Sziasztok!
Kata, nem is piros az oltás helye? Az a lényeg hogy legyen ott reakció, különben újraoltják. Nekem a fiúknál is először olyan lett mint egy nagyon csúnya pattanás, azután sebes lett 8ilyen most Mináé), azután egyszer csak kifakadt, kijött a trutyi belőle, azután eltűnt, csak a helye maradt ami mindenkinek van a karján!
Remélem ma már jön a kaki Egonnak, bár a képen nem úgy tűnik, mintha nagyon rosszul érezné magát!
A piros folt nekünk a homlokán is van, nem jelent semmit, majd eltűnik, az sem baj ha nem, a haja majd eltakarja!
Szvvi, az jó, hogy nem lázasodott be! Én a fiúknál úgy előztem meg, hogy már előre beadtam a kúpot, ahogy hazaértünk oltásról és felébredtek, és a szuri helyét hideg vizes textilpelussal borogattam Amúgy ma már nem várható hogy belázasodna, általában az oltás napján lázasdonak be.
Manó, du 4-re megyünk utána tényképelek! (utánad szabadon)
Rózsán én is sokat gondolkodtam, remélem nem azért nem jelentkezik, mert valami baj történt velük...
Képzeljétek tegnap nem nagyon fejtem, mert nem voltunk itthon, és estére olyan fájdalmas csomók lettek a jobb cicimben, hogy alig tudtam kimasszírozni. Így próbáljam meg csökkenteni a mennyiséget (védőnő tanácsa)??? Nem viszik még a tejet, nem is tudom, lesz-e kismama aki elvinné, van napi 4-500 mili felesleg. Már meguntam a fagyasztgatást, még jó, hogy Rolcsinak ízlik, és frissen fejés után megissza. De így már nagyon unom a fejegetést! Minden szopinál...
Na jó nem panaszkodom, van akinek pótolni kell!
most megyek, királylány felébredt!