A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
Nagyon sokat gondolok Rátok!++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Hú Votiv,
Meccs miatt nagyon nagyon irigy-irigy :D bár az én favoritom már nem jászik a válogatottban :( Istinek bulást!!!

Tinu, Kisherczeg,
Adél meg 3 hete volt 7700 gr, mondjuk nálunk volt súlyvesztés, de ettől függeltenül nem aggódom, ameddig a dokinő nem mondja azt, h probléma minek rágódjak miatta, nem igaz? :wink:

Babdorka,
Gratulálok Balázshoz, nagyon szép baba :) Egyébként milyen méretekkel született, mert így kép alapján nagy babának tűnik :) Nálunk nem volt probléma a vízzel, általában a fürdés utáni öltözéssel voltak, de az is csak akkor, amikor szopi előtt volt a fürdés.

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT BENCÉNEK!!! :D :D :D

Kisün,
Szuper, h minden okés az ovival :)

Deni,
Nagyon jó ez a kép!!! :D És milyen jó segítséged van a konyhában, tartsa meg jó szokását :wink:

Fibi,
Örülök, h rendeződött a helyzett húgoddal :D Főzőember :lol:

Bezzeg az én anyám minden házimunkába bevont :evil: utáltam is nagyon :evil: A legjobban a húspanírozást :evil:

Arwen,
Fürdő Attid nagyon édes :D Nagyidnak++++++++!!!!

Pocak,
Szerintem jól sikerült a sztori, én nagyon jót nevettem :lol:

Szegény Kamilla még mindig bent :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Tinu,
Nálunk altatás szószerint rajtunk történik. Ha nagyon fáradt, akkor magától is elalszik bárhol. Megjegyzem a rajtunk altatás sem a legjobb, mert mi lesz később :?

Johi,
Szegény párod :( doki szedte le a szemölcsét vagy baleset volt?

Kép Kép
curse

Kamillának sok ++++++++++++++, remélem most már minél előbb vége lesz ennek a sok betegeskedésnek!
manoka11

BOLDOG NÉVNAPOT BENCÉNEK!

Fibi: ma kipróbálom a kengurut, hátha...
Curse: én örülnék, ha TÜnde elaludna rajtam, de arról még hamarabb leszokott, mint a szopiba bealvásról. És persze elalszik ő is mindenhol, ha nagyon fáradt, csak mikor is következne be az és addig mennyit kéne járkálni vele...
Köszönöm a többieknek is a hsz-t. És még jöhet ötlet! Kipróbálok mindent. :wink:

Kép
Kép
tinu

Jé, Zsanci, van egy pár közös ismerősünk pszicho-vonalon (wiw). :wink: :)

Kép
Kép
tinu

Tinu,
bezony, én is néztem... 8)
ezekkel a lányokkal régi régi kapcsolatom van. Azaz a Fülivel... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok :)

Milyen jó kis konyhai kisegítők vannak itt :) Na, jó, persze én sem panaszkodhatok.... ;)

Zsan,
hihetetlenűl ügyesek tudnak ám lenni a gyerekek ;) Nem kell félni, hogy elejtenek valamit meg ilyenek, mert akkor tényleg elejti...... Tessék úgy hozzáálni a dolgokhoz, hogy : "Ügyes vagy, szépen fogod, tedd ide..... stb. stb. " - ezekkel az önbizalmát növeled a kicsiknek.... De azzal, hogy:" Azt nee, mert leesi, juj azt elrontod.... vagy nehogy hozzányúlj!....." - ezzel baromira csökkented az önbizalmát.... Gondolj csak bele...... Persze CSAK akkor kell bevonni a főzésbe, ha VAN HOZZÁ KEDVE!!! Erőltetni nem szabad.... lásd Curse véleményét.....
Na, most jól kioktattalak, én a kétgyerekes..... :oops: De tényleg így gondolom :)

Arwen,
nem idegeskedni!!! Tényleg megérzik a feszkót.... :( Sajnálom, hogy nagyid nem javúlt, de hátha!!! Drukkolok, hogy jobban legyen :)
Egyébként pont ilyen kádunk van nekünk is és nagyon szeretjük :) Az állványal pont olyan magasságban van, hogy kényelmes fűrdetni ;)
szmagdi

Babdorka,
én nemtudok 5letet adni, mert mindkét gyerkőc imád fürödni, első perctől kezdve......
Kép nagyon rulez :) Írtó édes,ahogy vigyorog/figyel :)

Az előbb elfelejtettem:
BENCUSNAK BOLDOGOT!!!
És Deni,
Bálint tényleg a "Nagy és okos Bátyó!" ;)

Ezt alkottam ma: :mrgreen:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan: mondjuk én inkább a Melindával haverkodtam. Igaz, már tavasz óta nem sikerült összehozni vele egy fránya találkozót, pedig annyira nem is lakunk egymástól messze.

Rídonli: neked meg az egyik ismid húgával jártam egy osztályba, sőt padtársak, barátnők voltunk gimiben.

Ez a wiw arra jó, hogy rájöjjön az ember, tulajdonképpen mindenki valakinek a valakije. Na ezt jól megaszontam. :lol:

Kép
Kép
tinu

Mása: jók a vonalzók! Végre Levente is megszületett. :lol:

Kép
Kép
tinu

Arwen,
a kád jó és aki benne van, az mééég jobb :mrgreen: úgy űl benne Atti, mint a felnőttek a jakuzziban :)
szmagdi

És most (majdnem) friss képek :)

Levente meglovagolja a szopipárnát :)
Kép

Orsika erőltetett mosolya ;)

Kép

Apával aludni jóóóó :)
Kép

Most akko' mi vaan???
Kép

Orsika elégedett :)
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Tinu,
így, majdnem két hónap után már ideje volt.... :oops: :lol: :lol: :lol:
szmagdi

Indi??
szmagdi

Mása: olyan csini ruhánk nekünk is van, mint Orsinak. De mire belenő TÜndi, addigra vége lesz a nyárnak. :roll: Ilyenek ezek az ajándékok. :D
Egyébként meg nagyon jók a képek! Orsi egyszerűen gyönyörű! Levente meg egy kis tömör gyönyör. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu, köszi :)
Jó lesz az a ruci jövőre is.... nem baj, ha csak combközépig ér ;)
Egyébként meg nagyon szar vasalni a három sor fodort.... :x :? 8)
szmagdi

Orsika mennyire széééééééééééééép lett :D :D Levi is aranyos :D
fibi

mindig rosszkor jövök...... :(
fibi

Leni :) ezt meg tudod csinálni, annyi a különbség, hogy picurkáknál a váll is bent marad a mendőben, tehát csak a fejecske marad kint.
Ha ez nem elég, a youtube-on van még sok.
Lakáshelyzet változatlan. Továbbra is sürgős.

Ancsi :) Nem nyertem a lottón.

Dominó meggyógyult.

Mersének és Bencének bódogot!
indianyo

Mása :) jó képek, mint mindig - apáról is :) Úgy szeretem Orsikát szoknyában látni.

Zsanci :) Az jutott eszembe, hogy a főzés segítése címszóval ugyan kupi keletkezik, de az idő alatt remek elfoglaltságuk van a fiúknak - különösen, ha Igi is beszáll, máris mennyivel könnyebb az időt eltölteni!
A reggeli segítség elég izé :lol: No de olyat adsz a fiaidnak, amit kevesen kapnak sajnos. Szerintem megéri. Takarítás meg brrrrr de még akkor is megérné :)

Deni :) Mása :) most egy kicsit el vagyok foglalva más gondolatokkal, olvasok mindennap, de nem nagyon megy a hozzászólás. No azért itt zajlik az élet :wink:
indianyo

Sziasztok!

Látom, az ovi a téma! Az én legnagyobbam is most kezdi, 5 éves és én jobban izgulok mint ő! Egyrészt, mert civilben óvónő vagyok, másrészt, mert a munkahelyem lesz az ovija! Az első szülőitől pl. jobban izgulok, mint amikor én tartottam! Ráadásul az kolleganők árgus szemmel figyelték, melyik csoportba kerül, azaz kit választottam én a kisfiam óvó nénijének! Szóval átkerültem a másik oldalra és igencsak szoknom kell a helyzetet! Persze, nagyon várom, kiváncsi vagyok, mennyi idő alatt szokik be a nagyfiú! Ő mondjuk vegyes csoportba kerül, aminek a sok-sok előnye közül az egyik, hogy összesen 7-en lesznek újak a csoportban.

Votiv!

Pocak még nincs, decemberben kezdünk majd próbálkozni, aztán nagyon remélem, hogy a többiekhez hasonlóan a 4. babánk sem fog sokáig váratni bennünket!

Márti
borossné becz márta

Biopiac: Köszi csajok az elismerés, de szerintem ... eltolós smiley :mrgreen: nekünk 20percre van az újpesti, s van egy homokozója is, szóval ez általában a szombat délelőtti programunk. Van pl.: egy bácsi akinél a barackot 300HUF/kg-ért veszem, s isteni! :lol: A legtöbb árujuk 300-800HUF/kg között van. A husi már drágább. Egy tyúk pl.: 1200, de mondjuk a csirkemellfilé kilója 2000. Párszor már jutott Angiba nem biocucc :mrgreen: . 1x a zenebölcsiben egy kislány belenyomott egy háztartási kekszet :lol: aminek a sarkát leharapta, majd egyszer kért az én nembioalmából :lol: , s az apjától is kunyizott nembiorépát :lol: .

Votív! Hát nem semmi lehetett kint lenni a meccsen. Erre kivételesen még én is elmentem volna (ha előre tudom az eredményt :mrgreen: ). Otthoni helyzet már jobb?

Babdorka! Gratulálok. :lol: S nagyon édes a kisköli! :lol: S ez a cipőszokni! 8) Fürdetéssel kapcs már mindent leírtak előttem

Kisün! Izgi az ovi :lol:

Den! De édesek a fiaid! :lol: S B milyen kedves, s konyhabarát :lol: :lol: !
BOLDOG NÉVNAPOT BENCÉNEK!!!

Fibi! Örülök, hogy megoldódott a tesóprobi :lol: . Fözőember :lol:

Zsan! Nekem mindig az lebeg a szemem előtt, hogy ő így tanul. S mindenkinek vannak nehezebb napjai, amikor jobban kell koncentrálni a higgadságra. Az én anyukám is mindig kikergetett a konyhából, s huszonpár éves koromig rántottán és kávén kívül semmit nem tudtam készíteni :? . Ez ugye lánynál elég ciki 8) .

Arwen! ++++++++++++++
A fürdetős kép nagyon szép! :lol: Ha a lyányom fiatalabb lenne lepaccsolnám neki a fiad :mrgreen:

Pocak! Én vizuális vagyok, szóval vicces :lol:

Rylieék és +++++++++++ (köszi Vica)

Szmagdi! Orsi nagyon helyes (még erőltetve is), s a lovaglós kép csúcs! :lol: :lol:

Márti! Oviban a másik oldalon: Húúúú nem könnyű szitu.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Valaki küldjön egy szukát a kutyámnak, meg kezdek megőrülni tőle... mintha sípot nyelt volna, egész nap nyüssz-nyüüüüüsz és hajnal 4kor kezdi, úgy 23ig. Grrr... Vagy "véletlen" hagyjam nyitva a kaput, azt önkiszolgálós? :lol: :roll:

Olvasok és közben írok, ha kimarad 1-2 nap, lehetetlenség máshogy...
neet
neet

Indi!
És újra csak: köszönet!!!

Olyan nagyon szívesen segítenék neked, de bakker, nem tudok :cry:

Ugye jól emlékszem, hogy olyan lakást keresel, ami alkalmas lenne családi ovinak? Tehát legjobb egy családi ház lenne?

Egyetlen kiadó lakást tudok most, de az egy garzon... bár egy gyönyörű nagy kertes ház része.... :roll: (és sajna tuti, hogy nem kultiválnák a háziak a családi ovit :evil: )
leni

Leni :) Hát igen, a mostani anyagi helyzetem másként nem tenné lehetővé. Ezidáig nem érkezett javaslat a megoldásra.
indianyo

Máténak boldog első szülinapot! Kicsiben és nagyban is ééééédes!

Mersének boldog névnapot!

Bencének boldog névnapot!

Zsan,
ez már a 2. nap volt (+ 1 év :lol: ) és ritkán szeppenek. ;)

Vic,
Eszter súlyra dekára annyi, mint Mátéd, viszont kb 20 centit adj hozzá hosszban. :D (Na jó, csak 17et)

Den,
pocsolyázni rulez. :D És az a közös játékos kép csúcs! (Ilyenkor elgondokkozom ketteskén... ;) )

Mátra,
egy felszívódós jelentkezik, nem volt vele semmi gáz, észre se vettem, gyanítom, felszívódott. ;)

Fürdetést mi mindennap, apránként megszerette Eszter.

Istinek bulást!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóci és ovi rulez, hajrá óvis nénik, hiphop, jön Dóci! :lol:

Leni,
szupernőőő. :lol:

Fibi,
főzőember :lol:

Leni, Zsan,
érdekeseket írtok, itt is hasonló a "segítek főzni" de akkor inkább kap semleges alapanyagot (tészta, krumpli, stb) meg saját lábost ( a játékot letojja, csak az igazi kell) és igyekszem gyors lenni. vagy amikor nincs láb alatt...

Innen folytatom, megszagoljuk azt a szukát innen pár háznyira... de sok kedvem van. :mrgreen:

neet
neet

Indi!
az a baj, hogy ezen a környéken egy családi ház (normális, nem omladozó) kb. 150eFt-ba kerül minimum havonta. a legegyszerűbb panel is 60eFt, de nincs hozzá kert. nem tudom, hogy ennyit ki lehet-e vele termelni. :( (hivatalosan csinálnád?)
a környékünkön különben egy csajszi csinál ilyen házi ovit nyáron, szerintem svarcban nyomja, de van kuncsaftja, mert a játszótéren többen is ajánlották. egy kertes házban lakik és oda fogadja a dedeket, anyával és anélkül is mehetnek, ha jól tudom.

Magdi!
Orsikád olyan édes szép kislány lett, megnőtt titokban,míg nem láttam. Levust meg még alig láttam :), de karakán legény!

Deni!
két fiú haláli együtt! :)
a picikének boldog nevenapját!

Zsanci!
én is idegbaj vagyok, ha L. főzni akar, de már csak akkor is, ha a mosogatógépben turkál, mert folyton elcsöppent, kiönt valamit. brrrrrrrrrr. én ebből nem akarok engedni, szigorú anya vagyok, részemről a gyereknek nincs helye a konyhában még pár évig. persze a kisgáztűzhelyén ő is keverheti a kölesgolyót a fazekában, és etetheti vele a maciját.
ancsipancsi

Kösz, Ancsi nem iylen dologról van szó.
indianyo

CSak gyors, mert apjuk itthon és inkább japán nyelvű ww2 filmet nézünk...

Mindenki babája szépséges; az én kölköm is üvöltött fürdésnél; olyan a kádunk, mint Arwenéknek és nagyon jó; alig várom, hogy Réka segíthessen a konyhába.

Bencének boldog Bencét!

Ma jó napunk volt, ráadásul a melgben megjön az étvágya, most 3 nap alatt hízott "egy csomót"!!! És ma kapott Holle rizspépet tápival! 5 kanálnál többet nem mertem adni, pedig még ment volna... :lol: :lol: :lol:

Volt ma itt egy drnéni (ismerős), de majd holnap elmesélem, mi volt. De minden ok!

nukada

Bencusnak Boldog Névnapot Kívánok

Minden kedves szót köszönök, ami Mátét illette :)

Barbi :) mért, hát kire fogjam :lol: 8) ?

Curse :) aztán most már leendő apósa kíváncsi a leendő menyére :D

Kisherczeg :) mit gépész?

Márti :) bár a többiek írtak már róla, azért én is megtenném. Nekem is volt pincétől a padlásig varratom, és a gátmetszést nem felszívódóval csinálták, asszem. De dokim az eljövetel előtt egy nappal – szülés utáni harmadik napon – kivette és nem volt semmi bajom a többi bentlévővel, legalábbis eddig nem okozott/okoztak gondot…. Kopp-kopp.
Drukk az ovihoz :)

Tinu :) ilyet se mondtak még Mátéra, köszi :)

Zsanci :) és Ti milyen okból kaptok új védőnőt, ha szabad kérdeznem?

Vera :) bár nekem nem volt rossz élményem várandósság kapcsán, mégsem volt és lesz létkérdés, hogy lesz-e gátmetszés – oké, azért megszenvedtem vele, egynémely területen -, hogy hol és hogyan szülök és hogy apuka nem jöhetett be. Racionálisan átgondolva mindnek volt értelme. Vagy lehet, hogy én egy birka vagyok, aki könnyedés elfogad dolgokat és nem harcol? De nekem így volt jó, a szülés helyzete, a látogatás, stb.
Tegnap elfelejtettem írni, sajnálom, hogy volt rossz tapasztalatod is babák terén :(

Leni :) egyáltalán nem von le az értékéből semmit, hogy könnyebb oldalán fogtad meg a dolgokat. Nekem sokszor egy gyerek mellett is fejtörést okoz, mit hogy tegyek, Neked meg két gyerekkel sikerült :)

Deni :) Bálint és Bence nagyon aranyosak együtt. Olyan jó nézni, hogy ilyen kis törődő Bálint :D

Babdorka :) Balázs nagyon édes, a zokniján én is behaltam :D Elnézést, ha már írtad, illetve, ha nem publikus, de miért van a kis csuklóján az a kis védő?

Arwen :) nagyidnak minden jót és jobbulást kívánok, Neked meg sok-sok erőt és +++++++++++-t. Rendben volt a hat hetes kontroll?

Most jól elraktározom, amit az együtt főzésekről mondtok :) Annak idején az én anyukám nagyon türelmes volt, kaptam kicsi nyújtófát és deszkát is hozzá és ha sütött vmit, mindig kaptam a tésztából és én is formázhattam, gyúrhattam, stb. és még ki is sütöttük. Épp tegnap jutott eszembe, amikor a sütit sütöttem Máténak, hogy milyen nagy szám volt, amikor édesanyám hagyta, hogy szétválasszam a tojásfehérjét és sárgáját és milyen büszke voltam magamra és Ő hogy megdícsért…. Azok a régi szép idők….

Pocak :) vicces nagyon :lol: én is vizuális típus vagyok :D

Akata :) ha nem nagy pofátlanság, én szeretnék kérni egyet a kalózHP-ből 8)

Johi :) Zsoltinak sok-sok ++++++++++++++++

Mása :) nagyon szép gyerkőid vannak :D

Neet :) akkor mehet a szumó, egy a súlycsoport :D szuka szagolás :mrgreen: Rég röhögtem ilyen jót :D

Vica
vica94

indianyo

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
elszááááááááááált
pedig már kész voltam..... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neet
neet

A száll az 2 ell....

grrr...
akkor rövidebben:
Orsi gyönyörű, csoki finom, Levi Tuti édes és jó a neve. :D

Arwen,
mesélj nagyidról, nekem kiesett ez a rész.
Fürdős Atti édes!

Pocak,
webkaka. :lol: (eezt hosszabban ecseteltem, de a lényeg, h derültem)

Rájli, Kama rengeteg ++++++++++++

Johi
szemölcs, jujj.

Mása,
"Ügyes vagy, szépen fogod, tedd ide..... stb. stb. " - ezekkel az önbizalmát növeled a kicsiknek.... De azzal, hogy:" Azt nee, mert leesi, juj azt elrontod.... vagy nehogy hozzányúlj!....." - ezzel baromira csökkented az önbizalmát....

Bár így lenne.. de csak nőa bizonyítási vágya a bestének. :lol:

Indi,
töktökjó hír, h Domi jól van! :D :D

Márta,
ovihoz drukk, előző névelírásomért meg bocs. :)

Nuk,
amíg csúszik, adj neki, majd szól a csaj, ha elég. :)
neet
neet

Curse :) megtennéd azt a szívességet, hogy a törcsievős képet átküldenéd nekem priviben? Sehol sem találom.....

Vica
vica94

Köszke a kérdéseket, suli jó volt, pótvizsgán igyekeztünk mindenkit meghúzni, de aki a nevét elmondta, már kapott egy kettest. Ja és ami szíven ütött, újabban 30 % már kettes, míg nekem még 51 volt... ezek nálam vért fognak pisilni, mábocs..... viszem az ostort az tuti. :lol:

Eszter a csúcsok csúcsa. Tegnap nagyon sírt a bölcsi elváláskor, majd du mesélte: "-Azért sírtam nagyon reggel, mert nem öleltél eléget." Ma bepótoltuk, nem is volt sírás.

Du meg egy boxert felfedeztünk hazafelé, meg egy hírdetést, miszerint 2 hónapja eltűnt. Úgyhogy felhívtuk a telószámot, és ha minden igaz, már otthon horkol a szökevény. :) Jajj de jó jót tenni!!! Bearanyozta a napom.
De Eszter is, aki (miután rászóltam, h idegen kutyát nem simizünk, pláne ekkorát, mert megijedhet és haraphat) ilyet szólt: "-Majd megmondom a kutyusnak, hogy aranyos vagyok!" (Tudniillik akkor nem harapja meg...

neet
neet

Vica,
szumó okés, időpontot megbeszélünk? :D
Sütés, gyúrás okés, annak az ember eleve akkor fut neki, ha nagyon ráér, de ha össze akarok csapni egy lecsót és Eszternek is AZ a vágódeszka kell, vagy ha ő akarja keverni a rántást és lerántás lesz belőle.. na akkor nem vagyok egy baromi türelmes anyuka. Egyébként szintén birka üdv a klubban. :mrgreen:
És igen.igen, tanuljon meg főzni, de ne 2, hanem mondjuk 4.5.6 évesen, hm?
neet
neet

Ja, és holnap és hétfő szabi, vééégre... :mrgreen:
neet
neet

vasárnap 10-kor kaláka, 11-kor kolompos, ingyen a pecsában. vagy fordítva. nicsn kedvem capslockozni.
indianyo

Fú lányok, asszonyok, ma termeltetek igazán...

ime a reakcióim:

Mása,
annyira szépségesek a kicsi gyermekeid, hogy el sem hiszem, h ilyen létezik... :lol: gyönyörűek.

Tinu,
Melindával is sokszor találkoztam lévén az akkori pasija (ma férje :lol: ) a férjem kollégiumi szobatársa/barátja, később pedig az albérlőnk volt, igy M is sokat járt hozzánk.
Uez Fülivel is a helyzet, plusz ő még gimiben is az osztálytársam volt... :lol:

Leni,
nekünk is van egy "civil" közös ismerősünk!!!
Ő párom kollégája volt, te honnan ösmered??? :wink:

Neet,
akkor nem izgulok érted... :wink: egyébként milyen érzés???? :lol:

képzeljétek,
nem mertem mondani, amig haza nem értek vele a srácok, de MA MEGJÖTT AZ ÚJ AUTÓNK!!!!tádám!!!!
szép, és tágas és nagyon büdös (új kocsi szag)! De a mienk!!! :lol: vezetni még nem mertem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet :)
ejjj, az a jól megérdemelt pihenés, de jól tud esni a kemény munka után :mrgreen:
Képzeld, mi egy hétre befogadtunk egy császkáló ebet, csináltam hirdetést, hogy találtuk és rá három napra - akkor jöttek haza gazdiék - már jelentkeztek is a gazdiék. Nekem olyan jól esett, hogy visszaadhattam a kutyust, úúúúgy, de úúúgy várta őket és ők úgy örültek neki :D (elérzékenyülős smiley)
Szuka volt, Füles kutyám legnagyobb örömére :D

Vica
vica94

Új autóóó!!!
Yessssss!
zsan, csúcs vagy! És éljen a büdi új szag! (Asszem én még sosem ültem ilyenben...)
neet
neet

Vica,
mi azért kapunk új védőnőt, mert rosszak voltunk... :wink:
na jó, neeeem is. hanem azért, mert elvették tőle ezt a körzetet.
nálatok mi a szitu?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
gratula az új autóhoz :)

Vica
vica94

Neet,
eredeti, zsir új autóban egy csomóban ültem, ugyanis autókereskedésben is dolgoztam... 8)
és ott egy csomószor kellett beleülnöm,stb...
viszont saját, zsir új még nekünk sem volt sohasemnem... 8) és olyan furi...kicsit félek is, h mi lesz, ha rutinosan vezetek, ahogy szoktam...mert akkor durrannak a kerekek, jön le a festék,stb...törik a lámpa... :shock:
Levi pedig valszeg egy ilyen után igen morcos lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet! Eszci megaédes! :lol: Kutyagazdi megtalálás: ez olyan szuper!!! :lol: Nekem egyszer csak majdnem sikerült, de már akkor fellegekben jártam. Nem oly rég egy rigót vezettem vissza anyukájához Macs segédletével. Fantasztikus volt! :lol: :lol: :lol:

Nuk! Ezek szerint apjukkal is javult a helyzet :wink:

Zsan! Új autó :lol:

Angi ma este azt játszotta, hogy feküdtem az ágyon rámmászott, s különböző irányokba levágodott (láttam, hogy néha hátranéz előtte 8) ). Utána pedig a lábamat kergette, hogy megharaphassa, s már ahogy megfogta akkorákat sikongattam, hogy könnyesre rötyögte magát. :lol:

Ja és Akatáról jutott eszembe, hogy ismét szopival alszunk el már lassan egy hónapja. De per pill nem érdekel. Inkább az éjszaka izgat, s ott hála vannak eredmények. :lol:
gödibarbi

jóéjt
gödibarbi

Zsan :)
mi elköltöztünk és hát ennek velejárója, hogy a területileg illetékeshez kerülünk át. Remélem normális lesz. Amit eddig hallottam róla, az alapján többet tud majd segíteni minden téren, mint az előző. Majd meglássuk.

Nuk :) együtt filmezés, akkor ezek szerint sikerült helyretenni a dolgokat?

Barbi :) Angi édes lehetett :)

(akit érdekel, van szüléssztori...)

Vica
vica94

Vica! szüléssztorit kérek :lol: de ha lehet nagyobb betűkkel :mrgreen:
gödibarbi

Barbi :) ööööööö, Te előbb elmentél aludni, nemde? :mrgreen: 8)

Oké, mail-ben küldöm majd mingyá :) Nagyobb betű rendel :)

Vica
vica94

No, akkor most én is el, aludni. Előbb akkora szélvihar volt itt, hogy csak na. Már azt hittem, megyünk Dorothy után... :lol:

Barbi :) mail ment.

(jól egyedül maradtam :()

Jó és nyugodalmas éjt mindenkinek,

Vica
vica94

Jajj, mégegy:
Vot :) jól vagytok? Aggódok értetek!

Tényleg, el

Vica
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: