A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!
Igaz nekem esélytelen ez a hónap,de azért én is stopizok!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: én voltam a gyorsabb!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Nem ééééééééér! :lol:
Akkor a másik rózsaszin STOPI

Kép
Kép
ancsa81

Én is választottam:

Kép
vedresandi

JAVÍTOTT VÁLTOZAT:
Kép

Megyek 3.műszakot nézni!
PUSSSSSZ

Kép
Kép
ancsa81

Én egyedül vok ismét itthon,... :cry: , így előkészítettem a holnapi ebédet (bepácoltam holnapra a husikat: hagymás-fokhagymás-mustáros-borsos pácba tettem), hajat mostam, elpakoltam,... de még nem vok álmos,.... :roll:

snufi

Megőrülök a szomszédaimtól....az egyiknél festés van.lerakták a pincébe a cuccokat.dől a festék és higítószag..persze a szomszéd nincs itthon,nem tudjuk megnézni,miennyire büdös.Én meg majdmosolygósan ébredek???!!!!!Már fáj a fejem,mert fél órán át nyomoztam,kitől jön a bűűűz!!!!
SZúúúúúszááááááááááááááááááá
vedresandi

Snufi:hozzánk is jöhetsz pácolni :wink: :lol:
vedresandi

Andi: annyit pácoltam, hogy jut Nektek is belőle: holnap 13.00kor várlak Titeket szeretettel ebédre! :wink:

snufi

Snufi:egytől casting van,de megmondom,hogy ebéd után kezdjük csak el :roll: :lol:
vedresandi

Andi: :lol: :lol: :lol: Ok.

snufi

Szétrobban a fejem ettől a Ku---va festék és higító szagtól...nem tom mit csináljak,minden ablak nyitva,az összes ventillátor megy.
vedresandi

Andi: és várható még a szomszéd haza (ma) ?

snufi

Snufi:nem...már a lányának küttem sms-t,hogy holnapra ezt szüntessék meg,mert felrobbanok:D
vedresandi

Andi: :twisted: :twisted: :twisted:

Na, elteszem magam holnapra,
Kép

snufi

Sziasztok,

nagyon nem tudtam visszaolvasni, bocsi

Andi, jobbulást nagyinak. A bűz meg felháborító :twisted:

Coca, na akkor nálatok elkezdődött a műszak brrrrrrrrrrrrrrrrr :x

Sonjus, Bettike, Kata mindenkinek drukkok, hajrááááá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sonjus, orvosod inkább monnnnnjon le, én azt mondom :twisted:

Kis* ez bizony kemény plusz, jaaaaj de jó :lol:

Mi túlélünk éppen, de már kezd jobb lenni a helyzet. Túlestünk jó kis hasfájáson, meg szájpenészen :oops: Már nem bőgök mindenen, csak bizonyos esetekben, de betudom a hormonoknak... Már vége lehetne a hormonális változásnak :?

Purc

Kép

Kép
purc

...ha azt hiszitek, hogy ébren vagyok, és látom, amit írok, akkor nagyon tévedtek!
Olyan a szemem, mint egy nyuszinak. Kávé, Visin, fogmosás! Induljon a móka!
Legyetek jók ma is egész nap!

Kép
zölddisznó

Jó reggelet!

Én Őket választottam ki az elején! Kép :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Én már melóból! :?

Látom mindenkinek jutott 1-2 gyerkőc!
Egyébként osztozhatunk rajta Andi! :wink:

Lelkesedésem határtalan, görbém már kevésbé! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Snufi! De jó neked, hogy nem voltál álmos és ügyin pörögtél! Én még a 3. műszakot sem bírtam megnézni! :evil:

Andi! Én tegnap óta ilyen szagban dolgozom! Festették, festik a sulit, meg lakkozták a parkettát! Szóval együtt érzek veled!

Purc! Örülök, hogy kezdenek rendeződni a dolgok!

Ancsa! Látom, hogy te is esetleg tesztközelbe kerültél!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni! Ikrek??? :lol: :lol: Apjuk???

Kép
bettike
Eger

Szép jó reggelt!

Hű, Zöldi te tényleg korán keltél :(

Purc!
Én nem tudom ezek a hormonális dolgok mikor múlnak, de már előre félek, hogy majd kikergetem a párom a világból :D

A tegnap éjszakát én is egyedül töltöttem, mert a párom már megint éjszakás :( és ez a héten így is marad :(
Reggel összefutottunk 2 percre, épp öltözködtem és döbbenten konstatáltam, hogy ciciileg nem fértem bele az egyik ruhámba :shock: A párom a következőket fűzte a témához, jól megnőttek, ez tuti jót jelent és hogy jól áll :)
A pecsételéses izém maradt, remélem jót jelent.
Mást nem is tudok tenni, csak reménykedni.
Ja és szedni a duphastont.
sonjus

sonjus drukkolok, remélem párodnak igaza van! :wink:

Bettike az Én páromnak bal kezén a középső ujja van eltörve. jelentem vicces :oops: de vezet, sőt! most hívott hoyg nekei kell menni Svájcba ma :twisted:
Vendég

sziasztok!

hazaértem a vérvételtől, eléggé borzasztó volt. 4 kémcső vért vettek tőlem. meg volt ujjam szúrkálása is, alvadási időt néztek.

most ledőlök egy picit.

kati
katica30

((((((((((((((((KAti))))))))))))))))))))
Vendég

Na, itt babaosztás volt, és kimaradtam? :shock: :cry:
Most beszéltem leendő irodavezetőmmel, minimális bérigényemet közöltem vele, azt mondta teljsen reális, attól tartott sokkal többet fogok mondani :shock: mondtam neki, hogy több lehet, ez az alja :lol: de szeptember 1-vel még ne számítsak emelésre, azt mondta, és hogy szerinte menjek be a gazdasági igazgatóhoz az igényemmel, ugyan ő mindig felhozza neki a bértémát, és közvetít, de nem ő dönt.

Boni
középső ujj mi? :lol: szegényke, azért sajnálom én :oops:

Kati
veled érzek :? pihizzél :P

Sonjus
én mááááá úúúúúúgy izgulok :wink: drukk ++++++++++++++ más is mondta hogy pecsételt pár napig terhesen, szóval az nem baj :wink:

Bettike
most ágyikózódik be a 2. :lol: ikrek lesznek :D :wink: :lol:

Snufi
én is akarok finom ebédet :D

Coca
csak a szemem káprázott, hogy te itt voltál és írtál, amúgy nem voltál hanem aludtál? :lol:

Kép
gaby25

Jobb reggeltet,olyan napocskásat!

Sonjus, örülök,hogy a barnaizé elmúlt,és a páod megérzései és vizualitása beigazolódik

Boni,hát öööö,tényleg vicces,de ez a svájci túra nem semmi.Egyedül megy?

Kati: ((((()))))))pihenj!

Zöldi:te jó korán keltél!!! (áááá,nem bírnám)

Gaby:azért rendesen körbeküldenek a munkahelyeden egy kis jogos béremelés miatt.Annyira „jó fej” lehet az irodavezetőd,mert reálisnka látja,ámde nem tesz érte,hogy megkapd….olyan rossz ez,amikor tudod,hogy jár,és kuncsorogni kell érte.Én is utálom kérni,de az én főnököm egyet alszik rá,és másnap megmondja a tutit.Én is ez előtt állok éppen,csak még tele a gatyám,össze kell szednemmagam.
vedresandi

Sziasztok!

Nagyjából sikerült titeket visszaolvasni. Örülök, hogy ismét felébredt sokakban a remény, már kezdett átmenni a topik pletyizősbe, nem baba-akarósba. :lol: Úgy látom, új lendületet kaptatok, sok erőt és kitartást kívánok!!! Nagyon-nagyon szorítok itt mindenkinek, hogy minél hamarabb váljon valóra az álmotok és mindenki babásodjon be! MOST!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andi, az első terhesvizsgálaton nekem is vett a dokim kenetet, az is P2 lett, ez mit jelent??? Ez gáz? Mert nekem nem mondott rá semmit, azt hittem, ez a normális. :shock: :shock: :shock: :shock:
Gaby, akkor most ti hogy álltok babaügyileg? Eltoltátok az októberi inszemet későbbre?Grat az új melóhoz, sok fizut neked!!!
Áfi, szép pocak, hamarosan te is szülsz... :D Enikő felfogja, hogy ott lakik az ő tesója?
Boni, baccamegamaci, a kéztörés ebben a melegben nem leányálom. :roll: Én úgy tudom, lehet kapni vízálló gipszet, vagy húzzatok rá zacsit.
Katica, jó sok vért levesznek tőled. :roll: Bromonak nincs mellékhatása?
Sonjus, szorítok!!!! ++++++++++++++++++++++++++
Rólam: kedden megyek a tüdőgondozóba allergiatesztre, a tenyésztésem negatív lett, vagyis nem baci okozza a köhögést, vagy vírus, vagy allergia. Ha allergia, kaphatok rá gyógyit, ha vírus, akkor egy hónap is lehet, mire elmúlik. Én allergiára (asztmára) gyanakszom, mert kint a Körös-torokban nem fulladtam de ahogy visszaértünk a városba, elkezdődött megint. Tökimanónk jól van, iszonyat sokat mocorog, néha úgy jár a hasam, láthatóan rugdos, apája nagyon élvezi, de ha odatesszük a kezünket, kis idő alatt megnyugszik. :D

Kép
szilcsi

Szilcsi: a P2 normális,mellé társult a HPV gyanú,és ez a nem túl jó.Remélem most már a gyanú sem fog felmerülni.
vedresandi

Hello Csajok!
Ha már babát kell választani, akkor ő az enyém :-D
Kép
Most mennem kell dolgozni :-(

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Andi köszi a gyors választ! :D Nem lesz nálad sem semmi gond!!!

Szezso, jó munkát! :roll: Én annyira ellustultam, semi kedvem visszamenni dolgozni, pdig főnöknőm nagyon vár elsejétől vissza, bár amíg ilyen vírusgyanús vagyok, addig semmiképpen nem mennék vissza, mire ez elmúlik, addigra meg minek menjek vissza két hónapra??? Nagyon jól elvagyok otthon, a kiesett fizut meg behozom másik melóból, amit otthon csinálok.

Kép
szilcsi

Sziasztok,

visszaolvasás elég reménytelen :(

Sonjus, mennek a drukkok :)

Kis Csillag, de jó, hogy pénteken láthatod már hogy mi a helyzet bent :)

Mindenkinek mennek egyébként a drukkjaim ezerrel.

Szilcsi, azért jobb mintha asztmás lennél, nem?

Katica, vérvétel :(

Purc, kitartás! :)

Rakok egy képet Kittiről.

Puszi: Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Hali!

Csikken, Kitti nagyon édi!

Purc, ari vagy, de még nincs miért drukkolni nekem! :cry:

Szilcsi, sztem néha belefáradunk azért "pletyizünk"! Néha meg erőt merítünk vhonnan!

Andi nem lesz semmi gond!

Bettike, én nagyon szeretem ezt a gólyás tickert!

Ancsa miért nem esélyes ez a hónap??

Coca, hétvégén azért rendelj! :wink:

Katica :( , nekem múltkor nagyon fájt a vérvétel.

Szerintetek érdemes hőt mérni, Clostynál?? Mert ha igen akkor fogok! :D

Kép
kata05

Köszi a drukkot mindenkinek :)

Andi!
Nem múlt el a pecsételésem :(
abban reménykedem, amit írtak nekem páran, hogy ez beágyazódás és szombaton azért tesztelhetek egy pozitívat!
sonjus

Nincs kedve valakinek eljönni velem MA moziba a Westendbe 17.00 kor kezdődik!

Férjhez mész, mert azt mondtam

Comedy; 102 min; 2007.

Director: Michael Lehmann

Cast: Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham, Piper Perabo, Gabriel Macht, Tom Everett Scott

Story
Daphne Wilder három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül. Mae szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt, és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején. Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kívül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon

Tickets
Vendég

ja ma kedvezményes a jegy 800 FT
Vendég

Bonikám én szívesen mennék, csak kicsit messze vagy! :wink:
Sonjus, a pecsételés normális ilyenkor, szerintem! :wink:
Csikken, édes a lánykád! Nem is tudom, hogy az asztma vagy az allergia a jobb??? Allergiás vagyok már 6 éves korom óta, tudom, milyen car és nehéz ezzel együtt élni. Anyukám asztmás, úgy veszem észre, neki sokkal könnyebb, hiszen vannak gyógyszerei a rohamok ellen, és már csak évente egy-egy komolyabb fulladása van, míg én egész évben szenvedek a rohadt allergiától és attól, hogy a legfinomabb dolgokról le kell mondanom egy életre. Ehhez nem lehet sem hozzászokni, se gyógyszer nincs ellene. Akkor már azt mondom, inkább asztma... :shock: :roll:
Kata, sosem clostiztam, de ha jól tudom, alapból fentebb viszi a hőt, nem? Talán Bettike meg tudná mondani. A pletyizést nem rossz értelemben értettem, csak jó látni, ahogy erőt merítetek egymásból, egymás lelkesedését veszitek át. Én is átéltem mindezeket. Egyszer fent, egyszer lent.

Kép
szilcsi

Szilcsi gondoltam :wink:

kitartás Neked!

KAta Bettike azt írta egyszer még régebben, hoyg alapból magasabb a hő, de ő is mérte :lol: (a mozgást csak látni! :lol: )

Sonja kitartás drága ++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tesókám: én mennék, de 18.00ig dolgozom. :(

Coca: élsz még?

Sonjus: biztos zebra lesz, malackán megmondta.!!!!! :wink:

Gaby: drukk, hogy sok fizut kapj!!!

((((((((((((Kati))))))))))))))))

Purc: kitartás! Majd képet is kérünk!!!

Robcsiról tud vki vmit?

snufi

Kata!
Íme closty-s görbéim! Hátha ez segít!
A nem clostys görbéimet ismerjük! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Katica! 4 kémcsővel vér??????? :shock:
Szegény! Most a szervezeted rákapcsolhat!

Boni! Apjuk hazaér mire mentek? És hová lett az a tickered?

Robcsiról annyit tudok, hogy hazajöttek és ha lesz egy kis ideje ír szüléstörténetet!

Sonjus! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

Tesó :cry:

Bettike, haza, jholnmap este itthon avn! Sógor megy vele, így könnyebb lesz! :lol:

ja! a zebra má nem fért volna el a tickeremben, azé tünt el a másik. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok csak sűrűek a napok a 2 törpével, ma meg ráadásul apa is elment dolgozni.

Jól vagyunk, a kis tejvámpír már 2900 g, úgyhogy rohamtempóban dolgozza le a lemaradását.

Szüléstörtnet is lesz majd ha sikerül az a csoda hogy a 2 egyszerre alszik :wink:

Ezek még kórházban készültek.

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi dönötrűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű !

Réka csak segít! :wink:
Vendég

jaj de szééééép ez a gyerek!!!!!!!!Robcsi GRATULÁLOK,gyönyörűűűűűű!
vedresandi

sziasztok!

sonjus: mennek a drukkok++++

boni: gyógyulást kívánok a párodnak! jó mozizást mára!

kata: hajrá closty!

andi: nagyon sajnálom a nagymamádat. festék probléma megoldódott?

ancsa: mizujs veled?

bettike: érdekes a görbéd. mennek a drukkok+++

gaby: drukk a fizuemeléshez!

csikken: édes a kitti baba :D

robcsi: nagyon aranyos a babód :D

rólam: ma elkezdtem tanulni, mert jövőhét csütörtökön lesz az a vizsga, amit elhalasztottam júniusban. egy vastag könyv!
ma este megyek kardiológushoz, éves kontroll és az altatáshoz is kell a véleménye.

kati
katica30

Tényleg dobok már egy esemény táblát!

Ja és úgy néz ki, ha lesz is átszervezés, az január 1-től! Van még egy kis időm!

Kép

Kedves Tanár kollégák! :D :D
Ugye olyat lehet csinálni, hogy 3 kisjegyből adok 1 jegyet, ami a naplóba is bekerül! :roll: Mert úgy szeretném, hogy 3 szódoga jegyből kapnának 1 jegyet!

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

betti javithatsz a tablaban.

Kép
monyo83

bettike: persze, csinálhatsz ilyet. :wink:

monyo: sajnálom :(

kati
katica30

Bettike:szerintem csinálhatsz ilyet 8) :lol: