A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Sziasztok, jó reggelt!

Pann:
most így két éjszaka után látom, azért volt hátránya is a közvetlen mellettem alvásnak. Sokszor altattam vissza úgy, hogy csak odafordultam mellé és szopizott, de amikor 3 óra múlva, ugyanúgy kitekeredve feküdtem, mert azért a kiságy két végétől nem mindig tudtam rendesen melléfeküdni, azért az nem mindig volt kellemes a hátamnak. Sokszor a fejem bent volt a kiságyon, mert nem volt kedvem odébbmozdítani a gyereket!

Bozotka:
Az alsó ajkát a Linus is beszívja mostanában, és közben búg és buborékot fúj! Zabálnivaló :D

Timo: Hogy sikerült a napirend visszaállítás?
SNO, nálunk sem időpontokhoz kötött már a napirend, a Suttogó is csak az átállás időszakára (4-5 nap) kéri, hogy szigorúan tartsuk magunkat az időpontokhoz, utánna kifejezetten tiltja, hogy az órát nézzük!
Nálam is a legfőbb motiváló tényező az volt, hogy a sorrendet sikerüljön vele megszoktatnom, és ne szopi köözben aludjon el napközben. Azóta persze már párszor magam ellen dolgoztam, de haladunk:
ma hajnalban magától aludt visszak 5 körül egészen 6:20ig :P

Új fejlemyény a kiságyban alvásnál:
Amióta fent van a rács az egész ágyat kihasználja. Korábban mindig szorosan az ágy felém eső részén kucorgott szinte meg sem mozdult egész éjjel.
Most meg lehet, hogy engem keres és mindenhol csak rácsokba ütközik. Ma hajalban elalvás előtt kb 20 percig dumált a rácsvédőnek a másik oldalon és mikor a párom felkelt, akkor vettük észre, hogy a buksiját bedugta a rácsvédő alá és úgy aludt vissza :D :lol: :lol:

Ágiboldi: a 8350-et beírhatom a tábliba?

Pankaa: ez a hajvágás engem is érdekel? Miért vágtad le neki?

nanica

Jóreggelt! :)

Tegnap este megcsináltam a 7-7-5-5... fejést és a tejcsit fél 10-kor odaadtam Lillusnak álmában. Így csak fél 4-kor kelt! :lol: :lol: :lol: Persze, nem tudom meddig lehet az álometetést folytatni, mikor fog magától eljutni oda, hogy ne keljen már fel fél 2-kor! :shock:

Nanica!
Aranyos lehetett Linus, ahogy bedugta a buksiját a rácsvédő alá! Olyan cuki dolgokat tudnak csinálni! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kép
popóemelés
Kép
ajakbeszívás, ezt gyakraqn önnyugtatásként is csinálja a Linus

nanica

Sziasztok!

Hát szuperül éreztük magunkat! Ott volt barátnőm anyukája aki fözött ránk kiszolgált minket. Ha akartunk úszni menni vigyázott a babákra! Szóval tökéletes volt csak Sanyi hiányzott! :( Esténként hajnalig dumáltunk kecsúszott egy kis Malibu és áfonya pálinka! :D Beni jól érezte magát Levi babával aki két hónappal idősebb nállunk! Olyan csodálattal bámult rá hogy ő már miket tud! Tanult is tőlle egy két trükköt pl: hogy kergessem anyát az idegroham szélére pelenkázás közben! :lol: Teljesen kifordul és odébb gurul de olyan erővel hogy nem tudom vissza fordítani! :lol: :lol: :lol: Próbálgat kúszni de még nem az igazi néha sikerül csak! Mi pedig szombat este elmentünk a Beach Hausra Siófokra! Egy karaoke bárban kezdtünk majd tovább mentünk táncolni! Háááááát rettentő öregnek éreztem magam a sok tini között! Hamar le is léptünk! :? Beni nőtt a héten már 70 cm a súlyát ma mérjük hát kiváncsi vagyok!

Na vissza olvasok és próbálok reagálni!

KépKép
csongria

Timo: Hát igen, sajánálom, hogy nem kaptam lencsevégre :D

Lillus is először hátról hasra tudott fordulni és utánna tanulta meg a visszafordulást, vagy az ment korábban is?

Nem tudom Linust meddig hagyjam hason, addíg amíg majd rájön, hogy vissza is kéne fordulni, vagy ha nyöszög, már visszafordítsam?

nanica

Nanica!
Kábé egy hónapja fordult először hátról hasra. Aztán nyavajgott, hogy vki fordítsa vissza. Aztán pár napja fordult vissza magától. Úgy csinálja, hogy kéztámaszból az egyik kezét berogyasztja és a feje elhúzza! :lol: :lol: Szerintem ne erőltesd a hasonfekvést, majd ha akar, visszafordul magától. Addig legyen hason, míg jól érzi magát.

Ria!
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat! Az éjszakázós ivós barátnőzős dumcsizós momentumokat irigylem! :lol: :lol:
Kiváncsi vagyok Beni súlyára! :)
Ja, és képeket kérünk! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

A héten még jó idő lesz. Nincs kedvünk kimenni a Margitszigetre???

Timi
Kép Kép
timocska

Timo: ok, majdcsak rájön egyszer arra is :D Ezek szerint a rendes kéztámasz is kell hozzá,és azt még gyakorolnia kell, de nincs semmivel elmaradva :D

Ria: jól telt ezek szerint a pihenés, még az anyaidegeiremenés ellenére is! Valamikor ezt is el kell kezdeni :D

nanica

Hali!

Azt hiszem, most TÉNYLEG jön a foga. Nem nyüszög, hanem rendesen sír reggel óta ( hála Istennek nem éjjel indult), és ha ráharap csak még jobban sír. :( Nagyon gáz, annyira sajnálom! :cry: :cry:

Margitszg. ok.
Vendég

Pann!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem gyorsan kibújik a fogacska!
Hogy megy a kajálás? Gergőnek tetszenek az új ízek?

Amúgy már akartam kérdezni, hogy van, akinek szopi közben fel-felsír a bébi? Lillus hetek óta ezt csinálja. Fusztráló. :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!
Nanica, mindegy, jó lesz az az adat ami már benne van, úgyis inog össze-vissza.

Ria, nagyon nagyon jól hangzik ez a barátnős nyaralás :D

Szegény Gergő, nekünk még semmi nyoma afognak csak a rengeteg nyál.. :)

Margitsziget ok.

Megint keltünk éjszaka.. féléves koráig átaludta az éjszakát, és aztán elromlott :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Na itt vagyok, szegénykém megtette a legjobbat, amit tehetett: elaludt.

Nanica! Ma reggel Gergő is a rácsvédő alól pislogott ki a rácsokon keresztül, de ezzel hogy a fejére húzza a rácsvédőt engem jól megijeszt, mert rögtön az jut eszembe, hogy meg fog fulladni! De két-három hete CSAK keresztben alszik, úh vmi kell a feje és a rács közé, nem vehetem ki. Végülis megy a légzésfigyelő. :roll:

Ajakbeszívás: Gergő akkor csinálja, ha vmitől ideges, vmi felizgatja. Ahogy én megfigyeltem, afféle villámgyors önnyugtatás. :roll:

Most felébredt és nem sír. :D :D A védőnő azt mondta, hogy hetekig is jöhet egy fog, remélem azért ez nem így lesz! :shock:

Ébredés: ha megírom, tuti elromlik, de kezdünk EGYSZER kelni! :D :D :D Ill. ő kel egyszer én meg ébredek többször is, rutinból. :x

Kaja: tegnap nagyon ment a krumpli-répa páros is (pici sóval), sztem 70 körül eszik. :roll: Most már biztos, hogy az én fiam, imádja krumplit. :lol:

Ági! Ti legalább fél évig aludtatok. :wink:

Timo!Szopi közben sírás?!? Nálunk még nem volt. :shock:

Ria! üdv itthon! :D :D Ha vannak képek, várjuk!

Most megint sír. Ez ilyen szakaszos, egyszer fáj, aztán nem fáj dolog? :roll:
Vendég

Pénteken elszállt a jó kis kilóméteres irományom. Még puffogni sem tudtam visszajönni, ledobott, és kész. :evil:

A hétvégénk remekül sikerült, Agárdi bázist minél kevesebbet használva kirándulgattunk. Veszprémben állatkert, Balatonakármin fürdőzés, barátnőzés Fehérváron.

Anyukám új hobbija, hogy Szabit állítgatja. Mert hát ha tartja, akkor leteszi a lábát. Nagyon feldob vele.

Szabi még mindig nem döntötte el, hogy is legyen az alvása. Besokalltam az 5 órás kelésektől, ezért később rakom le. Kb f9kor kezdem az altatást, az eddigi 7-8 helyett. Így jó 1,5 órával később fekszik le és az 5ös kelés helyett majd 6ig bírja. Remek. Így sem aludt túl sokat éjjel, de most legalább rövidebb. Még nem tudom, hogy ez így jó-e. :wink: Nekem a szimpi az lenne, hogy mondjuk 8-8 alvás, azután vagy 2x2 óra napközben. Ja, és szeretném, ha átaludná az éjszakát. Eme vágyaimat mondtam Robinak is, ő jót röhögött rajtam. :D

Timocska,
Szabi nem sír fel. Ő szopizni nem akar igazából. A hétvégén a parton kapott egy üveg kaját. Így nem szopizott 9-du5ig. A legkevésbé sem zavarta. :? Engem azért igen, mert már csorogtam, meg fájt, de amikor alkalmas lett volna, akkor vagy nem akart, vagy aludt.

Pann,
Szegény Gergő :roll: Remélhetőleg hamar megjön a foga, akkor talán nyugi lesz egy ideig.

Nanica,
Én ha nem tetszik nekik a hasalás, visszafordítom őket, már amikor görbül a szájuk és látom, hogy kényelmetlen. Natinak egyáltalán nem jött be, soha. Semmiféle kára nem származott belőle, pedig elég későn kezdett forogni. Járni, mászni meg nagyon is hamar. Szabi most jó két hónapja tud hasról hátra visszafordulni, de még mindig nem tökéletes. Ha picit frusztrált, már tud forogni, de ha nagyon el van keseredve, még most sem. Pedig a gurulás ís régóta sláger.
Az ajakbeszívás olyan lehet, mint nálunk a nyelvszopi. Jól megnyugtatja.

Hajvágás:
Akkor kell, ha már a szemébe, vagy nagyon a fülébe megy a haja és nem tudod eltűrögetni. Persze csak akkor ha nem akarsz szép helyesen Waldorf módon élni, mert akkor aztán nehogy megsértsd a gyerek auráját...

Ágiboldi,
Magánvélemény (azért nem vagyok egyedül vele), de szerintem még nem kell kiváltani egyetlen étkezést sem. A minimum szopi/tápi fél évesen az a reggel este, de szerintem nem gond, ha minden étkezésnél befigyel. Én hagyom, hogy ő döntsön. Még Nati is magától állt le, pedig ő tényleg egy egy turbo szopi gép volt. Ha már megvan az öt rendesz étkezés, egy idő után már nem igénylik és kész. Ha akarod, hogy kevesebbet tápizzon vagy szopizzon, akkor az evés után kínáld tejjel.

Fürcsi:
Vettünk egy hőmérőt. Szabi eddig a 35 fokos vízben szokott apucival fürödni kb. Velem gondolom melegebb, de annyira nem is tetszett neki. A 33ban még elég boldog. A 31 nem tetszik neki, de van még két hetem. A tusolást még nem tudom, hogy vezetem be.

Kép KépKép
lorca

Nanica! Beteszel minket is a súlytáblába?

Adataink:
febr.: 2720g
márc.:3440g
ápr.:4950g
máj.:5790g
jún.:6450g
júl.:7200g
aug.:7820g
Vendég

Mi tegnap megejtettük az első zuhanyozást is: NAGYON-NAGYON érdekes a zuhanyból folyó víz, gondoltam is, hogy milyen jól ellenne egy ilyennel a járókában. :lol: :lol: Egy tanulság azért van: a vizes gyerek a csúszósnál is csúszósabb, ha te is vizes vagy.
Vendég

Hová tűnt Róki meg Bigsis? Tudom, hogy Bigsisék "országos turnéra" mentek, de még mindig tart? :roll:
Vendég

halihó!

hú csajok péntekre nagyon elkészültem :shock: olyan szinten fáradt voltam h mindenért csak bőgtem, mindenem fájt (az izületeim, a hátam...) még a mellem is.Jól be i sparáztam mert nem tudtam eldönteni h a régi fürdőruciba belepaszírozás, az elkezdett urtica kúra miatt esetleg berobbant cickó vagy egy újabb bébi :shock: :shock: :shock: (nekem ez volt ann az első jel) az oka.
A hétvégén végül nagy nehezn sikerült kialudnom magam és úgy néz ki ez volt az ok.
Ha végre Lea alszik éjjel akkor apa allergiás tüsszögéseire,orrfújásokra ébredek.... :shock: szombat éjjel már kipaterotlam a nappaliba de még onnan is áthallatszott :shock: szegény nagyon kész van :cry:

Szóval most egy fokkal jobb a közérzetem :lol:

pann
Lea is átaludta az éjszakákat de én szinte minden éjjel keltem/kelek 2kor,4 kor... :shock:

most meg ráadásul elromlott :shock: hallod ágiboldi????
egyfolytában teker az ágyában....nem alszik el este magától sőt sehogy sem a szokásos f8-8 körül :shock: beiktatott újra egy 9-f10 körüli kaját :shock: (lehet h éhes? :shock: )
szóval nem tudom mi van :shock:

nanica
Lea nálunk kezdettől fogva külön szobában alszik.kezdetben ha gond volt akkor én költöztem be hozzá aludni vagy kihoztam a nappaliba és ott aludtunk el de alapvetően az ágyában alszik egyébként nem is nagyon lehetvele aludni mert éjfél után nagyon sokat mocorog (mint az apja :lol: )
szerintem egyszerűbb mint most vagy később átszoktatni a külön szobába :shock: a barátnőm 5 éves kisfia még mindig a szülőkkel alszik most megjött a hugica (aki és végképp nem lehet kipaterolni... :shock: nem tudom mennyire egészséges ez :shock:

most mennem kell

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Pann :D persze, beraklak, már vártam az adatokat :) :) :wink: ( még van 1-2 kislegéyn, kislány, akinek nincsenek meg az adatai, de nem erőszak a disznótor!)

Frissíteni a táblát még nem tudtam, kincsem egész nap dumál és forog a hasára másodpercenként!

Fejre húzott rácsvédő: én is a légzésfigyelőben bízom, de a hajnali ébrredés után elfelejtettem visszakapcsolni :oops:

nanica

Múlt héten annyira megszokta Lillus, hogy szinte állandóan vele foglalkoztunk, hogy most is ezt akarja! Ha nem rá figyelek, akkor ordít! :evil: :evil: :evil: Nehéz hetünk lesz a visszaszoktatással! :(

Mazsi!
Örülök, hogy hétvégén kipihented magad! A párod miatt részvétem, remélem az ősz közeledtével múlik az allergia is.
A beiktatott kajcsi meg azért is lehet, mert nappal nem eszik eleget (bár méred még mindig?)

Lorca!
Nektek is jó hétvégétek volt! :)
Ja, és ahogy olvasom, mindenki megkezdte a felkészülést az uszira, aki jön! :)
Remélem Szabinál nem végleges a szopizni nem akarás.

Pann!
A csorgó víz a zuhanyból Lillusnak is nagyon tetszett. Persze, a fürdetés végére kábé apa karja és dereka majd leszakad! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Mit főzzek???

Timi
Kép Kép
timocska

nanica
kele adatait is megadom majd, de most már megvárom a 6. hós számokat is

lorca
jó, h eszembe juttattad, mennyire gáz, ha a az ilyenkorú babák "állnak"? gondolom nem egészséges, de n nehéz nem csinálni, mert folyton kirúgja magát

elalvás
hát igazság szerint én magam rontottam el kelét a 3 éjszakányi nyaralás alatt, mert az utazóágyban olyan mélyen van, h nem kockáztattam a szokásos ki-be emelgetést, hanem elaltattam kézben :oops: minő meglepetés, most itthon is szeretné :lol:
a másik, h nálunk most kezdődött a forgás háton és folyton beszorul a lába a rácsok közé, na ez se könnyíti meg az utat alfába..
egyébként még mindig 2x kel éjjel enni, de engem már nem is zavar. a hajnali kelés az, amit nehezen emésztek. bár általában még fél-egy órát elvan a járókában egyedül, ez így nem rossz

nanica
én sem erőltetem a hasaltatást, amikor eszembe jut hasra teszem, de ha nyüszög, akkor vissza

hozzátápi
én is szeretném kérni, h amikor majd mi kezdjük, ne gondoljatok rólam csúnyákat, amikor uezeket fogom kérdezni, mint ti most. bár most is igyekszem alaposan elolvasni a tapasztalatokat, de nem ragad meg :oops:

timo
szuperek a képek! n tuti a szállásotok is,örülök, h minden jól alakult!

tali
okés, melyik nap legyen? csütörtök?

majus3

Május!
Hát igen, általában mi magunk rontuk el a bébiket (már, ha lehet elrontani) :)
Nekem csüti jó! :D

Timi
Kép Kép
timocska

timo
nálunk bolognai spagi lesz asszem

sági
h álltok a napközbeni alvással????

majus3

Sziasztok!

Otthon voltunk hétvégére, szupi vol.
Tali: Nekem is jó a csütörtök!!!

Timo,
Klasszak a képek. Szuper az úszógumi, én meg nem mertem venni. Milyen hülye voltam!!!!! Írok privit.

Május,
Sziasztok! Üdv itthon!!!
Nappali alvás? Hááát, nekünk is sikerült "elrontanunk" Petit.
Csak úgy hajlandó nappal elaludni, ha összebújunk az ágyon. Így alszik 3x-4x fél órát, de volt, hogy ott maradtam vele az ágyban és akkor 2 órát aludt!

Ria,
Üdv itthon. Képeket kérünk. Jó lehett egy kis bulizás. Én pénteken megyek egy szolidabb lánybúcsúztatóra.

Igen, Rokica hol vagy????
Vendég

Nekünk a szerda jobb lenne talira, mert csütörtökön megyünk le a Balcsira (fél ház bepokolása stb.). Szóval ha nem ütközik semmivel, lehetne inkább szerda?
Vendég

A szerda is ok nekünk!!!! :D
Vendég

Ágiboldi! Hozzátápinál kell a folyadék fogyasztás! Nekem az orvos hívta fel a figyelmem mert erős szagu volt Beni vizelete! Azóta adok neki egy kis teát mert a vizet egyszerüen nem hajlandó meginni! A teából is csak egy kicsit teszek a vízhez hogy éppen csak legyen egy kis íze! Általában egy 200-220 ml megiszik egy nap! :)

Sno! A bógyós kaki spontán jött nállunk! Nincs olyan nap hogy nem kakil! Gondolom a banán vagy a rízs fogta meg neki!

Napirend! Nállunk két hós kora óta van napirend! A tápszer miatt kellet. Azt nem adhattam amikor csak nyikkant! De amig még szopizott akkor is tartottam a három órát és csak éjtszaka nem! A nappali alvások úgy két hónapja rendeződtek!

Pann! Én teszek egy pici sót a baba ételébe! Meg próbáljátok ki a bolti sütőtököt házi főtt krumplival!

Timi! Szupi a szobátok és hát Lillus mennyire élvezi a medencézést! :)

Ágiboldi! Én csinálom úgy hogy tízórai gyümi, ebéd főzi és uzsi tejpép! A reggeli és vacsi tápszer!

KépKép
csongria

Ok a szerda a talira! :D

KépKép
csongria

tali akkor nélkülünk, nekünk csak a csüti jó :(

majus3

Sziasztok!

Hát én is eléggé kivagyok, a hétvégén ugyan kicsit tudtam pihenni. Nem tudom mi van Gergővel múlt hét óta nagyon sokat sír :twisted: , nem tudom mi lehet. A fogánál én nem érzek semmit, pedig elég sűrűn nézegetem. Mindenki azt mondja, hogy ez a meleg, dehát egész nyáron ilyen meleg volt.

Timi,
Gergő is nagyon igényli a foglalkozást, akkor egy kicsit megnyugszik, de amint elmegyek rögtön sír.

Nanica,
Mi is bekerülhetünk majd a tábliba, ha lesz időm leírom a súlyadatokat.

Bozótka,
Gergő is ezt csinálja az alsó ajkával sé közben fújja a nyálát. :D

Orsi,
Hát mér én sem tudom, hogy mitől van és mitől nincs kaki, úgyhogy feladom a próbálkozást, jövőhéten már úgy kezdek főzit adni Gergőnek.

Ria,
Irigy a barátnős program miatt. :P

Móni

Kép
móni23

Szerda nekünk se jó, mennem kell be a melóhelyre és már lebeszéltem. :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Mi is mennénk a talira, de a szerda nem jó nekünk, az okmányirodába van időpontom 1 órára :(

Kép
móni23

Szerda kilőve! Mi holnap megyünk védőoltásra, de a többi nap, az a maradék kettő az jó!!!
Vendég

Ok, akkor ha mindenkinek jó a csütörtök, akkor megoldjuk.
Vendég

A szokásos időben és hol pontosan?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Szeretnénk mi is csatlakozni Hozzátok!

Timcsa baba, akit a 27. szülinapomra kaptam, 4,5 hónapos.
4 hónapig kizárólag szopizott :D , mostmár sajnos tápisak vagyunk :cry:

Debrecenben lakunk, Pankáék sozmszédságában, ők a 2. em-en, mi a fsz-en! :)

Visszaolvasgatok majd, hogy picit megismerjelek Benneteket és igyekszem bekapcsolódni a csevejbe, amennyire időm engedi! Bár most szalad a lakás, mert szombaton jöttünk haza a nyaralásból! Timocska! Láttam, Ti is Kőszegen jártatok, nem találkoztunk véletlen?! :) Mi Bükön szálltunk meg és kicsit körbejártuk a környéket, Szombathely, Kőszeg, Sopron.

kacsa14

na vagyok újra csak közben elmentünk tanácsadásra....

tegnapi mérésem szerint 7730g (nanica ezt írd be a táblicskuba :lol: )
a védőnők mai mérése szerint 7950g :shock:
66cm

a mi védőnőnk tiszta hülye :evil: legutóbb azt mondta havonta menjünk be mérésekre...bementünk megkérdezte hogy vagyunk mondtam jól csak méreckedni ill receptírásra jöttünk...a dokinő ilyenkor nem nézi meg a gyereket ha én ragaszkodom hozzá.mondtam h jól vagyunk (sokan voltak nem kartam kivárni a végét) a recepteket kihozta a védőnő majd elviharzott mérés nélkül... :shock: :shock: :shock: egy másikat kértem meg h mérjen le bennünket :shock: :lol:

a babakocsi féligülőbe állítására azt mondta hogy NE! :shock: mivel nagy baba ne terheljük a gerincét felelslegesen addig amíg nem ül stabilan. én egyenlőre akkor hanyagolom a felültetést...

nyaralók
tök jó h ilyen klassz időtök volt és ria Te még buliztál is :shock: hm szuper!
képeket,képeket, képeket.... :lol: :lol: :lol:

tali
jó az autónk!! :lol:
viszont mi csütörtökön ortpédia kontrollra megyünk azután apát kell elvinni a tüdőgyógyászhoz az új javaslatokért.
az ősz csak az allergiát enyhíti...olyankor jön az aszthma :evil: persze ha rendesen szívja a gyógyszereit akkor viszonylag jól van de rosszabb mint egy gyerek :evil: :lol: még jó h számláló van a discuson így ellenőrizni tudom :lol: :lol: :lol: és kell is!! :lol:

bozotka
Lea is rágcsizza,szopogatja az alsó ajkait :lol: fogakat még nem látok/érzek

majus
a hozzátápi miatt ne aggódj majd kisegítjük egymást :lol: :wink:

zuhanyozás
mi eddig 1x próbálkoztunk az enyhe kifejezés h üvöltött :shock: :shock: :shock: úh nem erőltettem ráadásul ahogy pann is írja iszonyúan féltem h elejtem mert annyira csúszott :shock: :shock: :shock:
ilyenkor csak zuhiztok ohne fürdőkrém, tusfürdő?mert azt már végképp nem tudom elképzelni h lehet egy krémes gyereket kézben tartani :shock: :shock:

na most megyek felébredt kajcsi idő :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szia Kacsa és Timcsa! Dejó, mégegy áprilisi baba! Pont a szülinapodra is voltál kiírva, vagy Timcsa döntött úgy, hogy akkor jön? Nagyon aranyosak a képek róla!

Móni, Csonria, ha jönnek az adatok beteszlek titeket is!

nanica

Kacsa!
Üdv nálunk! :)
Tök jó, hogy van babás szomszédod! :)
Bükön hol szálltatok meg? Bár mondjuk elég kicsi a valószínűsége, hogy taliztunk, marha sok ember jár arra! :D :D

Mazsi!
Úgy látom, Lea duplázik 6 hónapos korára, ha így halad! :lol: :lol:

Május!
Neked még van kábé 6 heted a hozzátápiig (vagy ki hogy gondolja). De én lehet, hogy 2 nap múlva meg fogom kérdezni ugyanezeket! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Panka és Kacsa!
Van egy közös táblánk is ITT látható. Ha szeretnétek bekerülni, kérem az adatokat! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica,
Köszönöm! Az adatok a következők:
április (születés) 3650g
május 4590g
június 5640g
július 6450g
augusztus 6700g

Kacsa,
Üdv köztünk!

Móni

Kép
móni23

Az albumról jut eszembe: már tök rég tettünk fel új képeket, nem csinálunk mondjuk "hasalós" albumot? :D :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica!

Köszi!

Ápr. 6-ra voltam kiírva, aztán a kis lustaságot a húsvéti nyúl sem tudta kicsalogatni, így csak 10-én érkezett meg, én 14-én születtem. És mivel ráhúztunk a kórházi napokra, így bent ünnepeltünk:

Kép

Timocska!

Köszi Neked is!

Bükön a Kölcsey u-ban voltunk, a Janza Apartmanban. :) Az már igaz, hogy rengeteg ember van arrafelé és főleg német. A végére már frászt kaptunk, hogy mész az utcán és Morgen-nel + Abend-del köszönnek ... Kicsiny német tudásomat már épp összeszedtem, ha legközelebb is leMorgen-ol vki., akkor elmagyarázom már neki, hogy Mo-on van, köszönjön magyarul! Én legalábbis külhonban igyekszem legalább a köszönést helyi nyelven megtanulni ...

kacsa14

Kacsa!
Mi Bükfürdőn a HH Répce Gold-ban szálltunk meg. Látod, ha hamarabb csatlakozol, akár össze is futhattunk volna! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

üdv pankaa!

üdv kacsa! mi is április 6-ra készültünk, de Lea kisasszony inkább kibújt márc 26-án elege volt :lol: vagy csak kíváncsi volt? tulképpen én beszéltem rá ui a 38 hetes UH-n már 3800-ra tippelték :shock: mondtam ha még 2 hetet bent marad nem fog kiférni :lol: hát majdnem így lett :lol:

megyünk Leával és újabb próbát teszek esküvői ruci ügyben :lol: nem hagyom magam akkor is csini leszek! :lol: az egyik boltban ígéretet tettek h emberi méretek is jönnek :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

mármint nem saját esküvöi ruci :shock: (az már letudva) csak vendég esküvői ruci :lol: szóval értitek :D
na megyek már negyon pihent vagyok csak zagyválok mindenfélét :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timocska!

Hát igen, erről most lecsúsztunk! Majd legközelebb időben egyeztetünk! Jövőre koranyáron mi Horváto-ba készülünk! Jó lesz?! :lol:

kacsa14

Kacsa!
Jövőre mi római vakációra készülünk! :lol: :lol: :lol: Aztán hogy mi lesz belőle... :roll:

Mazsi!
Remélem sikerrel jársz! :)
De hogy tudsz úgy próbálni, hogy Lea is veled van? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Most - leszek: a mh-et felhívtam, hogy mi a ****-t csinálnak már a GYED-es papírommal, hogy már júliusban bevittem és még mindig nincs kész?!? Erre adtak egy teloszámot, h hívjam fel a csajt, aki csinálja. Felhívtam, nem vette fel, de visszahívott. Megkérdeztem, hogy mi a ross van a papírjaimmal erre közölte, hogy ő most szabadságon van, hagyjam békén, és ne szaporítsam a telefonköltségét! Hát azt hittem a guta megüt! Ez a hp több mint EGY HÓNAPJA ül a papírjaimon és most már tuti lemaradok miatta a szeptemberi kifizetésről! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: