A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bébé jó volt a cikk köszike. Szerencsére az én kutyuim imádják a gerkőcöket! :-)
Ági28

Megszereztem a leleteimet (hepa,hiv, rubeola,toxoplazma). Hát ez megint valami röhej volt. kezdve azzal, hogy elkeverték a véremet, a múlthéten derült ki, hogy meg sincs.. akkor ordibáltam egy sort, jóóó, meg lesz minden.. mondtam hogy ne postázzák már, bemegyek értem, mert sosem érkezik meg. ERRE nem feladták???
ELMEBETEGEK.. :twisted: mondtam, hogy addig nem jövök el amíg ki nem nyomtatja újból, és ráérek..... megcsinálták..
rubeola ellen védett vagyok - az tök jó :)
a toxoplazmám viszont negatív.. hát aki nálam többet csókolgat meg érintkezik macsakfajtával (a görény is az) .... ez furi.. na, de legalább ezt is tudom.

fú, zsembi nem csodálom, hogy ideges vagy. :x mi lenne ha mindenki csak egy ici-picit lenne figyelmes meg kedves az embertársaival??? vagy ez tulságosan utópisztikus? :(

most legszivesebben hazamennék és végignyúlnék a kanapén.. fú, de még estig dolgozom..
deee: megyünk a Dracula-ra a margitszigeti szabadtérire :D
imádom a vámpírokat! nemrég néztem meg a vámpírok bálját is! láttátok már? sztem jó volt :)
van valaki aki musical fan? :) rajtam kívül? :wink:
yamita

Yamita:
Neked minden leletbeszerzésed ilyen kalandosra sikeredik :D emlékszem a régi kórházamban a hiv/hepa stb. leletem nekem is elkeveredett és az ÁNTSZ-be kellett menni másolatért....persze pénzért

Bébé: nyugodtan írj a babáról, sztem mindenki nagyon szívesen olvas babás híreket és vágyakozik, de nefélj utolérünk mi is :D

Ági: holnap reggel akkor randi :lol:

Anikó
tatulány

tatu igen randi, jöhet a verseny az 1-es, és a 2-es sorszámért! :-) utánna merre mész egyébként??
Ági28

Valszeg a Nyírőbe kell menni vérvételre... ha nem állítja le a stimut, ha igen akkor a Móricz felé dolgozni
eszitek rendesen a húst? Birom, h Apánk rákérdez mindig.

Anikó
tatulány

Ha vérvételre mész, akkor mehetünk együtt is majd, mert én a Lehel térhez megyek dolgozni. :-)

Én most ettem emg a grillcsirkém második felét!
Ági28

tatu : igen.. :D nem is értem.. és mindig izzadok már előre, hogy hol néznek hülyének már megint.. jaaj.. de mostmár kész :) megvan minden! :)
dejó hogy holnap találkoztok!! :D
yamita

Én is pont mondtam a kollegnaőimnek, hogy holnap talizok egy lánnyal, a babanetről, akit még nem ismerek! :-)
Ági28

Én is grillcsirkét ettem ma, de már ez a sok húúús, a könyökömön jön ki, mondtam is tegnap....erre nyugtázza Apánk, hogy igen az ilyen pf-el rendelkező nők nem szeretik a húst.

Igen, fura így találkozni, mikor már kicsit ismerjük egymást a topicról, tegnap Bébé -vel meg is beszéltük ezt.

Anikó
tatulány

Gyorsan megnéztem a táblicskuban a neved, mert elég fura lenne, ha odarohannék hozzád, hogy szia Tatu te vagy az? :-)

mi egyszer azt hiszem Cyprusékkal találkoztunk úgy , hogy megbeszéltük, hogy piros felsőben leszünk. :-)
Ági28

Bébé, várjuk folyamatosan a híreket a babáról és a mamáról. Örülünk neki, ha folyamatosan elmeséled mi van/volt. A kutyás cikk nagyon aranyos!

Tatu, ne izgulj, nem fogja leállítani. Szerintem most megijedtek a tüszők és elkezdtek nőni! :D Miért kell vérvételre menni stimu alatt? Mit néznek akkor? :oops: Lehet hogy hülyét kérdezek, de én ezt nem tudom, engem inszemnél sose küldött el, csak amikor lejárt a hormon érvényessége. :oops:

Én is már előre félek, hogy állandóan húst kell ennem. Szeretem a húst, na de naponta 3X enni.....

Yamita, hogy Te mindig megjárod a laborokkal....

Ági, a Lehet térnél dolgozol? Én a Lehel tér közelében lakom! :D

Bea
beus77

bébé2007
Sorry, nem tudom hogy írhattam így el. Bocsesz.
Naná, hogy akarjuk hogy írj a babáról (már bocs, hogy mindenki nevében mondom) de ahogy írtad, a sikered nekünk is az, meg erőt ad meg minden, szóval csak ne fogd vissza magad! :lol: :lol: :lol:

yamita
:) Köszi. Anno, amikor én irogattam ide először, én is nagyon szerettem, ha volt táblicsku. Igazából azért jó, mert olyan, mint egy kapocs: összetartja a fórumosokat. Legalábbis szerintem :oops:
A Drakula állítólag nagyon szupi kis előadás, épp ma dícsérték nekem, szóval én is kedvet kaptam hozzá. Biztos szupi lesz. A Vámpírok Bálját én is láttam. Fúúú, jó drága volt a jegy, de megérte. Látszik, hogy rengeteg lóvét öltek abba az előadásba. Nekem nagyon bejött.

tatulány
Azt a főnököd tudja, hogy mire kell a szabi? Mert jár ám elvileg fizu nélküli szabi és ugyanúgy védettség alatt áll az ember a kezelés alatt, mintha kismami lenne. (legalábbis anno kibányásztam a jogszabályból és valami ilyesmi volt benne)

Manóka
Jó olvasni, hogy kicsit jobban vagy. Én ezt olvastam ki a soraidból és nagyon bízom benne, hogy ez így is van. A pihi jót fog tenni és a táblicskuban ott a helyed neked is. (remélem fél éven belül már a sárga mezőben)

Zsembi
No comment. De még jó, hogy nem egy ilyen hárpia mellett kell tovább melóznod. Egy ilyen idegtépő főnök mellett még teherbe se lehet esni, mert már attól kiakadnak a hormonok, ha ilyen idióták veszik körül az embert. Rövid időn belül fogsz találni nyugis melóhelyet, hidd el minden rendben lesz.

Ági
Arra a piros felsős időszakra én is emlékszem. Azon mosolyogtam, hogy akkoriban én is állandóan igyekeztem piros felsőt felvenni, ha apánk felé vettem az irányt, de valahogy mindig csak én voltam pirosban :(
grillázs

Kép
grillázs

Sziasztok Lányok!

Manóka, nagyon örülök, hogy írtál. Szerintem is próbálkozzatok még, én biztos, hogy tovább megyek, ha nem sikerülne az ötödik. De remélem, hogy sikerülni fog. :D Petesejt donorról nem beszéltetek, bár az macerásabb dolog. De nem lehetetlen.

Prednisolont én is kaptam mindíg, már a kezdetektől, ugyanazon okból, mint Beber: immunrendszer gyengítése céljából.

Tegnap beszéltem Apánkkal, ha nem jön meg rendesen a mensim, akkor hétfőn fél nyolcra nekem is mennem kell, mert megnézzük, mi újság odabenn. Ha így lesz, akkor Ági, Tatu lehet, hogy találkozunk. :D
katóc

Na, és akkor én is ajánlok nektek egy jó kis olvasni valót. Ma találtam és irtó jót szórakoztam rajta:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=182982

ja, és végezetül néhány emotikon, mert nekem ezek hiányoznak.
I. Andi!!!! Merre jársz? Te ebben jobb vagy!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
grillázs

Tatu, 2006 január 1-től él a törvény, miszerint a lombikra járó nőciket köteles a munkáltató elengedni, ugyanúgy, mint a terheseket. Azt megszabhatja, hogy ledolgozod, vagy szabit veszel ki, de KÖTELES elengedni.

Beus, ha jól tudom a stimu alatti vérvételnél azt aktuális hormonszintet (ösztradiolt) nézegeti Doki bácsi.

A progi injekciót a transzfer utáni naptól kell szúrni, addig én is Duphastont kaptam. Meg persze Utrogestant is, de azt végig kell dugdosni.
katóc

Kedves Manóka!

Ha akarod küldök egy privit az örökbefogadási procedúráról hátha van benne egy-két új információ is. Kívánom, hogy az utazás halványítsa a fájdalmadat.

Kedves Bébé!

Már a többiek is írták, azért még én is csatlakozom. Ha nem volnának olyan szívmelengető sorok mint a Tieid, azt hiszem nem is olvasnánk fórumot.

Kedves aktív és olvasó fórumozók kívánom, mihamarabb éljük át amit Bébé!
albi2000

katóc tuti találkozunk hétfőn!

Ja sziZSTOK! Ma rögtönzött fórumtali vol, bár csak négy személlyel! :-) De jókat nevettünk! :-)

Na bővebben később, most sajna dolgoznom is kell.
Ági28

Hello,
reggel mikor indultam (hajnalban) dolgozni, mondtam is a férjemnek, hogy dejóóó ági meg tatu ma találkozik.. :D széles mosoly követte a bejelentésemet. :D
Ki volt még ott? Jó híreket kaptatok?

grillázs drakula jó volt nagyon, bár megmondom őszintén, hogy nekem ez most RETTENET hangos volt.. az operettben is néha halálvágyam van, de ott legalább csak egy két szám erejéig. (mert egyébként szeretem ha énekelnek, de ha ennyire hangos meghalok tőle). Nézelődtem körbe többen ültek befogott füllel.. nem is értem, hogy miért nem áll ott kint valaki a hangosítóktól és fülel egy kicsit. A vámpírok bálja nekem picit jobban tetszett, de összességében tényleg jó volt :) A jegyek hála Istennek foglalmam sincs mennyibe kerülnek, mi mindig tiszteletjegyeket kapunk mindenhova mert "sajtó" vagyunk. (egy kiadónál dolgozom). Szigetre is így mentem, mert egyébként kiábrándítónak tartom, hogy az is pl 8 ezer egy napijegy.. botrány..

mik a tervek hétvégére? :)
yamita

Sziasztok!

Igen, nagyon jó volt a minitali, Bodza, Ági, Zel és én voltunk a résztvevők. Zel már biztos túlvan a punkción, nagyon nyugodt volt.
Örülök, h személyesen is megismerhettelek benneteket!

Beus: leszívás előtt az ösztradiol szintből nézik a petesejtek érettségét, holnap megyek a Nyírőbe emiatt

Grillázs: nagyon cukik a babafigurák.
Ismerem a jogszabályt , de nem akartam elmondani a melóhelyen, h mi a helyzet, elég távolságtartó és fura a főnököm (férfi), meg jogszabály ide vagy oda.....itt azért többeteket kirúgtak szemét módon. Meg ne csámcsogjon rólam a fél hivatal.
Beadtam egy kisebb műtét c. dumát.

Anikó
tatulány

Ja, és szépen nőttek a tüszőim szerda óta, hétfőn lesz a punkció.
Katóc: Téged miről lehet felismerni?

Anikó
tatulány

SZia Tatu! Rég láttalak! :-)
Ági28

Yamita: Ágit már a Ferenciek terén kiszúrtam, de nem mertem odamenni hozzá, h helló Tatu vagyok :P mert hátha másnak mondom :D

ha hétfőn 3-ra mész akkor még valszeg ott fogok lenni a leszívás után, húú akkor jó sok tiszteletjegyet kaphatsz ha ilyen helyen dolgozol, vmi újságnál + fitnesszedző is vagy?

Anikó
tatulány

Szia Ági! :D Igen :D de hétfőn újra talizunk :D

Anikó
tatulány

Hát igen. Olyam jól éreztem magam, főleg, hogy mindannyian ilyen jó fejek vagytok. Elkaszinóztam volna még veletek egy darabig! :-)
Ági28

tatu tök jó, hogy akkor minden rendben Veled! :)
hihi, tuti én is vaciláltam volna, hogy leszólítsam -e ágit, egy na, helloo dumával :D és hétfőn szerinted meg is kereshetlek? (nem tudom hol fekszel ilyenkor, még nem voltam az épületben)

igen, két helyen dolgozom, szívás.. reggel 7körül kezdek a teremben, fél 10től az irodában vagyok estig, és 5-6tól meg a teremben megint. (néha lóg a belem). És hétvégén a főiskolán rohadok... igen vannak előnyei is a kiadónak, de az nagyon rossz, hogy mikor lapleadás van mindenki égenk álló hajjal ordítva rohangál.

bodza Veled mizu???
yamita

Ági: én is inkább beültem volna vhova Veletek dumcsizni :D az most fontosabb lett volna mint a munka

Yamita: a váróban van a WC, mellette a kórterem, 3 körül már biztos talpon leszek mert ilyenkor újra be kell menni a Dévaihoz....megbeszélni az eredményeket, elmondja a továbbiakat.
Miről lehet megismerni Téged? Ruházatról majd vasárnap eszmét cserélünk :P

Jó sok felé kell szakadnod-:))

Bodza: jó híreket kaptál?

Zel: mesélj ha hazaértek!!!!!! Kiváncsi vagyok mindenre!!!!

Anikó
tatulány

Drága Manóka!

Kimondhatatlanul sajnálom ami történt. Ennyi rossz után hiszem és bízom is abban, hogy már csak jó fog Veletek történni. Próbálj meg csak előre nézni, és arra gondolni, hogy Nektek is sikerülni fog. Mert sikerülni fog!

Puszillak, Andi
l.andi

Sziasztok Lányok.

Irigyellek titeket a tali miatt.

Hivtam apánkat és nem jutottam sokkal elörébb azt mondta hogy akkor a 2006-os leletemet vesszük figyelembe és nem mondta hogy akkor csináljunk uj hsg-t.
Viszont kérdeztem hogy addig nem kaphatnék e beutalokat hepa stb-re arra meg azt mondta hogy menjek be és a pultnál kapok de nem tudja még mire fog elküldeni ugyhogy jobb ha megvárom a szept 17-ét.

A hangjábol itélve most nem volt olyan kedves biztos sokan vannak és rosszkor zavartam.
zsembi

A sperma vizsgálatot is kérdeztem azt sem tudom megcsináltatni csak ott.
zsembi

Zsembi azt tuti, hogy sokan voltak, meg lehet, hogy kapott valami rossz hírt, mert akkor is el szokott romlani a kedve. Reggel még nagyon vidám volt.

Hát úgy néz ki, hogy akkor meg kell várnod a 17.-ét?
Ági28

Zsembi:
a 2006-os lelet és a régi között van különbség? Miért olyan fontos a régi?

Anikó
tatulány

Drága Lányok!
Este feltétlenül írok!!
Ági, Tatu! Annyira szuper, hogy találkoztunk így 4en!!!!!!!!!!
Yami! Mindent megírok, aranyos vagy!!!!!!!
B.
bodza2005

Bodza várjuk a beszámolót, remélem csupa jó hírrel jöttél!
Ági28

Tatulány annyi a külömbség hogy a 99es zárom szerint kivették a bal oldali petevezetöt és a 2006-os szerint meg pont az átjárható.

Mondjuk ez nem tudom miért olyan lényeges a dokinak ugyis lombik lessz mert 6 inszemem már megvolt meg 3-rom lombik is.

Én eléggén el vagyok most szontyolodva munkahelyet is találtam volna már de nem tudom összeegyeztetni a lombikkal valahogy sehogysem menne. :(

Ági megkérdezhetem hogy mennyibe kerültek a gyogyszerek szurik minden együtt?
zsembi

sziasztok lányok, bocs, hogy így leléptem hírek nélkül - mert ugye aug.ban kellett volna lombikoznunk, de nagyon hirtelen kaptunk egy nyaralási lehetőséget (Görögo.) és úgy döntöttünk, hogy nem szabad kihagyni,s tán a sors is így akarja, hogy a babázás előtt pihenjünk egyet. remélem a helyemre befért vki, mert hónap legelején odaszóltam, hogy húzzanak le a listáról.
úgyhogy én is csatlakozom a szeptemberiekhez!! nem is értettem, hogy kaptam időpontot szept-re hisz tudom, milyen sokan vagyunk már így is őszre, de nagyon örültem neki, hogy nem kell várni hónapokat.

nem tudtalak még visszaolvasni titeket, majd próbálkozom vele...

jó hírekkel ki tud szolgálni??
szépem

Szia szépem! Üdv itthon! :-)

Zsembi most az első adag 21000 volt, ez 20 boboz szuri, egy doboz Closty, meg 3 doboz prednisolon. plussza fecskendők.
A Progi szuri meg 50 EUR-volt, plussz 900 FT.
Ági28

sziasztok! :)
Várjuk zelről a híreket!!! Nagyon kíváncsi vagyok, mit sikerült összehozni apánknak.
Ki lesz a következő punkciós? Tatu, talán te leszel?
Egyszer csinálhatnánk egy olyan talit is, ami az intézeten kívül van. Az az igazság, hogy hanyatkát, Ágit, ás Februárt ismerem, de szívesen megismerném a többi leáyzót is. ondolom ez a tali összehozás nehezebb lesz, de talán ősszel.
Albi és Andi köszönöm, a vigasztaló szavakat, nagyon jól esik. Az az igazság, hogy anyukámnak még nem mertem elmondani, valószínű, hogy majd csak jövőhéten fogom közölni vele. Albi! megköszönném ,ha küldenél valami tájékoztatót az örökbefgadásról, mert 2 hét műlva szeretnénk elindítani, a többit majd meglátjuk.
Grillázs! köszönöm, re,élem leszek még én a sárga táblában.
Bébé! nagyon örülök, az örömödnek, kívánok neked problémamentes, örömökben teli babavárást!!!!!! A gravidától nem vagy rosszul?
katóc! petesejt donor ról szó nem volt csak a másikról. Apánk donorinszeminációról beszélt. Ma már lett volna kérdésem, de ott nem jutott eszembe semmi . Úgyis várni kell vele. Ebben az évben már nem hiszem, hogy beleférek, de meglátju. A fura az volt, hogy nem lombikot mondott, hanem inszeminációt.
Mindegy. Mindannyiótoknak szurkolok! Jó, hogy egymás között meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
Ja, és Bodza tőled is várjuk a híreket, hogy mit mondott apánk
puszi nektek

manoka
manoka71

Szia szépem jól tetted hogy nyaraltatok.

Ági akkor eddig olcson megusztad. Azért irtad hogy elsö adag mert még fog felirni?
zsembi

most látom, hogy mi történt Manókával, őszintén sajnálom, remélem sikerül idővel feldolgozni ezt, nem adhatjuk fel, ránk számíthatsz!!

Ági, mikor lesz a leszívás? van még veled vki párhuzamban?

nekem szept.3a körül fog megjönni, utána indulunk. Grillázs! írj be légyszi engem is a táblába! 28év, Budapest, 3.ICSI indul szept.ben. Köszönet.
szépem

Zel már biztos tul van rajta én is nagyon drukkolok neki.
Bodza téged is várunk jo hirekkel.

Ági bocs hogy ennyit kérdezek de mindig eszembe jut valami és te mindig itt vagy. :D

Következö kérdés én még nem iratkoztam fel lombikra most oda nekem kell vagy majd a doki mondja hogy mikor 17-én?

Mondjuk doki nélkül nem is mernék mert nem tudom hogy mit mond de akkor mikor kerülök sorra vajon?
zsembi

Hát igen, elvileg hétfőn kapom a következő receptkupacot! :-)
Ági28

Szia szépem! de jó, hogy benéztél.
Milyen volt Görögország,? Biztos jót tett nektek az utazás,majd szeptemberben meglátod (illetve az már október lesz) az eredményét! :)

manoka
manoka71

Bébé babát vár? Február hogy van? (bocs a lustaságért... ) :oops:
szépem

februárnak feküdni kell(et) de jól vannak szépen fejlődik a baba.

manoka
manoka71

köszi az üdvözletet lányok, (reméltem, nem feledtek el ) :lol: !
remélem jót tett tényleg ez a kimozdulás, bár elég zajos, bulis hely volt, de gyönyörű vidék. Paralián voltunk, de kirándultunk több felé, az Olimposzon is jártunk, hát az csodaszép. de most már nagyon várom, mikor mehetünk a dokibánkhoz.
szépem

megyünk hétvégén babazsúrra, egy éves a barátnőm kisfia, annyi gyerek lesz, hogy "kibabázhatom" magam alaposan !

de örülök, hogy jól vannak Februárék!
szépem

Szépem de jó. Paralián én is voltam, jó hely, bár nekem kicsit olyan siófofokos beütése volt! :-) De nagyon jól éreztem ott magam.
Ági28

Zsembi: ennyire ellentmond egymásnak a 2 záró???? Mi a valóság egyébként???? :roll:
Nem vagy könnyű helyzetben, mi drukkolunk, h mielőbb megoldódjanak a problémáid!!!!!!

Nem tőlem kérdezted, de múltkor 110 eFt, most 125 eFt volt a gyógyszerszámlánk :shock: :shock: :roll:

Szépem: üdv. itthon, feltöltődve sikerülni fog nektek biztos, jó, h említed, én a szept-i listán vagyok, ki kell húzatni magam róla.

Zsembi: ha minden leleted meg van akkor szólnak, h íratkozz fel a lombiklistára (a köv. havira)

Ha minden igaz én leszek a következő hétfőn, meg Bodza is esélyes rá, ugye? Kiváncsi vagyok máááááár!!!!

Manóka: inszem? Bár ha Nálad minden OK akkor így is sikerülhet!!!!

jó hétvégét és jó pihenést mindenkinek!!!!

Puszi

Anikó
tatulány

Annyit beszélünk erről a taliról, mit szólnátok, ha kitűznénk egy időpontot......úgy hogy a mostani lombikosok már a köv. haviak még eltudjanak jönni....mondjuk 2-3 hét múlvára????????

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: