Drága Deni! Örök hálka neked és férjecskédnek, sikerülét végül így szövegfájlba, majd onnan nyomtatóra küldve kinyomtatni a nyavalyákat, most akkora óriási kő gördült le a szívemről
nem hiszitek el, de hónapok óta görcsölök ezel a vacakkal, mert nem volt itthon floppys gép, és kb. az Ecserin kellett lőnöm egy kislemezmeghajtót, aztán hálózaton rátenni az én gépemre, azon meg nincs DOS - álmomban nem gondoltam volna, hogy egy DOS alapú, feketeképernyős programmal fogok szarozni 2007-ben

hetekbe telt, mire a múzeális programot sikerült az XP-n futtatni, konkrétan ez idő alatt az ONYF feltett egy segédprogramot hozzá a honlapjára
aztán a kitöltésnél is megakadtam párszor, az olyan hibaüzeneteken, hogy "HIBA! A -tól -ig nem felel meg a biztosítási időnek" aztán meg végül jött ez a konszignációs nyomtatvány és a "HIBA! Keressen más nyomtatót!" nincs még ilyen a földön...
és 4 üres floppy lemezt is elő kellett bányásznom, mert egyre csak egy exportot engedélyez, és még 4 floppy amin a programok vannak, így most a borítékban 8 floppy, 4 konszignációs lista 2-2 példányban, 4db ellenörzőlap, és egy kétoldalas Bejelentés elektronikus adatközlés engedélyezéséhez lapul, tíz kiló, ajánlva...
vajon csak velünk baltáznak ki, vagy egy kicsit magukkal is?
réééémes...
még1x köszi a segítséget
Fibi, jó élmény, nagyon poz.

nekem is volt ilyen a 2 gyerekkel, hogy vki segített felpakolni a szalagra

és tök jól esett, bár nekem fura fóbiám, hogy nem szívesen fogadok el segítséget idegentől, de úgy látszik ezt is meg kell tanulnom, szükség törvényt bont
megetetés nagyon cuki!
Monisa, mesélj magatokról is!
Rídonli, hát én is érzem, hogy Józsi nagyon feni már a fogát a kajára

végülis nincsenek terveim, se elveim, lesz ahogy lesz, de legalább már nem vagyok kényszeres etető
Ancsi, nagyon köszönöm Neked is! és milyen márkájú lézert ajánlasz?
jaj most mennék aludni, erre hallom, hogy Józsi felkelt... ennyit az alvásról
azért jó szakállt Mindenkinek!
Szrekuc, Te is aludjál! és ++++! Menni fog, ügyes leszel! szólj ha need help!