sziasztok!
Várjuk zelről a híreket!!! Nagyon kíváncsi vagyok, mit sikerült összehozni apánknak.
Ki lesz a következő punkciós? Tatu, talán te leszel?
Egyszer csinálhatnánk egy olyan talit is, ami az intézeten kívül van. Az az igazság, hogy hanyatkát, Ágit, ás Februárt ismerem, de szívesen megismerném a többi leáyzót is. ondolom ez a tali összehozás nehezebb lesz, de talán ősszel.
Albi és Andi köszönöm, a vigasztaló szavakat, nagyon jól esik. Az az igazság, hogy anyukámnak még nem mertem elmondani, valószínű, hogy majd csak jövőhéten fogom közölni vele. Albi! megköszönném ,ha küldenél valami tájékoztatót az örökbefgadásról, mert 2 hét műlva szeretnénk elindítani, a többit majd meglátjuk.
Grillázs! köszönöm, re,élem leszek még én a sárga táblában.
Bébé! nagyon örülök, az örömödnek, kívánok neked problémamentes, örömökben teli babavárást!!!!!! A gravidától nem vagy rosszul?
katóc! petesejt donor ról szó nem volt csak a másikról. Apánk donorinszeminációról beszélt. Ma már lett volna kérdésem, de ott nem jutott eszembe semmi . Úgyis várni kell vele. Ebben az évben már nem hiszem, hogy beleférek, de meglátju. A fura az volt, hogy nem lombikot mondott, hanem inszeminációt.
Mindegy. Mindannyiótoknak szurkolok! Jó, hogy egymás között meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
Ja, és Bodza tőled is várjuk a híreket, hogy mit mondott apánk
puszi nektek