Sziasztok,
Na, alábbiakat még tegnap este írtam, de mire elküldtem volna a bnet besz.....t. Aztán majd jövök még
Látom, kértétek néhányan a szüléssztorit. Az az igazság, hogy így, egy év távlatában nem mertem feltenni ide a topicra, gondoltam, kit érdekel

? De, ha gondoljátok, szívesen bekopizom ide és akkor megoldódik a dolog...

Vélemény?
Deni, Zsan, Pocak, Curse, Leni, Fibi, ha úgy alakul, külön nem is küldöm el
Deni

a torta piskótából készült. És kakaókrémet csináltam rá, édesítőszerrel. Be kell, hogy valljam, tojással készült, de Máté már korábban tesztelve volt dokinéni beleegyezésével, hogy bírja-e. És semmi baja tőle, sőt. Imádja. Úgyhogy mókusokat ide

Jó volt a főzös hsz. Tetszett, követendő példa számomra
Mikatta

köszönjük szépen
Pocak

új autó és három gyerek kapcsolatáról nekem az jutott eszembe, hogy: új autó, hozzávalók: három gyerek, …. és így tovább, stb.

És szöveg nagyon jó, el is mentettem.
Rylie

köszi Neked is. Sztorid nem semmi, így részletesen meg pláne…
Curse

felébredtél? Várom
Kattix

én nem csináltam intimtornát egyáltalán, és semmi hátrányom nem lett belőle. Lehet, hogy én ilyen típus vagyok, nem tudom. Félix jó név, hasonló szájhúzás, meg kínos csönd nálunk is volt néhány változatnál. Még az a szerencse, hogy az igazit csak a születés után tudta meg a család. Szóval, nálunk az volt, hogy elmondtuk a lehetőségeket, és természetesen mindenki kompetensnek érezte, hogy leszögezze, neki melyik tetszik. Mi dáfke csak azért se azt/azokat választottuk. Aztán mondtam a páromnak, hogy kövi gyereknél még véletlen sem fogjuk a valóban esélyes neveket elmondani, hanem fals neveket sorolunk fel, oszt majd lesz nagy meglepi, amikor kiderül, hogy átejtettük a népet
Neet

Toncsi olyannyira nem szingli, hogy apás szülése volt, sőt, ha jól tudom édesanyja is ott volt a vajúdásnál. Hócipős, kapunyitvahagyós téma tetszett, jót röhögtem ismét
Elszomorító, amit a suliról írsz!!!!!!!!!!!!!!
Indi

hol az új avatar? Örülök, hogy D jobban
Tényleg, Deni, Nálad is hiányolom az avatart
Kata

köszi, megkaptam, igyekszem elolvasni, eccercsak.
Fibi

visszanéztem a tegnapi hsz-idet és nem találtam nagyon kérdéseket benne. Vagy csak én vagyok vak

B szövege

Hogy alakult a mai /tegnapi/ lakópark vadászat?
Votiv, Lindi

kistesó etetés
Anyós beleszólós dolog: nekem mostanában, egészen pontosan két napja, Máté születésnapja óta van egy cseppet tele a bugyrom. Találjátok ki, hogy minden más mellett, mit kapott tőle Máté? Nem fogjátok, sztem. BILIT!!!!!!!!!!! És már ráültette akkor is és ma is. Nem értem, hova sietünk. A másik unokát anno alig akarták felvenni az óviban, majd négy évesen, mert nem volt teljesen szobatiszta, Máténak meg már egy évesen annak kell lennie??????? Sztem bőven ráérünk majd jövő nyáron próbálkozni, nem? Legalábbis én így gondolom. Szép csendben fortyogok magamban………
Vot

örülök, hogy alakultok otthon

Te a Sedatif-ot hogy adagolod?
Zsan

ahelyett, hogy örülnél, van egy saját autókereskedésetek

, cukros szar
Barbi

valóban érdekesen alszol. Azon gondolkodám, hogy nem kényelmetlen a számítógépet ölelgetve feküdni az ágyban

?
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK
Lindi : Gréti aranyköpései is jók
Vica