A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dorka: Balázs nagyon édi! És nem egy sovány gyerek. :D

Nuk: boldog hófordulót Rékának!!! :D

Rídonli: spec. én leültem a gyerekkel és így nem kellett sehogy tartanom, tartott minket a kanapé.

Kép
Kép
tinu

Nuk :) hát akkor épp ideje a büszkeség tárgyáról fotót feltenni :)
indianyo

Nuk,
éljen a féléves Réka :)

KépKép
fibi

Délelőtt már nem volt többre időm, de az biztos, hogy így akartam kezdeni:

Babdorka:
Milyen szép és ügyes kisfiúcskátok van!

Indi:
Mennyire jó cuccot lőttél!!!!!!! Melyik piacon??? És remélem, egyszer majd Réka is kipróbálhatja a CsaNádban! :wink: :wink: :wink:

Voltunk ma fogorvosnál, azt rólam tudni kell, hogy rettentően félek tőle... De szerencsére az egyik nem-vér-rokonom egy nagyon ügyes fogorvoslányt vett feleségül, úgyhogy hozzá járunk (khm-khm, anyagilag sem mindegy...). Ma leszedte a fogkövemet, nem is fájt, kicsit most kevésbé tartok... Pénteken kell vissza mennünk, akkor lesz szuri is, meg tömés :roll: :roll: :roll: :roll:
És mindenkinek ajánlom, mert nagyon bababarát a rendelő, van játszó sarok, a kertben hinta (egy ház alagsorában van a rendelő) és egy igazi zongora!!!!

nukada

És közkívánatra (Indi, Te vagy a köz :wink: )

Ilyen volt:
Kép

És ilyen lett:

Kép

nukada

Sziasztok,
utolsó 2 oldalig jutottam :)

Mindenki jól van? :D

RTL klubon egyetlen jó dolog van, a Gyűrűk ura MOST :D - lehet, hogy az idén először nézek rtl klubot??? :wink: asszem....

D milyen nagy fiú. Mi hintalovunkon sajna nincs ilyen támasz, pedig a nagyfiú már halad vele, úgy löki...én meg rongyolok utána :D

Remélem a nyaralóknak jó idejük van!

Votív,
az én ősóvónéni lelkem ilyenkor nagyon :evil: :evil: :evil: hát nem épp ezért volnának a pedagógusok??? nekem is volt hiperficergő sőt verekedős és szemtelen "gyerekem" de utóbb visszagondolva tán őket kedveltem legjobban. Most meg megtaláltam néhányukat az iwiw-en, már 26 évesek :)

Kép
akata

Rékának boldog félszülinapot! :D
ezek az ajkak! Tiszta Brizsit Bardó :wink:

Indi, fantörpikus ez a hintalovacska! :D

Rídonli, én meg ilyet küldök Pannádnak: 8)

Babdorka, aranyos a vasgyúró kisfiad :D nagyon szép, érett, fiús kis arcocskája van, gondolom nem sokan kérdezik meg, hogy fiú v. lány :)

holnap mi is elmegyünk Siófokra, rápihenünk a télre. De lesz net velünk, úgyhogy be-be nézek majd :) de azért megpróbálok pihenni is, és hanyagolni picit a számítógépet, és mondjuk olvasni...
magamat ismerve 2 nap után halálosan fogom unni a banánt, és a babaneten fogok lógni :lol:

na megyek még csomagolok...
puszi mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Nuk! Gratula a nagylánynak és szüleinek is a felediken! :lol: S hogy hasonlít rád!!! :lol:

Indi! De jó ez a hintaló!!! :lol: Ilyet még nem is láttam, hogy „biztonságiüléses” :shock: :D

Balász tényleg cukifiú! :D

Ríd! Ezek szerint P-nek tényleg csak ezekre van per pill vmiért szüksége :lol: 8) . Édi hogy így üzent (bár gondolom inkább Thomas-nak szólt 8) ) Sütőtök biopiacon már van.

Votív! Jó pihit! :lol:

Ma végre befejezte a villanyszerelő a munkát (kicserélték az összes vezetéket). Juppééé!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ja és Szrek megnyugodtam hogy nem szenilizek :mrgreen:
gödibarbi

Basszus, Anyukám kocsijába jól belementek hátulról, belelökték az előtte lévő kocsiba, kisebb tömegbaleset volt, de semmi baja, hála Istennek... A kocsi lehet, hogy totálkáros, de ki nem sz@rja le...
Még szerencse, hogy Apafej mégsem ment Amszterdamba (a főnöke egy hülye, és össze-vissza csinál mindent), most oda tudott menni.

Nuk, Réka nagyon édes kicsinek, és kicsit nagyobbnak is! :)

Akata, vmi ilyet gondoltam én is: "nem ezért vannak a pedagógusok"??? :(
Apropó: tudjátok mi a különbség a pedofil és a pedagógus között?
A pedofil legalább szereti a gyerekeket...
(Tudom, hogy sok it ta pedagógus, én is vmi olyasmi vagyok/leszek, szal senki ne vegye magára! :mrgreen: )

Ákos hogy van? Vagyis TI hogy vagytok? :)

Votiv, jó nyaralást (vagy mit), meg jó kikapcsolódást! :)

Tinu-úgy könnyű! :) :) :)

Pannának levágtam a haját, kicsit jobban,mint ahogy terveztem... Éjszakánk most kicsit jobb volt, kopp-kopp. És egész du.kint voltunk, jó volt.
rídonli#

Barbi, villany :)!
rídonli#

[quote="rídonli#"]B írta:rídonli#arbi, villany :)!

ööööőőőő??? nem értem. :oops:
gödibarbi

ríd! leesett 8) :lol: :roll: :lol: villanyszerelők :lol: késő van, inkább leoltom a villanyom :mrgreen:
gödibarbi

Rylie :) Sok napsütést és jó nyaralást!!!

Barbi :) Nagy gratula Angi 14. fogacskájához!! :D "Veled van a világbéke" :lol: :lol:

Votiv :) De jó is lenne ez nadis klub, kár hogy tényleg pont fektetési időben van :( no meg kicsit kuka vagyok a témához :oops: Jó nyaralást Nektek is!! Mikor jöttök vissza? És miért viszitek a számítógépet??? (nem pihenni mentek?)

Rídonli :) TEMI-s börzéket mi is nagyon szeretjük :D Javul Nálatok a helyzet, vagy még tart az állandóan-kézben-akarok-lenni?

Ancsi :) Éljenek Lencsi alvási szokásai! :D aranyba kéne foglalni :wink: :lol: Wc-ztetés sztem is sokszor nagyobb kihívás, mint a pelusozás :roll:

Babdorka :) Balázsod nagyon cuki!! Jöhetnek képek bmikor!! :wink: :D

Johi :) Fannikának hogy tetszik a bölcsi? Köhögése javul már??

Gabi :) Remélem Dorka már jobban van! +++++

Indi :) Hű, ez nagyon klassz vétel volt!! :D Dominó nagyon édes!! :D

Nuk :) Isten éltesse féléves Rékádat!! :D Egy kis virág a szépséges ünnepeltnek:
Kép

Ma voltunk Libero Napon a Szigeten, mindenféle progit rendeztek, de Bálintnak az akadálypályával kombinált ugrálóvár jött be a legjobban, csak egyet fűzött hozzá mindig: "még egyszer!" :lol: úgyhogy végkimerülésig mászott :lol:
Na menek, mert ma van az évfordulónk apával, oszt megyünk ünnepelni :mrgreen:
denizsa

Kata :wink:
mindig látom az ablakunkból az óvisokat sétálni, két óvónőre majdnem 20 gyerek jut, és el kell bírjanak velük... az nem is igazán a pedagógiáról szól, ha ketten vannak 5 gyerekre, és az egyikkel nem "tudnak" foglalkozni- inkább csak nem akarnak :wink:
azt az óvónőt, aki szívesen foglalkozott Istivel, ugyanaznap rúgták ki...
de tényleg jobb, ha itthon van, mintha kelletlenül, lelketlenül bánnának vele (valószínűleg egyébként enek is szerepe lehetett abban, hogy Isti a normálnál kb 10x durvábban viselkedett)

Te régen óvónő voltál? azta!

most megyek végre alvadni :)
pusssz

votiv 8)
votiv

Rídonli :) Örülök, hogy Anyukádnak nem esett baja!! :D Új frizkós Pannádról nem teszel képet? :wink:
denizsa

Deni, a pasimnak kell a gép, hogy az emailjeit intézhesse meg utasításokat adhasson onnét is :P
évfordulóhoz grat :D hányadik?

Akata, most hogy belegondolok, gyakorlótanításon én is mindig a "nehéz feladatokat" szerettem jobban :D (biztos azért kaptam egyet a Jóistentől :lol:)

votiv 8)
votiv

Nemtom hogy kell képet fölétenni... :oops:

Votiv, ez érdekes egybeesés, hoíg azt az óvónőt pont aznap rúgták ki! :shock:

Deni, ma már sokkal jobb volt a helyzet kézbenlevésileg :). Úgy tűnik, átmeneti állapot volt.
Boldog évfodulót, és jó ünneplést!!! :wink:

Most találtam a babaszobán egy ugyan olyan hintalovat, mint amit Indi vett, egy nullával drágábban! :)

Barbi, a lámpaoltásra akartam felhívni a figyelmedet! :mrgreen:

No, megyek a szokásos esti elfoglaltságomat intézni (mosogatás).
rídonli#

Barbi,
Gratula a 14. fogacskához :D Mi még mindig kettővel nyomulunk 8)

Indi,
Jól hangzik ez a kettéválasztott vacsi, lehet, h bevezetem, köszönöm :D Ez a hintapaci pedig csúcs, nagyon tecc, meg persze a lovas is :D :wink:

Tinu,
A leírásadiból olyan profinak tűnsz már kötés ügyileg, irigy-irigy :lol:

Dorka,
Gratula még egyszer Balázshoz, igazi pasi és ahogy látom nem éhezik :D :wink:

Nuk,
Bódog félévet lyányodnak, nagyon szépséges :D

Ríd,
De jó, h írtad ezt a szombati börzét (bnyeten még mindig az aug.-i az utolsó :evil: ) :) Mi lehet, h megyünk, nem cserélünk számot, tök szívesen taliznék veletek :wink:
Pannád tudja mi a jó és mélyen egyetértek 8) Húh és Anyukád még kész szerencse, h nem lett semmi baja :D

Sütőtökkel én is találkoztam ma a momi biopiacon. Én meg az őszibarackkal estem pofára, azt hittem még lesz :(

Kata,
Te voltál óvónéni? ejha :D Gyűrűk ura éljen :D bár az első részben, pont meghal az egyik kedvencem :(

Votiv,
Nagyon jó pihit Nektek Siófokon! :) Meddig lesztek?

Deni,
Bódog évfordulót :D Libero napon mi is gondolkoztunk, aztán végül nem mentünk, most már pláne sajnálom :wink:

Kép Kép
curse

Ja és ha vkinek van esetleg vmi recept tippje sóskára, persze a csajomnak :) azt nagyon megköszönném :)
Ma vettem neki egy adag sóskát, csak fogalmam sincs hogyan kéne megcsinálni :? Az biztos nem jó, ahogy magunknak szoktam :?

Kép Kép
curse

Most ért haza Apa a karaboltól, elszállítatták az autót, meg hazavitte az Anyukámat.

Curse, sóskát megfőzném, és krumplival pépesíteném.

Help! Kéne egy kiscica a Nagymamámnak, mert a Tesóm elköltözik, és viszi a macskáját is, aki nagyon fog hiányozni neki. Nincs/nem lesz vkinél?

B már 2x volt fönt hasfájással. Lehet, hoyg az a baja, hogy botmixerrel csinálom a kajáját, és az túl sok levegőt kever bele? Van vkinek ilyen tapasztalata? Még nem túl lelkes a darabos kajától.

Megyek, végre lámpaoltás van nálunk is...Jóéjt!
rídonli#

Curse :) a zöld dolgokat (kelkáp, cukkini, sóska, spenót, petrezselyemzöld stb) rizzsel vagy krumplival együtt főzöm (ma is, magunknak is)és a végén pépesítem, majd megy bele az olívaolaj. Sóskát is érdemes ízesítés nélkül kínálni, ha nagyon savanyú és úgy nem fogadja el a ded, akkor még mindig tehetsz bele egy pici cukrot vagy a kedvenc tápijából 1-1 kanállal utólag. Nálunk nem volt belőle gond - én semmit nem ízesítettem 1 éves korig.
indianyo

Curse, pénteken jövünk haza :)

Rídonli, anyukádnak jól dolgozik az őrangyala! hála az égnek, hogy semmi baj nem lett :)
én a turmixról tudom, hogy sok levegőt tesz a kajába, botmixer sokkal kevesebbet :D

szép vasárnapot Mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Rídonli: én is akartam írni, csak elfelejtettem :oops: , hogy sütőtököt már lehet kapni. Én már vettem az Intersparban.
Én is gyanakodtam már a botmixerre, de aztán nincs jobb ötletem kajakészítésileg. Talán a villával való összetörés? Végülis már elég nagyok, nem? Mondjuk én még nem próbáltam, mert Tündének még nincs foga egyáltalán. :shock:

Sóska: nem lehet esetleg keményítővel csinálni? Azt mikortól lehet adni az gyermeknek? Nem is tudom. De a krumpli a legtermészetesebb tényleg. Én amúgy is azzal szoktam enni. De jól meg is cukrozom. :oops: :oops: :oops:

Curse: egyáltalán nem vagyok profi. Ezt az egyetlen kötést bírtam megtanulni. :oops: De megyek tanfolyásra és remélem, sikeredik másmilyen is.

Kép
Kép
tinu

Ja, képzeljétek! A lányom tegnap mászott először!!! ANnyira ügyes. Már felül, kúszik, mászik. Tiszta menőmanó. :D És a hozzátápi óta nagyon hízik. Egy hónap alatt 600 g-ot hízott, pedig előtte már örültem, ha megvan a fél kiló egy hónap alatt, vagy a 400 g. Igaz, akkor kánikula volt és nem igazán szopizott lelkesen. Pedig volt (és van) tejem. :shock: És most sem eszik annyira sokat, vagy nagy extázissal és mégis sokkal jobban hízik. Anyám már mondta is, hogy ne adjak neki annyi krumplit, mert kövér lesz. :shock: :shock: :shock: Pedig nem is adok neki olyan sokat. Igaz, tegnap és ma tökös-krumplis pulykát evett (saját kutyulmány) délelőtt - jó sokat, de amúgy nem mindig van krumpli. Ebben is azért a tök dominált inkább.

Kép
Kép
tinu

Éljen a kúszó-mászó-ülő-jól evő Tündérke!!!!

Úgy látszik, van valami a levegőben, mert Réka is benyomott ma egy jelentős adag sütőtököt!!! Amúgy én az tteni zöldségesnél veszem, akik amit lehet, őstermelőktől vesznek. 195ft volt a sütőtök kilója. Az drága???
Csak az aggaszt, hogy Réka utána már nem kért tápit... De mondjuk baromi álmos volt, meglátom mi lesz, ha felébred...
És reggel ki akarta venni apja kezéből a banánt 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Ríd:
Karambol :shock: :shock: :shock: De hál'Istennek semmi baj. "Csak" az autó... :roll: :roll: :roll:

Votiv:
Jó pihit, remélem lesz még egy-két szép napotok, ha legalább fürcsizni nem fogtok, de lehessen gyerkőcöt futtatni kint.

Én is "örülök" a rossz időnek, Zoli szabin lesz keddtől j.hét péntekig és kertezni akartunk... Neki fát kéne vágni, mert ugye jön a tél (tényleg, múltkor begyújtottam a kandallóba és olyan jól felmelegítette a követ, hogy le is raktam a dedet egy pokrócra), meg át akarom helyezni a konyhakertet, hogy ne a kert végében legyen, hanem a konyhához közel, mert akkor akkor is ki tudok menni, ha a gyerek bent marad, mert hallom/látom, hogy mit csinál. Meg betonozni is kéne, meg sziklakertet csinálni, meg hagymás virágokat ültetni, meg diót szedni.................

És ma elmegyünk látogatóba a főnökömékhez (30. hétben vannak lány ikerpárral) és elvisszük nekik Réka kinőtt holmijait! De jó lesz nosztalgiázni!!!

nukada

Nuk: és mikor lesz nálad a party???

Kép
Kép
tinu

Bekukk, épp takarításban :evil:

Macs
Veletek vagyok lélekben!!! Nagyon sokat gondolok Rátok!!!

Indi, Ríd,
Köszi a sóskás tippet, vacsira meg is csinálom. Remélem, bejön neki. Most, h írtad Indi, h lehet, h savanyú lesz neki, ajjaj :lol:

Tinu,
Gratul a súlygyarapodáshoz, üléshez, kúszáshoz, mászáshoz :D Ügyes csajod van :D Most már aztán lehet résen lenni :wink:
És látom Tündéd sem sieti el a fognövesztést :lol:

Nuk,
De jó, h írtad a kerti dolgot. Nekem is neki kéne állni, legalább a hagymás verziókhoz :?

Kép Kép
curse

és amit lemaradt :oops:

Votiv,
Nagyon jó útat és nagyon jó pihenést!!! Apánál ne hagyd sokat a notebook-ot, nyomd a kőcöket a kezébe, h te is tudjál sokat pihenni :D :wink:

Kép Kép
curse

Votiv :) "azt az óvónőt, aki szívesen foglalkozott Istivel, ugyanaznap rúgták ki..." erről az jutott eszembe, hogy nem a megfelelő ovit, hanem a megfelelő ovónőt kéne megtalálni :roll:
Pasid igazi munkamán :wink:
Évforduló: a házasságiból a 6-dikat fogyasztjuk 8)

Ríd :) Kép: Ha megvan a digitális kép, akkor mellékletként (párbeszéd ablak alatt) tudod feltenni, de előbb le kell kicsinyíteni egy képszerkesztőben, mert a max. fájl méret: 250KB. és a max. képméret: 600x600pixel.
Tök jó, hogy már jobb a helyzet kézbenlevésileg! :D Azt vettem észre, hogy a kölykök mindig leveszik a szitut,és egyből rácuppannak a szülőre, amint tehetik. :lol: Pl. ha a nagytesó alszik vagy nagyizik, akkor ded csak ölben-karban hajlandó elleni, különben viszont teljesen jól elvan. Persze nincs ezzel semmi gond, pár hónap és már ők is nagyok lesznek, csak hozzá kellett szokni, hogy tényleg nincs "üres műszak".

Curse :) Jó étvágyat Adélnak a sóskához! bevallom, én még nem csináltam, nem nagy kedvenc nálunk, így nincs sok elkészítési tippem :oops: Ha mentek börzézni, lehet hogy mi is csatlakozunk, picurkának kéne vmi anorákféle.

Tinu :) Nagy grtaula Tündinek a mászáshoz és az üléshez!! no meg a szép súlyhoz és a jó étvágyhoz is!! :D Sztem nem kéne aggódnod a súlyán, de ha nagyon parázol, kérdezd meg a védőnőt, vannak jó kis görbéik (ezekbe mindenki belefér), majd megnyugszol :wink: Most ezerrel égeti az erergiákat, ahogy mászik, nem fog elhízni! Valszeg sok "fényevő" gyerek anyukája szívesen cserélne Veled :lol:
denizsa

Nuk :) De jó, hogy apa Veletek lesz a héten! Bár látom, jó sok tennivalótok lesz... Tényleg, Tinu már kérdezte is, mikor is lesz a kerti parti? remélhetőleg lesz még szép idő...

Fibi :) Akkor most "reklamáljak", hogy keveset írsz?! :wink: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Még teszek fel búcsúzóul egy képet, ahogy dúl a tesószerelem:
Kép
Bencus tök jól bírja a gyűrődést, pár hónap és jól ellesznek együtt, én meg lóbálhatom a lábamat :mrgreen: :lol:
denizsa

Sziasztok!

Votiv!

Írtam pü-t! :shock: Remélem még el tudod olvasni!

Képek nagyon cukik!:)

ILdi
ildi76

Deni,
jogos a reklamácio :wink: :lol: maaaajd jövök, de mostanában sok dolog van, és itt van anyum holnapig (mert Zsoló elutazott).

Köcök édesek :)

KépKép
fibi

Kerti(?)-party majd akkor lesz, ha már Votiv és Zsanci és Rylie is hazajöttek!!! Nehogy má' kimaradjanak!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vagy vessek fel egy konkrét időpontot????

nukada

Nuk :) Te aztán tényleg mindenkire gondolsz - ritka kincs, köszi :)
indianyo

Indi! A tegnapi linkedről amit le lehet tölteni a zenéket az ingyenes?

Ríd! Tegnap óta sikerült megnyugodni az anyuddal kapcs. baleset után?

Curse! Egy ismerősöméknél 4foga volt a kisfiúnak majdnem másfél éves koráig, de azt a négyet tökéletesen tudta használni :lol: – értsd evett mindent!

Tinu! Gratula a mászáshoz! :lol: :lol: :lol: Szerintem sem fog elhízni a lyányod.

Den! Gratula az évfordulóhoz! :lol: Tesókép nagyon édi , s még mindig meglepődöm ketteskék nyúzhatóságán! :mrgreen:

gödibarbi

BArbi :) igen, az egy nagyon klassz oldal, érdemes böngészni. simán lehet hallgatni is, ha le akarod tölteni, akkor WMP kell hozzá, azon elkezded hallgatni és mented a fájl menü-mentés másként-tel.

Egy rakás Lázár Ervin mese is van, olyan jók, Dé mindig keresi a bácsit, aki mesél :)
indianyo

Deni,
De szépek a gyerekeid!!!
És nálunk reggel Peti kb. 20 percig olvasott fel a kamionos könyvéből Marcinak (Figyelj Maaci, ez a targonca felemeli a banános ládát meer nagyon eros figyelj...). 4 perc alatt előkészítettem a reggelit (általában ennyi a szintidőm) aztán csak lézengtem. (Olyan szépen hangzik tényleg és még igaz is. )

Legoval kapcs-ban lenne egy kérdésem. Szerintetek P-nek a duplot vagy a normál nem duplo sima legot kellene vennem? Van duplo készlete már és imádja, de az apja bazi drága nem duploját is imádja. (Mert ha vmit veszek afelé indulunk el idővel.) Ő elég ügyes ilyenekben és érti, hogy a fogaskerekek hogy működnek. Most a pneumatikus izéket is sejti már. Vagy a duplo is sokáig jó?
És a régi duplo-k és legok kompatibilisek az újakkal? Én aukciós oldal függő lettem - ha van 2 percem akkor ott nézek legot. Csak nem értek hozzá - viszont ha megvesznek előlem vmit (ami sűrűn előfordul, mivel én nem licitálok) olyan veszteségérzetem van.
Ja, és Peti autómán. És olyan legozós fajtának látszik. Szóval duplo vagy nem duplo?

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi! köszi :lol:

gödibarbi

Barbi, igen, megnyugodtunk. Kicsit fáj a nyaka, mert megrántotta a biztonsági öv, de ettől nem fejelte le a szélvédőt. (Meg is röntgenezték, semmi baj.) Kiderült, hogy egy pasi (szembe jött) 1000el ment, és nem tudta bevennia kanyart, kicsúszott, nekiment egy volvonak, a benne ülő 2 srác annak köszönheti, hogy nem lett semmi baja, hogy jó kocsiban ültek, 8 légzsák védte meg őket... És csak a volvo után ment neki Anyukám yarisának, az eleje lapos, majd holnap kiderül, hogy mi van a motorjával. Reméljük nem minősítik gazdasági totálkárnak, mert akkor bukta... A "tettes"-ről kidrült, hogy van egy 1 éves gyereke, a hülye,miért nem vigyáz magára, ki fogja fölnevelni a gyerekét, ha ő száguldozik, meg karambolozik...
Ma ünnepeltük Anyukám szülinapját, szuper Sacher-tortát sütöttem neki!

Moni, én, mint lányos anyuka, nagy szakértő vagyok, mert P csak duplóval és járművekkel játszik, meg síneket épít :). Szereti a duplót (itthon csak az van), de tök ügyes a legoval is (ma azzal játszott Anyukáméknál, előjöttek a régi játékaink), talán érdemesebb azt venni, mert tovább jó (unokatesóm pl. 10en éves korában is folyton legózott, egész szobányi városokat épített.)

Tinu, B tök sovány (magához képest), amióta mászik, lemozogja a kaját. És ő is fal, tök nagy mennyisélgek tűnnek el benne, csak nézek.. És persze szopik is rendületlenül. Vannakl napok, amikor átlag 2 óránként éhezik meg. :)

Lányok, Curse, Deni, és aki még jönne: mini-tali lesz a börzén?! :)
Én lehet, hogy gyerek nélkül megyek, vagy szerzek magam mellé valakit, mert úgy nehéz "vadászni".

Rylie-ék is megkezdték már a nyaralást, remélem jó idejük van!
rídonli#

Szép jó reggelt!! :D
Hát ilyen már rég volt!! Az összes pasi durmol még nálunk, pedig már mindjárt 9... :lol:

Nuk :) Még szép, hogy megvárunk mindenkit!! (végülis ha már eddig vártunk :lol: ) remélem nem vetted noszogatásnak a kérdést, csak nekem is beugrott, amikor a kertről írtál, hogy nagyon tervezted :wink:

Barbi :) Tényleg bírja a strapát ketteske :D de persze mindig ott vagyunk mellettük ilyenkor bizti ami bizti. Eddig még csak nagy szeretgetések voltak-vannak, de később valszeg lesz más is :mrgreen:

Móni :) Nagyon édes lehetett Peti, ahogy olvasott Marcinak! :D Nekünk is duplonk van, könnyű rakosgatni és elég nagy, hogy ne tudják lenyelni (ezért is ezt kapott anno), Bálint nagyon szereti. Peti nagy fiú már, biztos tetszene neki a lego, meg a "jövőre nézve" sokáig jó lesz, csak Marci ne egye meg.. Nekem most ez a legújabb parám, az apró dolgokat próbálom elpakolni, hogy Bencus ne érhesse el, mert már mindent a szájába tömköd...

Ríd :) Anyukádnak boldog szülinapot!! Nyakának bulást, de jó, hogy ennyivel "megúszta" és hogy nem őt kapta telibe ez a száguldozó! Még nem tudom hány gyerekkel megyünk a börzére, a picur tuti jön, mert neki kell a ruha.

Indi :) Ti hogy vagytok? Dominó fogacskái most szünetet tartanak?

Kép
Kép
denizsa

mi nagyon belemerültünk a takonykórba, már Lencse és apjuk is elkapta, úgyhogy nem tudok bábanyetezni, remélem semmi nagy baj nem történt pár nap alatt itt.
ancsipancsi

Ancsi,
gyogyuljatok ++++++

Rid,
anyudnak is +++++++!

KépKép
fibi

Halihó!
Itt tényleg nagyon nagy a pangás! Talán majd estefelé.
Remélem azért mindenki jól van! :)
rídonli#

rídonli#

Deni, Fibi köszi, Anyukám már jól van, sőt hamarosan jön vigyázni a csajokra, mert megyek szülői értekezletre. Aztán szerdán irány az OVI! :)
Ancsi, gyógyuljatok!++++++++++++++++++
rídonli#

Deni, Fibi köszi, Anyukám már jól van, sőt hamarosan jön vigyázni a csajokra, mert megyek szülői értekezletre. Aztán szerdán irány az OVI! :)
Ancsi, gyógyuljatok!++++++++++++++++++
rídonli#

Ríd!
én hónapok óta ezen töröm a fejem, hogy ez ügyben mit kéne tenni. most, hogy levelezős diák lettem, így se jár a kedv. bérlet, viszont ezreket utazok el a jeggyel. a bérlet meg több mint 8eFt, a 20ezres gyesből nem tudom kifizetni.
ancsipancsi

Ancsi :) és most, hogy levelezős diák lettél, elárulod, hogy hol tanulsz?

Deni, Rídonli :) köszi az érdeklődést, enyém fiacska remekül van, fogakat most kevés fájdalommal növeszti, helyette állandóan sétálunk, mindenféle terméseket és csigabigákat gyűjtünk, amiket majd az egyszercsak megvalósuló önálló otthonunkban teszünk fel az évszakasztalra (feltéve, hogy még ősz lesz :wink: )
indianyo

Indi,
Mi az évszakasztal? (Persze értem a szavakat - szóval gyűjtünk mindenféle ketye-kütyét és megdumáljuk az élet dolgait és kitesszük őket egy helyre? Nekem nagyon tetszik az ötlet és P. is gyűjtögetős. Mi van ha jön a köv. évszak? Félreteszitek? És asztalra teszitek? Ragasztjátok? (Vagy még csak gyűjtőfázisban vagytok - ha jól értem.) Tudom, hogy erre nincsenek szabályok, de kiváncsi vagyok mit csináltok a sok begyűjtött izécskével.

Ancsi,
Köszönöm szépen a receptet!

Móni
Kép
Kép
monisa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: