A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Tatulány, Ági köszi az infókat.

Tatulány a valóság az hogy én láttam minda két petevezetöt hát ezt kellett volna bizonyitani.

De jo nektek hogy ilyen közel vagytok a babásodáshoz milyen sok kismamink lessz.

Most mennem kell de majd benézek mik a hirek.
zsembi

Először is Manóka! Szívből sajnálom, ami történt!!!!!! Amióta írtad, nem tudtam bekapcsolni a gépet! Drukkoltál nekünk és erre ez volt a következő üzeneted... Hiszem és remélem, hogy hamar lesz babátok és nagyon boldogok lesztek, csak most iszonyú nehéz Nektek!
Jól jön most ez a pihenés, ne gondolkodjatok, csak élvezzétek az együttlétet!!! Ki tudja, még csodák is megeshetnek egy ilyen út során, csak bízzatok, kérlek!!!!!!!! Számíts és számíthatsz ránk, itt mindenkire!!! Mi hiányolnánk, ha nem jönnél, ne tedd légyszi'!!!
A rosszat jó kell, hogy kövesse!!!!!! Annak örülni kell, hogy nem sérült baba lett, kr.-rendellenességgel. Csak úgy (Törökország ;-)) vagy donorral vagy öribefogadósan, de boldog, egészséges család lesztek, meglátod!!!!!!!!!!!!!

Katóc! Mi is szurkolunk Neked ezerrel szeptemberben!! :-)

Ígértem a beszámolót: Szerdán nem a legjobban kezdődtek/folytatódtak a dolgok nálunk: Apánk leszidott, hogy TILOS az asztma-spray (majdnem megfulladtam 20-án), tilos az antihisztamin és ennél több húst kell enni, mert az a talicska a jó kis gyógyszereknek. Ezen kívül az amúgy is 5 tüszőből már csak 4 volt... és megkérdezte, folytassuk-e...
Különben tündéri volt, mint mindig, csak valahogy még annyira nem készültem fel arra, hogy ilyen kimenetele is lehet az akciónknak és elkezdtem bőgni (addigra már 10 körüli volt bennem a hormon- adag, gondolom, e miatt is reagáltam így, pedig igazán nem szerettem volna sírdogálni, képzelhetitek!!
Kint a drága Zel várt a férjével, látta, hogy mi van, azzal vígasztalta Johanna az én uramat, hogy Ő egy ruhaszárító kötéllel kapcsolatos helyzeten is elbőgte magát a hormonok tombolása idején... Ettől jobb kedvre derültem, de iszonyúan aggódtam, hogy mi lesz szerdán, azaz ma. Tatulány sorai is kiborítottak, hogy lehet, hogy leállítják...(Azóta hál' Istennek (Isten, tudom, bocsi Tatu :D), minden rendben Nála!!!!
Szóval onnan MINDENT betartottam, mint egy vércse, ettem a húst. (Ági azt mondja, "itt vércséket nevelünk az Intézetben" :D, amúgy Ági egy nagyon-nagyon aranyos nő, szurit is szuper jól ad, ma is Tőle kaptam meg :-)) és úgy tűnik, meglett az eredménye, mert Apánk azt mondta ma, hogy "gyönyörű nyálkahártya", tüszők is ok-k. Jaj, annyira remélem, a további ezer buktatót is sikerrel áthágjuk!!!!!
Hétfő reggel Tatuval megyünk leszívásra!

Bébé! Sajnálom, hogy nem találkoztunk szerdán!!! Köszönöm szépen, hogy drukkolsz nekünk!!!!!!!!! Csodálatos pillanatok lehettek Nektek, már hármasban!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!!
Várjuk a híreket!!!!!

Yamita!! Topiktali, igen, legyen!!
Haláli vagy a vámpír-imádatoddal!! :D
Írom tovább a gyogyókat priviben, jó?
Köszönöm, hogy hiányoltál, jól esett nagyon!!

Zsembi! Micsoda szemét az a NŐ!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy magadra vedd Apánkat, nagyon kedves és barátságos élőben, csak ÁLLANDÓAN szól a telefonja+ tömve volt a váró!! Iszonyat, amit Ők ott csinálnak, embertelen, nem is értem, hogy bírják, nem csak a rengeteg munkát, türelmet, de közben a felelősség. Minden tiszteletem az Övék!!!!!!!!!!!!! Mindkét Ági is eszméletlen hajtásban van, aranyember Apánkról nem is beszélve, de Vass doki is ki lehet ez után a 2 hét után, szegény!!! Mégis MINDENKI olyan rendes, segítőkész és profi ott!!!!!!!!!!

Sperma-vizsgálat: Dr.Kopa!! Szabolcs utca. Maximálisan jó doki!!
Vass dokink is Őt ajánlja.

Grillázs! De cukik az ikonok, köszönjük!!!!!!!

Végül, de nem utolsó sorban aranyos Ágikám és Tatuka!!
Olyan nagyon jó, hogy így egymásra leltünk!!!!!
Szuper jófejek vagytok!!! Én is dumáltam volna még sokat!!!!!
Bepótoljuk, okés!? Örülök, hogy minden jól ment Veletek/Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zel már ébredezett, amikor nekem bedták az injekciókat (3db).
Ágink mondta is Neki, hogy Ő most csak aludjon szépen, ez a dolga!! Remélem, nem baj, ha én osztom meg Veletek, hogy egy 9es!!!!! és szivecske volt a tenyerében, amikor megpusziltam, hogy megyek már el, Ő pedig most tényleg aludjon. Baromi stramm csajszika!!!

Ági! :D Mi is ikrekre hajtunk :D
De bármi más megoldás :-) is tökéletes, csak legyen és egészséges legyen(ek)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az 1es, 2es sorszám ma tényleg bejött Nektek Tatuval! :-))

MINDENKINEK MINDEN JÓT és SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.
bodza2005

Mire megírtam az üzenetet, láttam, hogy többen is kérdeztétek, mi van máááár :D :D
Annyira jólesett, hogy már megint bőgök, de most örömömben.
Olyan drágák vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy tennék fel Nektek cuki képeket, de nem sikerül! :(
Grillázs! Megyek hozzád tanfolyamra.
B.
bodza2005

Bodza de jóóóóóóóóóó! Látod én megmondtam! :-)
Hú hétfőn leszívás neked is. Reggel azért találkozunk még.

Zelnek gratula a 9 szívecskéhez. Most már a sejteken a világ szeme.
Ági28

Bodza ne bőgj, az nem tesz jót a tüszőknek! :-)
Ági28

Kép beillesztése:
[img]http://kép_url[/img] (alt+p)

Ezt hogy értelmezzem????
Mi a teendő?

Ha a melléklet feltöltését választom, itt az üzenet alatt, kéri a kiválasztást, megteszem, meg is jelenik az adott fotó neve, majd elküld, de utána kiírja, hogy nem választottam fájlt. DE IGENIS választottam.

Lehet, hogy ezt a fentit kell csinálnom?, de ezt nem értem sajnos...

Bocsánat, hogy ezzel zaklatlak Benneteket!![/img]
bodza2005

Bodza! Nem lehet, hogy szerdán láttalak? Szőke, hullámos hajad van. Azt hiszem fehér nadrágban voltál és talán piros? póló vagy blúz. A férjeden fekete póló volt oda mentél, ha te voltál egy napraforgós mappát fogó lányhoz. Az volt Zel?
Mostmár kiváncsi vagyok kit is láttam?

manoka
manoka71

Kép
Ági28

Zelnek! gratulálok a tüszőcskékhez: nem semmi tüsző szám.

manoka
manoka71

Bodza nem tudom nekem simán ment a melléklet feltöltése!

Manóka igen ők voltak! Mostmár én is tudom!
Ági28

Bodza ezek szupi hirek de jo hogy már hétfön te is mész.

Zelnek is gratula a 9 szivecskéhez.
zsembi

Bodza én is asztmás vagyok és a tüdögyógyász elküldött a János korházba mert azért csak nem maradhatok pipa nélkül és ott a tüdö terhes gondozáson a Dr nö felirt pulmicortot és Oxist és vész esetén Bricanylt ezeket még terhessen is lehet használni.
Elvittem a javaslatot Apánknak és ö mégis azt kérdezte hogy ügye ezeket nem használom mindig.
zsembi

Imádlak Titeket!!!
Olyan drágák vagytok!!!

':P'

':lol:'
bodza2005

Mindenki ilyen bőgős lett, Bodza a Te soraidon is könnyezek.
Nagyon örülök, h minden OKÉS volt Nálad, apánk úgylátszik szereti ijesztgetni az embereket, de a lényeg, h hétfőn majd erőt öntünk egymásba.

Zel: ez óóóórási a 9 petesejt, pedig azt mondtad, h 6 van UH szerint, ICSI volt? Hétfőn valszeg jössz Te is beültetésre.
Ügyesek voltatok!!!!

Zsembi: téééényleg, spermavizsgálat, dr Kopa Zsolt, Szabolcs u., Andrológia, 20/588-5000 számon kell időpontot kérni, nálunk a páromat nem is látta, a régebbi leletek alapján kiadott egy összefoglaló szakvéleményt.

Anikó
tatulány

Na jo én tényleg megyek nem tudok innen elszabadulni pedig lenne dolgom.

Puszi mindenkinek.
zsembi

Tatulány köszike fel is hivom. Nem került semmibe?

elmentem elmentem :D
zsembi

Manóka: igen, a napraforgós mappás = Zel

Anikó
tatulány

bodza2005

Zsembi: csak emelt összegű vizitdíjba került, mert ugyebár beutaló nélkül mentünk, ill. anyósom intézte a fiacskájának :D
Ha jól rémlik Yamita férje volt beutaló nélkül a Mária u-ba, ugye????

Anikó
tatulány

bodza2005

Aranyos vagy Tatu!!!!

Szia Zsembi!!
bodza2005

tényleg érdekes a cikk! Bár még nem sikarült végigolvasnom.
Ági28

Gratulálok Zelnek a 9 tüszőhöz! Nagyon szép eredmény!

Bodza, ne idegeskedj, nem tesz jót a tüszőknek! Nyugalom, nyugalom! És egyél sok-sok husit! Megy a drukk ezerrel a hétfői leszívához, és persze Tatunak is!!! Utána meg, hogy megtermékenyüljenek, és meg is maradjanak a pociban.

Lehet hogy hétfőn fogunk talizni, mert én is megyek, és lehet hogy még ott lesztek. Tatut biztosan meg fogom ismerni, és onnantól kedzve Bodzát is. :)

Bea
beus77

Gratulálok Zelnek a 9 tüszőhöz! Nagyon szép eredmény!

Bodza, ne idegeskedj, tényleg nem tesz jót a tüszőknek. Nyugalom kell most Neked, és persze sok husi. :) Nagyon-nagyon drukkolok a hétfői leszíváshoz, Neked is , és Tatunak is. És természetesen a megtermékenyüléshez és a megtapadáshoz is!!
Lehet hogy hétfőn talizunk, mert én is megyek, és lehet hogy még ott lesztek. Ha igen, akkor Tatut mindenképpen megismerem, és akkor már Téged is. :)

Bea
beus77

zel gratulaaa :D:D

tatu, bodza királyság, akkor már csak hármat kell aludni! :lol:
bodza köszi szépen az infókat! :)
na, akkor hátha hétfőn összefutunk! :))
világosbarna (szőkés) rövid hajam van, és egy óriási zöld gyűrűm :D a férjem pedig tökkopasz és rettenet kék szemű. Ha megláttok minket szólítsatok le! ;) próbáltam keresni képet a kis fejemről :D de nincs ilyen kis felbontású.. (600x600) majd kreálok :D
Tali : Én lelkes találkozósdi támogató vagyok, alkalmazkodom hozzátok! :)

zsembi sztem hívd fel a mária utcát és kérdezd meg, hogy hogy lehetne elintézni a dolgot beutaló nélkül. A férjem is ott volt, neki sem volt és nem kellett fizetni. Persze függ attól, hogy kit fogsz ki, de sztem csörögj oda. (azért van akinek van szíve).
De ha meg tuti menni kell még vizsgálatokra akkor meg ne aggódj majd lezavarod egyben az egészet hamar! :)
(jaj, csak ne úgy mint én... :D )

szépem kérünk nyaralós képeket! :)
yamita

Jaj beus biocsika nem válaszoltam, csak emlékeztem, hogy valaki kérdezi, hogy a Lehelnél dolgozom e, a válasz igen ott, a Kassák Lajos Utcában! :-)

Ne haragudjatok, ha nem válaszolok nem direkt van, csak figyelmetlen vagyok.
Ági28

Kedves Manóka! Privi ment.

Zel! Nagyon ügyes voltál ezzel a 9 petécskével. Pihend ki magad a hétvégén.

Bodza és Tatu! Szép petesejteket kívánok hétfőre, majd szép embriókat, majd örömteli szívhangot, majd... ;)

A többi akciózónak is sikeres petenövesztgetést kívánok. Aki pedig már a pocakjában őrzi az embriókat (nem is biztos, hogy már így nevezik) élje át nagy-nagy örömmel ez az Isteni ajándékot.
albi2000

Yamita:
áruld már el légyszi a keresztnevedet, tök ciki lenne odamenni másvalakihez, hogy nem te vagy-e a ........? a zöld a termékenységgyűrűd?

Köszönjük szépen mindenkinek hétfőre a drukkot.
Albi bocsika Veled nem vagyok még képben, Te milyen fázisban tartasz?

Bodza: szombat éjfélkor majd gondolok Rád, te is Choragont kaptál éjféli injekciónak?

Ágival megbeszéltük ma, h mi a közös bennünk meg a többiekben? Hogy Dévai apánknak mutogatjuk mindnyájan az alsó felünket :D

Zel: remélem szerencsésen hazaértetek és már pihensz, írjál ha tudsz, h hogy alakulnak a bébikéitek.
Egér örült????

jó éjt Nektek

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Manóka! Jajistenem...

Köszönöm a gratulációkat! nagyon meglepődtem én is a 9 petesejten. Az igazság az, hogy a 3-3 nagy mellett a bal petefészekben volt még 2 pici tüsző, aztán szerdára a jobb oldalon is előbújt egy picike. Így lett 9 petesejt. A 9-ből 6 kapott 10-es minősítést. és őket ICSI-vel sikerült is megtermékenyíteni. Sima IVF-re készültünk, de sajnos annyira gyenge lett a spermakép, hogy nem volt más választás. Lényeg, hogy ott vannak, remélem minden rendben lesz a picikéinkkel. Mindenképp D+, és kettő embrikét szeretnénk majd visszakapni. Így hétfőn még nem bizti hogy lesz beültetés. De inkább maradjanak kicsit orvosi felügyelet alatt, aztán úgyis a lehető legjobb helyükön lesznek nálam. Addig meg nagyon gondolok rájuk!

Nagyon örültem a találkozónak is. Bár sokat most nem tudtam veletek lenni, mert... de jó volt, hogy alig felébredtem és ott volt még Gabi, egy ismerős arc.. ( Tényleg Bodza, mi volt Uh-n? Vagy mondtad, csaknem emlékszem? )
Ja, a műtőasztalon vérnyomásmérés: Megjegyezték, hogy ha izgulok,és akkor ilyen alacsony a vérnyomásom, akkor mi van, ha nyugodt vagyok? Nevettem egyet, hogy én nem izgulok. Nálam nyugodtabb embert most nem találnak a környéken..

Ha gondoljátok, postázom a nagy napraforgós mappát! Aki találkozni akar, erről simán felismerhető!! Ugye lányok?????

Kisregényt összehoztam. Most megyek aludni. Holnap reggel 1/4 9-kor kell pontban csörögnünk a kincseink miatt! Jaj, úgy féltem őket...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!

Látom senki nincs mindenki vizparton?
Kivéve aki ágyban.
Zel már telefonáltál kiváncsian várom a fejleményeket és nagyon drukkolok tényleg jo lenne talizni veletek.

Grillázs beirod az én kereszt nevem is a táblicskuba?

Andrea a becsületes nevem.
zsembi

Várok egy kicsit hátha jön valaki aztán megyünk mi is vizpartra szerintem ez az utolsó hétvége a nyárból.

Andi
zsembi

Manóka! Köszönjük, hogy gondoltál ránk!

Itt nagyon sok hasznos info van, de persze lehet, hogy már ismered.
http://orokbefogadas.lap.hu/

...és még néhány:
http://www.bolcso.hu/
http://sozialinfo.wien.gv.at/content/hu ... enseid=845
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... og20050802
http://gyermekjog.hu/taxonomy/term/29

Azért talán még meg kellene próbálnotok a donorosat, nem?
Bár én reménykedem a Törökországban is!!!!! ;-)

Zsembi! :-) Köszi a drukkolást Neked is!!!
Jé, nekem is van Pulmicortom, köszi, akkor az nem káros? Már nem merek semmit, csak a Calcium Sandozt, nehogy gond legyen belőle.

Szépem! Babazsúr, jó lesz, majd mesélj!!!
Jövőre sajátot, közöset szervezünk!!! Mármint babazsúrt, jó Lányok?!!!!!

Tatuka! Nyírő ma?? Mi fél9re értünk oda, TE?
Vittem Neked is kabalát, de elkerültük egymást.
Hétfőn odaadom!!
A találkozó szerintem is jó kb.2-3 hét múlva! Remélve a legjobbakat... :D Hol kellene? Ötletek???

Ágikám! Édes vagy!!!!
Igen, hétfőn újra tali!!!!!!!!!!!
Neked is viszem a kabala-állatkádat!!! :D

Zelnek úgy látom bevált a kutyuska ;-) ;-)

Beus! Köszönöm szépen a drukkolást!!!! Tatuék nevében is!!
Így legyen, ahogy írtad!!! :D
Hétfőn tali Veled is, d jóóóóóóó!!!!!!!
Mi hálóingben leszünk ':lol:'
Durva, hogy ott kell majd glasszálnom a hálóingben, ha ki kell menni...
Szívderítő lehet látni majd minket azoknak, akik várakoznak :(

Jó sokan leszünk, úgy tűnik, mert egy lányt még hallottam, hogy szintén oda várnak.
De jó, hogy nem leszek egyedül Tatu!!!

Yamita! Drága vagy!!!
Nagyon szívesen! Megírom most a többi gyogyót is!
Olyan jó kedvem lett reggel, amikor olvastam az üzeneteiteket!!
Ahogy leírtad a gyűrűt, a férjuradat, a leszólítást, haláli vagy! :D)

Kedves Albi! Bár így lenne minden, ebben a sorrendben, ahogy írtad!!!!!!!!!!!!!!! Ugye, így lesz?!!! Aranyos vagy nagyon!!!!

Ja, Tatulány! Vihogtam reggel azon, amit Yamitának írtál!!!
Igen, Choragont kaptam én is éjfélre. Te hol adatod be izomba??
A páromnak is felolvastam, amiket írtál, jól kezdődött a nap a Nyírő előtt :D

Édes, drága Zel! Úgy, de úgy örülök, örülünk Nektek+ a szuperjó híreknek!!!!!!!!!!!! Nekem nagyon szimpi ez a D+!!!!!!!!
Így legalább visszakerül egy szelekció, mint szűrő/védelem!!!!
Jaj, de királyság!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem a balban maradt a 4ből az a 3, ami szerdán volt, a jobban pedig az az 1. Remélem, kitűnő állapotúak, ha már ennyire kevesen vannak!':oops:' 2db 17es, 1db 16os, 1db 15ös volt. Az ugye jó?
M.nyálkahártyát gyönyörűnek találta Apánk!!
Istenem, olyan jó lenne, ha minden rendben alakulna!!!!!
Mappa-hihi
Megpróbálok példát venni Rólad, ahogy ezt az egészet végigcsináltad!!!
Na, mit mondtak reggel???????????????????????????
Várom a híreket a Kicsinyeitekről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Valmi nagy, pozitív energiaáramlás van állítólag, tegnap hallottam:D és lehet, szabad nagy dolgokat kívánni, azt ígérik, minden teljesül most, olyan a helyzet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így legyen csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi, Bodza
bodza2005

Mindenkinek szép hétvégét kivánok!

Andi
zsembi

Nektek is Zsembi!!!!
Jó pihit!!!!
':D'
bodza2005

Bodza szia!

Beszéltem egy lánnyal ö egész terhesség allatt fujta a pulmicortot söt a ventolint is.

Tüszöcskéid meg még lehet hogy többen lesznek elöbujnak majd mint Zelnek.

Andi
zsembi

sziasztok!

Bodza, de jó kedved van, ilyen vidám hsz-ek kellenek mindig a topicban! jól hámoztam ki akkor, hogy hétfőn mész leszívásra? ügyes légy!

megyek, sütök vmit a zsúrra.

jó hvg-t mindenkinek!
szépem

Sziasztok!

Telefonáltunk. Nem vették fel. Én már rendesen be is paráztam. majd egyszer csak végre beleszólt Apánk. Hívjuk negyed óra múlva, mert eltűnt a kulcs, és csak most jutottak be az épületbe. :lol:

Négy picikénk szabályosan osztódik! Hétfőn beültetés. jajistenem mindjárt hétfő!

Csatlakoznék hétfőn a hálóingesek népes táborához! 11-re megyünk.
Nem baj, ha a mappa a kocsiban marad? Akkora és naon nehéz!!!!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Tatu a zöld igen, a marokkói gyűrűm, ahogy mondtad ;)
azóta le sem lehet rólam szedni :lol:
A nevem Timi :D
Grillázs megköszönöm,ha beírod nekem is a táblicskuba!

bodza de édi vagy, hát elkezdtem olvasni a soraid és a végére masszív vigyor feszült az arcomra :D :D a pozitív energiákat szinte tapintani lehet Nálad :) és egyúttal köszönöm, mert olyan jó kedvem lett tőle, hogy csak na! :)

jézus, csajok mindjárt hétfő, dejóóó, hogy együtt izgul mindenki!!! leszívások, beültetés, uh-k, nekem meg egy fini konzultáció :D
Szegény Apánk, már pörög is rendesen! 8)
Most én is úgy érzem,hogy elindul a sikerszéria!
(már el is indult ;) )

Szép hétvégét Nektek!!!
yamita

De cuki vagy Andi!
Jó lenne, ha megfelelőek lennének e nemes célra :D :D

Szépem! Most még jobb kedvem lett Tőled!!! Köszi!!!!!!!
Igen, hétfő.
Mit sütsz?
Neked is klassz hvg-t! :D

Johikám!
ÉLJEN, éljen, éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény, aranyos Déviszünk, mikor pihen?
Ez csúcsszuper!!!!!!!!!!, együtt leszünk 3an!!!!!!!!!!!
és még jönnek Yamita és Beus is!!!!!!!!!!!!!! Tök jó!!!
Csajok! Én, méreteimnél fogva, de rendkívül stílusosan, bálnás hálóinget viszek :D Azért valami köntöst persze szerzek addig, hogy nehogy elájuljanak tőlem a kintiek. :D :))

Timikém!
Jaj, de jó, drága vagyl!!!!!!!!!!!!
Én is vigyorgok, amióta elolvastam, amit Te írtál!!!!!!
ÉLJEN A SIKERSZÉRIA INDULÁSA!!!!!!!!!!!
Meg a "kis" csapatunk itt a topikban!!!!!!!!!!!!!!

B.
bodza2005

Kép [/img]

Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, sikerül végre képet küldenem Nektek!!!
Eddig Safarival nyitottam meg, de az Uram mondta, hogy a Firefox-ot próbáljam, és lám, megjelenik!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Mindegyikünknek minimum a fenti látványt kívánom kikandikálni, nemsokára, egy takaró alól, lehet duplán is!!!
:D :lol: :P :D :lol: :P :wink:
bodza2005

Sziasztok lányok!

Kedden délután jön valaki apánkhoz?

Puszi

Kép
cseka

valami van a levegőben, mert mindenki nagyon fel van dobódva-:))

Zel: gratulálok a kicsikéitekhez, biztos megvannak már az ikrek, mi majd akkor fogunk ébredezni mikor Te jössz.

Bodza: tök álmos voltam, nem bírtam felkelni, kb. fél 10-re értem a Nyírőbe, de megbeszélhettük volna előre akár.
Annyira hülyén vették a vért, nem találta a vénát, beszúrta és forgatta a tűt, a szemem majd kiugrott a helyéből.
Kabaláááát hozol? de jóóóó!!!!
Choragont popsiba kell beadni, a múltkori annyira fájt, párom adja be az izomba valókat és a Cetrotidet is, ő is szakmabéli.
Ne aggódj a hálóing miatt, még kisérőnk is lesz, nemtom a nevét, az a nagyobb db fiatal asszisztenscsaj elkisér a WC-re.
mikor először láttam ilyet szegény lánynak infúzió is be volt kötve, palack + vezeték, én meg halálra rémültem, h úristen még katéter is lesz????

Dévai papánk ma is bennvolt? Ez elképesztő, mikor pihen, mit szól a családja hozzá?

Tali: jóóóó lenne tényleg, sztem 3 hét múlva jó lenne, addigra Ági is pihent a beülti után 2 hétig és a szeptemberiek még aktívak.
Sztem a város közepén v. legalább is metró mellett kellene találkozni, ki merre lakik?

Meg kellene hívni Apánkat is, meglepődne alaposan :D :D

Anikó
tatulány

Bodza kedves: a kúpot ne felejtsd el este :lol:

Anikó
tatulány

Hali!

Az én hálóingem sárga, virágos... :lol: :lol: Biztosan felismertek.
Két pálcikaláb lóg ki belőle!

Tatu! Nem tudom, Apánk mennyire dolgozni ment ma be, de tegnap úgy beszéltük meg, hogy hívjuk reggel,mert addigra megnézik a picikéinket. Remélem, más dolga nem volt, "csak" a mi kincseink ellenőrzése, és utána hazament pihenni. És a csúcs, nem az embriókkal kezdte, hanem az első kérdése az volt, hogy hogy vagyok! Nem semmi az az ember.

Kép
Kép
Kép
zel

Ágica! Téged is nagyon várunk ám hétfőn!!!!!!!!
Fura, hogy most nem írsz nekünk.
Hiányzik.

Tatuka! Szegénykém, de rossz!!!
Kabala, hát persze, hogy tutira menj!!!!!! :D :D :D
Na, most már nagyon félek ettől a Choragontól!!
De jó Neked. Mi ezt nem merjük egyedül.
Jaj, mi nem kérünk infúziót, ugye!!!!!!!!!!!!
Tali: OK. Igen, szívesen látnánk közös Apánkat és nem témába vágó dolgokról beszélgetnénk Vele, de szerintem nincs semmi ilyesmire ideje, örül, ha a Családjára van. Nem?

Johikám! Hogy vagy???? A férjecskéd mégis enged gépezni???
:wink: :D :wink: :D

Pussssz, B.
bodza2005

Bodza!

A repiszuri azért kell,mert akkor leválik a pete a tüsző faláról. A repivisszatartás meg azért kell, hogy ne repedjen meg, ha levállt. Nekem is így volt. Mindenkinek. Majd a leszíváskor ők megrepesztik a tüszőket. Addig egészben kell maradniuk.

Na ez sms-be is belefért volna....

Ui. Még ideülhetek. Egyelőre gépezhetek. Ki is élem gyorsan magam. :lol: Hétfőtől nem. Azt mondta a drágám, hogy beülti után letilt a netről, vagy szigorú felügyelet mellett időkorláttal jöhetek.... A kis gonosz.

Kép
Kép
Kép
zel

KÖSZI SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!

Gép: időkorláttal-hihi :D :-))
bodza2005

Sziasztok Csajok!

Hűűű, de pörögtök! Nem győzöm visszaolvasni, bár igaz, hogy két napig nem voltam itt.

Szóval, Ági, Tatu, az egyik szemem sír, a másik nevet.
Bejött a forró fürdő és végre megjött rendesen :D , így viszont nem megyek hétfőn és nem találkozom Veletek :cry: .
Pedig olyan jó lett volna, és ahogy olvasom többekkel is találkozhattam volna. :( Igazán szomorú vagyok. :(

Szept. 10-re kaptam időpontot rákszűrésre, és a hónap végére csúszik a lombik. Ági, lehet, hogy majd Neked köszönhetem, ha beférek szeptemberre? :D :D

Tatu, Bodza: pihenjetek ezerrel, hogy hétfőn minden szépen és jól menjen. Nagyon fogok szurkolni!!!! Ja, és persze azonnal tessék megírni a fejleményeket, amint lehet. :D
Egyébként Bodza, szétröhögtem magam azokon, amiket írtál. :lol: :lol: :lol:

Johanna, nagy gratula Neked. De jó, Te hétfőn már kismami leszel. Szurkolok Neked is, hogy minden rendben menjen. :D Ja, és ne hagyd magad letiltani a netről! :D

Szépem, üdv itthon!!! :D Sajna Veled sem fogok találkozni, mert 10.-én egy órára megyek, s mire kezdem a lombikot szept. vége felé, Te már valószínűleg otthon leszel, pociban a babával, babákkal.

Tényleg, kezd valaki szeptember vége felé??? Úgy 20.-a után?

Cseka, rohan az idő, Macika lassan félidős lesz. :D :D

Mindenkinek üdv, és jó pihizést!!!

Katóc
katóc

Aranyos Katóc!
Nagyon köszi a szurkolást!
Szuper érzés, hogy ennyi jó kis energiát küldünk mi itt egymásnak!!!
Tuti működni fog ennyi pozitív gondolat!!! :D
Úgy örülök, hogy ilyen jó kedved lett!!!!!
Szép álmokat Neked és a többieknek is!!!!!!!!!
B.
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: