jó reggelt!
Csajok ,ma megyek beváltani a Rosmannba a Hippes kupont kiváncsi leszek a tartalomra,mivel ma vagyunk 4 hónaposak.
Anyukámtól kaptam egy üveg fincsi piát,ma este ha megjött apa ünnepelünk.
tegnap bevasaltam a Gellért hegyet ami itt tornyosult a fotelben és szemezett velem már egy ideje,mire végeztem azt hittem jön a kis tesó,mondván lebabázok
de jó a kedvem,mert szombaton lagziba megyünk,csak mi ketten apával,ez lesz az első kiruccanás kettesben mióta van babuci,már jó lesz egy kicsit kimozdulnom,vettünk neki is szép öltönyt,meg nekem is vagány rucit,majd dokumentálom és megmutatom,remélem jó buli lesz.
Holnap megyek fodrászhoz,még szoliba is el kéne mennem,mert kivágott a ruha ,én meg olyan vagyok ,mint a domestos reklám,szép fehér .....az meg nem igazán nyerő.Meglátjuk hogy jutok el.
Lányok nekem annyira fáj a térdem,lehet hogy jót tesz neki,hogy babucival lépcsőzök(26db)naponta többször is???????????????,,
Már kenem voltarennel de ,mint a halottnak a csók
Azért nem veszett el senkiben a nő úgy látom,oké hogy most elsőszámú anyucik vagyunk,de nem lennénk azok ha nem lennénk csajok nem?,
Niki én is IMÁDLAK,pihenj sokat anyudnál!
Hahó Gabi,ugye nem vagy magadba zuhanva?Tudom,hogy rossz most de ne hátra,hanem előre nézz,hamar elmegy ez a pár hónap,és itt lesz megint.
Bogyra,hol a pókban vagy?????????????????????????????????????
Mi a helyzet a konyhával,kész van????KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon eltűntél!!!!HELLO,nem úgy van az,azért mert sokasodunk,és egyre többen vagyunk,nem jelenti azt hogy Te csak úgy elsunnyogsz!!!!!Életjelet legalább!!!!!!!!!!!!hogy tudjuk okés minden,csak el vagy kapva
Liza édesek vagytok,gyere gyakrabban.
Rena Balázs nagyon szépen fejlődik,tényleg napról napra kerekebb és gyönyörűek a szemei,ne fogalalkozz a védőnéni okosságaival.
Legi, te is nagyon el vagy tűnve,mi van veletek?
pá mennem kell