Irina, Manófalvi, hatalmas gratula a babákhoz! Sok sok örömet és finom tejecskét kívánok nektek!!
Na, lányok, megtört a csend! Végre beindult a szeptemberi babaesö! Vajon ki lesz a következö??
Kiskolbi, párod hasonló kaliberü lehet, mint az enyém! Nekem egy hét múlva sajnos már 3 gyereket kell majd nevelnem!
Emese, sajnálom, hogy Zsófika pocifájós! Esetleg próbáld meg egy kis chamomilla D6-os homeos bogyesszal, mármint, hogy te szedsz belöle napi háromszor 5 golyócskát. Én anno az elejétöl szedtem Ábelnél, erre ajánlotta a szülésznöm, hogy átmegy a tejcsibe és a baba nem lesz pocifájós. Na Ábelnem is volt az, de nem tudom, hogy ez most azért volt, mert szedtem a bogyeszt, vagy mert amúgy sem lett volna az. Mindenesetre most is van itthon, megint szedni fogom.
Kitartás azért, még jó, hogy éjjel alszik a kismanó!

Cicitéma ismerös, nálam a bal nem üzemelt Ábelnél, abszolút el is utasította, én is csak a jobból etettem, a balt meg fejtem, de nem sokat.

Remélem most majd jobb lesz a helyzet.
Niki, olyan jó olvasni, hogy Rania ilyen kis tündér! Akkor ezek szerint van még remény??
Sense, de jó, hogy így haladtok a lakással! Majd kérünk képeket, ha készen lesztek!!
Anikó, ezek tényleg elég szülös jelek! Csak nem te leszel a következö??
Niki, a pocid mindkét képen formás és szép, abszolút nem kicsi vagy nagy, ne foglalkozz senki hülye megjegyzéseivel! Lilla baba pedig biztosan nem lesz kicsi!
Ez a hazahozósd téma engem is érdekel, itt is nagyon csúnya idö van, szerintem nem is lesz már sokkal jobb. Otthon legalább megvan rá még a lehetöség. Na de itt....

Itt az egész nyár egy nagy rakás kaki volt. Bár nekem jól jött, de amúgy senki más nem élvezte szerintem.
Én tettem be harisnyát, meg vastagabb rugit, hosszú ujjú bodyt meg hosszú ujjú pólót, egy kapucnis pulcsit + kissapit meg egy takarót. Meg egy vastagabb zoknit. Ennyi. Aztán majd meglátjuk, hogy ebböl mi kell.
Na megyek én is pihenni, mert irtóra fáj már mindenhol! Az éjszakák meg sajnos nem segítenek már a pihenésben.... De hát kinek??
Szép estét mindenkinek!!