A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Gabi: Könnyes szemmel olvastam soraidat!! Azt kívánom, hogy minnél hamarabb a leleked rendbe jöjjön!!

Tünde: Én is azt mondom,hogy menj el orvoshoz vagy a védőnőhöz. Nekem is volt olyan, hogy kb a 21-22. héten nem éreztem a picit. Próbáltam hanyatt feküdni, de akkor sem. Teljesen kétségbe voltam esve. Hívtam is Ritát, aki megnyugtatott, de mondta, hogy azért menjek el a védőnőhöz egy szívhanghallgatásra. Persze mindenki hülyének és túlparázosnak tartott a családban. Én mégis elmentem és szerencsére minden rendben volt. Nekem Petya nagyon keveset mozgot a hasamban és ritkán lehetett érezni. Lehet, hogy a te babád is lustább picit.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Köszi lányok, megnyugodtam azért tegnap este, szerintem is kicsi még, meg eddig seméreztem olyan rendszeresen. Úgyhogy holnapig már kibírom az uh-ig.

Steffi, neked még akartam írni, hogy Bene is így szörcsögött tavasszal hetekig. Én sem tudtam kiszívni neki, de nem is kellett, tulajdonképpen, egy kis takony az, ami szörcsögteti, mivel kicsi az orrluka is. Próbálgattam persze fújni, meg szívni, de nem jött ki, aztán egyszer elmúlt. Martin biztos nem beteg. És talán a firss tengeri levegő kitisztítja majd az orrát. Nem is dicsértem a képeket, szép helyre indultok. melyik nap is? Szerda?

Nekünk sajnos a torokgyulladás minden programunkat ellőtte. Pedig mentünk volna a vasúttörténeti parkba, ma meg repülőket, meg tüzijátékot nézni. Tulajdonképpen csak a torkunk fáj, de az iszonytatóan, köhögünk, főleg éjjel :evil: És persze akkor Bene is nálunk köt ki, ő is köhög, nem tud visszaaludni, stb. Jó lenne, ha már vége lenne ennek a kórságnak. Nem vagyok egy antibiotikum-fun, de holnap a dokihoz elmegyünk, és legalább nekünk felnőtteknek kéne valami, ami segíti a gyógyulást. Én már 2 héten belül másodszor vagyok beteg. ilyenkor sajnos az immunrendszer sem tökéletes :(

Cukipofa, akkor ti is bkv-sok vagytok? :)

mtunde

Sziasztok!
Uh,nálunk iszonyat vihar volt!2órán keresztül ömlött az eső,közbe félórás jégeső!!!!!Iszonyatos volt!!!! :evil: :evil:

Már akartam írni, hogy voltunk múlthéten a Rákóczi úton lévő angol használt ruhásnál!Nagyon jó a bolt, tele gyerekruhával és marha olcsó!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi,
Sajnálom, nagyon. Mást nem írok, mert így tényleg nem lehet, nem alkalmas stb. Kívánom, hogy repüljön nektek az idő... :?
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:23-kor.
Vendég

Memme!
ez most már igazolatlan hiányzás :lol:
megöl az ideg ha ma estig nem nézel be a hírrel :wink: :lol:

Mi ugyanis holnap korán reggel indulunk és csak 29.-én indulunk haza. Addig is mindenkinek jó pihenést, nyaralást, babázást stb. vigyázzatok magatokra! :D

Mindenkinek biztonságos tűzijáték-nézést!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gabi, nem is tudok én sem okosat írni, csak potyognak a könnyeim... elkezdek beírni valamit, de kitörlöm... sok-sok pozitív energiát küldök Nektek és Encikének is!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tudjátok Gabit olvasva kinyílik a bicska a zsebembe, hogy lehetnek ilyen lelketlenek! Vagy mondják azt, hogy foglaltak a szülőszobák! Szégyen, hogy ez megtörténhet, s ha jól vettem ki a szavakból sajnos nem egyedüli bánásbód! emlékeztek, amikor 7 hónaposan Miskolcon bementünk a szülészetre, mert én sem éreztem a baba mozgását. 10 perc vita után, mit mondott a doki? Meghallgatjuk a szívhangot anyuka, de az nem garancia arra, hogy 2 perc múlva is így fog verni a szíve!
Henteseknek, mészárosoknak valók, nem emberekkel foglalkozó orvosoknak! Ha pedig empatikusak, akkor mondják el, ha valami akadályozza az emberi bánásmódot!!! :twisted:

A B verziós orvosom, a II. nőin volt... milyen szerencsés vagyok, hogy Ádám is a Kútvölgyiben született végül!!!

Rita, jó, hogy itt vagy velünk!!!

Képzeljétek, tegnap bicajos akadálypályát építettünk a kertbe, amikor én próbáltam ki, akkorát estem... neki egy deszkának, majd a kerítésnek, amit próbáltam megfogni, de hát nem vagyok pehelysúlyú, így csak-csak eldőltem. Na, a lábaimnak annyi, a csontokat ütötte meg a deszka széle, s a vállam... nem tudom mi van, de emelni a jobb kezemmel nem tudok, ha a ballal felemelem, s elengedem, akkor őrület van. Ádámot sem egyszerű így kivenni, szopiztatni. Ráadásul tegnap az eset után 10 perccel megérkeztek a vendégek, akik most mentek el... Még jó, hogy apa tündér, és segít. De mi lesz holnap, amikor munka van... Így jártam, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. :(

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
jaj te szegény! :oops: mielőbbi jobbulást! nem vagy te egy kicsit túl vagány??? :lol: bár nekem szimpi hogy még mindig tudsz játszani. :lol:

Jaj Lányok! olyan lusta vagyok a pakoláshoz. ... és még a férjem sincs itthon. Megint az uccsó pillanatban fog beesni. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta

A LAjos-forrástól tettük meg az egyik 8 km-es körutat. Jó idő volt, nem volt nagy sár. NAgyon szép volt, Jázmin is élvezte. Hát nem mondom, alig állok a lábamon! :lol: :lol:

Steffi

JAj, de örülök!!!!!!! Csináld csak neki, tuti hipp-hopp meggyógyul és betegségmentes nyaralás lesz! :lol: :lol: :lol:

Vali

Hú, jobbulást neked. És hát legközelebb gyakorolj előtte. :wink:

Veronikusz

Én is útálok pakolni! :roll:

Lilluska

Kérjük a képeket!!!!! :D

Kép
gyorgyi33

V30,
a legjobb a sérülésekre a traumeel kombi tabletta, homeopátiáséktól. Fájdalom esetén félóránként is lehet szedni, majd a tünetek enyhültével ritkítani. Csak addig szedni, amíg fáj. Van benne árnica, fekete nadálytő és egyéb varázsszerek, melyek egyik része vérömleny-oszlató, keringés visszaállító, gyógyító, a másik része pedig fájdalomcsillapító. És mindezek mellett babások is szedhetik. Jelentősen megrövidíti a gyógyulást.
Nagyon ajánlom, nálam mindig van a táskában egy doboz ebből és már sokszor nagyon jó hasznát vettem.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Itt vagyok.
Csak most olvastam mi történt, Gabi, csak ülök itt. Nem tudom lereagálni, puszillak.

Majd írok, csak most nem megy, padló.
Kislány, egyébként, ahogy mondtam. Köszönöm az érdeklődéseket, aranyosak vagytok.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
Azért kösz, hogy jöttél, már izgultunk, mert annyira eltűntél.
Gratulálok a kislányhoz.

Kép
gyorgyi33

Memme!
nagy gratula a kislányhoz! :D még egy nőuralom :lol: de jó

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme: nyugi.... tudom, hogy ez most nagyon közhely - és engem sem vígasztalna, ha pocakosan ilyet olvasnék. De nem szabad rosszra gondolni. Én is ilyen vagyok, néha azon gondolkodom, hogy biztos "kell" nekem mégegyszer 9 hónap idegeskedés????? Mert aki azt mondja, hogy nem az, az hazudik. Hiába minden tökéletes vizsgálat-eredmény, nekem is állandó parám volt, ha nem mocorgott pár óráig. De hát mégsem mehettem naponta uh-ra.....És ráadásul a végén tetőződött. Hogy nehogy akkor legyen valami baj. ( nem mintha máskor "jobb" volna... ) Miért nem bújik már ki? Már életérett, jobb lenne neki kint. Ilyenekkel nyafogtam Áginak és Vidadokinknak, de valahogy mindig sikerült lenyugtatniuk, egészen addig, míg hazaértem.
Különben meg nagy gratula a kishugihoz! :) ( És már tényleg aggódtunk Érted! )

Na, itt tipródtunk menjünk-e a tüzijátékra vagy ne. Anyu hazament, de most visszajön Benushoz, elmegyünk a gyerekekkel. ( Sógor+ 2 gyerkőce meg mi 3-an ) Remélem minden rendben lesz és nem jön több vihat.
Taval ilyenkor már szülni akartam...... Dokibácsink a környéken volt eljegyzésen és megbeszéltem vele, hogy hívom és felvesz és akkor szülünk..... nem lett belőle semmi csak + 3 hét.

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi: tényleg borzasztó ami veletek történt. elfelejteni nem fogjátok soha, de kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen a lányotokban és meglásd lesz majd kistesó is.
pozitív energiákat tőlem is kapod ezerrel.

ami meg a klinikán tapasztalt állapotokat illeti, nem lepődtem meg, az 1-es vagy 2-es számúra jártam Mikolttal "úgy nevezett" genetikai uh-ra nem egyszer. zokogva jöttem ki mindig.

barimami: anyukám hónapokon belül nyugdíjas lesz, így még idén visszatérhetünk az úszásahoz. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Nálunk kulminálódott a torokfájásos borzalom, éjjel kb 3 órát aludtam összesen, annyira nem bírtam nyelni sem, de anélkül is fáj és köhögéskor meg csillagokat látok. Úgyhogy most doki, és ebből a nyavalyából kifele, aztán csak utána az uh. (ez utóbbira így fogalmam sincs mikor kerül sor, az ajánlott dokinő csak kedden van a Szabolcsban, de megkérdezem a védőnőt, hátha be tud utalni az Uszokiba, vagy máshova addig is. Már én is látnám a picúrt...) Egyrészt senkit nem kívánok ezzel megfertőzni várakozás közben, másrészt iszonyat állapotban vagyok a fájdalomtól, miközben semmi más tünetem nincs. Férjem kicsit jobb, Bene szinte tökéletes.... Őrület, hogy elkaptam. Remélem, tudnak adni valamit.

Heni, emlékszem, tavaly, már ilyenkor hogy szülni akartál! :)

mtunde

Tünde, jobbulást nektek, azaz akkor főleg neked!!! :( akkor ma végül mész uh-ra?

Steffi, pakolással hogy állsz? tudom, h elmebetegnek tartjátok ,de én iiimááádok pakolni, lehet, h kéne egyi lyen céget alapítanom, ahol másoknak utazásra való pakolással foglalkoznék :D szerdán mikor indul a repcsi? jókor húztok el, ezt a borzasztó időt itt kell hagyni azonnal!!!

Memme, kisláány! de jóó, éljen a nőuralom! :D

Manóka, hú, akkor beletrafáltam, már nem sokat kell várnotok!! :wink:

Vali, micsoda kalandornő vagy!! :lol: aztán csak óvatosan legközelebb...

Heni, végül jó volt a tűzijáték, nem? nálunk nem esett akkor már többet, én el is mentem utána még egy koncertre (állítólag alatta még volt egy nagy zuhé), de éjfélre már ágyban voltam :roll:

Lilluska, tényleg, képet!!! :)

Györgyi, hú, nagyon sportos család! :lol: van már izomlázad?? :lol:

KépKép
barimami

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:24-kor.
Vendég

Sziasztok!
Memme, örülök, hogy kislány!

Nem, nem mentem uh-ra. Beszéltem a védőnővel, még jövő héten is ráér. Reggel dokinál voltunk, mind3-an, mi felnőttek kaptunk antibiotikumot, bazi nagy dózist 7 napra. Állítólag valami vírus, de eléggé eldurvult, és már bacis túlkapások is vannak. Kinézetre Győz torka csúnyább, enyém jobban fáj :( Még köptetőt -köhögéscsillapítót be kell szerezni, azt a férjecském elfelejtette :) Van valami jó ötletetek?

Egyébként mindez azért, mert a házban a gyerekeket betegen is lehozzák az udvarra, fürdenek együtt a medencébe, ebleisznak egymás üvegébe, stb. Sokszor én nem viszem le Benét, vagy tiltom el a fürdéstől emiatt.. A védőnő tanácsára majd beszélek a szülőkkel, hogy vegyük ezt komolyabban, mert bizony, így terhesen én még könnyebben kapok el mindent, és semmi kedvem állandóan beteg lenni, és gyógyszerelni. Ja, és majd ajánl valami immunerősítő bogyókat-szereket is, amiket mi szedhetünk itthon, ha már a többi szülő nem vigyáz :(

Nagyon örülök a társaságnak az udvaron, félre ne értsétek, de miért csak nekem evidens, hogy ha beteg a gyerek, nem viszem le?

És most a mozizás is elmarad 1 hétre emiatt :(

mtunde

Gabi! Sokat gondolok rád. HOgy vagy fizikailag és lelkileg?

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Bocsánat az "igazolatlan hiányzásért", nem csigázni akartam itt a kedélyeket, de annyira sűrű volt a szombat-vasárnapunk(elindultunk nadrágot venni, aztán Szentendrén kötöttünk ki és este értünk haza, másnap dettó), tegnap meg úgy le voltam forrázva attól amit Gabi írt.
Nem Heni, én nem parázok egyébként - most a második terhességnél végképp nem - meg hát mondani szoktam, hogy mi van, ha UH-n valami rosszat sejtető derül ki. semmi sincs, legalábbis én személyesen így vagyok vele. vannak vizsgálatok, amit indokoltnak tartok, de az UH-ra - rájöttem- gyakorlatilag azért járok, mert jólesik, mert a kedvenc szabadidős elfoglaltságom (nevezetesen a terhesgondozás) legjobb része. :)

Gabi, most se tudok semmi okosat mondani, csak hogy minél hamarabb jöjjél rendbe és valahova el tudd tenni ezt a dolgot. De ehhez tényleg idő kell.

Képek - azokat vszont nagyon jól esett látni. Pl. Masni,a te Mátédat nem gyakran látni. Pedig az egyik képen megint úgy néz huncutul, mint azon a régebbin, amitől hát elpirul az ember lánya. :)
De mindenkié Vali, Cukorfalat, Barbi, Gabbó, Lilluska nagyon jók. Sári meg Dorottya is miicsoda kis nők!

Ezt elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj. Amit írtam, elszállt. Szo, tegnap a kisasszony nem aludt egész nap, délután már csetlett botlott. Betettem az ágyába, mondta a magáét, én meg hagytam. Aztán az lett felőle, ami fent látható...

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

Tünde

Stodal szirup az ötlet, nekem mindig bejön. Jobbulást!

Lilluska

Gyönyörűek vagytok!!!!!

BArbi

Képzeld nem lett!! Mármint izomláz. :lol: Magam is csodálkozom, mert tegnap iszonyat fáradt voltam, alig bírtam felmenni az emeletre. :?

Memme

Nagyon aranyos!!! Bár Jázmint is látnám így elaludni. :roll: Neki az megy nehezen. :roll: Mi lesz a hugi neve????

Steffi

Remélem nem parázol az út miatt és jól vagy, meg Martin is jól van. Hú holnap mentek!!!Irigykedem!!!! :oops:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, köszi a tippet, lehet, hogy megpróbálom. Nekem csak a lándzsás utifú van a tarsolyomban, iszonyat az íze, de modnjuk használ az is. Hátha ez lenyelhetőbb.... Még finnyáskodok is, mi??? :D

Steffi, de jó nektek, még köszönj be majd!

mtunde

Sziasztok!

Lilluska! Nagyon jók a képek! Tündériek vagytok!!!

Tünde! Úgy ahogy megvagyok... Fizikailag mindenképp, csak a lelkem fáj nagyon! Üresnek érzem magam!
AZt nem tudom meddig kell kímélni magam, úgy értem meddig nem emelhetek? Mert ugye itt van Encike, akit ki-be kell(ene) pakolnom a kiságyba. :D Dokit elfelejtettem megkérdezni. Egyébként beszéltem ma Tóth dokival. elmeséltem ,hogy történt. Mondta is,hogy el vagyunk kényeztetve a kútvölgyiben,mert máshol tényleg ilyen a helyzet.Mondtam,hogy tisztában vagyunk vele, azért szeretünk itt szülni..illetve szeretnék én...remélem mielőbb!! :D Bár azt mondják félévet minimum várni kell. Most nekem nagyon lassan fog telni az idő.. :cry:
Vendég

Gabi

Annyira csodállak!! Komolyan. Hihetetlen erős vagy és jó, hogy Enci is segít átesni ezen.

Tünde

Az is jó, én is próbáltam, de valahogy ez nekem jobb volt próbáld ki. Ja és az íze sem rossz. Olyan mézes. :roll:

Eni?????

Kép
gyorgyi33

Memme!
Melinda is nagyon aranyos, ahogy eldőlt a kiságyban! :D
És tényleg nem is kell parázni... azért mert velünk ez történt sajnos, remélhetőleg nem fog mással is megtörténni.
Szóval fő,a pozítív hozzáállás, és minden rendben lesz. Előre úgysem tudunk semmit sem...Lehet,hogy így jó..
Vendég

Gabi, hát hihetetlenül erős nő vagy, tényleg mindannyian csodálunk és veled fogunk örülni, amikor félév múlva sikerül a babaprojekt!!! Enci pedig majd segít benne, h repüljön az idő addig!

Memme, hát ez tündéri!!!! :D :D

Tünde, mi is a lándzsás útifűre esküszünk, az a best, csak abban asszem van alkohol, az nem baj? Bár azt hiszem én is szedtem egyszer terhesség alatt, ilyen pici mennyiségben nem hinném, h számít...ja, és én imádom az ízét!!! meg párom is!!:D

Györgyi, ismerem az érzést, nekem első sziget nap után volt ez, megegyeztünk a lányokkal, h jövőre viszünk magunkkal lépésszámlálót és megnézzük, mennyit megyünk 1 este alatt, sztem 1-2 órát mindig gyaloglunk :roll:

Lilluska, gyermekeid gyönyörűek, nekem a közeli Dorottyáról tetszik a legjobban, nagyon kis huncutul néz rajta! :wink:

KépKép
barimami

Györgyi, végülis a lándzsás utifű volt, azt megvettem, igen, kis alkohol van benne, de még vezetni is szabad mellette. Csak annyi, hogy ne romoljon meg :) Na meg 1 pohár vörösbor amúgy is ajánlott lenne esténként...

Gabi, tudom, hogy nem vígasz, de az elkövetkező fél év gyorsan fog telni Enci mellett. Mivel kislány, hamarosan elkezd beszélni, és az iszonyat izgis időszak, még egy karácsony hármasban, és aztán jöhet a kistesó. Én is alig várom, hogy Bene végre beszéljen. Folyamatsoan be nem áll a szája, hallani, ahogyan mondatokban beszél, de egy szavát sem érteni :) Néhány szót persze ismétel, de nem értjük még a mondanója lényegét.
Hát az emelést én sem tudom elhanyagolni, hiszen Benét is még fel kell tenni a pelenkázóra, stb, bár az ágyába már bemászik, de mostanában cipelteti is magát. talán érdemes felhívni Tóth dokit. Jól értem, hoyg másnap már ki is rúgtak a kórházból? Gondolom, a szervezetednek most aztán pláne regenerálódnia kéne, műtét is, stb. Az én MÁV-os dokim is ezt mondta, hogy eddig ő is burokban dolgozott, amíg ki nem kellett mennie más kórházakba szülést levezetni. Ég és föld...

mtunde

Memme, kb egy órája találkoztam a kislányoddal,és a nagyival. Nem voltam rest leszólítani őket, és nagyon vártam, hogy feltűnj valahol a sarkon, amíg Zsombi fáramászott a főtéri egyetlen mászható fára, de sajnos nem jöttél. :( Nagyi azt mondta, a Malomban vásárolsz, és épp mi is onnan jöttünk kifelé. Hát ilyet! Micsoda metropoliszban élünk, hogy nem bírunk összeakadni! :wink:

Örülök, hogy kislányod lesz! Melinda elalvós képe pedig csúcs!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Lilluska, nagyon szépek a gyermekek! Orrmanduláról döntöttetek már?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

sziasztok csajooook!

persze, hogy jövök még, nanááá!

tünde!
hú sajnálom, hogy beteg vagy, ez nem is igaz! gyógyulgass, erősödj, szedj vitamint és nagyon vigyázz magadra a kedves szomszédoknak meg néz a körmére :wink: de most komolyan! egyébként te milyen nemű babát érzel?

vali!
hát te is vigyázz már magadra! jobban vagy?!

memme!
gratulálok az újabb kislányhoz! férjed mit szól? csúcs az alvós kép! jól látom, hogy ülve aludt el? drága nagyon!

barbikám!
ha tudom, hogy ilyen erényeid vannak, akkor jöhettél volna pakolni. egyenlőre csak martin kézipoggyásza van kész :oops: a többi még ezután jön. tiszta kész vagyok már egyébként, de úgy várooom mááár!!! :lol: :lol: :lol:

lilluska!
nagyon szép családod van! nekem is a kislányod képe a favorit, de a fiad se kutya! :lol: mondták már, hogy dorottya kiköpött te? igazi nőci, nagyon szép! olyan, mintha téged látnálak kicsiben!

gabi!
rettetnő sokat gondolok rád! tudom nem nagy vigasz, de mi itt mind veled vagyunk, melletted állunk! bárcsak tudnék segíteni valahogy...

ui: hát martin csak beteg :( de a doki bácsi írt fel antibiotikumot, egyenlőre nem kell szedni csak, ha felszökik a láza 38,5 fölé. hát nem fusson... egy egész készlet gyógyszert viszünk, láz kúp, panadol szirup, antibiotikum, köptető, sterimar, euphorbium, nasivin, lázmérő, hasmenél elleni szer és ez még csak martinnak :roll: :roll: de inkább legyen, mint ne. nem? ha tudok még jövök, ha más nem holnap egy puszira! sziasztok mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Itt-itt, Györgyisportlady. :wink:

Memme, öröm a kislányodnak, és hát Melinda, csúcsszupi, az enyémgyerek így sose aludna, kinyitná a szemét és nyígna. Lányok, most is ez van, jön a negyedik foga is, pedig két napja bújt a 3.

Lilluska, olyan-olyan kedves-helyes család vagytok!!! Nagycenk? Tavaly ott üldögéltem pocakkal kb pont ebben az időszakban nyaraltunk... :roll:

Gabi, mennek a pozitív energiák. Mi is kb fél év múlva kezdenénk készülgetni a második babára... fel a fejjel, olyan ügyi vagy.

Gabbó, majd csináljatok képet Memmével. :lol:
vbea

Steffi!

Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog Martinnal, nálunk is az egész ház szedi az antibiotikumot. Bene megúszta, a mázlista :) De hátha Martin is megússza! Az a jó, hogy az ilyen piciket nyugodtan lehet vinni, mert nekik úgyis a ti közelségetek számít. Remélem, nem árnyékolja be semmi a várva várt nyaralásotokat.
Mi változatlanul. Panadol extrát szedem, napi 4-et, alig várom, hogy leteljen a 4 óra, különben megvadulok. Abban reménykedek, hogy holnap estére már jobb lesz az antibiotikummal. 4 orvos véleményét is hallottam a házban lakók révén, és bizony senki nem úszta meg könnyedén. Milyen durva kehesség ez???

Ja, és a szomszédok: próbáltam felvetni, hogy nem megyünk mi sem le, mert betegek vagyunk, fertőzés, stb. Erre közölte az egyik, hogy ez hülyeség, ígyis-úgyis elkapják egymástól... Most mást nem tehetek, mint én figyelem, nem mondják-e valakiről, hogy "jajj, tegnap hányt, éppen köhög, stb" és akkor én iszkolok fel a kölykömmel... Hiába, felnőtteket nem tudom megnevelni :)

mtunde

Sziasztok!

Memme! Gratula a kis nunishoz...nőuralom :D Apuka mit szól hozzá????? :D

mtunde!
Igen mi is bkv-sok vagyunk...bár van autónk, de azzal apa jár dolgozni és én nem is nagyon tudok vezetni (bár van jogsim). Sajnos nem gyakoroltam jogsi után a vezetést és így vissza kéne rázódnom. De én meg mindíg is szerettem bkv-zni és hát persze Orsi is imádja. Metró a sláger :D
Egyébként Orsi már 11 kiló volt amikor terhes lettem Danival és az utolsó pillanatig cipeltem őt :D Tök röhejes látvány voltunk...én 155 centi magas, 45 kiló (terhesen 60) és egy hatalmas pocak...Orsi meg szép magas hozzám képest és én cipelem :D állandóan bámultak... :)

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

muszáj elmesélnem nektek a történetet, mert nagyon sajnálom szegény kutyánkat.
kezdem úgy érezni, hogy valaminek mindig történnie kell. gyerekek épp jól vannak, alszanak is éjszaka, úgyhogy tényleg kell valami, ami az embert leköti. :?
kiderült, hogy a kis tacskónknak térdszalag szakadása van, amiből valószínüleg műtét lesz. ma viszem röntgenre. amellett, hogy cirka 60e forint lesz a végösszeg, 3 hónap lesz mire teljesen regenerálódik szegényke. egy hónapon át karanténba kell zárni, hogy ne nagyon mozogjon. most azt kéne kitalálnom, hogy hova tudom bezrni szegényt, hogy mégse legyen sötétben, de a gyerek se férjen hozzá és ne piszkálja.

Kép
Kép
Kép
manóka28

már műtik is :(
teraszt betegszobává alakítottam neki, majd meglátjuk este, hogy mi lesz, mert innen nem látja az utcát és ez rendkívül tudja zavarni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok Lányok!!

Hát mostanában nem annyira vagyok aktív része a csapatnak... :roll: Pedig próbálom, de valahogy úgy elúszik a nap, hogy észre sem veszem és már 10 óra van. Akkor meg spuri fürdeni, mert Kristóf 11 és éjfél között eszik. Nagggyon komoly napirendje van (amit Ő tök jól kialakított) nekem "csak" az a feladatom, hogy megértsem és alkalmazkodjak. :D :D :D
Ma kaptam az első olyan igazi mosolyt, ugyanazzal az arckifejezéssel ahogy a szülőszobán rámnézett! Lehet, még mindíg a hormonok teszik, de bőgtem mint a szamár. :)

Steffi
Jó időt, szuper szállást és jó kikapcsolódást nektek!!

Naggyon jó képek,
Melindán olyan jót nevettem! Nem semmi a kiscsaj. Ennyire aktív baba? És ilyenkor (mármint amikor ennyire fáradt) sír vagy csak dumál?

Manóka

Én ilyenkor (is) a szobakennelre ( ld. kiállítási ketrec) esküszöm, ami remek helyen van az előszobában vagy valami félreeső helyen. Látod őt, nincs egyedül a fájdalmával + a kínjával, hogy be van zárva és rohadtul nem érti, mi van... Ha kell telcsiszám, hogy hol tudod legolcsóbban beszerezni, szólj és írom! + Gödön van egy állatorvos, aki eme terület specialistája, ha érdekel!? :)

Veronikusz

Meggyógyultatok végre?
Csak ezt az oldalt volt időm visszaolvasni, bocsi. :oops: Itt meg végre semmi rémtörténetet nem írsz... :)

Dóri, Cukorfalat ti hogy vagytok a bébikkel? Van tejci bőven? Alszotok már éjszaka?

Jövök majd a lgújabb Kristóf baba képekkel is, csak kicsinyítek. :)

Kép
vkbrigi

Helló Lányok,

hát nincs itt ma valami nagy forgalom... :cry: Merre vagytok???????
Memme: haláli a kép Melindáról!!!!!! Esküszöm fotópályázatra kéne küldeni! Hogyhogy még iylen magasan van az ácsrácsa? Nem esik ki ha feláll??????? És tényleg, mi lesz a kishugi neve?????

Nagyon édes volt minden kép, de engem is Dorottya fogott meg a legjobban, gyönyörű kislány!!!!!!!!

Ma végigtakarítottam a házat, úgyhogy puccba van vágva. Na , nem 100%-os, de kész!
Manóka: sajnálom a kutyust, remélem hamar átvészeli!!! ++++++
Steffi: már elmentetek? Nagyon jó utat Nektek! Várunk vissza rengeteg fotóval!
Tünde: mielőbbi gyógyulást! Ez a torokfájás pokoli tud lenni, amikor az ember húzza-halassza a nyelést mert kegyetleneül vág... brrr.......
Eni: fél év múlva kistesó???? :shock: :D Mintha későbbi időpontot emlegettél volna........ Babavírus???? :lol:
Én akárhogy számolom, nem tudom hogy lenne a jó: Jövő júniusban leszek 30 éves, úgy tervezem, akkor még nem akarok babás lenni, mert hát azt meg kell ünnepelni. :oops: Az lenne a legjobb ha rögtön utána összejönne, mert akkor tavaszi baba lenne és én azt szeretném. De hát ugye embert tervez, isten végez. Nyári nagypocit nem akarok..... És decemberben sem szeretnék szülni karácsony...stb. Meg Vida doki sincs olyankor , meg sí-szezonban sem..... Ájjjj, de sok bajom van.... Még jó, hogy csak nagyjából tudom befoylásolni...... hehe.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, a lényeget kifelejtettem: holnap vagy holnapután nem járna esetleg valaki a ligetbe? Gondolkodom, hogy elmennék a gyerkőcökkel az állatkerti játszóba, nincs kedve valakinek csatlakozni???????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Ha ismeri valaki közületek azt a dalt, ami úgy kezdődik, hogy : "Balatonban úszik 3 kicsi ponty... " és van benne olyan is, hogy ..." ponty mama tanítja: ússz, kicsi ússz..." megosztaná velem a szövegét, mert Kristóf baba már azt hiszem nagyon únja ezt a két sort... :D :D :D Viszont nagyon tetszik neki én viszont nem nagyon tudok halandzsázni. :D :wink:

Kép
vkbrigi

Sziazstok!

Eltűnt mindenki? :D

MAnóka

Hú, szurkolok a tacsinak. Nem is hallottam még ilyet. :shock:

Steffi

Jó utat, ha még vagy!!!! Vagy ha látod! Kéz és lábtörést!! :lol:

Heni
:lol: :lol: Ez jó. Jó kis tervezés! Kívánom, hogy úgy ess teherbe, ahogy én, azonnal. :lol:

Kép
gyorgyi33

Heni, najó, túloztam... de nem sokat. :lol: Azt szeretnénk, ha a két gyermek között 2-3 év lenne, azaz kb jövő áprilisban kezdjük a babára készülést. Sok minden függvénye, de talán addigra egyenesben leszünk.

Steffike, nagyon jó mulatást, nyaralást nektek! Csodálatos éjszakákat! :roll:
vbea

Vkbrigi!
Ezt találtam a neten :D
Ez volna????

Balatonban úszik három kicsi ponty,

Csak pár napos csemete a három kis poronty,

Pontymama tanítja, ússz ahogy tudsz,

De vigyázz, kicsikém, ha a víz alá buksz!

Uszi-uszi, etyepetye, hopszassza,

Uszi-uszi, etyepetye, hopszassza,

Pontymama szól, jajj gyerekek, ott a horog és a legyet bekapjátok, oda lesz a hopszassza!

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Gabbó, attól félek már, hogy lassan azt mondod, "ennek a gyereknek nincs is anyja, folyton csak a nagyszüleivel látni". Eddig kétszer sétáltak vele, mind a kettőt kiszúrtad. De jövő szerdán mondjuk én is megjelennék vele pl. de 10-kor a Malom bejáratánál. Hm? :) Mert már én is kíváncsi lennék Sárára. A nagyfiad úgyis önállósítani fogja magát. De az úgy van rendjén. Készül a sulira amúgy?

Manóka, hát simogasd meg helyettünk is a kutyust. Olyan elesett tud lenni egy beteg állat. Éna cicánkra is azt szoktam mondani, hogy Melindával és Kicsivel meg vele együtt van két és fél gyerekem. :)

Steffi, Veronikusz, ti most nyaraltok már, ha minden igaz. Teljen jól!

Tündi, neked meg jobbulást! Nálatok lehet tudni valamit? :)

Heni, Vidadoktor is kérdezte rögtön, hogy mi lesz a neve Kicsinek. Ez már volt téma Melindánál is, és most csak annyit mondtam, hogy egyet találhat. :) Jött a mosoly válaszként és a kerülgetés, hogy "hát Melinda már nem lehet így meg úgy - Eszter" :) De egyébként a vezetéknevéhez olyat kellett keresni, ami lehetőleg magas magánhangzós. A Zsófia jött volna még be, de az nem illik a Zsombok vezetéknévhez. Sajnos év végére várható. Mindennek a tetejébe karácsonykor telihold lesz. De folyamatosan hangolódunk, hogy ne akkor jöjjön.

Ó, mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Mamik!

Igencsak eltűntem az utóbbi időben, de most olyan sokszor eszembe jutottatok, hogy gondoltam, bekukkantok hozzátok. Látom, a lurkók nőnek, mint a bolondgomba, akárcsak az enyémek:), és szinte mindenkit ismerek névről, úgyhogy a csapat sem nagyon változott - bár csak az utolsú 2 oldalt olvastam el.

Gabi,
nagyon-nagyon megrázott, ami a babáddal történt, azt hiszem, akiknél minden oké végig, bele sem gondolnak, hogy bármi történhet a babócánkkal, bármikor. De talán ez így a jó. Nem is tudok semmi okosat írni, csak hogy gondolok Rád és küldöm a + energiát, az talád segít kicsit.

Steffi,
bár már elutaztál, ha jól vettem ki, nagyon jó utat, jó pihizést.

Mindenkinek tündéri a babája, akikről képet láttam, és óriásiak.

Gabbó,
Sári baba nagyon cuki, Bence is partiképes már:)

Mtünde,
nagy-nagy gratula az új babócához, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan... És jobbulást!

Bocsi, de szaladok uzsiztatni. Addig is néhány kép, ha sikerül.
Puszi,
Dóri Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorka77

Cukipofa

Kösziiiiii!!!
Ez az!!!! Bár én egy kicsit állatbarátabb verzióra emlékszem, amiben nem volt ilyen komoly életveszélyben a három kis poronty. :D :D :D Na mindegy, majd egy kicsit átköltöm, vagy kihagyom azt a részt... :wink:

Memme

Tök jó, 2 kislány. Hát..., lesz ramazuri nálatok is pár év múlva. Kence-fice, ruhák, barátnők, pasik ... :) De nézd a dolog jó oldalát: kicsi korkülönbség, kb. azonos méret (már ha szerencsétek van), elég lesz 2 hetente újabb discos cuccot venni. :D
És ilyenkor mi van?? Bocsi a kérdésért, nem idegelni akarlak, mert hát úgyis megoldódik valahogy (én is véletlenül jártam a legjobban :) ), de mi van akkor ha tényleg karácsonykor akar előbújni??? Ki az az X aki hú, hátha ügyeletes??? :D :wink:

és akkor pár kép, hogy már milyen "nagyfiú":

Kép én főzök, Ő meg a konyhaasztalon huncutkodik

Kép a méhecskét még mindíg nem únja... Kép fürdés után beszélgetés Apával :o)

Kép
vkbrigi

SZiasztok!!!
Nagyon arik a babák!!!!
Ma voltam megint a védőnőnél!!!!megint kiakadtam vagy nem is tudom minek nevezzem.....
Mondom neki, hogy alig van napok óta megint tejem (ezért tudom,mert fejnem kell és úgy odaadni a gyereknek,mert iszonyat lusta szopizni)nincs e más tápszer mint a Humana HA-s,mert azt nem eszi meg!!!Azt mondta erre,neki nem kell már tápszer kezdjem el adni neki az almát,barackot :shock:
Szerintetek???Nem tudom mit csináljak?????????
mert nem lakik jól annyi tejjel és sír :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, ez kritikán aluli... bocs, azért merem így leírni, mert te is így érzed. :? Benedek 4 hónapos volt, amikor tápszert kezdett (!!!) el kapni esténként, kiegészítésnek (egyébként beba ha). Mai napig kapja, mert nekem szinte semmi tejem nem marad estére. Kaja ráér szerintem, legalábbis pár hétig. Benedek még ugyan nem volt 5 hónapos, amikor elkezdtük kóstoltatni, de nagyon-nagyon lassan vezetgettünk be újakat. Pl egy hónapig csak alma volt, azt hiszem. :roll:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: