Sziasztok,
jó sokat termeltetek...
Gurgika: én sem fejtem, azt hittem annyit "termelek" amennyi kell, hát sokkal többet, pedig gyermekem eszik, mint egy gép...

szóval most meg fejhetek, kezem leszakad, úgyhogy beújítok egy elektronyosat!
Kajafagyasztás: én fogok fagyasztani, még mindig jobb, mint a "génkezelt" gyümölcs-zöldség, szóval szereték őszibarackot, meg sütőtököt... a boltban kaphatóban meg nem bízok.
Nenoka:csípőszűrésre kaptunk beutalót automatikusan (hasi és koponya UH-ra is- az rendben van).
Szivvikém: én úgy tudom répát egy éves korig nem nagyon ajánlanak a babáknak, majd megkérdezem miért is, pedig mondták, de elfelejtettem...

Lilkóról dobjá mán egy képet rég láttam a primadonnámat!
Pillangó: ne izélj már... szerintem nincs baj, ha nem eszik folyamatosan sokat, nálunk is most kicsit alább ment a "nagy kajálás" szerintem hatékonyabban szopiznak, és rövidebb ideig tart. Mérlegedben jó az elem?
Dorka: 3 kg plusz nem megy le??????? Bakker ne izélgess!
Zsú: én is császár és 10/10 Apgart kaptunk... fej jobbratartás nálunk is van, bár azt mondta a doktornő, hogy a hasamban arra feküdt és próbálgassam a másik oldalra fordítani...
Ná: én keltem kajaidőben, csak éjszaka nem.
Stria: nekem a szülés után jött ki, előtte semmi,most meg a cicimen és hasamon is, vettem rá krémet! Most voltam a dokinál minden okés, lehet tornázni (de csak valami könnyű torna) és masszíroztatni is! Hallelujja!!!!
Zsuzsi: végre itt vagy! Panka királykisasszonynak nagyon szép szemei vannak!
Tücsi: örülök, hogy kisfiad rendben van! Nehézlégzés/szürcsögés van nálunk, azt mondta a doktornéni, hogy még ilyen kis korban a tej ottmarad a garatnál és az ad ilyen hangot! Nem tudom! Ideges vagyok ettől, mert néha olyan óriás levegőt vesz, mintha nem lenne elég! Meg tudnád adni a doktor számát akinél voltál?
Vagy szerinted hülyeség még ilyenkor parázni?
Mellgyuszi: még mindig van (köszi Emma a kérdésed) már a másik cicimen is, azt mondta az orvosom vegyek eletromos mellszívót, talán hatékonyabb, ha ennyi tejem van, egyszerűen nem tudom leszívni rendesen... alig kiürül már azon nyomban tudok belőle 10-20 ml leszívni 3 perc után..
Bori: szomorúan olvasom, hogy mi van Ádival, de még szerencse, hogy ilyen figyelmes anyukája van. Bár egy anya folyamatosan aggódik... Biztosan minden rendben lesz, ne keseredj el, és légy nagyon erős! Drukkolok nektek és szívből kívánom a legjobbakat! Eltettem a doktornéni nevét, én is el fogok menni, nálam végig a CRP magas volt a terhesség alatt, nálunk jobbra nézés van, és 8 órás vajúdás után sem tudtam megszülni mivel arccal előre szeretett volna jönni. Beszorult, aztán császár és a császárral is elég nehezen tudták kiszedni belőlem. Szörnyű érzés volt, a tehetetlenség... és az, hogy végig arra gondoltam, neki milyen lehet ott bent ...