A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dorka!
Bogi meg ki szokta pakolni a lábait a pelenkázóbol és lógatja, szal én sem merem otthagyni, csak max úgy ha ott vok a közelben, mert már indulnak a lábai útnak!
Vendég

Én is ráfűtöttem egy kicsit, főleg este a fürcsi előtt, mert amúgy hideg lett volna. Szoptatáskor is fázom, ha nem kapcsolom be egy kicsit a fűtést. Milyen jó az egyedi fűtés. :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Jajj, Tücsi! Majdnem elfelejtettem válaszolni! :oops:
Szóóóval, a fiam ma már sirva ment suliba! Eddig tartott. Hét végére elment a kedve tőle. :roll: :roll:
Vendég

Dorka! A kiflizés önmagában nem jelent semmit. Azonban, ha más tünet is van, érdekes lehet a dokiknak!
Ádám is közlekedik egy ideje...

TEGNAP OLDALRA FORDULT!!!!! a masszázs tényleg csoda dolog!
Vendég

Sziasztok!

Anne, én lemondom a talit, mert jövőhétre, a met.hu max 20 fokot mond. Ez nekem kevés, ahhoz, hogy huzamosabb ideig a szabadban tartózkodjak. :roll: De, ha esetleg lenne még egy kis meleg és lenne tali mennék.

Bori, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi apósomtól hoztuk el az olajradiátorát, hogy legalább fürcsihez befűtsünk, mert mi is hiába fizetünk 12 ezres távhőszámlát nyáron, mégis befagy a popónk. :evil:

Marci ma egész nap alszik. 9- délig, majd kajcsi most meg újra szundi van.

Hencsi nálatok süt a nap?

kispiskóta

Na sziasztok!
Megint megjött.... :cry:

Egcsi! Aranyos vagy, szerencsére ott nem tartok. Lehet, hogy csak elööjelei voltak a piros napoknak...

Moncs! Milyen ez a szer és hogy adagolod?

Annee! Szegényke! Ès miért nem tetszik neki a suli?
molkata

A Normaflore a bélflóra helyreállítására szolgál. Tulajdonképpen olyan, mint a kefírben a bifidusz eszenzisz. :) Szóval nem gyógyszer, nem gyógynövény, hanem azokat a baktériumokat tartalmazza, amiből a bélflóra felépül. Ártani nem árthat.

A dokinéni azt mondta, hogy a babának napi 1/2 - 1, mamának napi 2 ampullát kell meginni evés után. Én Daninak napi felet adtam, magamnak másfelet.

Remélem segít Nektek is!

Kép

Kép
monccs

Köszi Monccs! Itt nem lehet kapni, de hatha ad hasonlot a doki.

Ja! Es annyira dragak a pindurkak!!! :D
Es hol keszult a kep? Te voltal ott vagy Egcsi itt? :D
molkata

Szisztok!

Kata! :( Már korábban említettem, hogy én is így jártam.És innentől kezde minden hónapban pontosan. Bár írtam korábban ezt is, de most mégegyszerleírom inkább nehogy későn tegyem- a mensi elött 1-2 nappal kevesebb lehet a tejecske, de utána újból lesz rendesen. A babák néha fintorognak, esetleg kihagynak egy szopit, vagy csak vonakodva szopiznak a tej megváltozott íze miatt, de mivel az éhség a legjobb szakács, később mégis csak elfogadják.

Ckat! Te mit tapasztaltál a fentiekkel kapcsolatban?

Annee! És mit mondott Petyus? Van konkrét oka, amiért nem szívesen megy be az osztályba? Tanító néni tud róla? Lehet, hogy más gyerek sem megy szívesen. Sztem szólni kell a tanító néninek, mert az ő kezében a megoldás kulcsa.

Tali: ha jól emlákszem Manó vetette fel az IKEA-t. Sztem ilyen időben ideális helyszín lenne a talira. Fent, az éttermi résznél van a nagyobbacskáknak kis játszó rész elkerítve. Tisztába is lehetne tenni a kicsiket, van kézmosási lehetőség is és a szopival sem lenne gond, ha azt a részt egy időre "kisajátítanánk". Az ablak felé fordulva nem venné észre senki. És különben is étterem, családbarát. És ha már ott vagyunk az étteremben ......a csokis-mandulás sütijük nagyon finom.....
Ez csak az ötlet hangos végiggondolása részemről! :D Vélemények?

Bori! Szuper!!! :lol:
mtücsi

Kata!
Nem vagyunk a világ végén, küldök neked szívesen 1 dobozzal, ha gondolod! 800Ft körül van.
monccs

Monccs! Bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: Nem Egcsi, hanem Ckat! :oops: Szal, akkor ti közel laktok egymáshoz?

Tücsi! Köszike! Emlékszem és akkor is olvastam. Nekem már 2-jára jön meg mióta megvan Egon. A csodába :twisted: Máris érzem, hogy kevesebb a tejcsi. Egon mindkét cicibööl evett és nem lakott jól. Nem sírt, csak egy óra múlv újra kért enni és most alszik :D és egyelööre, nem panaszkodik az ízére, de egy hónapja azzal is baj volt. Szegénykém.

Na, itt is sz@r idöö van. Àllandóan esik. Holnap talizunk Manóval és Grétivel :D Remélem, akkor jobb lesz. Mi már beterveztünk apával egy kis setát Heilbronban és egy kínai éttermet, ha csak Egon másképp nem gondolja :wink:
molkata

Háát, kocsival kb. 20 percre lakunk egymással Ckat-tal. A fiúk pedig már pocaklakó korban is barátkoztak a szülésfelkészítős találkozások alkalmával. :)

Kép

Kép
monccs

Monccs! Nagyon drága vagy!
Akkor priviben megírom a címem és te meg írd meg, hogy mennyibe kerül postával együtt és átutalom neked, ha adsz egy számlaszámot is.
molkata

De jó! Akkor már, mint régi ismeröösök köszönthették egymást. :D
molkata

Tücsi! Ès te olyankor mit csinálsz? Adsz pótlást?
Most volt megint evés és sírt, hogy még éhes és kellett adjak a lefejt tejbööl is még 60-at.
molkata

Sziasztok,
jó sokat termeltetek...

Gurgika: én sem fejtem, azt hittem annyit "termelek" amennyi kell, hát sokkal többet, pedig gyermekem eszik, mint egy gép... :wink: szóval most meg fejhetek, kezem leszakad, úgyhogy beújítok egy elektronyosat!

Kajafagyasztás: én fogok fagyasztani, még mindig jobb, mint a "génkezelt" gyümölcs-zöldség, szóval szereték őszibarackot, meg sütőtököt... a boltban kaphatóban meg nem bízok.

Nenoka:csípőszűrésre kaptunk beutalót automatikusan (hasi és koponya UH-ra is- az rendben van).

Szivvikém: én úgy tudom répát egy éves korig nem nagyon ajánlanak a babáknak, majd megkérdezem miért is, pedig mondták, de elfelejtettem... :oops: Lilkóról dobjá mán egy képet rég láttam a primadonnámat!

Pillangó: ne izélj már... szerintem nincs baj, ha nem eszik folyamatosan sokat, nálunk is most kicsit alább ment a "nagy kajálás" szerintem hatékonyabban szopiznak, és rövidebb ideig tart. Mérlegedben jó az elem?

Dorka: 3 kg plusz nem megy le??????? Bakker ne izélgess! :lol:

Zsú: én is császár és 10/10 Apgart kaptunk... fej jobbratartás nálunk is van, bár azt mondta a doktornő, hogy a hasamban arra feküdt és próbálgassam a másik oldalra fordítani... :oops:

Ná: én keltem kajaidőben, csak éjszaka nem.

Stria: nekem a szülés után jött ki, előtte semmi,most meg a cicimen és hasamon is, vettem rá krémet! Most voltam a dokinál minden okés, lehet tornázni (de csak valami könnyű torna) és masszíroztatni is! Hallelujja!!!!

