A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek,
Szted a ti-fajta leesés-gátlót 6 hóshoz is lehet alkalmazni? (Ahol rések vannak és élek azt félnék. Nekem úgy tűnik a tiétek sima felület, egy baba - már a Marcira gondolok itt - nem tudna beszorulni. Ha te is így gondolod elmegyek és megnézem a boltba.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi, és megetetett? :)
2 gyerekkel teszló+szaridő, bátor vagy, vagy inkább belevaló! Tudom,néha muszáj...
Esőkabát szuper (és csak 1500 volt) Dechatlon, gumicsizma auchan, de a Decathlonban is volt (csak ott még sokallottam az árát, de nem találtam ócsóbbat, így ugyanannyiért vettem).

Votiv, pont úgy gondolkodtam 2.gyerkőnél kajaügyben, mint te, csak épp ő nem... Szopik 1000rel, de ha kaját lát, majd kiugrik az ölemből, mindent megtenne érte. (Anyós meg is jegyezte némi kárörvendéssel a mosolyában, hogy ez nem fog 2,5 évig szopni, mint a nővére! Hát igen, a kaját az t ő szereti adni...) Szóval, a napokban volt, hogy már 3x evett egy nap kanalasat. Már adtam neki husit is, de a kedvence az almás és/vagy barackos rizspép. a nővére ekkora korában még csak kóstolgatott (én meg próbáltam /volna/ tömni). Most én türelmesebb lennék, csak a gyerek nem az.
3 kérdésedből 1re sem tudom a válsazt. :(

Nuk, olivaolajat sztem jól tetted, én is teszek a főzelékekhez, és megoldotta a kakidolgokat. És nagyon egészságes, meg pesze a vitaminoknak is kell.
Ikejás tusfürdő? :shock:
Sztendre felé van egy Metró (az is kék-sárga), P meglátta, és örömmel kiáltott föl, hogy "Szetején is van ikejja!" :D
Szal, mi is szerejük (a fél lakás ikejás, kiv.a konyha.)

Barbi, remélem semmi komoly, sőt már inkább csak semmi! +++++

Leesésgátlót nálunk Apa gyártott (ilyen ügyes! :) És 2 éves kora óta nagyágyon alszik a csaj. Költözés után került hozzánk az ágy(az enyém volt), eleinte azon olvastunk, majd elaludt, és betettem azágyába. Aztán egyszer ott ragadt, azonnal rájött, hoyg neki ez jobb, mert szabadon közlekedhet, azóa ott alszik.

Szrek, szakdogához tőlem is sok ++++, meg együttérzés is :). Hamarosan nekem is bele kell kezdenem... :?

Neet?????
És Indi???
rídonli#

Mon,
sztem nézzétek meg :D (nagyágyon fog aludni Marci?wow:D) igen, ez hálós és nincs nagyon olyan része, ahol beszorulhatna :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv,
2. kérdésedben tudok segíteni, de csak azért, mert megkérdeztem infromatikus apát :lol: Szal, ha ő beruházna, akkor hp. Azon belül sokkal jobbak a lézeresek, viszont a tintasugarasban olcsóbb a színes nyomtatás.

Deni,
Köszi kérdésed :) Mi jól vagyunk :D Ma voltunk egy újabb kontrollon a nyári súlyvesztés miatt és szerencsére minden okés, 600grt híztunk egy hónap alatt :D Úgyhogy legközelebb egyévesen kell majd mennünk a kötelező vizsgálatra.

Nuk,
Tőlem is kapott volna Ferike :evil: Állítólag a mi házunkban is egy szakmájában profi pali csinálta a villanyos dolgokat, nos az alternatív kapcsolókat baromira elszúrta :evil:

Szrek,
Ez a leesésgátló nagyon tutinak tűnik :) Pont azt kérdeztem volna én is, amit Monisa.

Fibi,
Milyen jó, h kifogtál egy kedves, segítőkész embert :) Nagyon ritka az ilyen tényleg :roll:

Kép Kép
curse

Ez most lehet, h hülye kérdés :oops: de nálatok volt olyan, h megállás nélkül a gyerek az esti fürdés alatt a vízbe kaksizott? Nálunk most ez megy hetek óta és nagyon unom :roll: Tudom, h szegénykém nem tehet róla, de próbálok mindig variálni, h etetés után rögtön, vagy félórával, vagy egy órával később fürdetek. De tök mindegy mindig akkor jön rá. Szerintetek? :?

Kép Kép
curse

Drága Deni! Örök hálka neked és férjecskédnek, sikerülét végül így szövegfájlba, majd onnan nyomtatóra küldve kinyomtatni a nyavalyákat, most akkora óriási kő gördült le a szívemről :)
nem hiszitek el, de hónapok óta görcsölök ezel a vacakkal, mert nem volt itthon floppys gép, és kb. az Ecserin kellett lőnöm egy kislemezmeghajtót, aztán hálózaton rátenni az én gépemre, azon meg nincs DOS - álmomban nem gondoltam volna, hogy egy DOS alapú, feketeképernyős programmal fogok szarozni 2007-ben :shock: :shock: :shock: hetekbe telt, mire a múzeális programot sikerült az XP-n futtatni, konkrétan ez idő alatt az ONYF feltett egy segédprogramot hozzá a honlapjára :twisted:
aztán a kitöltésnél is megakadtam párszor, az olyan hibaüzeneteken, hogy "HIBA! A -tól -ig nem felel meg a biztosítási időnek" aztán meg végül jött ez a konszignációs nyomtatvány és a "HIBA! Keressen más nyomtatót!" nincs még ilyen a földön... :x
és 4 üres floppy lemezt is elő kellett bányásznom, mert egyre csak egy exportot engedélyez, és még 4 floppy amin a programok vannak, így most a borítékban 8 floppy, 4 konszignációs lista 2-2 példányban, 4db ellenörzőlap, és egy kétoldalas Bejelentés elektronikus adatközlés engedélyezéséhez lapul, tíz kiló, ajánlva...

vajon csak velünk baltáznak ki, vagy egy kicsit magukkal is? :roll:
réééémes...

még1x köszi a segítséget :P

Fibi, jó élmény, nagyon poz. :D nekem is volt ilyen a 2 gyerekkel, hogy vki segített felpakolni a szalagra :D és tök jól esett, bár nekem fura fóbiám, hogy nem szívesen fogadok el segítséget idegentől, de úgy látszik ezt is meg kell tanulnom, szükség törvényt bont :wink:
megetetés nagyon cuki!

Monisa, mesélj magatokról is! :D

Rídonli, hát én is érzem, hogy Józsi nagyon feni már a fogát a kajára :D végülis nincsenek terveim, se elveim, lesz ahogy lesz, de legalább már nem vagyok kényszeres etető :P

Ancsi, nagyon köszönöm Neked is! és milyen márkájú lézert ajánlasz?

jaj most mennék aludni, erre hallom, hogy Józsi felkelt... ennyit az alvásról :P
azért jó szakállt Mindenkinek!

Szrekuc, Te is aludjál! és ++++! Menni fog, ügyes leszel! szólj ha need help!

votiv 8)
votiv

Szrek,
Most is nagyágyon alszik. Az anyjával :P Meg néha a bátyjával :P . De akkor átrendezném a szobát és vennék virágos függönyt!

Votiv,
Olyan szerencsétlenke vagyok - vhogy semmire sincs időm. Most is próbálok jelentkezési lap-szerűséget egy oviba kitölteni és sztem rámegy egy napom a két kölök mellett. Az első hónapok könnyebbek voltak - most m ár tényleg két gyerekem van - Marci egyre követelőzőbb kis zsarnok (és hogy vigyorog, mikor eléri, amit akar). Jó sokat vigyorog :lol:
Ő egyébként egyáltalán nincs meg nélkülem - senkire se tudom hagyni. Néha 1-2 óráig elvan, néha 5 perc után kezdi a műsort. Amint én kézbe veszem minden ok lesz. Én azt hittem ezt a számot később kezdik és Peti nem volt ilyen. (Azt hiszem.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Votiv :) Szuper, nagyon örülök!! :D :D látom addig nem feküdtél le, amíg nem sikerült :wink:

Fibi :) De jó, hogy volt ilyen rendes nőci és segített! :D És ha Ábeled már olyan sokat változott, akkor nagyon ideje, hogy feltegyél róla(tok) képet!! :wink:

Nuk :) esti jelszó :lol: :lol: Nálunk villanyszerelést apa csinálta, és minden működik! :wink: Sütőtök rulez :D oliva olaj sztem egyáltalán nem árt, sőt!

Curse :) Nagy gratula a 600gr-hoz!! :D Hű de jó étvágya van Adélnak! szuper, hogy nem kell aggódni :D Kaksi: csak 1-2x fordult elő, hogy Bálint a fürdővízbe kaksizott, így nincs ötletem... De ő is mindig kakil kaja után, de ez nem lőhető be percre pontosan. Nem lehet, hogy a kellemes melegvíz indítja be Adélnál a dolgot? és ha etetés előtt lenne a fürcsi? vagy ez így vált rutinná/ ez a rendszer?

Rídonli :) Leesésgyártó Apához gratula, mindig jól jön egy ügyeskezű pasi a háznál! :wink: :D Ja, és anyósok már csak ilyenek, imádják tömni a gyereket, ha jön hozzánk, Bálintom "husiii!" felkiáltással fogadja (asszem nem kell magyaráznom, miért...) :mrgreen:

Móni :) követelőző Marci :D ezek a gyerkőcök már csak ilyenek :lol: és a 2 gyerek nem játszik el együtt?

