza