Sziasztok,
megérkeztünk ma du. jó hideg volt Balatonon, megpróbáltam visszaolvasni, a feléig jutottam. Remélem mindenki jól van!
Én iszonyú rosszul voltam ma, olyan erős fejfájásom volt, hogy majdnem ügyeletet kellett hívni, nem tudom ez a mellgyulladás mellékterméke, vagy pedig a front, vagy az epidurál utóhatása, de nagyon brutál volt, a fogaimtól kezdve a fülem minden dübögött.
Még most is fáj, de kicsit jó kikapcsolódni nálatok.
Balaton jó volt, mindenki jól érezte magát, én egész nap babáztam, szopiztattam és fejtem, nem nagyon tudtam kikapcsolódni, de azért hébe-hóba sikerült. Nem volt túl jó idő, de azért sétáltunk, meg a hősugárzót beizzítottuk, még jó, hogy levittem. Ti miben altatjátok a gyermekeket a rossz időben? Télen?
Esztora: van egy szemcsepp, ami nálunk elmulasztotta, az igen csúnya szemgyulladás és orrdugulást, csak az a baj, hogy nem lehet itthon kapni én is ismerőstől kaptam. Teljesen természetes sóoldatos deszt.vizes folyadék, nálunk 3 nap alatt gyönyörű volt a gyerek szeme. A patikafutár állítólag meghozza.
Gurgi: nálunk is a grape water a befutó, írtam neked múlt héten, hogy próbáld ki, akkor bevált! Én max. 1- 2x adok neki egy nap, reggel és/vagy kora délután, elég bőven az adag, és a kupakból loccsantom a szájába, kis feje kissé felhajtva így nem folyik ki. Estére már csak a puki krémmel masszírozom át a pocakot. Bőven elég. Nálunk is van tőle puki meg kaki bőven.
Manó: köszi a koszmó tippet, nálunk is felütötte a fejét, megyek holnaptól sikálni!
Ujjszopás: én a cumira szavazok, később leszoktatható, elvehető, az ujjacskája nem! Nálunk az öklét "rágcsálja" akkor játszik be a cumi, (vagy a cici)
Ja kérdés: leejtettem a K-vitamin ampullát így a héten nem tudtam odaadni neki (mivel Balatonon voltunk és nem volt recept) ez nagyon nagy gáz szerintetek?
Na jó éjt majd folyt. köv. pusszantás