Jó reggelt!
ma én vagyok az első fecske???
Pillangó, sokszor nekemn sem reagál senki, de nem adom fel, te se tedd!
AMúgy, ha tényleg a sex témás kérdésre hiányoltad a választ: az első után nekem nagyon sokáig tartott mire jó lett, fájt, a második után, mintha elvágták volna a vágyat, csak nagyon ritkán kívántam, de azért összehoztuk a harmadikat, és minden visszatért a régi kerékvágásba! Olyan mint leánykoromban, csak a párom után szabadon, kicsit nagyobb lett a barlang!
Bori, sok erőt neked, ne menekülj, ha csak a gyogyitorna kell, akkor könnyen megoldjátok a dolgot! Kár hogy nem vagyok 2 évvel előrébb a fősulin, mert akkor több tanácsot tudnék adni, elvégre ez lesz a szakmám.
Enikő, nem reagáltam azt hiszem a bútoros hsz-ra, igen nézegetem a teszveszt, meg a vaterát, de van bennem egy kis ego is, egész eddig amióta együtt vagyunk a párommal, mások levetett bútorait használtuk, mert nem álltunk úgy hogy újakat vegyünk. Most ott lesz az a szép ház (de várom már), szeretném ha lennének benne új bútorok is. Ezért szépen lassacskán de minden szobát bebútorozunk majd újjal, most még mennek a régirk, kicsit felturbózom őket. gyerekeknél valami kis dekorgumis megoldás, nálunk meg nem érdekes. de egyszer lesz tükrösajtóscsilivilis gardróbszekrényem!
Tényleg hozzátáplálós csajszik, nem érdekel valakit 6 liter körüli fagyasztott anyatejcsi? Holnaptól viszik egy babáénak a tejcsit, de a készletet állítólag nem kaphatja meg, mert korababa... nekem ennyire nincs szükségem, így bárkinek ha kéne nagyon szívesen odaajuk Minával!
Fülcsi-sztori: kaptunk nagyon szép beakasztós fülit, kb 1 hete beraktuk neki a bedugós helyett. Tegnap az én ruhámba akadt bele, úgy hogy észre sem vettem, és amikor leraktam, kitépte a füléből.

kicsit vérzett neki, de szerencsére semmi komoly, csak kihajtódott a füli. ma öltözködésnél a bodyjába akadt bele a másik szitu ugyanaz! úgy megharagudtam a fülire, hgy akármilyen szép, de inkább nem veszélyeztetem , hogy megszakítsa a kis fülét, visszaraktam amit belőttek, az semmibe sem akadt. Inkább keresek valami pici karika félét, és amíg nagyobb lesz azt hordjuk! Teljesen rémképeim lettek, hogy mi lett volna, ha átszakítja az egész kis fülét, mert nem hajtódik ki a kapocs!
Na hosszú voltam! Most megyek pihizni, sok volt a meló a házon eddig, ma szabadnapot vettem ki!