Barbi, igen, megnyugodtunk. Kicsit fáj a nyaka, mert megrántotta a biztonsági öv, de ettől nem fejelte le a szélvédőt. (Meg is röntgenezték, semmi baj.) Kiderült, hogy egy pasi (szembe jött) 1000el ment, és nem tudta bevennia kanyart, kicsúszott, nekiment egy volvonak, a benne ülő 2 srác annak köszönheti, hogy nem lett semmi baja, hogy jó kocsiban ültek, 8 légzsák védte meg őket... És csak a volvo után ment neki Anyukám yarisának, az eleje lapos, majd holnap kiderül, hogy mi van a motorjával. Reméljük nem minősítik gazdasági totálkárnak, mert akkor bukta... A "tettes"-ről kidrült, hogy van egy 1 éves gyereke, a hülye,miért nem vigyáz magára, ki fogja fölnevelni a gyerekét, ha ő száguldozik, meg karambolozik...
Ma ünnepeltük Anyukám szülinapját, szuper Sacher-tortát sütöttem neki!
Moni, én, mint lányos anyuka, nagy szakértő vagyok, mert P csak duplóval és járművekkel játszik, meg síneket épít

. Szereti a duplót (itthon csak az van), de tök ügyes a legoval is (ma azzal játszott Anyukáméknál, előjöttek a régi játékaink), talán érdemesebb azt venni, mert tovább jó (unokatesóm pl. 10en éves korában is folyton legózott, egész szobányi városokat épített.)
Tinu, B tök sovány (magához képest), amióta mászik, lemozogja a kaját. És ő is fal, tök nagy mennyisélgek tűnnek el benne, csak nézek.. És persze szopik is rendületlenül. Vannakl napok, amikor átlag 2 óránként éhezik meg.
Lányok, Curse, Deni, és aki még jönne: mini-tali lesz a börzén?!
Én lehet, hogy gyerek nélkül megyek, vagy szerzek magam mellé valakit, mert úgy nehéz "vadászni".
Rylie-ék is megkezdték már a nyaralást, remélem jó idejük van!