na, a mai nap jövés-menése is letudva. Délelőtt védőnő, délután NST.
Emese: nagyon jó volt olvasni a szülés történetet, én is elérzékenyültem....tényleg nagyon ügyes voltál/voltatok
Kispocc: nekem azt mondta Jósa, hogy nem kell többet mennem. Megycsinálta a 36 hetes UH-t és azóta nem is voltam. Aláírta a papírt is az utolsó alkalommal, hogy megjelentem 4x a tanácsadáson (ami majd kell az anyasági támogatáshoz)
Juba, Kispocc, én: Köszi a tanácsokat, mindent, amit írtatok, az itteni helyzetről. Egyébként mi is voltunk szülőszoba látogatáson. Minket meg pont fordítva, mint nálatok kispocc, csak az egyágyas szobába vittek be, épp szabad volt

Nem volt rossz, és örömmel hallom, hogy ezek szerint a 3 ágyas sem gáz(mi azt nem láttuk).
A szülésznő nagyon kedves, segítőkész és szakszerű volt, aki körbevezetett minket, ez engem is megnyugtatott.
És mondta is, hogy a szülést ők vezetik le, emiatt nem is nagyon értettem, hogy akkor végülis mi szükség a dokira, csak ha baj van, akkor fogják hívni

Mindenesetre, ha a többi szülésznő is ilyen, akkor nem fogok félni.
Irina fogalmazta meg jó, az az, ami engem legalábbis elbizonytalanít, hogy csak 1 db egyágyas van, így azért is izgulni kell, hogy épp szabad legyen. Ill. hogy végülis valóban van egy orvos, akihez végig járok, aztán egy teljesen vad idegen lesz benn, akinek még a nevét sem tudom.
De mivel úgyis a szülésznő vezeti le a szülést, így végülis mindegy, a lényeg, hogy a szülésznő jó legyen. És róluk pedig én is CSAK JÓT hallottam.
Így no para, valahogy majdcsak lesz, a lényeg, hogy minden baj nélkül, egészséges bébi legyen, a többi meg úgysem számít.
Irina: én is épp azon gondolkodtam, hogy milyen vizet isznak a babák, mert az állandó víz forralgatás elég fársztó lehet. Babavíz pedig valóban van, sőt én úgy láttam a Brendonban is van, nem csak a patikában.
Emese milyen vizet adsz a kis Zsófinak?