Bencusnak Boldog Névnapot Kívánok
Minden kedves szót köszönök, ami Mátét illette
Barbi

mért, hát kire fogjam

?
Curse

aztán most már leendő apósa kíváncsi a leendő menyére
Kisherczeg

mit gépész?
Márti

bár a többiek írtak már róla, azért én is megtenném. Nekem is volt pincétől a padlásig varratom, és a gátmetszést nem felszívódóval csinálták, asszem. De dokim az eljövetel előtt egy nappal – szülés utáni harmadik napon – kivette és nem volt semmi bajom a többi bentlévővel, legalábbis eddig nem okozott/okoztak gondot…. Kopp-kopp.
Drukk az ovihoz
Tinu

ilyet se mondtak még Mátéra, köszi
Zsanci

és Ti milyen okból kaptok új védőnőt, ha szabad kérdeznem?
Vera

bár nekem nem volt rossz élményem várandósság kapcsán, mégsem volt és lesz létkérdés, hogy lesz-e gátmetszés – oké, azért megszenvedtem vele, egynémely területen -, hogy hol és hogyan szülök és hogy apuka nem jöhetett be. Racionálisan átgondolva mindnek volt értelme. Vagy lehet, hogy én egy birka vagyok, aki könnyedés elfogad dolgokat és nem harcol? De nekem így volt jó, a szülés helyzete, a látogatás, stb.
Tegnap elfelejtettem írni, sajnálom, hogy volt rossz tapasztalatod is babák terén
Leni

egyáltalán nem von le az értékéből semmit, hogy könnyebb oldalán fogtad meg a dolgokat. Nekem sokszor egy gyerek mellett is fejtörést okoz, mit hogy tegyek, Neked meg két gyerekkel sikerült
Deni

Bálint és Bence nagyon aranyosak együtt. Olyan jó nézni, hogy ilyen kis törődő Bálint
Babdorka

Balázs nagyon édes, a zokniján én is behaltam

Elnézést, ha már írtad, illetve, ha nem publikus, de miért van a kis csuklóján az a kis védő?
Arwen

nagyidnak minden jót és jobbulást kívánok, Neked meg sok-sok erőt és +++++++++++-t. Rendben volt a hat hetes kontroll?
Most jól elraktározom, amit az együtt főzésekről mondtok

Annak idején az én anyukám nagyon türelmes volt, kaptam kicsi nyújtófát és deszkát is hozzá és ha sütött vmit, mindig kaptam a tésztából és én is formázhattam, gyúrhattam, stb. és még ki is sütöttük. Épp tegnap jutott eszembe, amikor a sütit sütöttem Máténak, hogy milyen nagy szám volt, amikor édesanyám hagyta, hogy szétválasszam a tojásfehérjét és sárgáját és milyen büszke voltam magamra és Ő hogy megdícsért…. Azok a régi szép idők….
Pocak

vicces nagyon

én is vizuális típus vagyok
Akata

ha nem nagy pofátlanság, én szeretnék kérni egyet a kalózHP-ből
Johi

Zsoltinak sok-sok ++++++++++++++++
Mása

nagyon szép gyerkőid vannak
Neet

akkor mehet a szumó, egy a súlycsoport

szuka szagolás