sziasztok!
mi is vagyunk, csak mára sikerült visszavergődni a rendes kerékvágásba a maratoni hétvége után... mamáztunk Veszpémben, meglátogattuk a füredi borfestet... mozogtunk egy kicsit, jól esett!
Csajok! velem valami gond van. nem bírom elviselni magamon sem a melltartót, de főként ezzel a hülye betéttel van gondom, pedig már vettem mosható aventet is... nagyon gáz! egész nap melltartó nélkül vagyok itthon, csak félek hogy ennek nem lesz jó vége.... 60 évesen a térdemig fog érni...

arra gondoltam, hogy a melegtől lehet... nincs valami jó ötletetek, hogy mit tegyek???
Ti mit gondoltok a baba-mama tornáról? elkezdte már valaki? ma vagyunk 6 hetesek, és erősen gondolkodom rajta... csak a Brendonban nagyon drága... Dunakeszin még nem néztem utána...
Botim tegnap előtt egész délután üvöltött, katasztrófa volt, már én is sírtam.... de most édesdeden alszik cserébe!!!
Kata, ha nincs kakink, én hasra fektetem, és a lábát kitámasztva előre nyomja magát, így lehet akár két métert is haladni előre... erőlködik, közben mozog is, és nyom is... ezt a védőnéni ajánlotta...
Lynia, kitartás a sulihoz! Én a finisben halasztok, 3 vizsgám lenne, de nem megy már, majd jövő májusban... mire vizsgaidőszakod lesz, addigra nagy lesz a Babud... és talán enged tanulni...
Annee, tali okés részünkről...
kellemes hétvégét!
Ildi