Brigi, én is hasonló összetételű teát adtam Daninak anno (azaz ilyet is adtam) és nálunk is bevált, igazából a csecsemős nővérek mutatták meg bent, hogy mennyire meg tudnak nyugodni pár korty víztől vagy egyéb folyadéktól, Dani egy órán át sírt bent, már mindent próbáltam, de nem lehetett sehogy megnyugtatni, a végén már én is bőgtem ,annyira fájt a mellem a sok szopitól, aztán adott neki a beleegyezésemmel a nővérke 2 korty vizet és csodák csodája, elhallgatott azonnal és mély álomba merült
Emano, Györgyi szóról-szóra leírta, amit akartam, inkább tápszer, mint szilárd, ez evidens, de próbáld meg erőltetni a szopit, meg új trükköket kipróbálni, hátha valamelyik bejön, ha meg nem ,akkor legalább elmondhatod magadról a végén, h te aztán mindent megtettél...nálam egyébként az EVÉS volt a kulcsszó, meg is látszott rajtam

de amint nem zabáltam, apadt a tejem azonnal
Eni, csak hogy erősítsük a fogzós csapatot, Dani most 3 éjszakát sorban átaludt egy hang nélkül, most meg két napja 3-5x kel és üvölt, de csak addig amíg be nem nyomom a cumiját vagy nem kap pár korty vizet, a doki már 1 hete is látta, h duzzadt nagyon a zínye, akkor most milyen lehet szegénynek?

(nem nagyon hagyja, h én megnézzem)
Jaj, Steffikém, lemaradtam, azért jó utat nektek nagyon, érezzétek jól magatokat és mire haza jöttök, Martinnak kutyabaja sem lesz, a jó kis tengeri levegő majd kikúrálja őt antibiotikum helyett!!
Brigi, előbb elfelejtettem írni, kisfiad nagyon édes, hihetetlen milyen komoly arccal méregeti a méhecskéjét!!
Manóka, a tacsik hihetetlen fájdalomküszöbbel vannak megáldva, nagyon kis bátor kutyusod van, biztos hamar talpra áll majd!!
Györgyi, veletek mi újság? Hogy vagytok? Gondoltam tegnap rátok, ugyanis Dani idekúszott a fotelhez, belekapaszkodott a szélébe és térden kiegyenesedett, na mondom, ha most feláll, szívrohamot kapok, de azért odáig nem jutottunk el