A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bibar
Írtam Pü-t!!!!!!!!!!!!!:)

Krisztike
Örülök,hogy jelentkeztél,nem semmi napjaid vannak!Annyira ritka hogy valaki ennyire szereti a munkáját,igazán írigylésreméltó!

Nagyon szép napot mindenkinek!
Remélem este csupa jó híreket olvasunk majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Rebe
Anyukádnál biztos a nagymama miatt jöttek ki ezek a problémák. Rajtam akkor jött ki a pánikbetegség, amikor apám embóliát kapott. Majdnem ráment, az orvos nem vette észre. De minden jóra fordult. Nem könnyű most nem szomorkodnod.

Zsókuci
Nagyon szép helyeken jártatok! Trogiron már én is gondolkoztam, de csak Krk-ig jutottunk el, mert az közel van. A szállásunk nekünk is pocsék volt, de a többi jó volt.

Kriszti
Jó hogy jelentkeztél! Remélem ma végre megoldódik mi a helyzet nálad! Tényleg szerencsés vagy, hogy szereted a munkahelyedet!

Tegnap elhívott a párom kocogni, és tök jó volt utána. Megpróbálok eljárni, hátha termel egy kis boldogsághormont.

Kép
mofly

Mindenkinek szép Kép -ot!

Hát lányok velem már gyerekeket lehetne riogatni!!Szemem bedagadva mint állat és még herpeszem is lett.Nem ám egy helyen!!Alul -fölül és szép nagyok!

Zsókuci
A képek nagyon szépek,a szállás ha nem is volt szuper,de a kilátás kiválló volt!!A Krka nemzetiparkhoz hasonlóan a Plitvicei-tavak is nagyon szép hely azt is érdemes egyszer megnézni.
Jobbulást kívánok nektek!!!

Mofly
Hozzá állásod szuper!!!!A következő úgy is sikerülni fog!!!!

Sehike
Köszi,de dúl ezerrel :(

Kriszti
Látom pörögsz ezerrel,és már jobb a kedved is!!Azért ne hajszold túl magad!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Kérdésem lenne, mert megkaptam a recepteket, kiváltottuk (140.akarmennyi ezer forint lett) és az a kérdésem, hogy hogy is van? melyik injekciót kell először beadni? kapom majd a puregont, luverist (ha jól tudom), ovitrelle, orgalutran lesz a tüszörepesztő, de ezt csak akkor ha majd mondják.
De nem emlékszem a sorrendre és, hogy mikor a legjobb beadni? Én eddig mindig reggel kaptam és ha nem muszály nem váltanék most sem?!
biztos eszembe fog még jutni ezzel kapcsolatban kérdés, de most csak ennyi!
Nefke
nefke

Gabicsibe!
Remélem hamar rendbe fogsz jönni, egyél sok c-vitamint.
Nefke
nefke

Sziasztok Lányok!

Ittvagyok a munkahelyemen, kicsit el vagyok keseredve, az van hogy úgy érzem hogy meg akar jönni,hasmenés, hátfájás, hasfájás, rosszkedv, mellfájás, tehát a tipikus tünetek akkor amikor nekem meg akar jönni, már kisírtam magam.... :cry: :cry: :cry:
De ez egyáltalán rossz jel?????? Nem az van hogy a utrotól nem jöhet meg????

Nefke,
Én a Puregont meg a Luverist egyszerre kaptam végig, az orgalutrán később lépett színre, majd az Ovitrellt a leszívás előtti két nappal este kellett beadni.
De majd szépen kapsz egy táblázatot hogy is kell csinálnod.
HOgy mikor adod be nekem annyit mondtak hogy kb egyidőben én úgy intéztem hoyg meló után mikor hazaértem.
Szerintem Te is inkább délutánr aállj rá mert így nem kell az uh/vérvételes napokon magaddal cipelned.
Az orgalutránt már kiváltottad, mert sokszor hiánycikk és döbbenet az ára darabja 10 rongy nekem 9!!! kellett belőle.
Van még egy hüvelkúp ami kitisztít és a páromnak is kellett antibiotikum annak ellenére hoyg tök egészséges volt.

Nikó,
remélem jobban vagy nekem a z áfonya tabletta segített.
Én is paráztam hoyg nehogy lázas legyek mert fájt a torkom, de a doki megnyugtatott hogy beültetés után kell csak ezek miatt aggódnom.
Ja a torkom még fáj, szal ezt tuti allergia.
madrin

Madrin

Nyugi!!!Korai lenne még hogy megjöjjön!!!!Utrótól fájhat a cicid is a picid is !nekem is fájt ,sőt fel is puffadtam tőle meg az egésznapos üléstől!!!Hozzám mentőt akartak hívni a kolleganőim mert olyan szarul néztem ki!!!!Szóval nyugi nincsen baj!!!!!!!!
gabicsibe

Madrin!
Nekem is teljesen olyan tüneteim voltak, mintha meg akarna jönni a 3. beültetésnél és meg is voltam gyözödve róla, hogy órák kérdése és megjön, aztán mégsem. De sajnos abból nem lett baba. Nem szabad feladni, sikerülni fog!

Köszi a választ!
Amúgy mindegy, hogy a puregont vagy a luveristet adjuk be először, nincs sorrend? Amúgy én is ezeket kaptam. Sikerült mindent ki is váltani, a páromét nem, mert azt hittem van még otthon, de kiderült, hogy már nincs (valószinüleg lejárt és be lett adva gyógyszertárba), szóval most még mehetek majd azért. Meg még e-vitamint kell vennem.

Nefke
nefke

A sorrend mindegy én mindig a Puregonnal kezdtem, aztán jött a Luveris mert azzal van bénázás elég (nem előretöltött fecskendő).
madrin

Madrin!

Én is totál biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, aztán látod :wink: fel a fejjel :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Mindenkinek szép napot!

Kriszti,
Hű de jó, hogy jelentkeztél. Körülötted aztán felpörögtek az események! :lol: Jó mozgalmas napjaid vannak. De örülök, hogy boldog vagy a munkádban! Aztán tessék ám sűrűbben jelentkezni!

Zsókuci,
Jobbulást Zozónak és neked is!

Erika,
Megy a tapi neked ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++

Madrin,
Nyugi, nem tesz jót ha idegeskedsz!

Kíváncsian várom a mai bmc járatot! Remélem csupa jó hírekkel jöttök!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Én is drukkolok a mai BMC-s járatnak!

LÁnyok én hülyültem meg teljesen, az utro szájon át szedhető és hüvelkúpja nem ugyanaz, most vizsgálgattam és tök ugyanlyan puha az állaga is ugyanaz :shock: :shock:
Ezt azért kérdem mert kevés hüvelkúpot írtak fel viszon szájon át szedhető van egy rakással....
madrin

Madrin!
Szerintem ugyanaz, mert nekem meg hüvelykup volt és szájon át szedtem. :P
De nekem csak szájon át szedhető van azt hiszem, de megnézem és ha kell esetleg tudunk cserélni, mert nekem biztos, hgoy szájon át szedhető kell majd.
Hol laksz?! Hogy tudnánk megoldani a cserét? jó priviben is!
Nefke
nefke

Megjöttem!!!

De nem oké még a dolog és most teljesen kész vagyok!!! :cry: Mától péntekig napi 2 merionalt döfök!!!Remélem péntekre megnőnek!!!! :( Szűcs doki tök aranyos volt,látta hogy szomórú vagyok és azt mondta pénteken meglátjuk!!!!Ne idegeskedjek!!!! :roll: Hát remélem meg lesz már!!!!!

Krisztikével találkoztam ,szerintem tök jó a haja!!! :wink:

Erika Merre vagy??????????????????????????? :shock: :roll:

Nikával,és Törpével sajna nem találkoztam!!!Hamar végeztük 9-30 kor bemente nem is voltak sokan aztán küldtek a vizsgáló elé és én voltam ott egyedül és 2 nak be is hívtak!!!

Zsebike Drága!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: És persze neked is Nika,na meg a kicsi Törpének!!!!Remélem minden rendben ment!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Sajnálom,de péntekre biztosan rendben lesz már minden!!!Fel a fejjel!!!!
gabicsibe

Lányok!
Képjeljétek, tiszta hülye vagyok. van egy rossz tulajdonságom/rejtett képességem, megérzem az embereken ha babát várnak és mostanában is éreztem egy munkatársamon és már mondtam is neki, hogy gyanús. :lol: (Ja egy másiknak is mondtam, de hülyének nézett, azóta kiderült, hogy babát vár és már nem is dolgozik)
Neki februárban született volna babája, de karácsonykor meghalt a baba és meg kellett szülnie. Kivárták a hat hónapot és most ma tudtam meg, hogy ismét babát vár, de még csak nekem mondta meg. :P
De! az egész azért érdekes, mert tegnap el voltam egy kicsit keseredve, mert még március körül álmodtam egy olyat, hogy neki már nagy hasa van és nekem meg nincs baba a pocimban és ezt nem értettem, aztán sajnos a vetélés tisztázta a dolgot. Tegnap mikor kiváltottuk a gyógyszereket, akkor kicsit hülye voltam, (nem is mertem mondani a páromnak), hogy a munkatársamnak nincs még baba és neki már nagy hasa kell, hogy legyen és akkor majd nekünk is lesz és ez zavart, de ma megnyugodtam, mert kiderült, hogy jól éreztem és 13. hétnél tart, szóval mire oda kerül a sor, hogy nekem a pocimban lesz a baba, addigra már nagy pocija lesz.
Remélem érthető voltam és nem néztek tisztára hülyének.
Csak az a baj, hogy magamnak nem érzem! :cry:
Nefke
nefke

Gabicsibe!!!

Köszönöm aranyos vagy!!!!Ez a dupla adag már csak segít!!!! :roll: Neked volt ilyen??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!!!

Vannak emberek akik meg vannak áldva ilyen képességekkel!!! :wink: Szerintem ez tök jó!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
ne izgulj péntekig megnőhetnek, nekem pl mindig kisebb volt mint kellett vlna sőt W. doki szerint még egy nyamvadka is volt:)
Ehhez képest 3-mat leszívtak, akkor teljesen el voltam keseredve hogy csak 3, de aztán mind a 3 beindult! Akikkel egy szobában voltam nekik többet szívtak le, de aztán nekik is csak 3 marad.
Hidd el a Merional segíteni fog.

Nefke majd meglátjuk, ha marad nekem szívesen odaadom.
madrin

Sziasztok!

Nefke-boszi, ne aggódj, én egyáltalán nem nézlek hülyének (tuti, hogy a többiek sem) :D Szerintem természetes, hogy magadnak nem érzed :wink: Ne aggódj, hamarosan ott lesz a baba neked is!

Nyunyi, lesz ez még tuti, ne aggódj!!!

Madrin, az Utro-tól nem fog megjönni, ne izgulj, meg más miatt sem :wink: De szerintem pihenj!!! Nem biztos, hogy jót tesz az ücsörgés.

Kriszti, Te aztán nem unatkozol :D Vigyázz magadra!!

Zsókuci, jobbulást kívánok Nektek!

Zsebiiiii?????
süni76

Madrin Drága!!!!

Köszönöm a biztatást aranyos vagy!!!!!Remélem igy lesz!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: Vigyázz nagyon magatokra,ne errőltesd túl magad!!!! :wink:

Sünike!!!

Köszike neked is!!!!Aranyosak vagytok mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imádlak titeket!!!!! :)

Erika szerintetek mért nem ír!!!!!!!!!!!!!!Aggódok érte!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Na nehezen de a géphez jutok. Elnézést, hogy csak most irok.
Tegnap rengetegen voltak a bmc-ben. Reggel 8-ra már ott voltunk.
Apa gyorsan végezte a dolgát.
Én 14 órakor kerültem sorra. Semmit nem ériztem, és még a szobában tudtam feküdni is egy kicsit.
Apa olyan aranyos volt, türelmesen várt rám. Azt hittem, hogy a végén nagyon elveszti a türelmét, de ezek szerint jól készitettem fel. Sajnos Szücs doki mondta, hogy ha ez nem sikerül, akkor csak lombik jöhet szóba. Most a cenri utan csak 5 milli ivarsejt maradt. Igaz elég egy hozzá, de igy minimális az esély. (Készülünk a lombikra.)15 óra után kaptuk meg a zárót. Még gyors utro kiváltás.
16,1o-sel tudtunk hazajönni. 19 órára értünk haza, de olyan fáradt voltam, hogy iparkodtam feküdni.
Ma meg dolgozom, itt meg akta hegyek vártak, nem volt időm jelentkezni.

Köszönöm a drukkokat mindenkinek.
Nyunyi nagyon aranyos vagy, hogy igy agódtál értem, de tényleg időhiányban szenvedek.
Vasárnap meg a net nagyon vacakolt otthon, ezért nem ment el a pü. Apáék szombaton belenyultak a gépbe, hogy torrentezni tudjon és utána meg én morogtam, hogy nem tudok mozogni a gépben. Lett volna pár kérdésem, de már időt mult.

Mindenkinek szép napot, majd remélem, hogy tudok jelentkezni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi

Nekem még sosem volt ilyen!
Erika bioztos fekszik azért nem jelentkezik.

Nefke

Nem vagy bolond csak nálad működik a hetedik érzék :D
gabicsibe

Erika De jó ,hogy megvagy!!!!!!

És hogy minden rendben ment+!!!!!Nem biztos ,hogy kell az a lombik!!!! :wink: Drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi lányok, a "kedves fogadtatást" :lol: :lol: :lol: :lol:

Megtudtam, hogy a hétvége alatt, amit várnom kellett még, a kis bogyóka csak meggondolta magát, hisz erősen akart kapaszkodni!Ugyanis a 7-es hcg-m, felugrott 22-re.....De ugye én teljesen lemondtam róla, nem akartam, és mindent megtettem, hoyg ne maradjon meg(cipekedtem több tíz kilókkal) :oops: :oops: :oops: Nem bíztam hozzá! :roll:
De mostanra úgy néz ki, helyrejött a HCG-m, már csak 1,9.......

Édes kedves Szűcs dokim végre visszajött!!!!!!Annyira édes volt, megbeszéltük a haditervet! :lol: :lol: :lol: :lol: Hogyan tovább....Számomra eddig is kedves emberke volt, de sztem nem is tudna olyat tenni, amivel kiesne a "kosárkámból"Egyszerűen tündéri!!!!!!:roll: :lol:

Sok sikert mindenkinek, igyekszem sűrűbben jelentkezni, csak most lepihenek, megyek éjszakára....És hulla vagyok! :lol:

Szép, asőmentes napot Nektek!!!
Vendég

Madrin ma van a nagy nap, hajrá! Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi Még egyszer köszi a drukkot, meg az aggódást.
Nekem is megemelték a merionalt másfélre, ne ilyegy meg biztos péntekre beindulnak a petikék.

Gabicsibe Olyan jó volt a nevem mellett látni végre a lóherét :oops: Sajnálom, hogy szenvedsz az allergiától, meg a herpesztől. Nekem pot az esküvőre jött ki kettő herpesz. Megértelek.

Nika28 Megy a babatapi+++++++++++++ +++++++++++++

Nefke Jaj de jó, hogy ti is kezdhetek
Gil Köszönöm a drukkot.

Zsebibaba Várom a jó hirt. Szoritok értetek.

Zsókuci Köszönöm a drukkot. Nagyon szép helyen pihentetek. A képek gyönyörűek. Sajnálom, hogy a nyaralás igy végződött. Jobbulást kivánok Nektek.

Manda Megy a babatapi ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sehike Köszönöm a drukkot. Ezzel most nem pihenek, de azért ügyelek, hogy ne emelgessek, meg otthon sem hejtom magam anyira. (Pedig lenne mit csinálnom, de most a cél a fontos számomra!)

Rebe Köszönöm drukkot. Remélem anyukád jobban van már.

Kriszti Jó hogy jelentkeztél. Látni, hogy jobb a kedved, de ne vidd tulzásba a sok melót. Pihenjél is.

Előbb elfeljtettem irni, hogy ha nem jön meg akkor szeptember 13-án kell mennem a bmc-be.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok lányok!
Én is hazaértem.
Elég kalandos volt!
Először közölték,hogy ha a másik lány is odaér akkor megcsinálják 10 előtt, ha nem akkor csak fél 12-kor. Mivel őt is 10-re hívták ő csak 10-re ért oda, szóval vártunk addig, de amikor átmentünk kiderült, hogy elromlott a gép, az egész osztály ideges volt, várnunnk kellett még3/4 órát
végül megcsinálták....nekem naon fájt:( a jobb oldal nem átjárható... de mi mindenképp lombikosok leszünk, így ez most nem olyan nagy baj...
nem volt "kellemes" :cry: de már itthon, és most már elviselhetően fáj:)

Találkoztam Nikaval:)
Nyunyi téged kerestelek, de nem találtalak:( Egy lány volt aki hasonlított rád, de neki vörös volt a haja. (gondoltam ennyiszer már nem váltasz hajszínt!)

Köszönöm a drukkokat:)
Most alszom egyet, mert az éjjel nem annyira sikerült :wink:
később még benézek

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, sajnálom, hogy fájt, de legalább túl vagy rajta!!! Jöhet a folytatás!!! Pihend ki magad a nagy izgalomra!
süni76

Törpe, biztosan azért volt fájdalmas, mert nem átjárható az egyk... de gondolj arra, hogy egy újabb lépcsőfokon vagy túl, és hamarosan kezdhettek!
elan

Törpe Drága!!!

Sajnálom,hogy nem találkoztunk,de még jobban azt hogy fájt!!! :oops: Pihikézzél Drága!!!Majd legközelebb találkozunk!!! :wink: És hajrá ,mikor lesz a nagy megbeszélés??!!Drukkolok,hogy mielöbb kezdhessetek!!!!!!!!!!! :)

Szijjjja Krisztike!!!!Hamarosan neked is sikerülni fog meglázsd!!!! :)

Zsebike!!!Nem jössz a jó hírell!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Most őszintén valaki tud olyat..akinek sikerült mostanában?

Na szoval nálam a következő: Koncz tanár út azt mondta,hogy csak egy kicsit vagyok terhes biokémiailag!HCG 10 felett...
2 nap múlva újra vérvétel azt meglátjuk.Vagy beindul vagy nem.
A cicim viszont nagyon fáj még attól függetlenül.

Ja és még azt mondta,hogy örüljek,mert sikerült teherbe esnem!
Na erre varrjatok gombot????Jó mi?

Most az egyik szemem sír a másik nevet.:-((((

Zsebi
zsebibaba74

Zsebi
tényleg örülj,bár tudom hülyén hangzik,nekem is ezt mondták a 12.5-ös hcg-nél,és azt hogy ilyenkor álltalában a köv sikerül.én akkor nagyon boldog voltam hogy elindult valami,és a köv. tényleg sikerült :oops: :oops: igazuk volt!neked igy elsöre ez biztató,másodikra meglesz :oops: :oops: tudom hogy ez most nem vigasztal,nekem a 4. re volt ez,és annyira örültem anno :oops: szóval már nagyon közel vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!drukkolok nagyon!

de ez tényleg hihetetlen hogy mostanában mindenkinek "csak" beindul :shock: :shock: pedig már nagyon várunk titeket a másikon :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Lányok,

múlthét szerda óta elég izgisek a napjaim.
Szerdán voltam fent, megvizsgált a dokim és közölte, hogy majd 4-én találkozunk.
Már másnap hívott is, hogy a tanárúrral konzultált és inkább már menjek másnap azaz pénteken.

Fel is mentem pénteken, de sajnos még nem voltak jók a hormonok.Hétfőre rendelt vissza.

Hétfőn azaz tegnap, reggel annyira feszült voltam belülről mint régen amikor menszeszelni kezdtem.
Mondtam a férjemnek, hogy valami változás lesz ma a hormonokkal.
Reggel levették a vért a nagylaborba és szokásosan 12-13órára mentem vissza az eredményért.
Megint csak 14-kor kerültem sorra, mert a tanárúrra várt a dokim, hogy Ő mit szol az eredményhez.

Gondolom mint pályakezdő bele lett dobva a mély vízbe az én esetemmel kapcsolatban.

Nos, szerencsére kezdhettünk gyors elküldött még a patikába, hogy váltsam ki a Merional 75Ne injekciót és igyekezzek vissza, hogy az elsőt be is tudják adni.

Naponta kétszer du.-án 15 és este 21 órakor adok 3 adag Merionalt. Nagyon furcsálom, hogy miért nem reggel és este kell adni.
Aki kapot már ilyet , hogy kellet szurnija magát milyen időpontban.
A papíromra Long protokol van írva.
Ez mit fog magába foglalni?
Innentől számítva ha minden rendben lesz akkor szerintetek mikor lesz a leszívás?

Írt még fel:
Utrogestan caps.
Ovitrelle 250mcg. inj.
Gynazol krém
Cydonin500mg szerintem ezt a férjemnek.

Köszike a segítséget.

Pénteken megint mennem kell.

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsebi, nagyon szorítok, hogy 2 nap múlva végre határozottan jó hírrel gyere!!!
süni76

Zsebike

Igazán nem is tudok erre mit mondani!Remélem azért még beindul és ha nem is, csak sikerülni fog a következő!

Törpe
De végre túl vagy rajta és ez a lényeg!!és mikor kezdtek azt nem mondták meg?

Krisztike
Sajnálom,de azért meg van a véleményem,mert ha kedvesebb lett volna veled az illető és elmondta volna mi is az ábra akkor talán......

Bonya
Longról az előző oldalon találsz egy linket rákattintasz és eltudod olvasni.
Nekem is longot csinálnak,de nekem Decával kezdték és a Merionált majd csak 4.-től fogom kapni.Az inszemnél én mindíg reggel adtam be igaz csak egyett kellett szúrnom.
gabicsibe

Gabicsibe,

Köszike már olvastam, de az a gáz, hogy az én esetem nem olyan egyszerű, mivel tudod én 8 hónapos depo kezelésen vagyok túl és így nekem nem kell a Decapaptyl mivel nekem már 8 hónapja le vannak állítva a petefészkeim.

Ezért kérdeztem ha van aki ugyan így kezdte a stimut akor ebben az esetben hogy mennek a dolgok?

Én most egy nap 6adagot kapok.

Bújom az oldalakat hátha többet megtudok.

Nagyon édes vagy , szorítok én is nagyon neked!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsebike Drága!!!

Én is csak azt tudom mondani amit a többiek!!!!Szerintem is nagyon jó hogy már egyálltalán elkezdödött valami!!!!! :wink: Még 2 nap alatt sok minden történhet!!!Még mindig szurkolunk értetek!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Amióta beadtam a 2 merionalt,majd szét megy a derekam,meg szurkál a petefészkem! :roll:

Mandácska merre vagy????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebi:
Azért én még szurkolok. :)
Kriszti:
Neked mikor jött meg? (már ha megjött) Te most még mindig kicsit kismami vagy, vagy most mi van? :?
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást!

Nagyon jól esik most minden jó szó!

Akármi is van a remény hal meg utoljára!
zsebibaba74

Zsebike Drága!!!!

Ezért vagyunk egymásnak,aki nincs ebbe a dolgokban az nem tudja milyen érzés!!!!!!!!!

Elköszönök mára ,holnap jövök!!!JÓccakát Lánykák!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike
Hát akkor még talán van egy remény? Ha egy szikrányi is, akkor ne add fel! Nagyon drukkolok!!!

Nyunyi
Sajnálom, de hátha az emelt adag hzza meg a szerencsét!

Gabiiii
Szegénykém! Semmi se segít ezen az allergián???? Jobbulást!

Madrin
Ne borulj ki!!!!! Az árt a babónak!! LÁtod, mennyi kismaminak voltak PMS tünetei!!! Nekem van hüvelyi utro, ha kell, szóljjjjjjj!!!!

BOnya
Segíteni nem tudok, de drukkolni igen, hogy minden rendben legyen!!

Rebe
Jobbulást nagyidnak, anyudnak, neked meg kitartást!!!

Erika
Örülök, hogy minden rendben van!!!!!!! Pihizzél!!!!

Törpe
sajnálom, hogy fájt!!!! De túlvagy rajta!

Kriszti
Most akkor mi van veled??? Remélem, jól vagy!!!

Puszi MIndenkinek!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Bonya
Akkor viszont nem értem miért long?A MErionál az petesejt érlelő akkor viszont pár nap és meglesz a leszívás!Mikor kell vissza menned?
gabicsibe

Gil

Látom még itt vagy :D Veled mizújs???Készülsz már a sulira?
gabicsibe

Sziasztok,

Köszönöm, átadom a jobbulás-kívánságokat Zozónak, nagyon arik vagytok! :wink: Én is kivettem holnapra egy nap szabit, mert nem vagyok még jól. Hátha segít gyógyulni egy kis pihi…
És köszönöm a bókokat is képekre, tündérek vagytok! :D

Kriszti,
Én jobban örülnék, ha a szokásos Krisztit kapnánk vissza, amilyen Te igazából vagy! Tudom, hogy sokat dolgozol, de kérlek, ne fedd el az érzéseidet ezzel, add ki magadból, és térj vissza a régi éneddel! A reménykedős, bizakodós, nem feladóssal! Jóóóó? Látni, hogy rég beszéltünk msn-en!! Jól ki fogsz kapni, ha elkaplak :wink:
Ééésss mit mondott Szűcs doki? Hogyan tovább?

Nikó,
Örülök, hogy már jobban vagy!!!

Zsebike,
Jaj drága… :( De persze nagyon-nagyon drukkolok, hogy jó hírt kapjál!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mofly,
Érdemes Trogirba elmenni, nagyon szép városka!!! :wink: Úgy látszik a szállást nagyon ki kell fogni! A tavalyi (Brela) isteni jó volt! Visszasírtuk most :wink: :oops:

Gabi,
Tavaly voltunk Plitvicén, annyira szép!!! Nekem sokkal jobban tetszett az, mint Krka! :D
Jobbulást drága Neked is! :wink:

Madrin,
Jaj, ne stresszeld magad! Ezernyi oka lehet, hogy ezek a tüneteid vannak! Látod, pl. Juditnak is ilyenek voltak, most meg a lányok majd kirúgják a ház oldalát odabent :wink: :lol: Szóval nyugiiiii!!!

Nyunyi,
Sajnálom, hogy nem kaptál ma jó híreket! De meglátod, minden rendben lesz! Főleg, ha Szűcs doki is nyugtatott! Küldök petike növesztőt, jó? Csak ne idegeskedj!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nefke,
De jóóó, én irigyellek ezért a tulajdonságodért! Dehogy nézünk hülyének, ne viccelj drága! :)

Jerika,
Drukkolok! Remélem ez az inszem meghozza a gyümölcsét!

Törpe,
Sajnálom, hogy fájt a HSG! :( De legalább már túl vagy rajta, és közelebb a babóhoz! :D

Millió puszi mindenkinek! Jók legyetek! :wink:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Huuuuuuuuu lányok!
Köszönöm a biztatást:) Nagyon jól esik!
Aludtam egy nagyot most már jobb:) kevésbé is fáj.
Csak nem marad meg bennem semmi...ez lehet a gyógyszertől amit meg kellett ennem?

Zsebi hajrá! Ne add fel!
Nyunyi te se!!!! Hajrá péntek!

Jövő hét hétfőn megyek kontrollra tanár úrhoz, apa meg az andrológushoz időpontot megbeszélni. Mégis megcsinálják a biopsziáját előbb, és csak az eredmény tudatában kezdhetjük a dolgot, szóval nem lettünk sokkal okosabbak:)

jajj de mégis! A hormonjaim rendben voltak:)

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Gabi!
Közben el kellett mennem itthonról. Köszi megvagyok, csak borzasztó fejgörcsöm volt ma, gyógyszer se mulasztotta el, még mindig nem az igazi. De neked most inkább nem panaszkodom, neked sokkal rosszabb.
Persze hogy egy kolléganőm pocakosodik.... 8) 8)

Zsókuci
Jobbulást a férjecskédnek!

Nefke
Igazán "jósolhatnál" nekem is :wink: , de csak "valami szépet", ahogy az utcán szokták kergetni az embert ezzel a mondattal.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nyunyi,
Igenis tessék abban bízni, hogy péntekre jók lesznek! Drukkolok!

Nefke,
Ne viccelj, miért lennél hülye. Szerintem ez egy tök jó képesség, annyira érdekes. Én néha magammal kapcsolatban szoktam érezni, hogy mi lesz. Nem álmodom, hanem érzem, hogy ez meg az lesz egy dolog kimenetele. És be szokott jönni.

Erika,
Hátha nem kell az a lombik nektek! :wink:

Kriszti,
Meg lehet kérdezni, hogy mi a haditerv vagy egyenlőre titok? 8)

Törpe,
Örülök, hogy túl vagy rajta. Mégha fájt is. Én ugyanígy voltam vele, mint te, nem volt kellemes egyáltalán. Nem tudom a gyógyitól van-e, hogy nem marad meg benned semmi, nálam nem okozott semmit. Lehet, hogy egyszerűen megviselte a szervezetedet ez az egész, mégiscsak megbolygattak egy kicsit. Remélem holnapra nyoma sem lesz ennek!

Zsebi,
De sajnálom, hogy így alakult. De még hátha alakul a két nap alatt! Kívánom, hogy jó hírekkel gyere akkor!

Bonya,
Hűha, ti aztán gőzerővel beindultatok! Hajrá, hajrá :!:

Gabi,
Jobbulást neked az allergia miatt! Egy pár nappal ezelőtt én ugyanígy nézhettem ki, mint te. Mert könnyezett és viszketett egyfolytában a szemem, folyt az orrom, köhögtem, kapart a torkom. Nekem képzeld, hatott a Claritine akut. Úgy örülök neki. Most gyorsan le is kopogom! :wink:

Gil,
Köszi az együttérzést. Képzeld! A párom tesója is babát vár, nemrég tudtuk meg. 19 éves a kiscsaj, nem is tervezték, kapásból összejött. Gondolhatod mit éreztünk, amikor megtudtuk!

És akkor a babatapik, akiknek kell (Nika, Erika, Madrin, Manda, és persze még Zsebi is, remélem nem felejtettem ki senkit sem):
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Hát lányok nagyon drukkoltam!

Krisztike
hát ez csúcs amit írtál,ha ezt korábban tudod!:(
Levontam a tanulságot az biztos!
A következő viszont tuti siker!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebike
Nagyon sajnálom,de ne add fel,látod Krisztike esetét is!
Hátha beindul nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyunyika
Péntekre minden oké lesz meglásd!Hatnak azok a szurikák és indulhat a 2-ik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törpe
Sajnálom,hogy fájt ezzel én is így jártam,de tuti azért mert az egyik nem volt átjárható!
Remélem mihamarabb elmúlik és most már kezdődik a babásodás!:) Gratula a jó hormonokhoz!
Milyen gyógyszert szedtél be? :shock:

Gabika
Nagyon sajnálom ezt az allergiát,szörnyű lehet!:( Nem lehet ezeket a tüneteket valamivel enyhíteni?Bocsi de nem értek hozzá!:(

Mindenkinek szép álmokat kívánok!!!!!!!!!!!

Bibar
Köszi,hogy írtál válaszoltam!:)
sehike

Jerika

Igen a cél a fontos!!!!!!!!!!!!!
Hátha nem lesz szükség a lombikra!
Nagyon drukkolok,aztán munkatársaknak is dobj át 1-2 papírmelót!:)
Puszi
sehike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: