Nna! Lányok,
itt vagyok megint én is!
Ábelen semmi, de semmi nem látszik azon kívül, hogy lázas. Vagyis eddig jól bírtuk, csak höemelkedés volt, most megy azért már fölfelé. Mindjárt megyünk dokihoz, mert jön a hétvége és nem karom, hogy valami rosszabb legyen, inkább megmutizom a gyereket.

Remélem, valami kis nyári vírus csak és hamar elmúlik.
Én most jövök a kórházból, felvilágosodtam teljesen az anesztéziáról, meg a császármetszés kockázatairól meg mindenröl és megvan az idöpont is: szeptember 11.
Kicsit sokkolt elöször, mondtam is a dokinönek, hogy kicsit morbid, de hát más is szült már akkor, nem? Na meg én úgy gondolom, hogy addig nem várunk, hanem Áron kijön kicsit elöbb, megdumáltam vele!
Semmi vizsgálat nem volt, mehetek a dokim helyetteséhez a jövö héten
Viszont megmaradt a választási lehetöség, mert a dokinö látta, hogy nem igazán vagyok biztos a császár felöl, hogy ha bármikor is beindul a dolog, akkor is császár, mert már elöre meg van beszélve, de le is mondhatom, söt, még az adott idöpontban is mondhatom azt, hogy nem. Így azért nyugodtabb vagyok. Bevallom egy olyan hiper-szuper gyors szülésröl álmodozom, persze csak és kizárólag hétvégén, hogy a gyereket legyen kire bízni, mint amilyen Emesének volt

Jó vagyok, mi?
Szóval legkésöbb két és fél hét múlva én is találkozom Áronnal!
Anitja, Bfagi, Móni,
persze, hogy ez a legszuperebb topik, itt mindenröl lehet írni, mindig meghallgatjuk egymást, de hiszen azért is vagyunk itt, nem igaz? Olyan jó, hogy ilyen megértö és összetartó kis csapat jött itt össze!
A hullámzó kedély meg a változó gondolatok pedig teljesen normálisak így a vége felé szerintem!
Ezzel tuti mindannyian így vagyunk!
Na mennem kell készülödni a gyerekorvoshoz, majd még benézek!
Timi26,
én úgy érzem, hamarosan itt a te idöd is!!!
Tényleg, Silka, Hörcsög??