Legelőször is nagyon-nagyon gratulálok a már gyakorló kismamáknak! Nagyon jó olvasni, látni, hogyan jönnek sorra a gyerkőcök.
Nagyon régen, mikor feliratkoztam csekkoltam be a fórumra (szerintem már nem nagyon emlékezhettek), de annyi teendőm volt, hogy írni nem volt sok időm, de, amennyire tudtam nyomon követtem a Veletek zajló eseményeket. Látom a csapat már jól összekovácsolodott, most megpróbálnék újra csatlakozni és együtt átélni az eseményeket. Látom, hogy a tapasztalatcsere zajlik tovább, ez tök jó.
Gemese: Jó volt a szülésed történetét olvasni. Lehet, hogy írtad már, de hogy történt, hogy bedurrant a cicid? Szülés utáni dolgokra próbálok koncentrálni és ez a szoptatós téma foglalkoztat, hogy most fejjük vagy ne fejjük. A barátnőm szerint ne, mert úgy is beindul és annyi termelődik, amennyi kell a babának. De mi történik, ha bedurran az elején, mint nálad és a baba nem szívja ki? Ezek szerint jó beszerezni egy mellszívót...
A most finishben lévőknek nagyon drukkolok Irina, l. Móni. Nagy izgalom lehet. A héten nekem éjszaka olyan méhösszehúzódásom voltak, hogy azt hittem beindul a szülés, ezért egy fél dl vörösbort és magneb6-ot ezerrel szedtem, mert ez csak a 36. hetem. Szerencsére nem folytatódott tovább, de olyan izgatott vagyok azóta, alig tudok aludni, mert tudom, hogy bármikor jöhet a kislányom Lili. Gyorsan a héten minden össze is állítottam, a szobát rendbe tettem, gyerekcuccok ragyogó tisztán a kisszekrényben.
Mi a véleményetek arról, hogy hova kell a babát tenni? Külön szoba rögtön, vagy lehet a szülői hálóba? Betegyed az ágyatokba vagy soha, mert nem tudod kitenni őt soha, önállósítani. Ti hogy csináljátok gyakorló anyukák ?
Szívből gratulálok mégegyszer Nektek!
Noan

finom tejcsiről álmodom...