sziasztok csajooook!
persze, hogy jövök még, nanááá!
tünde!
hú sajnálom, hogy beteg vagy, ez nem is igaz! gyógyulgass, erősödj, szedj vitamint és nagyon vigyázz magadra a kedves szomszédoknak meg néz a körmére

de most komolyan! egyébként te milyen nemű babát érzel?
vali!
hát te is vigyázz már magadra! jobban vagy?!
memme!
gratulálok az újabb kislányhoz! férjed mit szól? csúcs az alvós kép! jól látom, hogy ülve aludt el? drága nagyon!
barbikám!
ha tudom, hogy ilyen erényeid vannak, akkor jöhettél volna pakolni. egyenlőre csak martin kézipoggyásza van kész

a többi még ezután jön. tiszta kész vagyok már egyébként, de úgy várooom mááár!!!
lilluska!
nagyon szép családod van! nekem is a kislányod képe a favorit, de a fiad se kutya!

mondták már, hogy dorottya kiköpött te? igazi nőci, nagyon szép! olyan, mintha téged látnálak kicsiben!
gabi!
rettetnő sokat gondolok rád! tudom nem nagy vigasz, de mi itt mind veled vagyunk, melletted állunk! bárcsak tudnék segíteni valahogy...
ui: hát martin csak beteg

de a doki bácsi írt fel antibiotikumot, egyenlőre nem kell szedni csak, ha felszökik a láza 38,5 fölé. hát nem fusson... egy egész készlet gyógyszert viszünk, láz kúp, panadol szirup, antibiotikum, köptető, sterimar, euphorbium, nasivin, lázmérő, hasmenél elleni szer és ez még csak martinnak

de inkább legyen, mint ne. nem? ha tudok még jövök, ha más nem holnap egy puszira! sziasztok mindenkinek!