A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok, jó itt lenni! :wink:

Hajni: mennyi Nálad az a magasabb vérnyomásérték? Tartósan 145/90 felett van? Úgy tudom, főleg a 2. értéket kell nézni, az első lehet magasabb, a második legyen 90 alatt. Az remek, hogy nincs fehérje a vizeletedben, mert ez már szinte biztosan kizárja a toxémiát! Vigyázz magatokra!!!

Kép
Kép
irina

Lányok, hol van Silka és Horcsog???
Ők velem egy napra vannak kiírva, és nem jelentkeznek napok óta!!!
Mi van velük???

Kép
Kép
timi26

Bizony Irina! Én is szeretek itt lenni :lol: :lol: :lol:
Annyira megnyugodtam itt délelőtt, hogy még egy körtés lepényt is összedobtam az ebédhez.
Ez is olyan érdekes, néha azt érzem kipukkadok az energiától, néha, meg legszívesebben csak feküdnék.

Evés: nekem is van étvágyam rendesen, és én is letuszkolok mindent, sajnos nem érzem, hogy kevesebb a hely. Viszont este nem vagyok hajlandó enni. Akkor aztán elszabadulna a pokol szerintem, így is tartok attól, hogy pókhasam marad szülés után, olyan nagy, képtelenség, hogy teljesen visszahúzódjon :roll:
Meg amúgy sem volt soha kockahasam :oops:

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nna! Lányok,

itt vagyok megint én is!

Ábelen semmi, de semmi nem látszik azon kívül, hogy lázas. Vagyis eddig jól bírtuk, csak höemelkedés volt, most megy azért már fölfelé. Mindjárt megyünk dokihoz, mert jön a hétvége és nem karom, hogy valami rosszabb legyen, inkább megmutizom a gyereket. :wink: Remélem, valami kis nyári vírus csak és hamar elmúlik.

Én most jövök a kórházból, felvilágosodtam teljesen az anesztéziáról, meg a császármetszés kockázatairól meg mindenröl és megvan az idöpont is: szeptember 11. :shock:
Kicsit sokkolt elöször, mondtam is a dokinönek, hogy kicsit morbid, de hát más is szült már akkor, nem? Na meg én úgy gondolom, hogy addig nem várunk, hanem Áron kijön kicsit elöbb, megdumáltam vele! :wink:
Semmi vizsgálat nem volt, mehetek a dokim helyetteséhez a jövö héten :twisted:
Viszont megmaradt a választási lehetöség, mert a dokinö látta, hogy nem igazán vagyok biztos a császár felöl, hogy ha bármikor is beindul a dolog, akkor is császár, mert már elöre meg van beszélve, de le is mondhatom, söt, még az adott idöpontban is mondhatom azt, hogy nem. Így azért nyugodtabb vagyok. Bevallom egy olyan hiper-szuper gyors szülésröl álmodozom, persze csak és kizárólag hétvégén, hogy a gyereket legyen kire bízni, mint amilyen Emesének volt :lol: :lol: Jó vagyok, mi?
Szóval legkésöbb két és fél hét múlva én is találkozom Áronnal! :wink:

Anitja, Bfagi, Móni,
persze, hogy ez a legszuperebb topik, itt mindenröl lehet írni, mindig meghallgatjuk egymást, de hiszen azért is vagyunk itt, nem igaz? Olyan jó, hogy ilyen megértö és összetartó kis csapat jött itt össze! :wink:
A hullámzó kedély meg a változó gondolatok pedig teljesen normálisak így a vége felé szerintem! :wink:
Ezzel tuti mindannyian így vagyunk! :wink:

Na mennem kell készülödni a gyerekorvoshoz, majd még benézek!

Timi26,
én úgy érzem, hamarosan itt a te idöd is!!! :wink:

Tényleg, Silka, Hörcsög??

KépKép
KépKép
motiot

Irina:
most 140/90volt. De nekem ugye ingadozó, szval volt már 170 is. :?

Megjöttünk a vásárlásból, papucs sehol. Tele vannak az üzletek csizmákkal. :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Motiot: de jó, akkor már tényleg mindjárt itt van Áron! :lol: Ja, és írd majd meg, mi volt Ábellel a dokinál!

Irina: valahol Te indítottad el a lavinát azzal, hogy megkezdted a topicot!!!! Tényleg jó csapat jött össze!!! :D :D Remélem, babázás mellett is tudunk majd időt és enerdzsit fordítani egymásra! :D

Kedélyváltozások: azért van egy pozitívum is: néhány hete még olyan voltam, mint egy házisárkány, hirtelen felindulásból le tudtam volna nyelni mindenkit, akit szeretek, és hisztiztem is rengeteget, de úgy néz ki, ez a borzalmas időszak elmúlt!!! Újra kezdek rálelni önmagamra!!! Másrészről úgy látom, mindegyikünk úgy van, hogy egyik kezével visszahúzza, másikkal már kifelé löködi a Pocaklakóját. Biztos normális, ha ez ilyen általános jelenség... :roll:

Anitja: hogy is van az a körtés lepény? :lol: Nagyon felcsigáztál vele...! :oops:

Niki: szerintem mindenképp jó egy újabb Babó! Azt szokták mondani, teljesen megfiatalodik tőle az ember. (Nem mintha öreg lennél, de érted, mire gondolok. :oops: )

Rájöttem még valamire: utálom a gravitációt! Egyáltalán nem kényelmes már állni, nyúlok-málok az ágyon össze-vissza. Idegesítő! :evil: De azért még a hétvégét valahogy kibekkelem! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Motiot, gyors gyógyulást Ábelnek!

Hajni, igen, akkor a határon mozogsz (de tényleg a 2. érték nagysága fontos), a lényeg, hogy a vizelet oké, és ugye már nem dolgozol sokáig?! :roll:

Kép
Kép
irina

Irina:
most méregetem, 130-140 között mozog a / meg 80-95 között.
Dolgozni, áá már nem. Max 4 hétig még. :lol: :lol:

Motiot:
jobbulást Ábelnek.
Gratula az időponthoz. :)

Kép
Kép
h@jni

Kiskolbi, éljen, hogy visszatért a jókedved! ;-)

Körtéslepény-receptet kérünk szépen, Anitja!
:D

Azért komikus a kép, ha magamra nézek: batár nagy lábak bokától ("olyan frodós" -- mondta tegnap a férjem ;-)), és úgy mozgok, mint Donald kacsa, csak sokkal lassabban. Este-éjjel még viccesebb, ahogy a röpke félórás felülés-megfordulás, fél óra szusszanás, "már csak fél óra és felálllok" c. bohózat megy. ;-)

Kép
Kép
irina

Timi
Hát akkor továbbra is drukkolunk érted.
Na tegnap kiderült, hogy nekem is :). A felső rész volt a baba szívhangja, az alsó meg a fájás tevékenység. Hát nem úgy nézett ki mintha szülnénk mostanában :).

Hajni
Hát jól bírod :). Én az utolsó 2 hónapot inkább pihire fogtam, nekem is elég hajtós volt a melóm. Tervszámokkal meg minden ilyenek.
Már csizma?? Az azért nem semmi.

Irina
Nekem 1 héten belül megvolt az eredmény és a leletet odaadta a doki.

Mazsi
Nekem is hátrahajló méhem van, nem jelent semmi problémát.

Gabcii gratulálok!!

Niki
Már csak 5 nap :)!!!

Andi
Nem szabad ilyet mondanod/írnod magadról, hogy genetikailag selejtes vagy!! Az én dokim azt mondaná nem a kg számít, hanem az is, hogy te mekkora vagy, mekkora a medencéd és ahhoz képest mondja, hogy a baba normál méretű vagy nem. Nem az átlagolt méretek alapján!! Fel a fejjel!

Motiot
Lehet, hogy csak szeretet hiányos. A kicsik ilyentől is be tudnak lázasodni.
Na de jó, akkor most már neked is van egy biztosan megszületik időpontod :).

K.Timi
Nagyon jók a rucik.

Móni
:(

Gegi papa
Hát édes kis husika Zsófika :).

Granda
Jajj de jó lett! :)

Andi
Bizonyítani nehéz lenne :) semmi nem támasztja alá. De egy biztos ártani nem árt, akkor hát miért ne??!! :)

Anitja
Ahogy én tudom a szülő is dönthet úgy, hogy legyen évvesztes. Meg az óvónők is meg tudják állapítani, hogy a gyerek iskolaérett e vagy nem. Már nagyon modern korokat élünk. :) Ne aggódj

Bfagi
A szülés után állítólag még szebb érzeli hullámlovaglásba kezdünk. De ez normális. A hormonok játszadoznak velünk :)

Tegnap éjjel nálunk is hancúr volt és itt is szévihar.
Tegnap doki:
Streptoc. negatív, pisi ok, vér is ok csak vasat kell szednem, mert kissé vashiányos vagyok.
Baba ok, szép normál méretekkel. BPA 90, FL 57 csak ez a kettő van a papíron és csak Hajninak írom :).
Méhszáj még zárt.

KépKép
KépKép
fleur

Szia, Fleur, köszi a streptós infót!

Hajni, biztos az is számít, hogy aggódsz a babóca miatt, és gondolom, nélkülem is tudod, hogy PIHIZNED KELLENE! De tényleg...!

HOL VANNAK A TÖBBIEK? NEM VICCELŐDNI! :wink:

Kép
Kép
irina

Fleur:
köszi a méreteket. :wink:
Most már tényleg nem értem én ezt a dolgot. Nekem az fl: 66 mm-re azt modnták, h kicsi, Neked meg, h szép méretek az 57 mm-re. :wink: No mostmár tényleg para befejezve. :wink: Kicsi fejű, hosszú lábú Lillám lesz. :lol: :lol:

Irina:
pihizek. Nem járok ám be minden nap, csak heti 3x pár órára. Szval tényleg nem megerőltető, a többi megy itthonról. De én ha feküdnék egész nap bekattannék és agyon izgulnám magam. :? :oops: :shock:

Hahóóóó többiek???

Kép
Kép
h@jni

Hahóó, én itt vagyok!

Most indítottam útnak a férjemet, kicsit parázik szegény, de mondtam neki, hogy ő úgyis Pesten lesz ma, apukám meg felvisz, ha gáz van.

Ma szó szerint megint hülye hangulatom van. De azért még jövök este!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Emese Gege Apa !
Gratulálunk nagyon kis cuki baba Zsofka :)
Kicsit pityeregtem is :)
A gyors szülésért pedig külön megkaphatnád szerintem a topic különdíját :)
[size=24]Gabcii!
Nektek is gratulálok
[/size]

Vadvirág!
Rólad meg ha nem mosolyogtál volna szülés közben csalódtam volna :) Annyira aranyosak a lányok :) De azért legyél óvatos nehogy valami bajod legyen :)

Marica!
Lini is nagyon szép :) Mi van veletek? Minden rendben ?

Miléna és Milénaférj!
Zéti baba is csodás :) Már otthon vagytok?
mondjuk én örültem anno h. üvegfalon nézhették csak meg a babát,aki akart az úgyis belopózott és simizte :) itthon meg.... :)

Timi26!
Már csak 10 nap :) Viktorka betartja vajon :) ?

B.Andi!
POZÍTÍV HOZZÁLLÁS!!!!!!!! nem lesz semmi baj a picinek, és nem kell óriásbébinek lennie :)

Hajni!
Nekem meg nagy fejű fiam :) A 30 hetes uh-n ezt állapította meg a dokibácsi :) Van egy olyan érzésem megszívat majd ő is mikor szülnöm kell :)
Meló:tök ugyanúgy érzek mint Te,csak én még naponta bejárok,vagyis már csak 3 napom van :) :)

Kiskolbi!
Mikor nekem anno a nyákdugó kezdett eltávozgatni (részletekben) a szülésznőm azt mondta h. 48-72 óra múlva szülök :) s igaza lett :)

Irina :)

Anitja!
Te félsz????????????????? ne szülj még ráérünk :)
Bár lüke húgom azt álmodta h. taxival kórházba mentem mert szülnöm kellett és 10 kilós kis cseppségem lett aki a nagyapjára és rá hasonlít :) na ma egész nap ezzel cseszeget (s ha tudná h. a hasam is néha fáj :) :) szerintem nem ment volna bulizni :) )

K.Timi!
Nagyon jók a ruhák :) kis vagányak :)

Granda!
Montázs :)

Jövő héttől én is megyek már Ctg-re :) olyan jó :) :)

s 3 éve ilyenkor már kósza fájásaim voltak :)

szép estét MIndenkinek :)

KépKép
viranka

Húú! Jó nagy babája lett Bálint Antóniának. Ráadásul úgy tudom, hogy ő is szeptemberre várta. Mi lett volna, ha nem jön előbb a bébi??? :roll:

Képzeljétek! Végre eljutottunk az anyakönyvvezetőhöz, és megcsináltattuk az apaságit!!! De örülök!!! :lol:

Ja! És beszéltem egy szülésznővel, akivel a felkészítő tanfolyamon találkoztam. Úgy döntöttem, mivel csak őt ismerem, és szimpatikus volt, ezért beszélek vele. Fel is hívtam, hétfőn megyek hozzá a részleteket megbeszélni, és akkor innentől kezdve az NST-t is ő fogja nekem csinálni. De jó!!! :lol: Olyan sokat filóztam ezen, és akkor megkönnyebbülés.

Móni! Ezt én is hallottam, hogy szülés előtt kevesebb a baba mozgása. Mivel beékelődik lent, és nehezebb tud nagyobb mozdulatokat tenni. Erre is lehet figyelni. Illetve azt is mondta ma a védőnőm, hogy első szülőknél általában jóval előtte megereszkedik a pocak. Persze biztos lehetnek kivételek.

Védőnő lemért ma, és +13,60 kg-nál tartok! Sikerült kicsit visszafogynom! Úgy örülök ennek is!!! :lol: Nem akarok én előbb befeküdni! Bár fogalmam sincs, hogy a doki mennyi súlygyarapodásnál küldi be a kismamikat a kórházba. Szerintem 20 kiló hízás felett, de ki tudja. Így most legalább nyugodtabb vagyok.

Regina
KépKép
mazsola7

Cukika
2600-3000 gramm körül, de a doki mondta ne vegyük készpénznek, mert csak durván tudnak becsülni.

Hajni
Na látod. Ezek a dokik mást sem tudnak csak paráztatni a kismamát. Hál' Istennek az enyémet nem ebből a fából faragták :).

Viranka
De rá is gondolj, neki sem lesz ám könyebb a szülőcsatornán átverekednie magát.

Mazsi
Apasági :) Szülésznő :)

A férjem meg elment a haverokkal kocsit buherálni. Olyan magányos vagyok, ma nem szerettem volna egyedül maradni, de olyan ritkán megy el, hogy nem lett volna szívem önzésből visszatartani :(. Képzeljétek képes voltam ezen elsírni magam, hát szörnyű...csak azért mert 12 körül ér haza és szinte egész nap egyedül voltam..kissé érzékeny vagyok :).
Ma voltam legalább úszni és megismerkedtem egy nagyon aranyos kismamival, akinek 12 hónapos kislánya van, szintén Lilike :).

Amúgy ma én is rendesen görcsölgettem, tisztára kezd olyan lenni mintha menstruálnék, de ez még nem a szokásos brutál görcs kategória :). Csak néha néha van egy egy erősebb. De tegnap a CTG-n semmi nem látszott, 20 körüli érték körül szambázott a fájástevékenységem. Az úgy gondolom semmi :). Kiváncsi lettem volna este mit mutatott volna :).

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: a 36. héten nekem is 20 körül volt a CTG-m, néha felment 40-ig. Az utolsó pedig 60-100 között ugrált. Erre azt mondta a védőnő, hogy "Á, ez még semmi" :shock:

Mazsola: Bálint Antónia szept. 3-ra volt kiírva, amit módosítottak aug.27-re. Ha azt vesszük, csak pár nappal szült korábban... De tényleg szép súlya van a bébinek!

Kép
Kép
timi26

Na azért, Lányok, így jó, hogy jöttök! :wink:

Fleur, én (is) teljesen elanyátlanodom és szomorkodom, amíg a férjem nincs itthon, ez így sosem volt jellemző, egyértelműen a terhességhez és annak is a legvégéhez köthető (meg nyilván a tartós itthonléthez is, nagy mászkálós voltam mindig, különösen vicces, hogy most 20 métert menni is nehéz -- remek, hogy még el tudsz úszni járni, irigyellek! :wink: ).

Lányok, nekem görcsök alig vannak, a 35. héten egy csomó volt, most meg ugye, hogy már a 38-ban vagyok, mintha eltűntek volna. Ádámka viccelődik... :roll: Legalább egy kis méhszájrövidülésem lenne vagy valami... :wink:

Kép
Kép
irina

Mazsi Barátnőm 25 kg-ot hízott és esze ágában sem volt az orvosnak befektetni :D

FleurÉrzékeny vagy mint szinte mindenki közülünk :D Nézd másik oldalról, már csak alig 4 óra és hozzábújhatsz a férjedhez :lol:

Motiot Szeptember 11, tuti sosem lesz elfelejtve a szülinapja :lol: Ne ruházd fel azt a napot negatívumokkal :lol: Ha addig nem szülsz meg az lesz életed egyik legszebb napja :lol: :lol:

BfagiAz égvilágon semmi baj veled, mindenkinek hullámzik a kedélyállapota és ezek a kérdések sokunkban felmerülnek. Bennem is! Nekem Emese nagyon szépen megfogalmazta a válaszokat :lol: Én nem tudom olyan szépen leírni. Ha gondolod keresd ki, érdemes :lol:

Sense Elvégre is szeptemberi topik vagyunk :lol: Nem szülhet meg mindenki augusztusban :shock: :lol: akkor tarthatnák keresztelőt és más neve lenne a fórumnak :D Amúgy én is úgy kapcsoltam be reggel a gépet, hogy vajon ki szült meg :?: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka: hehe, köszi! :lol: Holnap reggel 8-kor lesz meg a 48 óra! :shock:

Ráadásul Máté ma mintha passzívabb lenne... bár az is lehet, hogy ez most egy passszív nap, és nem azért ilyen, mert készülődik... :roll: a méhem meg folyamatosan gyakorlatozik... nem tudom, mi lesz. :shock: Gergő folyton azt mondja, hogy ne szüljünk még, a leendő nagybácsi meg állandóan azzal csesztet, hogy mindjárt szülök... elég volt! majd jön, aminek jönnie kell, akkor, amikor jönnie kell!!! :evil: De ennyi izgulás után azért már jó volna túllenni rajta. Gyűlölöm ezt a nyűglődést! :cry:

Irina, Fleur: az utóbbi napokban nekem is hihetetlenül "bújhatnékom" van. Mármint a páromhoz. :oops:

Mazsola: gratula az apaságihoz, és a szülésznőhöz! :) Utóbbival mi is randiztunk egyet egy kávézóban, és nagyon aranyos!!! Örülök, hogy választottunk szülésznőt! Biztos Te sem bánod meg! :wink:

Tömök valami vacsit Mátéba, hadd hízzon, amíg még "munka nélkül" hozzájut a fincsi hamihoz! Ilyen luxusszállója úgyse lesz idekint egy gyerkőcnek se! Meg kell majd dolgozni a finom falatokért! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mammcik!
JAAAAj ettől féltem, édesek vagytok, de én sajnos ráérzésre főzök-sütök, és ráadásul abból ami van itthon :oops:
Szóval a lepénytésztát általában 1 tojásból, lisztből (réteslisztből tök jó), tejfölből vagy kefírből, olajból, cukorból, szódabikarbnóna, só - hááát amolyan laza, de nyújtható tésztát gyúrok, és belenyújtom a piteformába (kerek, szélén hullámos forma), a tetejére meg bármilyen gyümölcsöt lehet tenni (egy kicsit becukrozom, fahéjazom pár percre) - kis lángon kb. 1 órát sütöm.
Eygébként ezt lehet sósan is, pld. túrós-sonkás, de akár paradicsomos-kukoricás tetővel, na már megint éhes lettem... :oops:

Hajni! Én egész nyáron egy kék tépőzáras szandiban slattyogok, már nagyon unom, de semmi más nem jön a lábamra, és ez állítható bokánál és lábfejnél is.
Munka: (bár nekem ez szórakozás) jövőhét szombaton van utoljára jógaórám.

Viranka! Hát most képzeld... és mégis tegnap délután helyettesítettem kismama jógát, és olyan sok jót és pozitív dolgot tudtam átadni a Mamikáknak.
Hát igen, néha azért én is össze tudok zuhanni, a hormonok velem is játszanak, de szerencsére nem tart sokáig.

Motiot! Semmi gond nincs a dátummal, főleg ha a Kisfiad születésnapja lesz. Szerintem minden napra lehetne jó és rossz eseményeket is egyaránt találni.

Regi! Húúú szuperek vagytok, akkor most már Te is megnyugodtál :lol:

Tényleg egyre izgibb lesz ez a topik, és jó lenne, ha mindenki tudna, legalább egy rövid hozzászólás erejéig jelentkezni :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Azt hiszem ma már nem jövök. Kihagytam a délutáni alvást, hátha most éjszaka sikerül egy jó aludnom...amíg még lehet :D
Reggel jelentkezem, remélem a többiek is, akik eltűntek!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!!!

Csak egy pillanatra jöttem!!!

Motiot!!!
Csak hogy megnyugtassalak,nekem Meli szept.11-én született és nem volt bennem semmi rossz érzés!!! :D :wink:

Én jól vagyok...hátfájást leszámitva!!
Ma voltam fodrásznál,pedikűrösnél úgyhogy felőlem indulhatnék is szülni... :D :wink:

Ne haragudjatok,hogy csak igy hébe-hóba jövök,de többre nem futja!! :oops:

Ja az én lábam is elefánt féleség!!! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek,ha valami van jelentkezem!!

ancsi26

Cukika Nekem a 36. hétig engedte a doki, utánna napról-napra csökkentve kellett abbahagynom. Nem tudom a te esetedben hogyan kellene befejezned, inkább beszéld meg az orvosoddal :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok Hol vagytok mindenki elment szülni? Egyedül maradtam?

Kép
hajagosné szabó éva

NIKI ÜZENETE:
LÁNYOK! Aug. 25.-én éjjel 3 óra 20-kor megszületett pici lányunk Rania 3350gr-mal, cs.metszéssel. kis éhenkórász, amióta előbújt csak szopizni akar! Sok puszi: Niki

Niki! nagyon nagy gratula! Hurrá!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

NIKI! NAGYON NAGY GRATULA :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki!
Hatalmas gratula a kis hercegnöhöz!!!!! Jajj, de örülök nektek! Sok sok boldogságot és finom tejcsit kívánok nektek!!!!!

Jajj de jó így felébredni, lányok!

Köszönöm a megnyugtatást a szept. 11-i dátumra, végülis nem is olyan vézses, hiszen tényleg minden nap lehetne valami jót és rosszat is mondani...
De én úgy érzem, hogy Áron is elöbújik hamarabb, úgy, mint Rania! :wink:

Ábel egy nyári vírust nyelt be, mivel nemrég volt beteg, az immunrendszere még nem a régi, ezért elkapta. Csak láz-és fájdalomcsillapítót kell szednie, ha láza van, vagy esetleg végtgfájdalmak vagy fejfájás, de tegnap este már randalírozott, ma reggel is virgonc, szerintem nem lesz nag gyond, max. egy kicsit hisztisebb megint pár napig. De most kimondottan apát akarja, úgyhogy nekem nyugtom van :lol: :lol:
Kapott egy homeopatikus immunerösítö cuccot azt kell kúraszerüen adni neki, hogy megerösödjön, ennyi.

Kitartás csajok, már nincs sok hátra!!!! Senkinek!!!
Most már aztán tényleg bárki szülhet, látva az eddigi eseményeket!
Bár én azért egy hetet még várnék, de majd úgyis Manó dönti el, hogy mikor. :wink:

Timi26,
te hogy vagy ma reggel?

Többi finishelö??????? Jelentkezzetek!!

KépKép
KépKép
motiot

NIKI!

Gratulálunk :) Sok tejcit és jó egészséget kívánunk :)

KépKép
viranka

NIKI, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJET KÍVÁNOK A KIS RANIÁHOZ!!! GRATULÁLOK!!! :D

Kép
Kép
irina

Niki:
sok tejcsit, jó egészséget!
Gratulálok!

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt!

NIKI! Gratulálunk mi is! Sok örömet és boldogságot Raniához!

Viranka: BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS MÍRÁNAK!!!

Persze most éjszaka sem tudtam aludni! :(
Most a melegtől!!! Útálok izzadni!!!!!! :evil:
Reggel óta fáj a hasam alja, de én már nem reménykedek. Majd lesz valami. Pedig cirka 2 órám van, hogy beinduljanak a dolgok, mert a férjem megint megy zenélni!!! :(

Kép
Kép
timi26

Timi,
drukkolok, ohgy addig legyen már valami!!!
Ne aggódj, elöbb-utóbb úgyis kibújik Viktorka!! :lol:

KépKép
KépKép
motiot

huuuuuuuuuuu milyen jo dolgok vannak itt! Vadvirag, falevel, milena, gremes, gabcii, niki GRATULALOK annyira jo, h igy beindultunk ...

csak egy pillara ugrottam be, mde igerem leirok mindent - jol vagyunk Linike annyira edes, h nem tudok vele betleni - ez az erzes hihetetlen joooooooooooooo

rakok fol egy kepet ha nem banjatok ... :oops:
Kép furdes utan

Kép

Kép
mmarica

Ha már a félelmeknél tartunk: én mindig arra gondolok, hogy lesz-e elég türelmem a picihez, amikor pl. hisztizni fog… De ott még egyáltalán nem tartunk. Meg úgyis kialakul a helyzet, és megszokom, aztán alkalmazkodom. De úgy látszik mindenkinek megvan a saját parája… :roll:

Móni! Szülés után hamar lemegy a víz, úgyhogy a papucsok elvileg jók lesznek! (legalábbis remélem!)
Kilók: Az én dokim képes rá, hogy befektet! Azért parázok!!! De úgyis csak 3-án találkozom vele, most meg még fogytam is kicsit, így megnyugodtam! :D

Andi! Én is egyfolytában éhes vagyok. Próbálok nem szénhidrátot meg gyümölcsöt enni, mert azok miatt szálltak el a múltkor a kilóim. Husi, saláta, kevés köret… Ez van!
És még a baba se nyomja a gyomrom, hogy megfékezne, így nekem kell uralkodnom magamon... :roll: :(

Most már napok óta a szülésről álmodok. De semmi negatívat szerencsére, csak tényeket. Olyan jó érzés!!! Úgy várjuk már a picit! :D

Motiot! Legjobb barátnőmnek pont szeptember 11-én van a születésnapja! Nem gáz! Nyugi!

Hajni! Csizmák??? Ez furi! Még talán kiárusításban fogsz kapni valahol papucsot!

Kiskolbi! Ez tényleg így van!!! Várjuk is, de még maradjon is bent a bébike! :wink:

Anitja! Igen, most már megnyugodtam. Bár a babaszoba még nincsen kész, de úgy egy hete egész türelmes lettem. Furcsa, mert sosem voltam az! :shock: Legkésőbb, mire hazajövünk úgyis megcsinálja apa. De épp most ígérte, hogy azért még előbb meglesz! Remélem!!! 8)

Niki!!! De jóóó! Gratulálok! Kérünk képet a cappuccino kislányról!!! Sok boldogságot és tejcit!!! :lol: :lol: :lol:

Marica! Gyönyörű a kislányod!!! Nem csodálom, hogy nem tudsz vele betelni! :lol:

Kép Sziasztok!
Ma szerintem nem jövök már, meg itt lesz a párom kisfia! Puszi!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Timi26: most már tényleg nem sok van hátra, higgy benne!!!
:wink:

Mmarica, Lini valami tüneményes, ezt a nyugalmat, ami árad belőle!!!

Kép
Kép
irina

NIKI HATALMAS GRATULA ÉS SOK TEJCIT, MMARICA LINI NAGYON SZÉP KISLÁNY

Kép
hajagosné szabó éva

Mmarica Gyönyörű kislány Karolina :lol: :lol: Sugárzik belőle a nyugalom és az elégedettség :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi Hol vagy? Tán csak nem.... :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

NIKI!
Nagy-nagy gratula és sok boldogságot nektek a kicsilánnyal!

Marica!
Gyönyörű a kislányotok.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

NIKI! SOK BOLDOGSÁGOT A PICI LÁNYODHOZ! SZÍVBŐL GRATULÁLOK, PIHENJETEK SOKAT! (Képet majd nem elfelejteni! Férjed tud írni nekünk? Olyan jó lenne! Még ha csak 2 sort pötyög is be helyetted! :D )

MARICA: LINIKE TÉNYLEG GYÖNYÖRŰ! AZOK AZ ÓRIÁSI KÉK SZEMEK!!!! :D

Timi: megy a drukk! De Viktorka úgyis tudni fogja, mikor kell elindulnia! :wink:

Anita: köszi a receptet! :wink:

Félelmek: van bőven, de nem gondolok rájuk. A munkahelyemen rengeteg, csak később kiderülő alattomos betegségről hallok, és az ismerősök se kímélnek, de olyan sok egészséges baba születik hogy nálunk sem lesz ez másként!!! :D

Állapot egyébként nálunk változatlan, asszem még ma se megyek szülni. :roll: Ha mégis, úgyis szólok. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Niki!!!
Óriási gratula!!!! :D
Sok boldogságot nektek!!! :P

Marica!!
Ez a kislány gyönyörű!!!! :D

ancsi26

Kép

Kép

MARICA

Gyönyörű Karolina!

Kép
granda

Útnak indítottam apukát!
Érdekes, mert a 7 év alatt már megszoktam, hogy sokat van távol, de most valahogy fura érzésem van. Nem nagyon akartam elengedni. És ő is úgy érezte, hogy nem kéne mennie!
(Pedig tegnap sem volt itthon, mégis könnyen elengedtem)

Anyukám is elkezdett idegesíteni. Szerinte nagyon rosszul nézek ki, igenis menjünk be a helyi kórházba, ő akkor nyugszik meg...stb.
Közöltem vele, hogy én vagyok az aki szülni fog és a legnagyobb szükségem most a nyugalomra lenne!
De biztos vagyok benne, hogy egész délután cseszegetni fog! :evil:

Ugyanezt csinálta Rebeka születése előtt is...

Kép
Kép
timi26

IGEN-IGEN-IGEN!!!!

NIKI!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK! JÓL ÉREZTED, HOGY NEM VÁR ADDIG A KISCSAJ!!! SOK TEJCSIT, JÓ BABÁZÁST NEKTEK!!!
VÁRJUK A KÉPEKET ÉS A SZÜLÉSTÖRTÉNETET!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi26, mit jelent anyukád szerint, hogy "rosszul nézel ki"? Vizesedik az arcod? Az max. csak kellemetlen, de nem rossz... szerintem... és ha a közérzeted amúgy jó...
Amúgy együttérzek Veled, ezt az utolsó pár napot-hetet nehezítik meg az ismerősök azzal, hogy ahelyett, hogy békénhagynának minket, mindenki kérdezget-paráztat. De gyere ide, és itt RELAX van, jó? :wink:

Kép
Kép
irina

Irina: igen, szerinte vizesedem. Éppen 2 napja egy szem víz nincs rajtam. Nem tudom, mit látott.

Kép
Kép
timi26

Niki hatalmas gratula, sok boldogságot és tejcsit kívánok!!

Hát ezek szerint mindenkinél vannak ilyen-olyan hangulatváltozások, és nem velem van a gáz, hogy nem látok mindent csupa rózyaszínnek, hanem azért aggódom is :?
És valóban az utóbbi időben én is kifejezetten útállom, ha elmegy apa itthonról, és egyedül kell maradnom, főleg ha hosszabb időre. Sajna, bevallom, nálam is el-eltörik a mécses néha ilyenkor. Egész el tudok anyátlanodni. Mondjuk én is előtte elég sajtkukac voltam, soha nem szerettem otthon ülni, pláne nem egyedül...
de majd ennek is vége, és itt lesz a kis babó :D

Timi, ne engedd hogy idegesítsenek, nyugi, az a legfontosabb, hogy kipihenten és nyugodtan tudjál majd menni, ha eljön a nagy pillanat

Kép
bfagi

Timi26, tőlem meg Anyu minden nap azt kérdi meg a korábban már említett érdekes intonációval, hogy "jóóól vagy???". Tudom, hogy csak aggódik, azért kérdi, de ha nem lennék jól, nyilván nem ücsörögnék békésen itthon, hanem a kórházban dekkolnék... ;-) Szóval derűs pillanataimban arra gondolok, hogy valójában csak aggódnak értünk (nem derűs pillanataimban persze azt, hogy direkt idegesítenek :-)).
Mivel elég hangulatváltozós ez az időszak (és úgy látom, legtöbbünknél az), inkább kerülöm a kapcsolatfelvételt (a férjemet és titeket leszámítva ;-)).

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Újra itthon, immár kis családommal. :D
Megpróbálok visszaolvasni, és amint tudok, jelentkezek. Születéstörténet is lesz, meg fotók.

Anyuci vagyooook!!!!!!! :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: