Pann:
most így két éjszaka után látom, azért volt hátránya is a közvetlen mellettem alvásnak. Sokszor altattam vissza úgy, hogy csak odafordultam mellé és szopizott, de amikor 3 óra múlva, ugyanúgy kitekeredve feküdtem, mert azért a kiságy két végétől nem mindig tudtam rendesen melléfeküdni, azért az nem mindig volt kellemes a hátamnak. Sokszor a fejem bent volt a kiságyon, mert nem volt kedvem odébbmozdítani a gyereket!
Bozotka:
Az alsó ajkát a Linus is beszívja mostanában, és közben búg és buborékot fúj! Zabálnivaló
Timo: Hogy sikerült a napirend visszaállítás?
SNO, nálunk sem időpontokhoz kötött már a napirend, a Suttogó is csak az átállás időszakára (4-5 nap) kéri, hogy szigorúan tartsuk magunkat az időpontokhoz, utánna kifejezetten tiltja, hogy az órát nézzük!
Nálam is a legfőbb motiváló tényező az volt, hogy a sorrendet sikerüljön vele megszoktatnom, és ne szopi köözben aludjon el napközben. Azóta persze már párszor magam ellen dolgoztam, de haladunk:
ma hajnalban magától aludt visszak 5 körül egészen 6:20ig
Új fejlemyény a kiságyban alvásnál:
Amióta fent van a rács az egész ágyat kihasználja. Korábban mindig szorosan az ágy felém eső részén kucorgott szinte meg sem mozdult egész éjjel.
Most meg lehet, hogy engem keres és mindenhol csak rácsokba ütközik. Ma hajalban elalvás előtt kb 20 percig dumált a rácsvédőnek a másik oldalon és mikor a párom felkelt, akkor vettük észre, hogy a buksiját bedugta a rácsvédő alá és úgy aludt vissza
Ágiboldi: a 8350-et beírhatom a tábliba?
Pankaa: ez a hajvágás engem is érdekel? Miért vágtad le neki?