És hihetetlen, de úgy tűnik egy kicsit elállt itt az eső, megpróbálkozunk egy kis sétával, remélem nem úszás lesz belőle... :roll: csak 10 fok van!? téli cucc kéne lassan?? :shock:
denizsa

Votiv!
szívem szerint én HP lézert vennék, de szerintem jóval drágább, mint a Lexmark, vagy hasonló. 20, max 30eFt-nál többet nem érdemes érte adni, esetleg megéri megnézni, hogy mennyibe kerül bele 1 toner és azzal hány oldalt lehet nyomasztani, van-e rajta környezetkímélő (kevesebb festékkel nyomtat) módszer, meg hogy hány lapot nyomtat ki percenként és ilyenek. mert a laser még gyorsabb is, mint a tintás. persze nem lesz neked olyan tök fekete a papíron a szöveg, de felesleges is. Electro W. és Media M. szórólapokon mindig van valami akciós lézer. ha berendezkedünk végre és meglátom mekkora a helyem, akkor veszek én is, pedig felajánlott exfőnököm ajándékba egy desk jetet, de nincs 8 eFt-om patrononként, és abba 4 db kell és beszárad.
ancsipancsi

Votiv,
hát, nekem is tök fura volt idegentöl elfogadni a segitséget (nekem is gyakorolnom kell még :wink: ), de nem tudtam megakadályozni :lol:

Moni,
és végül a Waldorfba szeretnéd vinni Petit?

Rid,
hát, végül apafej etetett meg, miközben Ábelt dajkáltam este 8)

Deni,
csak Zsoló gépéröl tudok feltenni fotot, és ö éjjel is a lakás tervezésen dolgozott, nagyon ráizgult a témára, nem akartam megzavarni :P

Curse,
hu, én nem tudom, mert B sosem kakilt a vizbe.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Jó rég jártam erre.

Kisün, Mikatta, köszi a diétás véleményeket. Pocak, neked meg a doki elérhetőséget.

Hétfőn a reggeli utáni 60perces cukrom 6,7 lett, ez pont még jó a bártfaisok szerint, úgyhogy most már csak 2 hét múlva kell mennem. Lehet hogy csinálok majd itthon egy vércukormérős napot, mert azért kicsit aggaszt, hogy kéthetente nézünk rá mi is van, és azért igencsak határon lebegnek még az eddigi eredmények. Csak a fenének van kedve napi 3-6x szurkálni az ujját...

Voltunk dokinál is, 30. heti UH-n. Minden rendben, a gyerkőcöt 1722g-nak becsülte a gép. :shock: :shock: :shock: Doki azt mondta ez teljesen OK, de nekem azért inkább kicsit többnek tűnik. De nem parázok rajta, mert nemrég szült egy ismerősöm akinek többször is 4 kilósra becsülték a babáját, aztán 2 nappal később 3,4-el született... Mondjuk a csaj hasmérete alapján én inkább 5 kilósra becsültem volna. :D

Votiv - köszi a könyvlistát, elmentettem. Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez, most tartok a végefelé, és nagyon jó!

Na most megyek, mert megígértem magamnak, hogy délután dolgozom végre. Annyira szétfolynak a napok, és még olyan sok mindent meg akarok csinálni szülés előtt!
kattix

http://velvet.hu/poronty/2007/09/06/han ... t_az_alom/
basszus, miért nem fektették le ezt a szegény kisfiút :evil: !!
rídonli#

Votiv heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
írtam privit, "életbe vágó" lenne a válasz, mert enélkül nem tudok tovább lépni. légyszi, ha időd engedi!
ancsipancsi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök! Én voltam a fürcsi-problémás, és úgy gondoltam, ha már bepofátlankodtam a problémámmal, most bepofátlankodom a megoldással is. :)

Eddig a szobájában volt a szertartás, nem teljes fénynél, hogy érezze, hogy már este van. De mivel a szobájában nincs semmi érdekes a plafonon, utált hanyattfeküdve lenni, és sztem a fél-fény miatt is félt.
Most a kiskádat beraktuk a nagykádba (hogy ne kelljen annyi vizet elhasználnni), és bokájáig érő vízbe ültetjük. Így elnézegeti a csapot, a zubogó vizet, a delfint a csempén, a cirkó csöveit, a kiteregetett ruhákat, stb. Észre sem veszi, hogy egyszercsak a derekáig ér a víz, annyira lefoglalják a látnivalók. :lol:
Ja, és egy kicsit előrébb hoztuk a fürcsi idejét, amikor még nem éhes, álmos, stb., ahogy ajánlottátok, így ugyan a szopi nem közvetlen a fürcsi után van, de ez nem tett be az éjszakának.

Köszönök így utólag is minden tippet!

kétfiús anyuka
babdorka

Voltunk a Mantra rendelőbe, végülis csak a lényeget hagytam itthon: zárójelentés meg a pisipapírokat :x Még jó, hogy Kamillát magammal vittem :? 8) Szal holnap mittéménhonnan el kell faxolnom egy rakat papírt...Eredmény majd akkor lesz ha hazajöttünk. Most csak adtunk egy csöpp tincset az aranyhajból ;)

Votiv: egyik kérdésedre se tudom a választ....szerintem Istók marha boldog lenne ha nekiadnád a Lexmarkot és hidd el, hogy addig nyomkodná mig beindul a nyomtatás is ;)

Fibi: ez a tervezgetés olyan jóóóóó de munkásokba ne bízzatok! Ha tényleg foglalóztok akkor bíz sokat kell kijárni építési fázisba is és a körmükre nézni!
Épp ma voltunk az egyik barátunknál aki a Szent Isvtán parkba lakik és hát a fürdőjük közepén kb 2 hónapja tátong egy árok, merthogy kiderült, hogy a fürdőkád lefolyócsöve momentán rossz irányba lejt azaz visszafelé :? :x felverték a padlót csak most épp nincs pótlás a csempéből és arra várnak...Ja ők a Zétiék, biztos emlékeztek páran, drukkoltatok nekik mert rájuk fért, de Zéti nagyon szép fiúcska lett és abszolút nem látszik, hogy mennyivel korábban jött! :D

Nuk: hát teljesen kivagyok, hogy neked nincs még ikejás tusfürdőd, bőrradírod és szappanod!! :mrgreen:

Curse: szerintem is a melegvíz indítja be Adél bélmükődését! Nálunk eddig csak egyszer fordult elő ilyesmi! Kop-kop...

Fázik a kezem gépelés közben :shock: úgyhogy lépek

Rylie
rylie

Dorka: de jó, hogy megoldódott! :D Nagyon helyes a fiú a tickerképen! És boldog hófordulót! :wink:

Kép
Kép
tinu

Istit kirúgták a napköziből... :cry:
amikor ma mentem érte, a CsaNa vezetője fogadott, hogy többet nem vihetem, mert veszélyes a gyerekekre, túl sok vele a gond, és nem tudnak folyton rá figyelni...

milyen furcsa, délelőtt Indivel telefonáltam, és kérdeztem tőle, hogy szerinte előfordulhat-e, hogy kirakják Istit, mert van egy rossz előérzetem

először nagyon elkámpicsorodtam, szar érzés, ha nemkívánatosnak minősítik és kiközösítik a gyerekem :? és sajnálom, hogy nem mehet, ő nagyon jól érezte magát ott, lettek barátai, sokat fejlődött-tanult a többi gyerektől...
De végülis nincs nagy baj, ő ilyen amilyen, a fő hogy egészséges, többé-kevésbé kiegyensúlyozott, és nagyon kedves, jókedvű gyerek...
Még szerencse, hogy itthon vagyok, nem muszáj neki eljárnia (ha most napi 8 órában dolgoznék, elég nagy szarban lennénk)
és majd csak megtaláljuk azt a helyet, ahol szívesen foglalkoznak vele, vagy legalábbis nem jelent problémát.
Addig meg majd gyakrabban járunk a fejlesztőbe, bár ugye ez nem ugyanaz...
Milyen jó lenne, ha már meglenne Indi családi napközije :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
jaj, sajnálom :( de jo olvasni, hogy ilyen pozitivan tudod felfogni, biztos jo lesz nektek igy :)

Rylie,
elvielg az épittetö a körmükre néz, persze Zsoló is ki fog járni, de iszonyu zsufolt lesz neki az ösz igy is munkailag :( alig alszik már szegény mostanában... :(

Olyan fura, hogy ilyen keveset irtok/irunk... :cry: ez az ösz miatt van, vagy a rossz idö miatt? vagy mindenki melankolikus hangulatba került, mint én?
fibi

Hahó, rég jártam erre.

Én spec. azért nem írtam, mert elég aktívan telnek mostanság a napok, az esőre való tekintettel vagy odakint sétálunk esőkabátban (iiimááádom!!!), vagy valamelyik "madaras teszkóban" vadászok 24-25-ös gumicsizmát - ami pechünkre SEHOL sincs éppen :evil: Még jó, hogy pont az eső előtt megvettem egy zárt félcipőt a gyereknek.... :wink:

Biztos azért, mert őszi születésű vagyok, de én nagyon szeretem ezt a lucskos, esőtől fénylő, hűvöskés, egyre színesebb, kicsit már befelé tekintgető világot :oops:

Kpzeljétek: volt 3 éjszakánk, amikor Igi 1x vagy 2x kelt -már épp kezdtem ledöbbenni, hogy milyen jó is lesz nekünk - de ELMÚLT. Hehe... újra kelünk minima 3x, mint a katonatiszt, plusz ebből az egyik sétálgatós kelés.... Azt a drága jó apucija átvállalja. Áldassék az ő neve!

Votiv, nekem biztos beleszakadt volna a szívem, ha azzal áll valalki elém, hogy a gyerekem nem kívánatos személy. nem tudom, hogy kapásból tudtad ennyire pozitívan nézni a helyzetet vagy "munka van mögötte", de le a kalappal!!! És szorítok nagyon, hogy megtaláljátok az istinek való helyet, ahol tudják őt szeretni!!!!!

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

EZ NEM IGAZ :cry:
__Istinek__! Ne haragudj, Votiv!!! :oops: :oops: :oops:
leni

felületesen követem az eseményeket

Fibi! micsoda ajándék a bátorságért! :lol:

Votív! sajnálom, s tényleg nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól veszed az akadályokat! biztos találtok vmi szuperjót Istinek :D

Indi! köszi :D

Leni! Macs ajánlotta a bebibolt.hu-t (lehet neten is házhozszállíttatni vagy Westend-hez közel átvenni)
mi ma vettünk gumicsizmát (helyi bótban), s kiscsaj aaaaaaaanyira élvezte. minden pocsolyában megúsztatta új lábbelijét. :lol: :lol: :lol:

Köztetek van pár zenei múlttal/jelennel kapcsolatos anyócák. Valaki tudna ajánlani jó zenei általános iskolát. Nővérem kislánya lesz isis jövőre, s nagyon muzikális a csaj, s éjjel-nappal rázza magát feltűnően ügyesen.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi, zenei általánost csak Msikolcon tudnék mondani - ott voltam gyerek. :wink:
leni

Votiv:
Éljen a + gondolkodás!!! Ha akarod, átküldöm a Tb-i új napközi telószámát, egy telcsit megér, ha gondolod... Hátha még él bennük az újdonság varázsa és rendkívül tettrekészek :wink: :wink:

Barbi:
Én zenei isit nem tudok, de én alapból viszolygok a különféle "szakosodástól"... Járhat a gyerkőc sima suliba is, ha mellette van jó zeneiskola délutánonként! Én 3.-tól jártam, heti 2x volt a hangszer és 1x szolfézs (azt útáltam, mindig ellógtam, csak azért engedtek át mindig, mert szerintük tehetséges voltam/vagyok(?)). Amúgy nálunk az áltisiben is volt hangszer, első 2 évben paraszt furulyáztunk (egyik oszt.társ apukája hangszerkészítő), aztán "sima" furulya. Én nagyon szerettem! Aztán 2 év klasszikus gitár, 4év gitáros ének-előadóművészet (Dévai-Nagy Kamillával, egy csomó fellépésünk volt...), végül 3 év magánének, amit szeptembertől szeretnék folytatni...

És lehet, hog Isti varázsmondatától a fejlesztőben (Rékát masszírozták, elkezdett sírni, erre Isti odajött és egy egész mondatnyit beszélt, csak sajnos nem vagyok elég felkészült, hogy megértettem volna, de biztos vígasztalta), vagy most volt valami áttrés, de 14 órától mostanáig csak 3x volt a kezemben a gyerek vigasztalás céljából. Ellenben voltak nagy alvások, kacagások, beszélgetések, hempergések.

nukada

Barbi,
én meg csak Bján tudok zenei általánost :wink:

Leni,
én is nagyon szeretem az öszt :) olyankor megtelek energiával érdekes módon (nyáron a meleg engem "legyengit"), és ujra müködésbe lép az agyam is, ugyanakkor kicsit befelé fordulo és elmélkedö leszek, erre irtam a melankolikust :) (pozitiv értelemben)
fibi

Votiv,
:( :( :(
+++++++++++++-ok

Fíbsz,
kicsit én le vagyok eresztve, de tényleg feltűnően le van lassulva a topik :D meg elindult az élet kvázi szeptemberben, mindenki ovizik, Neet dolgozik és hideg is van ;) :D eltart egy darabig, amíg hozzászokunk ehhez az időhöz ;) és nekem is kapar a torkom és még nem vagyok téliesítve :D

Barbi,
Zuglóban van egy zenei általános (talán Hunyadi?) az egyik lány tanít ott, akivel a kórusba jártam együtt, nagyon jó suli szerintem és aktív a kórusélet meg minden (bár sztem mindenhol, csak ez a suli a Szt, István konzihoz áll közel)
meg itt is van egy zenei általános és gimi a 18.kerületben, a Vörösmarty, az is jó :)

Leni,
hajrá az éjszakákkal :D +++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Drága Votivom :) Tudod...

Mi beüzemeltük egy igen kedves barátnőnktől :wink: kapott gumicsizmánkat a helyi kínai boltban 700 ft-ért vásárolt esőkabáttal és tegnap 3 órát sétáltunk az esőben kézenfogva, ma pedig meglátogattuk egy másik szépséges szőke barátnénkat Fülöpke személyében és vele játszóztunk, szintén esett és ez egy kicsit se zavarta a gyerekeket. Hálás köszönet Verának az ötletért - nem jutott volna a gumicsizma magamtól eszembe, nekem sose volt olyan.
indianyo

köszönöm mindenkinek a hsz-eket.

Nuk! no nem semmi milyen múltad van neked is!!! :lol: 8) :lol:
Isti varázsmondata :lol: Látod Votív ott (is!) értékelték!!!

Szrek! köszi átadom az illetékesnek!
végy be egy kis echineát és egy kis stodal vagy lándzsás útifűvel hozd vissza a szép hangod (merthogy hallottam a csajt énekelni, s nekem tetszett! szép! :lol: )
gödibarbi

Indi! én is így voltam a gumicsizmával :D (én azt hittem az csak vidéki munkára való. instrukció: most kell kiröhögni :lol: :mrgreen: .). s hogy vannak Füliék?
gödibarbi

Barbi :) Szépek nagyon :) Dé Fülecskétől kapott sok-sok finom puszikát és kézenfogva sétálgattak meg fogócskáztak és autóztak és locspocsoltak - ez utóbbit az anyai szigor erősen cenzúrázta :)

Jaja, nekem is egész más képem volt a gumicsizmáról, de már tudom, hogy abban pocslyában pacsmagolni a legjobb móka :wink: Viszont nem lehet kendőbe ülni vele, mert leesik a lábról.
indianyo

Szép estét Mindenkinek!
Én is csodálkoztam, hogy így be van lassulva a topik, amikor ilyen ronda időben úgysem lehet sokat kint lenni.
Mi nagyon aktívak voltunk mostanában: gyerekszobai rendrakás (nagy meló volt!), és P nagyon sokat segített, és nem csak úgy, hanem tényleg, effektíve is! Aztán meg takarítás, ma meg sokat "kaníroztunk" (=paníroztunk), mindenféle zöldséget, hogy a mlyhűtőben várják, hogy eljöjjön az ő idejük. :) (mondanom sem kell, ezt is némi takarítás követte, minden csupa liszt volt,mert P csinálta a lisztezést, de nagyon élvezte, a legtöbbet Apának csinálta.)
Éjszakáink elég mozgalmasak, kezd eluralkodni rajtam a kialvatlanság...

Barbi, zenei iskola elég hírös a Kodály (de lehet, hogy az csak középiskola?). Jó zeneiskolát tudok: az 5.kerületi Szabolcsi Bence, de az különórás.

Votiv, napközi :x :( , és Istinek nagyon klassz, hog yilyen Anyukája van! Ezzel a hozzáállással fogod átsegíteni minden nehézsegen! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Indi, esőben séta :D , hogy van Füleske?

Szrek, gyógyul meg, és aludj is néha, az jót tesz! :)

Az időjárás-jelentésben Dél-Európában jó időt mondtak (hajrá nyaralók!), és neküml is jobbat ígértek 7végére, meg jövő 7 elejére. Remélem bejön ...
rídonli#

Indi! akkor Füli még mindig jól :lol: :lol: :lol:
Angi is úgy lerúgta a lábáról a babakocsiban vagy a karomban hogy azt hittem nagyot vettünk :shock: . Végül megnyugtattam magam, hogy csak a "fazon" 8) :lol:
gödibarbi

Hali mindenkinek! :)
Nincs enerzsdim visszaolvasni, a lényeg, h mi jól vagyunk, csak a fránya iskola elviszi a nyugis délelőttjeimet, du utazás és babázás, és este 8 utánra marad a házimunka, főzés, dolgozatjavítás (igen-igen, reszkessenek, már az első héten is van ez így ;) ), szal fél11kor már inkább a férjemmel foglalkozom meg az ággyal. :oops: Azaz nagyokat alszunk és horkolunk mély egyetértésben. :mrgreen:
Reméelm, mindenki jól van, aki akar, mélben elér, arra bizti szakítok időt, de ha tudok, jövök és olvasok, bár ezt nem ígérem mostanában tutifixre.
neet
neet

Neet, hiányzol! :)
rídonli#

Babdorka, de jó, hogy megoldódott a dolog! :) És nagyon jó a kép a szalagodon! :)
rídonli#

ríd! köszönöm neked is. kanírozás édes lehetett :lol:

jószakállt mindenkinek :lol:
gödibarbi

Vica merre vagy? :)
Na, mostmár húzok aludni, mert késő van. (Volt egy ébredés+szopi közben, a gép meg így maradt.)
Jóéjt!
rídonli#

ja és Babdorkának éljen! éljen! :lol:
gödibarbi

Leni, az érzés sajnos nem új. De már rég nem éreztem enyire durván, hogy a gyerekem MÁS, és a társadalom ezt nem fogadja el, MÉG AZOK SE, AKIK HASONLÓ CIPŐBEN JÁRNAK...
Mikor a Pest megyei Nevtanba mentünk vizsgálatra, az egyik "sorstárs" anyuka közölte a váróban (ahol az akkor 1,5 éves Istók 3/4 óra várakozás után kezdett kicsit túlpörögni), hogy rossz helyre hoztuk a gyereket, nem ide kellett volna, hanem az ideggyógyászatra, ott kapott volna vmi jó kis nyugtatót.

Az is szar volt még az elején, amikor még a fejlesztőben is kiközösítették - a szülők, nem a gyerekek...
És iszonyatos, amikor egy ilyen pici, kiszolgáltatott, végtelenül nyitott és szeretetteljes kisgyereket elutasítanak, kirekesztenek. Most még sztem nem fogja fel, csak én érzem magam nyomorultul. Ő legfeljebb azt nem érti majd, miért nem mehet többé a napközibe. De lesz még ilyen a mi életünkben, és nagyon elszomorít, hogy neki ezt kell megélnie :(

Egyébként mostanában épp kezdtem úgy érezni, hogy nem kellene már azt gondolnom, hogy ő mennyire más, hiszen olyan ügyesen próbál beilleszkedni, és csodásan fejlődik. Persze ettől még mi a munkát nem hagyjuk abba vele, de kezdett elpárologni a "másság-tudatom", a diszkrimináltság érzése. De most jól belenyomták az orromat...

köszönöm mindenkinek a +-okat, jól jönnek :)

votiv 8)
votiv

Votiv :) Úgy sajnálom :( :( Én is küldöm a sok +++++++++++++++ Remélem majd találsz egy jobb csanát!! Olyan fura, én nem is hittem, hogy "eltanácsolhatnak" gyereket ilyen helyről, hiszen az lenne a feladatuk, hogy foglalkozzanak vele.. :roll: Biztos én vagyok a rövidlátó (és tény, hogy rég láttam már Istit), de továbbra sem érzem Őt másnak, max. elevennek, és tényleg rengeteget fejlődik, a legjobb kezekben van :wink: szóval: nyugi! de tudom, hogy mindig a szülőnek fáj jobban az ilyen... úgyhogy még egy adag ++++++++++ csak Neked!!

Fibi :) Akkor ne is zavard Zsolot, hadd tervezgessen! :wink: de ha majd tart egy kis szünetet, azért tegyél csak fel képet!
Hát lehet, hogy kevés, de tőlem per pill. ez a maximum, ami kitelik mint topikolás... :roll: és tökre örülök, ha minden nap siekrül benéznem :D

Kattix :) Szuper, hogy jó a cukrod és hogy minden rendben volt az uh-n! :D

Rylie :) Papírok :evil: Nálatok ezekszerint még nincs fűtés?

Babdorka :) De jó, hogy megoldódott a fürcsi-gond! :D Balázs nagyon cuki a szalagon!! :D

Leni :) Éjszakázás :( :( És Hanka legalább alszik, nem ébred éjjel?

Barbi :) Pocsolyázás rulez :D :D Jobban vagy már??

Szrek :) Torkodnak bulást! ++++ Útifüvet, Stodalt sztem is vesd be!

Neet :) Munkás hétköznapokhoz ++++

Rídonli :) Előre zöldségpanírozás?! wow, ez igen!! :D
denizsa

Hamarosan (még kora délután) kaptok tőlem egy körlevelet, ha nem érne oda, akkor a kukába is nézzetek be, nehogy spamnak minősítsen a rendszer :lol:
indianyo

Deni, drága vagy :)

nagy a pangás... hát ez az, ha Zsanci egyszer elmegy szabira, senkinek nincs kedve írni :mrgreen:
biztos a rossz idő miatt mindenki beszorult a házba, és foglalkoztatja a gyermekeit, avagy kint ugrál a pocsolyákba :D
Leni, bár nektek ez messze van, de Budaörsi madarasban vetem Istóknak 24-es nyumicsimmát! 1990 volt.

Curse, nálunk is volt fürdővízbe-kakkantás. sztem is a meleg, kellemes fürdővíz hatására egyszerűen elengedi magát a gyermek ilyenkor.
Talán próbáljátok meg, hogy ne legyen olyan meleg a víz, vagy zuhanyozzatok :) Nálunk mind2 gyerek imád zuhanyozni, de el tudom képzelni, hogy egy másik kisgyerek inkább megijed a vízsugártól, szóval ez csak egy halk ötlet volt :) az biztos, hogy nem tart örökké ez a dolog :)

votiv 8)
votiv

Nukada, Réka nagyon klasszul bírja a masszírozást, és Angéla nagyon ügyes, a legjobb kezekben van a lányod :D
Anyukád milyen fiatal, azt hittem, a nővéred :D

votiv 8)
votiv

Tényleg hihetetlen a pangás...
A kiscsajom ÁLLANDÓAN kézben/kendőben akar lenni, különben üvölt. Így elég nehézkesen mennek nálunk a dolgok. És asszem az egyik legszarabb éjszaktát produkáltuk...
Curse, fürdővízbe kaki nálunk nem nagyon volt, max.1-2X.
Indi, nekem is küldesz? :)
rídonli#

Deni, naná, hogyelőre panírozok ,ha már egyszer belefogtam. Így legalább máskor nem kell majd! :)
rídonli#

Akinek van kedve, és el tud szabadulni (mert hogy ez épp fektetési időben van), az jöjjön el velem 17-én hétfőn 18-21h között a Dohány utcába, ahol a masszőzöm-prána nadim rendez csendes, baráti "Klub" estet. Lesz óceániai masszázs-bemutató, prána nadi és mindenféle energia-adás, aki hoz kisüveget, kap Bach-cseppet, együtt shang-gungolunk, töltődünk, teázunk, módszereket csere-berélünk, lehet beszélgetni Hellinger- és, craniosacralis terapeutával, talán még számmisztikussal is :)

votiv 8)
votiv

Votiv!
ez valami igazi bölcsi v.ovi volt, vagy valami maszek? (vagy mi az, hogy napközi? sajnos lemaradtam) azért kérdezem, mert egyáltalán volt joguk Istit ilyen indokkal kitenni? (ha maszek, akkor nyilván igen)
sajnálom, hogy így jártatok, főleg, hogy Istinek jót tett az ott töltött idő :(
az meg hogy "nem kívánatos személy", nem téged minősít, hiszen ezeknek a helyeknek ez lenne a dolga, hogy foglalkozzon a kőcökkel, nekik úgy látszik meghaladta a képességüket, vagy egyszerűen nem is akartak csak könnyen kezelhető gyereket, mert azokkal nincs gond, teendő. mondjuk szerintem Isti egyáltalán nem más, kár, hogy így éled ezt meg; csak kicsit pörgősebb, bevállalósabb gyerek és kész. vagy agresszív, verekedős is volt? (sajnos már régen láttam) ez előbbit én simán tudnám kezelni a dajkák helyében, az utóbbit persze nem. (csak a saját gyerekemnél próbálkoznék)
nincs vmi speckó napközi pörgősebb kőcök számára?

A BABANET NEKEM NEM JÖTT BE DÉLELŐTT! lehet, hogy ezért nincs pörgés, mert a mysql hibák akadályozzák!
ancsipancsi

Sziasztok!

Votiv:
döbbenten olvastam az Istivel történteket :shock: Én is hasonlóan gondolnám,mint Den.Egyébként volt valami konkrét baj?
Nagyon átérzem,amit érezhetsz :( +++++++++++++++++++++

Indi:
sajnos semmi féle ismeretségem sincs arra,de drukkolok nagyon+++++++Nagyon jó ötletnek tartom :D

Rylie:
pont az egyoldalúság miatt,este megnézzük az rtl-s híreket is :wink: Ami elég mulatságos tud lenni,mert egészen más híreket látunk :lol:

Sajnos Dorka kidőlt nálunk :( Napok óta taknyos volt,de éjjelre lázas lett és rengeteget hányt is.Kicsit korán jött ez az ősz :roll:
Az ovit majd csak 24-én kezdjük,de most nem bánom is.
Kérdeztétek,hogy mit szólnak a csajok a tesóhoz?Hát... :roll: Orsi szerint Dorka is sok :wink: ,Dorka viszont nagyon érdelkődő,sokszor nézegeti a pocakomat,hogy mikor jön a tesó. :lol:

petergabi

de király programok, úúúúúúgy elmennék, de még nem tudok ... :(

többit késöbb, 1kezezek én is...

KépKép
fibi

Votiv!
ez az a hölgy, akihez jártál kismama masszázsra anno, vagy az egy másik?
ancsipancsi

http://velvet.hu/poronty/2007/09/07/pro ... more159090
zúttal mégidőban... :wink:
A Békás Piknik jónak ígérkezik sztem, lehet, hogy benézünk majd.

Gabi, Orsi tipikus kamaszdumát nyom! :)
Ő lesz a leglekesebb bébiszitter! :)

Az óceániai masszázs-bemutató engem is megragadott! :) De hétfőn kizárt, hogy legyen bébiszitterem :(
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: