Dorka!
Linea nigra:nekem még mindig látszik. Mondjuk elég halvány volt, és azóta halványodott még egy kicsit.
Pelenka: a midi drágább, én azt néztem, mert a minikből kikakil este, és néha nappal is. És a DM-ben néztem, lehet, a tecsoban olcsóbb. De vannak DM pontjaim, és ha azzal veszem, akkor az -15%.
A 6 hetes kontrollt én nem hagynám ki! Engem nagyon érdekelt, hogy visszazáródott-e a méhszáj rendesen, meg a méhem visszament-e. Na, meg így megtudtam azt is, hogy többet kell intimtornáznom, mert lassabban gyógyult a heg… (én nem érzem, csak ahogy ő megrángatta)
Andi! Jelenleg egyik pelenkával sem vagyok megelégedve. Libero mini már kicsi, midi még nagy. Kipróbáltam a babylove midit. Az nem rossz, de nem rajongok érte. Furcsán vékony, és nagypn meg kell húzni, hogy ne folyjon ki a kaki. Ettől függetlenül, lehet, hogy ez marad! Mindenestere jobban illik Ádámra most, mint a libero. Pampers drága a kísérletezéshez…
Tücsi! De aranyos vagy! Jól vagyunk. Teljesen megbízhatóan alszik éjjel 7,5-8 órát Ádám. Illetve vsz. néha felébred, de nem reklamál, hanem visszaalszik. Legalábbis múltkor ébren találta az Apukája hajnalban.
Nappal nagyon össze-vissza. Mostanában megint az óránkénti bejelentkezés van. Eszik, alszik, játszik, eszik stb. Ez 1-1,5 órás ciklusokban ismétlődik. De már volt, hogy sírásból visszaaludt a Gellérthegyen. Az autót továbbra sem kedveli, bár esti fényekkel elmegy
És elkezdett tudatosan nyúlni. Az egyik papírjátékot határozottan megragadta, és a szájához húzta. Meg valamennyire kúszik is már, bár a fejét még nem emeli fel rendesen. Kezét még nem nézegeti. Viszont köszön, beszélget, mesél, röhögcsél.
Annee! Talira én is benevezek, csak nem tudtam, hogy kell nevezni
Elfelejtettem, kik laknak a XI. kerületben!
Lehetne egy Feneketlen-tó, vagy egy Gellérthegy Party! Meg mindenki igényeljen kerületi támogatást!!! 82e