Hahó
Lidikóka Ildi oksa, benne vagyunk a taliban! Veszprémbe még én sem megyek vagyis csak mennék be egyedül, pedig közel van!
Manó hihi most olvasom hogy csajod 5180, na mi ma voltunk dokinéninél és Majó 5160!!!!!!!!!!!!
Pedig már tényleg kihúzzuk legalább a 3 órát és este ált. 5-7 órán át nem is kér, szóval nemtom hova hízik 2 hetente 1 kilót!?
segítség: apuci nálunk átalussza az éjszakát, első 1-2 éjjel kelt, de olyan zombi volt, hogy csak na! Szóval jobb ha alszik! Én pont a meló miatt nem is várom el, hogy éjjel keljen! Maja meg kajálni kel, az meg nálam van, szóval nálunk így megy!
Délután viszont az „övé a gyerek” én próbálok többet pihenni! És készülni az éjszakára
Most olvasom, Bori párja pelusozik, na nálunk nem lehet rávenni!!! De sebaj, anyós is egyszer tette tisztába (élvezte, hogy csinálhatja) aztán olyan furin állt a gyerek motyója, vetkőztetem, hát "csípőpelus" volt, félig még a feneke is kilógott, olyan lazán tette rá!
Ja de a fürdetés apáé!!!
Tücsi csak Vigantol? Nekünk Konakion is van heti 1x 1 ampulla!
Kati privire még nem is reagáltam, köszi a tippet!!! Nekem is eszembe jutott, de inkább maradunk, majd legközelebb!
Egon cukker!
Ujjszopás nálunk nincs szerencsére!
Mosoly viszont már egy hete! És elképesztő ez a gyerek, mert nagyon sokáig kinyomja magát és sokáig tartja a fejét! Most pedig elkezdte kovetni a dolgokat, pl apát.
Na tegnap felhívtam a humán osztályt és mint kiderült, már 08.16óta nincs munkaviszonyom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oké, lényegtelen, nem érdekel, de szólahattak volna!
Segítsen vki: 0816tól passzív jogon kapom majd a pénzeket, gondolom át kell kérni az anyagom az itteni mák-hoz, nem lesz gond abból, hogy nem rögtön akkor mentem? Ugye nem szakítják meg!? (mert ha igen bemegyek a mókahelyre és olyat mondok nekik!)
Na a mai nap is jó volt, Maja reggel ismét nyögött folyton és hisztis volt, párnából plédből csináltam egy nagy kupacot háttámasznak, magamra vettem és úgy aludtunk, csak úgy nyugodott meg (vízszintesen sehogy sem volt jó neki!)
Aztán 11.15re dokinéni! Levittem, szomszéd figyelt rá, mert akkor hirtelen zuhé, mentem az esővédőért, aztán akkor leesett, hogy nekem ernyőt nem hoztam, adott másik szomszéd!
Dokinéáninél meg tumultus volt ezerrel!
Boltban nem tudtam kártyával fizetni, persze pénz alig volt nálam ...
Ma kaptam egy csomit bnőm nővérétől egy rakás rucival! Nagyon rendi! Vannak kis vagány nacik, na majd ha rajt lesz teszek képet!
Mindenhol azt hallom, hogy ha hideg van, jobban és többet alszanak, melegben meg nyűgösek!? Nálunk ez totál fordítva van! Melegben átaludta szinte az egész napot, tegnap óta hűvösebb van, most meg nyűgös!