Először is Manóka! Szívből sajnálom, ami történt!!!!!! Amióta írtad, nem tudtam bekapcsolni a gépet! Drukkoltál nekünk és erre ez volt a következő üzeneted... Hiszem és remélem, hogy hamar lesz babátok és nagyon boldogok lesztek, csak most iszonyú nehéz Nektek!
Jól jön most ez a pihenés, ne gondolkodjatok, csak élvezzétek az együttlétet!!! Ki tudja, még csodák is megeshetnek egy ilyen út során, csak bízzatok, kérlek!!!!!!!! Számíts és számíthatsz ránk, itt mindenkire!!! Mi hiányolnánk, ha nem jönnél, ne tedd légyszi'!!!
A rosszat jó kell, hogy kövesse!!!!!! Annak örülni kell, hogy nem sérült baba lett, kr.-rendellenességgel. Csak úgy (Törökország

) vagy donorral vagy öribefogadósan, de boldog, egészséges család lesztek, meglátod!!!!!!!!!!!!!
Katóc! Mi is szurkolunk Neked ezerrel szeptemberben!!
Ígértem a beszámolót: Szerdán nem a legjobban kezdődtek/folytatódtak a dolgok nálunk: Apánk leszidott, hogy TILOS az asztma-spray (majdnem megfulladtam 20-án), tilos az antihisztamin és ennél több húst kell enni, mert az a talicska a jó kis gyógyszereknek. Ezen kívül az amúgy is 5 tüszőből már csak 4 volt... és megkérdezte, folytassuk-e...
Különben tündéri volt, mint mindig, csak valahogy még annyira nem készültem fel arra, hogy ilyen kimenetele is lehet az akciónknak és elkezdtem bőgni (addigra már 10 körüli volt bennem a hormon- adag, gondolom, e miatt is reagáltam így, pedig igazán nem szerettem volna sírdogálni, képzelhetitek!!
Kint a drága Zel várt a férjével, látta, hogy mi van, azzal vígasztalta Johanna az én uramat, hogy Ő egy ruhaszárító kötéllel kapcsolatos helyzeten is elbőgte magát a hormonok tombolása idején... Ettől jobb kedvre derültem, de iszonyúan aggódtam, hogy mi lesz szerdán, azaz ma. Tatulány sorai is kiborítottak, hogy lehet, hogy leállítják...(Azóta hál' Istennek (Isten, tudom, bocsi Tatu

), minden rendben Nála!!!!
Szóval onnan MINDENT betartottam, mint egy vércse, ettem a húst. (Ági azt mondja, "itt vércséket nevelünk az Intézetben"

, amúgy Ági egy nagyon-nagyon aranyos nő, szurit is szuper jól ad, ma is Tőle kaptam meg

) és úgy tűnik, meglett az eredménye, mert Apánk azt mondta ma, hogy "gyönyörű nyálkahártya", tüszők is ok-k. Jaj, annyira remélem, a további ezer buktatót is sikerrel áthágjuk!!!!!
Hétfő reggel Tatuval megyünk leszívásra!
Bébé! Sajnálom, hogy nem találkoztunk szerdán!!! Köszönöm szépen, hogy drukkolsz nekünk!!!!!!!!! Csodálatos pillanatok lehettek Nektek, már hármasban!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!!
Várjuk a híreket!!!!!
Yamita!! Topiktali, igen, legyen!!
Haláli vagy a vámpír-imádatoddal!!
Írom tovább a gyogyókat priviben, jó?
Köszönöm, hogy hiányoltál, jól esett nagyon!!
Zsembi! Micsoda szemét az a NŐ!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy magadra vedd Apánkat, nagyon kedves és barátságos élőben, csak ÁLLANDÓAN szól a telefonja+ tömve volt a váró!! Iszonyat, amit Ők ott csinálnak, embertelen, nem is értem, hogy bírják, nem csak a rengeteg munkát, türelmet, de közben a felelősség. Minden tiszteletem az Övék!!!!!!!!!!!!! Mindkét Ági is eszméletlen hajtásban van, aranyember Apánkról nem is beszélve, de Vass doki is ki lehet ez után a 2 hét után, szegény!!! Mégis MINDENKI olyan rendes, segítőkész és profi ott!!!!!!!!!!
Sperma-vizsgálat: Dr.Kopa!! Szabolcs utca. Maximálisan jó doki!!
Vass dokink is Őt ajánlja.
Grillázs! De cukik az ikonok, köszönjük!!!!!!!
Végül, de nem utolsó sorban aranyos Ágikám és Tatuka!!
Olyan nagyon jó, hogy így egymásra leltünk!!!!!
Szuper jófejek vagytok!!! Én is dumáltam volna még sokat!!!!!
Bepótoljuk, okés!? Örülök, hogy minden jól ment Veletek/Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zel már ébredezett, amikor nekem bedták az injekciókat (3db).
Ágink mondta is Neki, hogy Ő most csak aludjon szépen, ez a dolga!! Remélem, nem baj, ha én osztom meg Veletek, hogy egy 9es!!!!! és szivecske volt a tenyerében, amikor megpusziltam, hogy megyek már el, Ő pedig most tényleg aludjon. Baromi stramm csajszika!!!
Ági!

Mi is ikrekre hajtunk
De bármi más megoldás

is tökéletes, csak legyen és egészséges legyen(ek)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az 1es, 2es sorszám ma tényleg bejött Nektek Tatuval!

)
MINDENKINEK MINDEN JÓT és SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B.