Sziasztok!
Nagyjából sikerült titeket visszaolvasni. Örülök, hogy ismét felébredt sokakban a remény, már kezdett átmenni a topik pletyizősbe, nem baba-akarósba.

Úgy látom, új lendületet kaptatok, sok erőt és kitartást kívánok!!! Nagyon-nagyon szorítok itt mindenkinek, hogy minél hamarabb váljon valóra az álmotok és mindenki babásodjon be! MOST!!!!!!!!!!!!!
Andi, az első terhesvizsgálaton nekem is vett a dokim kenetet, az is P2 lett, ez mit jelent??? Ez gáz? Mert nekem nem mondott rá semmit, azt hittem, ez a normális.
Gaby, akkor most ti hogy álltok babaügyileg? Eltoltátok az októberi inszemet későbbre?Grat az új melóhoz, sok fizut neked!!!
Áfi, szép pocak, hamarosan te is szülsz...

Enikő felfogja, hogy ott lakik az ő tesója?
Boni, baccamegamaci, a kéztörés ebben a melegben nem leányálom.

Én úgy tudom, lehet kapni vízálló gipszet, vagy húzzatok rá zacsit.
Katica, jó sok vért levesznek tőled.

Bromonak nincs mellékhatása?
Sonjus, szorítok!!!! ++++++++++++++++++++++++++
Rólam: kedden megyek a tüdőgondozóba allergiatesztre, a tenyésztésem negatív lett, vagyis nem baci okozza a köhögést, vagy vírus, vagy allergia. Ha allergia, kaphatok rá gyógyit, ha vírus, akkor egy hónap is lehet, mire elmúlik. Én allergiára (asztmára) gyanakszom, mert kint a Körös-torokban nem fulladtam de ahogy visszaértünk a városba, elkezdődött megint. Tökimanónk jól van, iszonyat sokat mocorog, néha úgy jár a hasam, láthatóan rugdos, apája nagyon élvezi, de ha odatesszük a kezünket, kis idő alatt megnyugszik.