Zsuzsi: végre itt vagy! Panka királykisasszonynak nagyon szép szemei vannak!

Tücsi: örülök, hogy kisfiad rendben van! Nehézlégzés/szürcsögés van nálunk, azt mondta a doktornéni, hogy még ilyen kis korban a tej ottmarad a garatnál és az ad ilyen hangot! Nem tudom! Ideges vagyok ettől, mert néha olyan óriás levegőt vesz, mintha nem lenne elég! Meg tudnád adni a doktor számát akinél voltál?
Vagy szerinted hülyeség még ilyenkor parázni?

Mellgyuszi: még mindig van (köszi Emma a kérdésed) már a másik cicimen is, azt mondta az orvosom vegyek eletromos mellszívót, talán hatékonyabb, ha ennyi tejem van, egyszerűen nem tudom leszívni rendesen... alig kiürül már azon nyomban tudok belőle 10-20 ml leszívni 3 perc után..

Bori: szomorúan olvasom, hogy mi van Ádival, de még szerencse, hogy ilyen figyelmes anyukája van. Bár egy anya folyamatosan aggódik... Biztosan minden rendben lesz, ne keseredj el, és légy nagyon erős! Drukkolok nektek és szívből kívánom a legjobbakat! Eltettem a doktornéni nevét, én is el fogok menni, nálam végig a CRP magas volt a terhesség alatt, nálunk jobbra nézés van, és 8 órás vajúdás után sem tudtam megszülni mivel arccal előre szeretett volna jönni. Beszorult, aztán császár és a császárral is elég nehezen tudták kiszedni belőlem. Szörnyű érzés volt, a tehetetlenség... és az, hogy végig arra gondoltam, neki milyen lehet ott bent ...

Andrea
Kép
kindernay

Zsu!

Nélunk délben sütött a nap!
Igaz nem sokáig, de sütött, és most itt nincs olyan hideg, mindjárt megyek is babakocsizni egyet.
Bogi is egész nap alszik meg eszik meg ordít néha.
Az előbb pl, elengedte a cicim, mondom felveszem büfizni, na azt az ordítást amit levágot, hát vissza kellett hogy tegyem a cicire.
Nem tudom mi van vele, de mostanában annyira érzékeny, még egy cuppanósabb puszitól is elkezd sírni, de ha meg az apja köhög vagy tüsszent, na akkor meg pláne.
Szal a Robi már úgy köhög meg tüsszent, hogy belefúrja a fejét a párnába, vagy kirohan a szobából. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Esztora
Szegény Nyunyi :cry: Szegény Te...
Zsuzsi, Egcsi, Ckat és Monccs
Nagyon szépek a bébikék!!
Kinder
Mér nem répa???? Bakker semmi más nem termett nálunk az idén, ja de paradicsom, meg paprika, de azokat lezabálta még zölden a kutya..
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Fú csajok, nekem jövő 7-en valahogy pisit kell gyűjtenem Lilitől...Foggggalmam sincs hogy álljak neki...Meg menyünk vérvételre..Télleg senki másnak nem kell?? Azt hittem ez általános..

KépKép

KépKép
szivvi

Fú csajok, nekem jövő 7-en valahogy pisit kell gyűjtenem Lilitől...Foggggalmam sincs hogy álljak neki...Meg menyünk vérvételre..Télleg senki másnak nem kell?? Azt hittem ez általános..

KépKép

KépKép
szivvi

KépKép

KépKép
szivvi

Kata! Én csak teát adtam nekik olyankor, amikor evés után kértek volna még. És persze sűrűbben vettem őket mellre. Ez csak egy-két nap és újból van annyi, amennyi kell. Súlyban is szépen fejlődtek, Ádi 5 hónaposan 8 kiló volt. (Nem hinném, hogy a teától lett ennyi. :D) Tápszert egyik gyerekemnek sem kellett adnom.

Andrea! Én is ijedeztem amikor picik voltak még és szörtyögtek, de az orruk nem folyt, csak max.tejdugócskák jöttek ki. Ami Petinél volt az más, de az ilyen kicsi csecsemő korban még nem szokott előfordulni.
mtücsi

BOCS :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Orrszürcsögés! Amikor elööször járt nálunk gyerekorvos (mondjuk, csak egyszer volt) mondta, hogy elööfordulhat. Olyankor kell egyet cseppenteni az orrcseppbööl az orrába. Azt is írt fel, ilyen tengeri sós vmi...
Egonnak egyszer kellett, azóta az orrszívóval kiszippantom a bentmaradt tejet. Ööt nem idegesíti, még tartja is :D

Szilvi! Olyan szép a kis Lilkó! Tündérien tud nézni! :P
Ès miért kellenek ezek a vizsgálatok?
Egon pocimasszázskor mindig lepisil. Sztem, akkor kéne résen lenned :D

Tücsi! Nekem a múlt hónapban is majdnem 1 hétig tartott :( Tápszert én sem akarok adni, elég sok tejet le tudtam ma´r fagyasztani. Szal, ha nagyon kell, akkor azt kapja.
molkata

Sziasztok! :)
Köszönjük a Bencedícséreteket. :) Nemsokára kiderül, hogy mennyi az annyi, megyünk oltásért és méredzkedni. Szegényem, biztosan megint sírni fog.... :?
Talált valaki olyan weboldalt, ahol le van írva mennyi idős babának mit kellene csinálni? Nekem van angolul, de összehasonlítanám magyar változattal is. :)

Dorka :)
Bence is fekszik néha kifli-pózban. Nem tudom normális-e.

Annee :)
Miért sírt Peti fiad? Volt konkrét ok vagy csak otthon akart maradni?

Szivvi :)
Nem adtak pisigyűjtő zacsit? Van direkt erre a célra, alfelére lehet ragasztani. Kérdezd meg a gyógyszertárban.
Lilkó sem éhezik, látom. :D
Én úgy emlékszem, a répa és minden gyökér magába szívja a földből a nitritet(vagy nitrátot?) és ártalmas a babákra. Remélem nem írok hülyeséget, de nekem ez rémlik. :oops:

Mensi:Nekem remélem ismétli a 3 évvel ezelőtti verziót, addig nem jött amíg szoptattam. Nem hiányzik. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! a babaszoba.hu-n találsz infót. Igen, én is úgy tudom , hogy a gyökérzöldségekkel emiatt kell vigyázni. Ezért jó a saját termesztésű, persze ha nincs műtrágyázva a földje.
De jó neked! Minket nem kényeztetett el a természet ennyire. :( Úgy látszik, mi nem jó helyen álltunk sorba, amikor ezt osztogatták. :D
Írj, hogy mi volt ma a mázsáláson és hogy hogyan viselte Bence a szurit!

Szivvi! Nem kérdeztél rá, hogy miért kell teljes laborvizsgálatot csinálni Lilinél? Amúgy ez a zacsis dolog nem egy egyszerű menet, főleg lányoknál! De ha muszáj....
Én még a védőoltásoknál is úgy sajnáltam a babókáimat.

Lynia-Emi hol vagy?

Pillangó7 mire jutottatok az etetéssel?

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Sziasztok!

Ma nem vagyok a toppon.
Halász Juditon is sírva fakadok.. :cry:
Bori!
Örülök a jó hírnek! Hajrá Ádi!

A barátnőm tanácsára most délután fogtam magam végső elkeseredésemben és levittem a lépcsőn a babakocsit Samustól. Asszem megszállt az erő, meg sem éreztem, hogy hány kiló. A liftet sem használtam.
Ez az egy pozitívum ebben a napban.

Kinderke!
Jó is a sok tejci, a mellgyuszid meg most már illanjon odébb.

Szivvi!
Lilkó az elején tök rád hasonlított de ezen a képen tiszta apukája sztem. Nagyon drága!

Hencsi!
Mindig nevetgéle azon ahogy írsz meg amit..Robi rohan ki a szobából.. :lol:
torolve_20131003125716

Esztora!!
Nyunyikádnak egy nagy puszikát küldök.

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nálunk is átmosás lesz 2 hét múlva..(majdnem 1 hónap haladékot kaptunk de nem igazán javult, picit igen de kevés ahhoz, hogy megússzuk a szondát) :cry:
torolve_20131003125716

halihó

itt vagyok, csak olvasó üzemmódban! köszi Tücsi! :D
megint olyan "minek is írjak, nincs kedvem" dolog van, mint néha pocakosan

Szivvi, pillangós játszószőnyeg? neten vetted? én is néztem, agyalok rajta...

Jól vagyunk, igaz azt veszem észre, hogy evést lányom 5 perc alatt lerendezi és szerintem nem eszik sokat, kevesebbet mint eddig :?
na majd a mérlegelés megmutatja mi is van!

nekünk 27én lesz majd az oltás, de előre tartok tőle, ahogy így olvasgattam itt Hencsi Annee és többi 2 hós babóról, az aggodalmakat + stb.

Bori, szupi anyuka vagy! jó hogy ilyen korán elcsíptétek ezt a dolgot!

Esztora szegény Nyunyi, de most már minden oké a szemével ugye?

KinderAndi jobbulást mellügyileg!

voltam 6 hetesen, minden oké :lol:

7végén nem biztos hogy jövök, mert holnap jön anyum de. + 2 barátunk du. (igaz ők már 2-3hete jönnek) aztán vasárnap 5 jóbarátom Zalaeg.ről :lol: alig várom!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Én is béka segge alatt. Gondolom fényhiány, meg hideg.

Sztem a nitrátok átmennek az anyatejen keresztül is! :(

Nekem is megjött a múlt hétvégén. De kb olyan, mint a legelső volt annó. :roll:

Andi! Igazán nem akarlak paráztatni, de sztem is jól teszed, ha megnézeted Botit! A nehéz szülés a babáknak is nehéz! Meg a crp is egy rizikófaktor, ha jól értettem. Adja ég, hogy feleslegesen aggódj!
Dokival beszéltél, miért húzódik Neked ennyire el a mellgyuszi???? 3-4 nap szokott lenni, tudtommal!

Talira nemtom, hogy tudunk menni. Jövő héten gyorstalpalóra megyünk a gyogyitornászhoz. Hétfőn 12 van megbeszélve, a többi nap még kialakul. Szóval mi a talán csoportba lépünk át.

A kórházban pont akkor jöttek a bohócdoktorok, amikor mentünk a vizsgálatra. Hát, csoda jófej volt a nő. 1mp alatt levette a lábáról az egész családot. Én is szeretnék bohócdoktor lenni!!!
Vendég

Andi! Én is azonnal léptem, mikor számomra nem tetsző dolgokat tapasztaltam. Bár én is tanultam, sőt vizsgáztam anno fejlődésneurológiából, de az már nagyon régen volt és semmi gyakorlatom nincs benne. Ezért fordultam olyanhoz, aki ért hozzá.

Bori! Bohócdoktor?! :lol: Még semmi sincs elveszve!!!! :lol:

Szivvi! Ezek a kutyák.... A szomszédban a szőlőt falják, pedig kapnak rendesen enni. Örülj neki, hogy legalább a sárgarépát meghagyták! Lillának biztosan ízleni fog. Nálunk nyuszkó-muszkó eledelnek lett elnevezve, hogy kedvet csináljak a nyers sárgarépa eszegetéséhez. Bejött. Nyuszikáim előszeretettel rágicsálják a répácskákat. :lol:
mtücsi

Sziasztok! :)
Megjöttünk az oltásról. Vagyis oltásokról(dög amerikai oltási rend :evil: ) 3-at kapott a tündérkém+a szájon át lötyi. Mondanom sem kell, hogy sírt, de ennyi molesztára... :?
Dokinéni mondta, hogy tegyem többet hasra, hogy erősödjön a nyak- és hátizma, kérdezgetett, ennyi. 5896g és 57,5 cm a "picur".
Ez 1318g hízást és 3cm növést jelent egy hónap alatt. :D Ja, a dokinéni megkérdezte, eszik-e rendesen. Szerintem nincs gond. 8) :lol:
Mindenkinek üdv. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egycsi!
Szegény Bence!
Gondolok Rátok, hogy nyugott éjszakátok legyen, ne legyen lázacska!
Nem semmi súlya van kicsi fiadnak!

Szivvi!
Nagyon kis bájos mosolya van Lilinek, kis tündibündi!
Ez a pisigyűjtés nem semmi feladat lehet!

Gurgi!
Mi a baj, miért van rossz kedved?
Legalább egy kicsit jobb kedved lesz attól amit írok, bár ha még látnád is Robit ahogyan rohangál, megszakadnál a röhögéstöl, néha én is majd meg pukkadok, de legalább így egy kicsit moderálja magát!

Ma voltunk babakocsizni picit, egy kép a bealudt Bogimanórol!

Kép
Vendég

Egcsi! Ilyen paraméterek mellett naná, hogy no problem! :lol:
Mit mondott a dr.néni, mire készülj? Láz, borogatás... stb.? Szegény kicsi Bence! Legalább csak egyszer szúrták meg? Azért, ez hirtelen milyen megterhelő lehet a kis szervezetüknek! Nem?
mtücsi

Tücsi: köszi az infót, ne haragudj, hogy zargattalak, de valahogy olyan furcsa, hogy ez normális! A gyerek hörtyög, szürcsök, makog... azt hittem ez nem túl jó... :oops: Kata én is beleöntöttem ilyen tengeri sós valamit és már ki is porszívóztam az orrát... :oops:

Szivvi: de édi-kutyi! Már olyan kis kerek arcocskája van, és formás feje, tündérbögyölő! A kutya?! Bakker?! Zölden! EZ AZTÁN BIO EB! :lol: Megkérdezem a barátnőmet, neki mondta a doktornő, hogy ne 6 hónapos a kisfia...

Gurgi: a szemre próbáljátok ki ezt a tengeri sós micsodát, nekem ez hozta helyre szegény nem tudta kinyitni a szemét! Kata te nem tudod hogy hívják? Csak ennyi az infóm, hogy tengeri sós desztilált vizes balhé... talán a doktornéni tudni fogja :oops: :?

Bori: küldök majd neked is jó kedv figurát a levelem végén, hátha felvidít! Elmegyek a Medveczky Erikához, csak mondjam a telefonban, hogy általános vizsgálatra szeretnék menni?

Hencsi: Bogidat te is jól beöltöztetted, de édes, hogy nyomja a szunyát a kályhában! :lol: Én is így jártam a minap... a hasi UH-n a doki meg rötyögött, mert a gyereket 10 rétegből halásztam elő.

Pillangó: mi van már?

Na sziasztok, jó éjt mindenkinek puszinyuszi!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi :)
Ha csak 1X szúrták volna meg, de 3X!!!! :shock: Lehet, hogy belázasodik és masszírozni kell a szúrás helyét... :?

Kinder :)
Bence is szörcsög néha, pedig már nincs megfázva.

Henchy :)
Nem volt melege Boginak? Tényleg kályha 4 keréken. :D
Ha ma nyüszizni fog a pindur, nem fogok csodálkozni. Egyenlőre alszik. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi! Megnéztem, csak annyi van ráírva, hogy sós orrcsepp.
Szegény kis pindurkád. Nem lehet, hogy megfázott?

Hencsi! De édes Bogi! Valóban jól beöltöztetted. Èn is jól fel szoktam öltöztetni Egont, de ennyire azért nem. Kap egy body-t, egy pulovert és egy szvettert (ezek vastagok) és egy rugit, meg egy nadrágot alulra. Ès persze be van takarva.
Hány fok van nállatok.

Egcsi! Három szuri :shock: Szegényke....

Bori! Jók lehet a bohócdoktorok... :D Néhány hónap múlva Àdámot is érdekelné. Késööbb lehet, hogy csak miattuk fogtok visszajárni... :D

Emi! Jó, hogy végre jelentkeztél. Hiányoztál! Ne tüünj el!!! Ha rossz kedved, azt is írd le!!! :!: Kellemes hétvégét a barátokkal!!!

Eminek és Gurginak! Jó kedvet küldök innen villámpostával. :lol:
molkata

Andrea! Egyáltalán nem zargattál. Sőt. De látod, mindenkinél ezt csinálják a babák. Lehet, hogy ha Boti nem így működne, akkor az lenne a furcsa? :lol:

Egcsi! :(

Nyugodalmas, lázmentes, jó éjszakát kívánok!
mtücsi

Bohócdokinéni Ádám figyelmét is felkeltette. Nagyon profi volt a néni!
Andi! Igen, rá emléxem várandós korunkból. Jöhet!!! :wink:
Hüje légzés nálunk is van. Aszonta néni, elmúlik, a gyenge porcok miatt van, de a D vitamint nem szabad hanyagolni!

Elgondolkodtunk a nem kötelező oltásokon. Ádámmal jövő héttől közösségbe fogunk járni a torna miatt. Nem tudom még, mennyi alkalom lesz, de lehet, hogy kéne rota, meg tüdőgyuszi.
Olyan rossz. Körzeti azt mondta, rám bízza. Megdumáltuk, ő se preferálja, de a közösség miatt gondoljam végig.
Vkinek van még vmi szempontja?
Vendég

Jó reggelt!

Többen édeklődtetek: Petinek csak átmeneti "iskolaundoritisz"-e volt. Kicsit sírt hogy ő nem akar menni mert ott tanulnak és nem játszhat, de megnyugodott. Szerintem csak fáradt volt reggel. Délután mikor érte mentem már boldogan újságolta hogy mennyi mindent tanultak.

Tali: Kihagyjuk most mi is. Marha hideg van, Nincs kedvem kimozdulni. És a kedvem is fos. :cry: :cry: :cry:
Alighanem ez nem változik pár nap alatt. :(
(Veszett nagy nyomás van rajtam amit nem tudom meddig leszek képes elviselni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )
Vendég

Bori :)
Szegny Bence pontosan ezeket kapta extrában ami otthon nem kötelező. Itt kérdezés nélkül adják. :?

Annee :)
Hú, de korai vagy! :shock: Kitartás! :)

Tücsi :)
Remélem nem lázasodik be...eddig minden okés (este 8 van nálunk).

Figyusz lányok! Itt nem adnak D és K vitamint a babáknak, mondván, ha szedem a terhesvitamint, az átmegy az anyatejen keresztül és a baba is kapja. Szerintetek? :? A dokinéni ajánlott egy vitaminlötyit, de egyenlőre nem találtam meg.

Délután volt egy kemény fél óránk, Bence úgy ordított, mintha nyúznák. Nagyon fájtak a lábikói, hozzá sem lehetett érni. Ennyit az oltás helyének masszírozásáról :? Beborogattam, nagy nehezen megnyugodott és mosolygott könnyes szemekkel és magyarázott. Na, ennyi kellett nekem, én kezdtem el a bőgést...

Még később benézek, hátha van még koránkelő. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!
Szegény pici Bence, ez azért durva, 3 szuri egyszerre!
Nálunk többfélét kapnak, de ezt egy szuriban, nem hiszem hogy ott ezt nem tudnák megoldani.
Nekünk kifejezetten mondta a dokonéni, hogy nem kell borogatni a szuri helyét, semmit nem kell vele csinálni, én így is tettem, és már csak egy pici pontocska van, amit 1percen keresztül kell vadásznom, hogy megtaláljam!

Andi, Egcsi, Kata!

Bogin volt egy rövidujjú body, egy pamut rugi, de olyan vékony, egy kis pulcsi meg ez az overál, de ez az overál is elég vékony, nem az a kifejezetten téli, henm inkább öszi meg tavaszi, szal egyáltalán nem volt melege, pedig Boginak ha melege van, akkor tud izzadni rendesen.
Azt nem tudom, hogy hány fok van, de hideg van, bár most reggelre elég enyhe idő lett de csepeg az eső.
Viszont tegnap reggel úgy izomból köd volt, nem akartam hinni a szememnek.

Bogi reggel rácsapott az apja kezére, mert ki akarta venni a szájábol a cumit!
Csak nézett nagyott apa!
Vendég

Jó reggelt! Lányok, rakjatok fel még képeket, mert hihetetlen elbűvölőek ezek a Kölkök! Molkata nagyhajú bébijétől a két kis kézfogós baráton át Liliig, Bogiig, nem is sorolom, mert még kihagyok valakit, rég olvastam, és sok kép volt közben! :lol: És a nagyobb testvérekről is. Gyerekek, lehet, hogy nagyon hülye vagyok, hogy én még mindig könnyekig hatódom ezektől a képektől? :oops:

Most akkor végül is lesz találkozó? Mert úgy látom, egyre mondja mindenki vissza. Szerintem az IKEA nagyon jó lenne, ezt már pocakosan is terveztük. Ráadásul ott ingyen is lehet parkolni. nekem, most hogy lezárták/ják a rakpartokat, elég macerás a Margitsziget. :wink: gondolom, az Örs vezér téri lenne a jobb, mert az tömegközlekedéssel jobban elérhető.

Kép
nenoke

Kinderke!
Mi annak a szembigyónak a neve? (tengeri sós cucc)
torolve_20131003125716

Annee, Gurgi, Bori
Mi ez a lehangoltság :?: :?: :?:

Kinder
Szürcsögés nálunk is durva!

Mi társasági életet élünk, szüret van, összes nagyszülő és néhány unokatesó, nagynéni, nagybácsi (3 napos hacacáré, ebből 3 óra a szőlőszedés), Zalán drágám mélyvízbe lett dobva. De nagyon édes, osztogatja a mosolyokat :D

Kép
Kép
emma1976

Emma és a többiek!

Inkább hagyjuk lehangoltságom okát, arik vagytok, hogy érdeklődtök..
torolve_20131003125716

Az IKEA még oké, de szabadba nem megyek ilyen hidegben. :?
Vendég

Nenoke!

Mi is kérünk ám képeket a kis vigyorgó Dávidról!
Egyébként én is ma megkönnyeztem, ahogyan néztem Bogit ahogyan szopizik, kicsirdultak a könnyeim, és olyan boldog voltam, a világ kincséért sem adnám oda senkinek ezt a kis szarzsákot!

Gurgika!

Ne legyél rossz kedvű, hiányzik a hsz meg a sok jókedvű megnyilvánulásaid!!!
Kicsit lehangoló idő van, de nézz rá Samukádra, és mindjárt jobb kedved lesz!
Tegnapelőtt már én sem birtam, bőgtem mint a fene, Bogi üvöltött, sőt, ordított, akármit csináltam semmi nem volt jó neki, egyedül voltam, Robi maszekolt, szal tök szar volt, olyan rossz mikor egyedül kell lennem még 5óra után is Bogival, és még a fürcsinél is, szal kész voltam, de sajna a pénz nagy úr...
Vendég

Hencsi!

Privi ment.
Ari vagy. Samu cuki nagyon. Kispofám.

Nem az időjárás, nem Ati a bibi..

Nenőke!! :lol:
Kép
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Ritka sz@r éjszakánk volt..Ez már a harmadik..Éjfél mire Lilkó elalszik, ma spec 3-ig bírta, aztán szakaszosan 9-ig aludtunk. Én nem tudom, de nem jöhet még a foga?? Egész nap az öklét rágcsálja, nagyon nehezen tojik és nagyon sokat sírdogál, de nagyon panaszkodva, ajj, ejj, auuu :cry:

Gurgi
Nagyon édi Samesz! Nézegesd sokat, ha el vagy keseredve!

Mindenkinek derűs napot! Nálunk süt a nap!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: