A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Naaaa megtört a baby csend két baba is de jó!

Gratulálok Irinának és Manófalvinak is sok-sok örömöt és tejcsit
kívánok!Húnagyon örülök!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina!Gratulálok Jó egészséget és sok tejcit kívánok,szép méretei vannak a "kislegénynek"! :D

Manófalvi!Neked is hasonló jókat kívánok!Gratulálok! :D

Na csajok akkor megint megkezdtük! :lol:

KépKép
juba

Sziaszok Mammcik!
Zsu! Valamiért csak emailben tudtam elküldeni a számokat, remélem meg tudod nyitni (XLS)

Kiskolbi! Jó az oldalkezdés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina! Nagyon gratulálok, ja de jó!!!!!!!!!!

Manófalvi! Nektek is gratulálok nagyon!!!!!!!!!!!!

Hát ezek csodás hírek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok Puszi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina, Manófalvi, hatalmas gratula a babákhoz! Sok sok örömet és finom tejecskét kívánok nektek!!

Na, lányok, megtört a csend! Végre beindult a szeptemberi babaesö! Vajon ki lesz a következö?? :wink:

Kiskolbi, párod hasonló kaliberü lehet, mint az enyém! Nekem egy hét múlva sajnos már 3 gyereket kell majd nevelnem! :lol: :lol:

Emese, sajnálom, hogy Zsófika pocifájós! Esetleg próbáld meg egy kis chamomilla D6-os homeos bogyesszal, mármint, hogy te szedsz belöle napi háromszor 5 golyócskát. Én anno az elejétöl szedtem Ábelnél, erre ajánlotta a szülésznöm, hogy átmegy a tejcsibe és a baba nem lesz pocifájós. Na Ábelnem is volt az, de nem tudom, hogy ez most azért volt, mert szedtem a bogyeszt, vagy mert amúgy sem lett volna az. Mindenesetre most is van itthon, megint szedni fogom.
Kitartás azért, még jó, hogy éjjel alszik a kismanó! :wink: Cicitéma ismerös, nálam a bal nem üzemelt Ábelnél, abszolút el is utasította, én is csak a jobból etettem, a balt meg fejtem, de nem sokat. :cry: Remélem most majd jobb lesz a helyzet.

Niki, olyan jó olvasni, hogy Rania ilyen kis tündér! Akkor ezek szerint van még remény?? :wink:

Sense, de jó, hogy így haladtok a lakással! Majd kérünk képeket, ha készen lesztek!!

Anikó, ezek tényleg elég szülös jelek! Csak nem te leszel a következö?? :wink:

Niki, a pocid mindkét képen formás és szép, abszolút nem kicsi vagy nagy, ne foglalkozz senki hülye megjegyzéseivel! Lilla baba pedig biztosan nem lesz kicsi! :wink:

Ez a hazahozósd téma engem is érdekel, itt is nagyon csúnya idö van, szerintem nem is lesz már sokkal jobb. Otthon legalább megvan rá még a lehetöség. Na de itt.... :cry: :cry: Itt az egész nyár egy nagy rakás kaki volt. Bár nekem jól jött, de amúgy senki más nem élvezte szerintem.

Én tettem be harisnyát, meg vastagabb rugit, hosszú ujjú bodyt meg hosszú ujjú pólót, egy kapucnis pulcsit + kissapit meg egy takarót. Meg egy vastagabb zoknit. Ennyi. Aztán majd meglátjuk, hogy ebböl mi kell.

Na megyek én is pihenni, mert irtóra fáj már mindenhol! Az éjszakák meg sajnos nem segítenek már a pihenésben.... De hát kinek?? :wink:

Szép estét mindenkinek!!

KépKép
KépKép
motiot

Kép Kép

Kép

Kép
granda

Sziasztok!!!!

Na veeegre!!

IRINA! SZIVBOL GRATULALOK A KICSI ADAMHOZ!!!

MANOFALVI! NEKED IS NAGY GRATULA BENDEHEZ!

Jonnek am a fiuk!!! :D

Emese!! Nem feltelek Teged!! Nemsokara rendbejossz, pici Zsofika is jobban lesz, ha jol tudom, a hasfajossag nem tart sokaig...anyukad nem tud valami jo gyogyirt? Az anyu gyogyszeresz, o az Espumisanra eskuszik, minden baratnom babaja attol lett jobban. Tudom, hogy az nagyon szar, ha sir szegenyke, az embernek megszakad a szive... :( Meg a mi helyzetunk is valtozhat, meg csak 10 naposak vagyunk...de jelen pillanatban tenyleg nem kivanhatok jobbat.

Ki a kovetkezo???? :D
Vendég

Kép

Kép
Kép
h@jni

Manofalvi, Irina:
szívből gratulálok. Sok boldogságot, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Manófalvi : ezer gratula nektek. Sok boldogságot

Lányok itt az eső meg a baba eső is.
Tök jó !!!!!

Na ki lesz a következő ????
20200310173350

Irina! Gratulálok! Nem semmi méretek!!! Manófalvi! Neked is gratu!
Zajlanak ám az események!!! Úgy látszik, hogy most a fiúk indultak be! :lol: :lol: :lol:
Akkor ezek szerint nektek nem volt az a „perverziótok”, hogy éjjel szültök… :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Csajok lehet,hogy Irina tegnap este bevetette apukát ahogy Hajni javasolta,tehát hajrá! 8) :lol: :lol:

KépKép
juba

Micsoda este! Két Babuci is érkezett ma!!!! De jóóóó!!!!

IRINA, MANOFALVI: SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ PIHENÉST!!!! ÉS PERSZE SOK FINOM TEJCIT!

Hajni: egyre jobb a tábla!!!!! 8) 8)

Emese: a pocakfájáson nem segít, ha ráfekteted Zsófit a tönkölyös szopipárnádra? Azt írták a honlapon, hogy az lehet, hogy segít! :roll:

Tényleg érdekes kérdés, ki lesz a következő... Silka? :?: :?: :?:

(ma azt mondta egyébként a szülésznőm, hogy ez a front nem, de majd a következő a mi frontunk lesz... Regina, lehet, hogy Nálatok is bejön! :wink: )

Jóéjt Mindenkinek! (Juba, ma tuti nem ugrok ("tántorgok" :lol: ) rá Apára, mert holnap megy Pestre, nem szeretnék még szülni... :shock: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Irina, Manófalvi, nagy gratula Nektek!!!!
silka
silka

Kiskolbi,
szerintem én már örökre így maradok... :cry:

silka
silka

Jaj, Silka! Ne butáskodj már! Meglátod, hamarosan bazinagy betűkkel fog itt virítani, hogy megérkezett a Babácskád!!! Különben meg gondolj arra, hogy az, hogy még odabent van, azt jelenti, hogy jó kis kuckót teremtettél számára, minden szuperül működik, van kakaó bőven!!!! Fel a fejjel!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

IRINA, MANOFALVI!
Gratulálok! Sok örömöt és egészséget kívánok!

Silka!
Már nincs sok hátra! Kitartás!

Noan, Regina!
Köszönöm szépen az aventes infokat!!!!

Ma délután elmentem lélelkemelő fodrászhoz. Húú! Hogy az ember lánya mennyivel jobban érzi magát egy kis melírtól és hogy nincs egy centis lenövés a haján. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina, Manófalvi én is gratulálok nektek, sok finom tejcit!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!!

Irina, Manófalvi! Szívből gratulálunk!!!Nagyon sok boldogságot, egészséget, sok-sok tejcikét!!!

[/b]Silka! Hogy Te örökre így maradnál :?: Hát, kétlem :lol: ! Nemsokára tényleg Neked is gratulálhatunk itt nagy színes betűkkel!! :lol:

Én éjjel ismét nagyon jól aludtam :lol: ...Arra sem emlékszem, hogy jöttem ki pisilni - pedig vagy 5ször kijövök éjjelenként. Csak nehogy mély álmomban ne vegyem észre, ha elindul valami, vagy valaki :lol: !
Lehet, hogy más szül a frontok miatt, Boti és én egész nap alszunk :lol: !
Na de iszom a málnalevélteát, 3 bögrével egy nap. Nekem nem ízlik annyira :? ...

u.era!
Hol/hogy vagytok? Cseperedik Beatrice? :wink:
kispocc

IRINA! MANOFALVI!

Szívből gratulálok a kisfiúkhoz!
Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Tegnap óta úgy szurkál a hasam alja, de úgy, hogy fel is szisszenek. Olyan, mintha a méhszájamnál szurkálna. Nektek nem szokott? De csak akkor, amikor Szelina mocorog.

Olyan kivi vagyok, hogy Irinának hogy indult meg a szülés, csodálkozom, hogy nem szólt, pedig ő szinte mindig itt van.
Manófalvi! Tőled is várjuk a születéstörténetet (ez tényleg szebb megfogalmazás).

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Tegnap óta úgy szurkál a hasam alja, de úgy, hogy fel is szisszenek. Olyan, mintha a méhszájamnál szurkálna. Nektek nem szokott? De csak akkor, amikor Szelina mocorog.

Olyan kivi vagyok, hogy Irinának hogy indult meg a szülés, csodálkozom, hogy nem szólt, pedig ő szinte mindig itt van.
Manófalvi! Tőled is várjuk a születéstörténetet (ez tényleg szebb megfogalmazás).

Regina
KépKép
mazsola7

Bocsi! Azt hittem, elszállt, erre dupláztam... :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola!

Nekem is szurkál alól, amikor Marci mocorog akkor mintha a fejét is érezném, de amikor simán megyek az utcán akkor is van hogy "benyilal" valami, szörnyen rossz érzés, szinte teljesen összerándulok.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Egy utolsó pocakfotó az utolsó lakodalmamból 36,5 hetesen.

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Mazsola Szurkálás nekem is van. Szerintem ilyenkor próbálja magának tágítani a helyet.
Irinának elfolyt a magzatvíz picivel éjfél előtt. bementek a párjával és sjnos nagyon sokára lett csak meg Ádi :lol: Ennyit írt nekem tegnap.

Szörnyű hangulatban vagyok. Ma már sírtam is. Annyira szeretnék már találkozni a kicsikémmel.... Csak Ő nem szeretne velem :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anikó Csini pocak :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

I.Móni!

Kitartást, már nem tart sokáig ez az állapot! A héten még babázni fogsz hidd el! De próbálj meg türelmes lenni. Örülj neki, hogy minden rendben van a babával. Valaki írta és milyen igaza van: ilyen rossz időben te sem bújnál ki a jó meleg puha kuckódból! Hétvégére jobb idő lesz!

Köszi a dicséretet!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó!!

Igazán csinos kismami vagy! :lol:

Móni!

Nehogy keseregjél! Főleg ne pityeregj, az nem sürgeti meg Kismanódat!(Bár tudom, könnyű mondani, én is nagyon türelmetlen vagyok, pedig van még több, mint 1 hetem... :roll: )Tudod, úgyis akkor jön, mikor ő akar! Mikor neki jó az időpont! És akkor biztos, hogy jönni is fog! Fel a fejjel!!!!

Egyélbként a kórházban NST-n találkoztam egy kismamival, aki túlhordta a babát. Most futottunk össze újra a városban. Megindították neki a szülést, burkot repesztettek. Én ettől féltem, mert hallani, hogy ez nem biztos, hogy megkönnyíti a szülést és születést. Hát, ehhez képest ez a lány a repesztés után 2 órával :shock: :shock: már a karjában fogta a babáját :lol: !És nem is fájt neki, és villámgyors volt. Úgyhogy én ezentúl nem hiszek már semmiféle általánosításban, mindenből jöhet ki nagyon pozitívan az ember :lol: ...
kispocc

Anikó! Csini vagy! De az a piás üveg... :lol:
Igen, ez a szurkálás elég kellemetlen... :(

Sajnálom, hogy Irinának ilyen sokára lett meg a babája... :cry: Szegény! Pedig itta a teát is. Bár ekkora babát a világra hozni, nem semmi!!! Még jó, hogy kifért... :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Irina hol szült? Nem tudja valaki?

Kép
hajagosné szabó éva

Regi!

Nekem is van néha szurkálás! Főleg, ha gyorsan akarok felpattanni...

Azért ez igen jó teljesítmény Irinától, egy ekkora bébit természetesen világra hozni! :lol: Minden elismerésem az Övék! :wink:
kispocc

Sziasztok!

Irina, Manófalvi: Hatalmas gratula! Sok-sok örömet, boldogságot, és jó egészséget nektek!
Mi jól vagyunk, (jól egy f..nét, türelmetlenül, nyűglődve) tegnap görcsölgettem 15-20 percenként. De még nem az igazi... el is múltak a görcsök. Nekem is fáj minden, ami fájhat: has, derék, hát, mell, alsó "traktus" :), comb... Remélem, ezek már jelzésértékűek, talán csomagol végre Gergő.
Apropó csomagolás: Tegnap végre összeraktam a kórházi motyó nagy részét. Nem kapkodtam el, az tuti. :)

Málnalevél-tea: Nekem nem engedi inni a szülésznő. Azt mondta már Alexánál is, hogy ne igyam, mert akkor nem ér oda a szüléshez :), ugyanis Ákossal rendkívül hirtelen, viharos gyorsasággal babáztam le. A semmiből 2-3 perces fájások lettek, mozdulni sem tudtam, aztán röpke 2 és fél óra múlva ott volt a karomban a nagyfiú. Most is így szeretnék... :)

Drukk mindenkinek!

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Irina, Manófalvi gratulálok!

Még mi is egyben, csak nem nagyon van hangulatom számítógépezni. Ülni se valami kényelmes elötte.

Igen Irina babája szép nagy lett. :shock: Én inkább Manofalvi méretűt szeretnék. :oops:

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Szép borús reggelt Mindenkinek!

Most másztam ki a jó meleg takaró alól (marha hideg van, be kéne fűteni!), és olyan jót aludtam! Már napok óta ez hiányzott!!!! :D

l.móni: .Neked sem illik elkeseredni, Irina is találkozott végül Ádival, egy baba sem marad odabent! Akár úgy is elindulhat, hogy derültégből villámcsapásként fog érni!!!! :wink:

Zsuzsóci: ez nem semmi!!! Le a kalappal!!! :shock: (Mondjuk ennyire gyorsra azért nem pályáznék, Bajáról Pécsre el is kell jutni valahogy :oops: )

Nyerkit: pihenj, a lényeg, hogy akkor szólj mindenképp, ha Törpi elindul! :wink:

Mazsola: helyezkedik Szelina!!! Egyébként meg: szerintem most már mind úgy vagyunk vele, hogy itt fáj, ott fáj, és biztos a türelmünk is kevesebb, mint korábban. :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Anikó!
Nagyon csini vagy!!! De mi az ott a kezedben?! :shock: Gondolom, nem gyümölcslét rejtegetsz benne! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Drága Irina! Nagyon sok boldogságot kívánok Ádi babához, Te egy hős vagy! Látod, hogy kifér egy ekkora baba?! :D Pihenjetek, és gyere majd mihamarabb!

Kép
Kép
Kép
gremese

Manófalvi! Szívből gratulálok a kis tököshöz! Sok boldogságot és sok tejcit! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Mammcik!
Anikó! Nagyon aranyos vagy a képen :lol:

Silka, Móni! Kitartás! Próbáljátok lefoglalni magatokat valamivel, egy jó kis főzés-sütés, vagy nézzetek meg egy vidám DVD-t. Vagy csak gondoljatok bele, hogy nekem pld még 3 hét van hátra, de legalább annyira várom a Babócát mint Ti. Nektek tényleg bármelyik nap elindulhat, látjátok Irina is este 6-kor még itt fórumozott, másnap meg már Babázott :lol:

NyerkitTimi! Szijja! Már hiányoltalak! Kitartás! Már Neked sincs sok hátra :lol:

Nekünk nehéz éjszakánk volt, egyre jobban fáj a hasam - egészen alul, és folyamatosan, nem görcs-szerűen, érdekes, hogy napközben semmi :roll:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Íme pár kép:

Kép neopunk-ban nyomom!

Kép tessék nézni a tokámat!

Kép ááááásííííít......

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Aranyosak a képek! A legviccesebb az első kép bal felső sarkában az újságon a "zseni?" felirat!!! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Emese!!!

Nagyon édes ez a babó! És tényleg, micsoda tokája van :lol: :lol: :lol: !
kispocc

Emese! Tündéri a kis Zsófka :lol: :lol: :lol: Annyira édes, hogy az csak na :lol: :lol: :lol:
Hogy viselitek a hűvöset? Befűtöttetek?

Évi! Irina a Péterfy-ben szült.

Zsu! Megkaptad emailen a telefonszámokat? Ja! Kérdezted a neveket? Hát meglepi lesz :lol: :lol: :lol: Vagy nem, mert marad Gergő :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat :D Igyekszem összeszedni magam. Anita megfogadom a tanácsod :D Sütök apának valami meglepit mire hazajön :)

Silka hol van :?: :?: Lehet, hogy elment szülni :?: :?: :wink: Fleur is hiányzik :!: :!: tegnap neki szülési tünetei voltak :D

Emese Tünemény a kis Zsófi

Zsu Jó volna ilyen gyors szülés :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja!
Nem lenne furcsa, hogy hónapokig Gergőként gondoltál Rá, most meg valami más lesz? Nálunk, mikor még nem tudtuk, kisfiú lesz-e vagy kislány, volt egy 3 éve megálmodott lánynév, és egy újonnan felmerült, és bármennyire is tetszett az új, végül biztos mégis a réginél maradtunk volna. Annyira beleéltük magunkat. Még szerencse, hogy Máté jött, így nem kellett vacilálni tovább a lányneveken!

Silka, Fleur ma tényleg kimaradnak... :roll: :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Móni!!
Örülünk, hogy már jobban vagy! :wink: :lol:
Tényleg! Hol van Fleur és Silka?? :shock: :?:
kispocc

Kiskolbi Furcsa minden, mi is azok vagyunk :lol: Ami a változásra serkentett az az volt, hogy az Apaságinál kiderült más is lehet a neve, nem csak az Apa, hanem az Anya vezetéknevét is felveheti, na mi így döntöttünk, és így már egész másként csengett a dolog :lol: Megsúgom, hogy például az egyik verzió Gregori, ami a Gergely eredeti görög neve, vagyis ebből lett latinosítva Gergelyre, magyarosítva Gergőre, vagyis maradhat a Gergő ebben az esetben mint becenév :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ahaaa!!! Csörömpöl a tantusz! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Anitja köszi az infót! Tényleg hol van Silka ő a rangidős nem?

Kép
hajagosné szabó éva

Gremese Most nézem a képeiteket nagyon szép ez a babucika igazi édi pofa!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!
Látom még mindenki egyben a mi babócáinkat már egy ilyen hideg front se robbantja ki?!

I.Móni! Ne szomorkodj olyan rossz hallani,hogy sírtál nem szabad elkeseredni most már napokon belül eljön a Ti időtök is!
Én is már nagyon várom,hogy kibujjon a kismanónk,ennek érdekébe megmásztam pár lépcsőt :lol: (valaki azt mondta,hogy lendíthet a dolgon,hát próba szerencse!)

Ez az idő tényleg szörnyü ma mennem kell Uh-ra,csak azt nem tudom,hogy mibe mert egy kabátom se ér össze a pocakomon :shock:

Kiskolbi!Mi már tegnap befűtöttünk,nálunk állati hideg volt :shock:

Anikó!Csini nagyon a pocód! :D

Emese!Meg lehetne zabálni Zsófikát olyan édes! :D

Eltünt kismamik merre vagytok????

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: