Sziasztok,
Köszönöm, átadom a jobbulás-kívánságokat Zozónak, nagyon arik vagytok!

Én is kivettem holnapra egy nap szabit, mert nem vagyok még jól. Hátha segít gyógyulni egy kis pihi…
És köszönöm a bókokat is képekre, tündérek vagytok!
Kriszti,
Én jobban örülnék, ha a szokásos Krisztit kapnánk vissza, amilyen Te igazából vagy! Tudom, hogy sokat dolgozol, de kérlek, ne fedd el az érzéseidet ezzel, add ki magadból, és térj vissza a régi éneddel! A reménykedős, bizakodós, nem feladóssal! Jóóóó? Látni, hogy rég beszéltünk msn-en!! Jól ki fogsz kapni, ha elkaplak
Ééésss mit mondott Szűcs doki? Hogyan tovább?
Nikó,
Örülök, hogy már jobban vagy!!!
Zsebike,
Jaj drága…

De persze nagyon-nagyon drukkolok, hogy jó hírt kapjál!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mofly,
Érdemes Trogirba elmenni, nagyon szép városka!!!

Úgy látszik a szállást nagyon ki kell fogni! A tavalyi (Brela) isteni jó volt! Visszasírtuk most
Gabi,
Tavaly voltunk Plitvicén, annyira szép!!! Nekem sokkal jobban tetszett az, mint Krka!
Jobbulást drága Neked is!
Madrin,
Jaj, ne stresszeld magad! Ezernyi oka lehet, hogy ezek a tüneteid vannak! Látod, pl. Juditnak is ilyenek voltak, most meg a lányok majd kirúgják a ház oldalát odabent

Szóval nyugiiiii!!!
Nyunyi,
Sajnálom, hogy nem kaptál ma jó híreket! De meglátod, minden rendben lesz! Főleg, ha Szűcs doki is nyugtatott! Küldök petike növesztőt, jó? Csak ne idegeskedj!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nefke,
De jóóó, én irigyellek ezért a tulajdonságodért! Dehogy nézünk hülyének, ne viccelj drága!
Jerika,
Drukkolok! Remélem ez az inszem meghozza a gyümölcsét!
Törpe,
Sajnálom, hogy fájt a HSG!

De legalább már túl vagy rajta, és közelebb a babóhoz!
Millió puszi mindenkinek! Jók legyetek!