A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi, meg még akinek olyan rezgő izémizés baba pihenőszéke van. Hunnan származik a cuccos, s mennyiért vesztegetnek egy olyant? Gyermekeim kaptak valami pénzmagot az apjuk keresztanyájától, s Edó oskolás táskát kap abból a pénzből, míg Grétunak egy új olyanba kéne beruházni. S ha már létezik olyan szuper, amit itt elmeséltetek, akkor olyan jól fogna nekünk is.
Szal várom a célpontos infókat.

Kép
kissmanó

Dorka - a 3-6 kilós az mán nem jó egy 6 kilós gyerekre. Olyan 5,5 kilótól már azért nem beszámítható a 3-6-os kategória.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Pihenőszék téma engem is érdekel, nézegettem is pár oldalt ezügyben.

Kinderke te írtad, hogy autóba is be lehet tenni gyerekestől? :shock: mármint autósülésként is funkcionálhat?? hm... :roll: mert nem úgy tűnik csak azért kérdezem.
torolve_20131003125716

Zsuzsii!
Panka nagyon szép, nagy kerek szemekkel..huááh :lol:

Na megyek Samuka kicsit nyügi..és ma reggel 140-et evett aminek kb. a fele visszajött..

Kata!
More Milk bejött, folyik a tejci ezerrel! :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok! Jó reggelt!

Babylove-os mini pelenkaár -pénteki blokkról nézve- 1499,-/42 db. Darabonkénti ár: 35,69 HUF. Ha pontokkal vásárolunk - 15%.

Ti milyen öblítőt használtok a babaruhákra? Én Gabit használok, de nem vagyok megelégedve vele.

Tücsi
mtücsi

Nálunk álltalános mosás van, nincs kivételezés: mosószer a Persil folyékony (mert a por eccer ki...szott velem, belekötött valamiétt, s alig sikerált sk megreparálni), öblítőnek meg a hóvirágos Silan. Épp ha felkel a középső haramiám is, akkó menyünk ilyeneket vásárolni, mett elfogyott, s a nagyokat holnap visszük a szászrégeni nagyszülőkhöz, nemá ők ne vegyék ki a részüket a jóból.

Kép
kissmanó

pihenőszék téma: Kati ha valami okosat tudsz No-ban, akkor szólj, elvileg ugyi ott is vásárolhatunk. Bár ha pénteken későn érünk oda, s vasárnap eregelünk is visszafele, akkor bótozni csak álom marad, na de informálódni azétt csak jó.

Kép
kissmanó

Aha, ismét lemaradt:
kicsi babók (na meg a nagyobb tesók, főleg Brigi fürtöskéje) eccerűen tündériek. Még kérek szépen sok-sok ténypéket.

Kép
kissmanó

jó reggelt!

Kissmanó! Üdv újra köztünk! Várjuk a képeket!

Pihenőszék: Én 11e-ért vettem az arzuhanas.com oldalon (+postaköltség) de van személyes átvétel is aug. 31-én azt hiszem, de rajta van a honlapon ott többféle szék is van, szerintem ez azért jó mert sokáig tart átalakítható hintaszékké és 18kg-ot elbír.

Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj azt kihagytam hogy ez olyan mint a Brigiéké, azaz rezeg is.
emi_25

Sziasztok!

Sajnos nem tudok surun jonni, majd talan szeptember kozepetol mikor vegre hazakoltozunk...
Amugy jol vagyunk, sajnos nem sikerult itt anyakonyveztetni a Pablo nevet, de majd meg probalkozom vele otthon :wink:
Nalunk cicizes 5perc egyik mell 5perc masik mell alapon megy es nem fejek sosem. Elvileg annyi tej termelodik, amennyi kell a babanak, remelem igy is van :D Mi is haromorankent eszunk, de sokszor delutan megkavarodik es sokszor eszik, sokat. Ma ejszaka viszont ot orara kert csak megint, ez volt eddig a leghosszabb kihagyas.
Kaki nalunk napi hat alkalom korul van. Oriasi hanggal kiserve :lol: Tenyleg baba fuggo, hogy mennyi.
Kata, remelem mar jobban vagy!!!
Puszi Mindenkinek es tovabbi jo babazast!!!
mary
Vendég

sziasztok!

ma ünnep van!!!! végre leesett a köldökcsonk!!! hurrá!!!!
viszont azt elfelejtettem, hogy most mit is csináljak vele? ugyanúgy alkohol és hintőpor???

a másik, tegnap este megint 5 órát aludt! :lol: és éjjel is jól bírta, 3kor kelés, aztán reggel, alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Én este alkalmaztam amit a suttogó ajánlott,hogy átaludja az éjszakát,mert ugye ez nálunk még nem történt meg.A módszer neve álometetés.Mielőtt anyuka lefekszik, kiveszi az alvóbabát a kiságyból,úgy,hogy a béb ne ébredjen fel és megeteti majd büfiztetés nálkül visszateszi a kiságyba.Így a baba 5-6 órát is kibír.Hát nem nagyon hittem benne,mert vagy felébred,vagy ha alszik nem eszik.De tényleg működött.fél 11-kor megetettem,ki se nyitotta a szemét megette a kajcsiját visszatettem és fél 4-kor ébredt.Igaz én automatikusan felébredtem 3 óra múlva a mellem szétakart durrani,fejnem kellett,utána megéheztem ettem tehát végül Domi akár fenn is lehetett volna.Tehát én mégsem aludtam át az éjszakát.
pillangó7

Tücsi, igen, pont mértem, mikor nem volt neki elég: egyik cici = 130g, másikból még 30g. Így már elég volt neki. De lekopogom, azóta nem kért két ciciből, elég neki az egyik, mint korábban is. Most vagy beéri kevesebbel, vagy termelődött az igényei szerint még több. Azóta még nem mértem, amióta újra elég neki az egy cici.

Pillangó! Ez inkább babától függ, nem "álometetéstől". Balázzsal semmi különlegeset nem csinálok, minden igény szerint megy, és az átlag első alvása 5-6 óra, de már többször előfordult 7 óra is. Ő 8-fél9 körül szokott fürcsi után szopizni, és fél3 - fél4-ig alszik. Minden éjszaka.

Fogamzásgátlás: mi előtte is, és mostantól is óvszerrel védekezünk.

Nem reagáltatok sem a linea nigra-ra, sem a 6 hetes kontrollra, pedig érdekelne!!!
Engem marhára zavar az a hülye barna csík a hasamon, mikor tűnik már el???

kétfiús anyuka
babdorka

Zsuzsi
Pankának tényleg gyönyörű nagy szemei vannak!

Emi
Én csak napi 1x alkoholoztam egy fülpiszkával 3-4 napig, aztán már semmit nem kellett

Pihenőszék: nagyon gondolkodom rajta! Most a hordozóban szokott 20 perceket a nappaliban ücsörögni, és nagyon szereti, ha nem vízszintben van. De azt meddig használja az ember?4-5 hónapos koráig?

Tegnap:
na bevetettük egy szabadtéri mulatságba, rengeteg ember, zene, ricsaj. Kicsikém nem nagyon élvezte :( Aludni nem tudott, nagyon álmos volt. fél 9re értünk haza, addigra totál kiakadt, úgy döntöttünk, meg sem fürdetjük, csak kaja és altatás. 10 körül aludt el 6-kor jelentkezett, majd rögtön visszaaludt és fél 10kor kelt. Azóta is baromi nyűgös!!! Szerintetek lehet, hogy ennyire útálta a tegnapi programot???

Kép
Kép
emma1976

Dorka!
Én azért nem írtam a l.nigráról, mert Gabó később született, mint Balázska. Amúgy nekem halványodik, de még van. Biztos, hogy elfog tűnni Neked is. (Hogy nekem mikor tűnt el a fiúk után, már nem emlékszem rá.)
A kontroll pedig menses függő. Ha van: nem megyek, ha nincs: megyek. (Ezt most jól megaszontam. :) )

Bori!
Hogyan tellnek a napjaitok? Nem nagyon mesélsz magatokról. Engem spec. érdekel.

Fogamzásgátlás: a terhesség alatt alaposan elkényelmesedtünk, de gyógyszert most sem fogok szedni. Marad a mechanikus védekezés.

Emma 1976!
Mi is jártunk így egy esküvő alkalmával. Ádikám 8 hetes volt és ő sem bírta a nyüzsit. A zene még nem is szólt, de ő már köszönte szépen. A vacsora után el is jöttünk. Még másnap is kedélybeteg volt.
mtücsi

Dorka! Na, most hogy rámszóltál ( :wink: ) jut eszembe, hogy akartam írni, soraid olvasva gyorsan a pocómra néztem, s tényleg megvan még böcsülettel a linea. De engem specc nem zavar. Halványodik, meg rövidül, de....

6 hetes kontroll nekem 5 hét + 1 napnál volt, semmi extra, fibrómás csomóm köszöni szépen megvan, dokinénit megdumcsiztam, hogy sem bogyót, sem spirált sem kombinált izét nem kérek, mert semmi ilyen külső meg hormosnális izét nem akarok, nem szeretném, ha veszélyeztetné valami ilyen a tejcsit (gyanús nekem anno a nővérekkel a spirál felhelyezés meg a tej apadás közeli egybeesése). Tehát marad az, hogy apácskát zokniba bújtatjuk. Nem rajongunk érte, de hát most már apa is támogatja az álláspontom. Ez van. Amúgy dokinénit most nem érdekelte, hogy lepedőakrobatika volt-e már, előzőnek ez volt az egyik alapkérdése (khmmm, ezek szerint nem muszáj ilyet kérdezni, ismét egy plussz pont eme dokkernek)

Na, asszem tőlem sem lettél okosabb.

Emi (25) köszi a pihiszékes infót, úgy, hogy 18 kilóig lehet benne nyomulni, há télleg szuper. Meg vagyok győzve a szükségességéről, beruházunk. Csak kár, hogy nem leszek akkor a magyar fővárosban. Na, azért még okoskodom, hátha a húgomnak megszervezhetnék egy ilyen programot. Hmmmmmm.

menyek a ténypékmasináért, horgászom a képeket, s jön a mazsolázás

Kép
kissmanó

Anyával a tengerparton

Kép

Kép
kissmanó

lakókocsiban

Kép

Kép
kissmanó

Dorka!
Linea nigra:nekem még mindig látszik. Mondjuk elég halvány volt, és azóta halványodott még egy kicsit.
Pelenka: a midi drágább, én azt néztem, mert a minikből kikakil este, és néha nappal is. És a DM-ben néztem, lehet, a tecsoban olcsóbb. De vannak DM pontjaim, és ha azzal veszem, akkor az -15%.
A 6 hetes kontrollt én nem hagynám ki! Engem nagyon érdekelt, hogy visszazáródott-e a méhszáj rendesen, meg a méhem visszament-e. Na, meg így megtudtam azt is, hogy többet kell intimtornáznom, mert lassabban gyógyult a heg… (én nem érzem, csak ahogy ő megrángatta)

Andi! Jelenleg egyik pelenkával sem vagyok megelégedve. Libero mini már kicsi, midi még nagy. Kipróbáltam a babylove midit. Az nem rossz, de nem rajongok érte. Furcsán vékony, és nagypn meg kell húzni, hogy ne folyjon ki a kaki. Ettől függetlenül, lehet, hogy ez marad! Mindenestere jobban illik Ádámra most, mint a libero. Pampers drága a kísérletezéshez…

Tücsi! De aranyos vagy! Jól vagyunk. Teljesen megbízhatóan alszik éjjel 7,5-8 órát Ádám. Illetve vsz. néha felébred, de nem reklamál, hanem visszaalszik. Legalábbis múltkor ébren találta az Apukája hajnalban.
Nappal nagyon össze-vissza. Mostanában megint az óránkénti bejelentkezés van. Eszik, alszik, játszik, eszik stb. Ez 1-1,5 órás ciklusokban ismétlődik. De már volt, hogy sírásból visszaaludt a Gellérthegyen. Az autót továbbra sem kedveli, bár esti fényekkel elmegy ;)
És elkezdett tudatosan nyúlni. Az egyik papírjátékot határozottan megragadta, és a szájához húzta. Meg valamennyire kúszik is már, bár a fejét még nem emeli fel rendesen. Kezét még nem nézegeti. Viszont köszön, beszélget, mesél, röhögcsél.

Annee! Talira én is benevezek, csak nem tudtam, hogy kell nevezni ;)

Elfelejtettem, kik laknak a XI. kerületben!
Lehetne egy Feneketlen-tó, vagy egy Gellérthegy Party! Meg mindenki igényeljen kerületi támogatást!!! 82e
Vendég

süt a nap a szemünkbe

Kép

Kép
kissmanó

kicsi pancsi Adrika

Kép

kapaszkodj az életedért

Kép

homokosak (a pasi Edina mellett egy haverünk)

Kép

dugultam

Kép
kissmanó

Mtücsi
De azért ha nagyobb lesz, bírni fogja, ugye? Mi szeretnénk vele nyüzsögni

és egy kép :D
Kép

Kép
Kép
emma1976

Emma! Persze, hogy fogtok tudni nyüzsögni. Bizonyára egy nyugis terhességed volt, s kell neki kis idő mire felveszi a nyüzsgős tempót.

Meg ha elsőre nem szereti, akkor apránként szoktassátok, ne egyből a mély vízbe, s akkor nem fog ő sem pánikolni. S fokozatosan jobb lesz.
Szerintem.

'sza meg, egy légy annyira idegesít, hogy minnyán szátvágok vagy a monitoron vagy a saját fejemen :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Nevezésünk ezennel elküldve, bár asszem utána mentegethetem magunkat a nem megjelenésünk miatt.
Na jó, legalább tudni fogjátok, hogy lélekben mi is ott leszünk, max itthonról fogunk pirinyót irígykedni.

Kép
kissmanó

pénteken megjött a porfogóm.
na, csak maradjon is ilyen státusza :wink:

Kép
kissmanó

Dorkaaa, Kati és én reagáltunk ám!
szóval nekem nagyon halványan jött elő és még mindig ott van, ugyanolyan, de alig látszik, jaaaa igaz Ti előrébb vagytok, akkor bocsi :roll:

Emma köszi a csonkos infót!
szóval csak alkohol, hintőpor már nem kell?

Manó, hihi jó ez a kapaszkodj az életedért! :wink:

Zalán is nagyon édi!

mi is a kertipartyn hangzavarban voltunk, de Maja az ellentét, ordibáltak és hangos zene, de ő végig aludta az egészet! :lol:

lynia-

sziasztok

Tücsi: gabi öblítő nálunk sem jüön be, én most dm öblítőt vettem hát igazából még egyik sem tuti nyerő..

ti mennyi ideig fejtek, míg összejön mondjuk 120?

Andrea
Kép
kindernay

Manó!
Nagyon szép dolog Tőled, hogy szépséges lánykáid fotóit látnunk engeded. Szépek vagytok! És az a pasis kép is jópofa! :wink: :lol:
Apropó! Gurgi ma említette a bukást. Ti hogy álltok vele?

Emi 1976!
Biztos, hogy bírni fogja. Akkor az lesz a kérdés, hogy Ti hogyan fogjátok bírni a rohangálást Zalán után! Gyönyörű kis babácska a Ti Zalánkátok is.

És még a tegnapi képekre nem is reagáltam!!!

Zsuzsi! Tényleg nem mindennapi Panna Királylány igéző két szemecskéje. Na, majd 14-15 év múlva ......!

Andi!Szőke hercegeddel látom, nagyon nagy a szerelem. Meg tudom érteni. Szépek vagytok így, együtt!

Bori!
Akkor Te mostanság már nem is tudod, hogy milyen az éjszakai felkelés?! Jó babácska Ádi is, hagyja szüleit és testvérkéjét (háza népét :D )pihenni. Igen, ez tényleg szerencsés dolog. És a nevetgélése, kacagása már személyre szóló? De jó is ez! Már én is várom ezt az időszakot.
Említetted a kerületi támogatást. Ez alanyi jogon jár, vagy összjövedelem függő? Van egyéb más kritériuma?
Mi a IV. ker.-ben lakunk, most még nem merem bevállalni a budai oldali találkát.

Mindenkinek szép napot, jó pihenést!

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Sziasztok!
Nekünk tegnap is meg ma is aránylag jó napunk van :lol: Tegnap strandon is voltunk :lol: Persze én nem mentem vizbe de így is nagyon jó volt! Samu nagyokat aludt nézelődött és persze evett :lol:

Pihenőszék Én a teszvesz-en találtam 8000ft ért :lol: Igaz, hogy használt, de ez nem látszik rajta és mindendhárom gyerkőc imádja :wink:
Kép

Dorka: linea nigra nekem nincs :roll: Érdekes dolog, de egyik gyerekkel sem volt ezért nem tudom mikor tünik el :lol:
6hetes kontrolt én nem hagynám ki! biztos ami biztos, nézzen meg a doki, hogy minden rendben van e minden a helyére került!

Védekezést még nem tudom, de tuti valami drasztikus fog kelleni :oops: Nagyon gondolkodom a spirálon!

Manó: jó, hogy megint itt vagy, már hiányoztak az írásaid :wink: Nagyon édesek a lányok :wink:

Akinek kérdése van szoptatásügyben, bizonytalan annak nagyon tudom ajánlani Márta guóth-Gumberger, Elizabeth hormann SZOPTATÁS c. könyvét! Nekem nagyon tetszik, mindenről írnak benne, szerintem érdemes megvenni és elolvasni :!: :wink:

Talira mi is szivesen mennénk, csak még nem tudom, hogyan :oops: Marci szeptemberben kezdi az ovit, még ott is érdekes lesz a beszoktatás, ha csapatostul kell mennünk :roll:
reklamálás van a ciciért, megyek megetetem a kis haspókomat :lol: További szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Andrea!
Első nekibuzdulásomra még Gabi mosóport is vettem az öblítő mellé. Elsőként ezzel faragtam be. Az anyatejes textilpelusokból nem hozta ki a sárga foltot. Azóta érintetlenül itt áll a mosópor. Lehet, hogy megírom a gyártócégnek, hogy nagyon elégedetlen vagyok és felesleges pénzkidobásnak tartom a termékeik megvásárlását. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a reakciójuk. 8)
mtücsi

Visszaaludt :lol:

Andi: nekem kb 5perc allatt jön össze a 120ml! :lol:
Lányok! Fejés közben nektek beindul a tejleadó reflex? Én úgy csinálom, hogy fejés előtt picit bügyürgetem a bimbót és attól beindul és pillanatok allat le tudom fejni a ciciben maradt tejcsit! Mondjuk nálunk a szopik is kb 5-10 percig tartanak! Nagyon ügyes és hatékony a picifiú! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi: pihenőszékre azt írtam, hogy jó akkor is ha az autóban van (csomagtartóban -nem ülésként) szóval mert ha megyünk valahova akkor abban is lehet hurcibálni, meg olyan édesen elüldögél nézelődik benne.
A pihenőszékkel kapcsolatosan szerintem attól is függ, hogy mekkorát veszel mert van nagyobb, amibe később is bele tud ülni, és utána is lehet vinni pl nyaralás ide-oda és még egy évesen is meg lehet benne etetni. Nem? :lol:

Dorka: nekem is van csík, halványodik, és a köldököm szinte fekete az nem tudom mitől gondolom majd elmúlik... :(

Emi: én a mai napig szoktam hintőporozni meg alkoholozni is, és nagyon szép, valamelyik babának vérzik még utána, gondoltam ezt megelőzöm...

Manó: nagyon szépek vagytok! Látom jól sikerült a nyaralás!

Brigi: azta mindenit! 5 perc! Bakker nekem most volt az első "fejésem" és 20 percig "szenvedtem" egy majdnem 100 ml adagért... Gratulációm neked, ez igen, dől a tejcsi! És mindkét mellből jön egyformán? Nekem olyan, mintha az egyik mellbimbómon csak egy lyuk lenne és onnan spriccel, a másikon meg mintha 3... Van ilyen? Már bocsi,ha intim! Köszi előre is a választ!

Hasfájásra homeós bogyó: COLOCYNTHIS 5 CH (napi egy golyó vízben feloldva)

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi: a mosóporral én is befürödtem, a fürdőszobai szőnyegeket, amik nem olyan piszkosak mosom el vele, mert sz@rt se ér....

Andrea
Kép
kindernay

Jajj, aranyosak vagytok, hogy így dícsértek minket. A csajoké a pálma, én már csak rontom az összhangot velük, ha rajta vagyok a képen.

Tücsi - kössz kérdésed, bukás ügyben azt vettem észre, hogy az extra brutál bukás eddig mindkétszer akkor volt, mikor kezdtem kétségbe esni, hogy a gyerek mindent visszapakol, s belőlem meg alig jön valami. Most ugyi tej van (na jó, a bőség zavara mán talán sosem lesz, de éhségünk minden alkalommal jóllakottsággal csillapszik, bár néha azért kettő cickó kerül ám terítékre), ergó bukás az olyan normális, vagyis jön vissza, de ezt nem tartom brutál mennyiségnek.

Előbb voltunk vásárolni, kocsiba mikor beraktam a pindurt, máris bevágta a szunyát. Hja, aszitte máris százassával vesszük a kilómétereket. Aztán a bótban erre reklamátorkodva fel is ébredt.

Na mék, fő a tészta, gyerekek éhesek.

Kép
kissmanó

Andi: ezt nem tudom, de szerintem nem indul be nálad fejés közben a tejleadó reflex :roll: Azt kéne valahogy elérni, és akkor meglásd neked is dőlni fog a tejcsi!

brigi73

Andi köszi! akkor még én is hintőporozom picit, holnap meg úgyis jön a védőnénink, majd ellát tanáccsal!
Vérezni szerencsére sosem vérzett, most sem, még váladék sem volt, nagyon szép neki!

mosópor:
én vettem folyékony Dreft-et de utálom a szagát!!!!
aztán vettünk port, nagyon jó az Ariel Kids, most pedig a Persil gyerekmosópora van, nekem bejönnek!
igaz pl a kakis cuccokat rájöttem, előtte azért frissen megsikálom kis babaszappannal és pillanat alatt eltűnik a sárgaság! :D

öblítő: fehér coccolino vagy silan, azok ugyi sensitive-ek

én nem fejek, az elején nem volt rá időm mert sokáig evett aztán ismét kezdte, szóval nem tudtam, most meg már...szóval igaz nincs tartalékunk de a tejcivel egyelőre minden oké

lynia-

KépSziasztok!Ez a kép tegnapi fürcsi alatt készült.Beni ismét jó baba.:-)Most éppen apájával mentek egy barkács áruházba.Apuka nagyon örült,hogy végre egyedül mehet a fiával valahova.Jé most nézem,hogy 20-van nálatok most ünnep van.Remélem nem olyan lesz mint tavaly.:-(Pesti anyukák valaki megy a tűzijátékra???Ja tök ciki volt az én kis történtem:Beni arcán piros pontok jelentek meg.DE az volt a furcsa,hogy ha elmúlt másnapra ismét piros pont de az arca másik oldalán.A gyereket nagyítóval vizsgáltam,hogy nincs-e a teste másik részén piros pont de nem volt.Én már szó szerint alig mertem enni valamit,mert biztos voltam benne hogy valami olyat etem amire allergiás.De a rejtély megoldódott SZÚNYOG csípés volt.A hülye dögök szeretik a kisfiam vérét. :oops: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!!

Brigi: Én is a Vaterán akartam venni ilyen pihiszéket, de sajna nincsen (jó árban), pedig nagyon teccik.. 8) A Teszveszen nem vagyok regisztrálva.

Én is még hintőporozom Zalán köldökét minden pelenkacserekor, pedig 10 napos volt amikor leesett a csonk! Igaza van KinderAndinak, jobb megelőzni a bajt :wink: De ha valamelyik babának, sokáig váladékozik és csúnya akkor 3%-os hidrogénnel ki kell pezsegtetni szárazra törölni, és hintőporozni. Ezt néhány napon keresztül eljátszani és akkor szépen begyógyul :wink:

Én még életemben nem fejtem 120at :shock: És talán ha 2x szopott Zalán 120at (reggel 2 fullos kőkemény ciciből) Nekem ilyen 20-30 miliket sikerül fejnem, azt is kb fél óra alatt kettőből, és egy órát szopik hozzá a Zalán. Szal nekem elég sok órát elvon a szoptatás naponta... :roll: Éjjelente 1,5 órát vagyunk fent általában, addig szopik....... :roll: Elég nehezen jön ki a tej, pedig megmaszírozom előtte a cicimet. Nemtom mi a fenét csináljak vele... :roll:

Manó: melyik tengerparton is voltatok??? :D Szépek a csemeték :) na jó, te is :wink:

Emma: Zalánod nagyon édes ahogy szunyál :)

Linea Nigra: Nekem nincs és nem is volt :) Helyette vannak terhességi csíkok, ami szarabb szvsz! Akinek linea nigrája van, striái nincsenek??? :roll:

6 hetes kontroll: Én elmegyek, pedig nem volt gátsebem, de akkor is, úgy leszek nyugodt! :wink: Ha valakinek volt gátsebe esetleg varrták, azért sztem mindenképp érdemes elmenni... Én is úgy várom már mint a messiást, kicsit ki vagyok éhezve apára :oops: :D ő is, már pedzegette a témát. Megoldottuk máshogy, de a falat kapartam... :oops: 8) :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!

Fejés: én egyáltalán nem fejek, ill. van a fagyóban 40 ml, mert egyszer nem szívta ki Ádám, csak az elejét, és a dokinő mondta, h fejjem ki, nehogy begyulladjon.

Kispiskóta: nekem is már barna folyás volt, amikor kb. egy napra tiszta piros-bordó vérzésem volt. Aztán újra pecsételő barna.

Dorka: én is írtam már, h megvan még a barna csík, nem tom, h halványult-e. A köldököm körül is barna.

Pelenka:
a kórházban Liberót kaptunk, most a minit használom, nekem jónak tünik. A Huggies newbornnal úgy jártam, h kb 5 darabot használtam egymás után, és jól kidörzsölődött Ádám popsija. Azóta nem tettem ilyet be. De lehet, h napi egyet elhasználok.

Kenguru:
ki vett és milyet, és hogyan válik be. Azt hiszem, h közeli boltokhoz inkább azt használnám, mint a babakocsit.

Tegnap sétáltunk a Nagyerdőm, épp' megúsztuk a vihart. Éjszaka elkezdett folyni az orrom :twisted: :twisted:

Brigi és azt hogyan tudom elérni? Több fejéssel? És akkor jobban fog dőlni a tej pl. szopizás közben is?

Andrea
Kép
kindernay

Hja mosás: Én nem mosom Zalán ruháit külön egyszerűen nincs rá kapacitásom... Beteszem a gépbe a lányok ruháival (főleg ők hordanak világosakat) Persilt használok (port, nekem még nem volt bajom vele 60 fokon mosok mindent) és mikor milyen öblítő az akciós :D , most épp rózsaszín Lenort...

És sterilizálni se nagyon szoktam :oops: , a fejés után is csak simán elmosom a fejőt és kész! A cumisüvegekhez van üvegmosó kefém, azzal átsikálom és szeva.... Néha ha eszembe jut bebaszarintom a mikróba meleg vízzel teleöntve és benyomom 3-4 percre. Nálam ez már steril... :oops: :D

Hemej: Nagyon drága Benji! Szúnyogcsípés :lol: Nem használtok elekrtomos szúnyogriasztót? Nálunk az van bedugva minden szobában...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Andi: szopi közben sem indul be? Én fejés előtt mindig picit megmaszírozom-büngyürgetem a bimbót és amikor érzem, hogy kezd keményedni a cicim=tejleadó reflex beindul akkor kezdek fejni!

brigi73

Enikő: a babaszobán is árul egy csaj ilyeneket, de az új és 11300 az ára :oops: http://www.kep.tar.hu/szutyuri/50254777/22306867#2

brigi73

Mi is az a fejési reflex?

Nekem sincs az a csík a köldöknél,striák sincsennek csak szép nagy hasam!

Adjatok légyszi tippeket ti,hogy altatjátok a bébeket?Mert én szépen leszoktattam kicsikémet a kézben való ringatós elalvásról,kiságyban alszik el de nem magától hanem behajolok a kiságyba és simogatom míg el nem alszik.Van amikor pár perc alatt elalszik de mostanában majdnem egy óra.Mondanom se kell a derekam tökre ki van,szakad rólam a víz.Nem tudom,hogy sikerül mindíg ilyen hülyeségre rászoktatni szegény kicsit.Várom a tanácsokat.
pillangó7

nem fejési hanem tejleadó reflex.
pillangó7

Sziasztok!

Annyira édes minden baba, kis cukik, és mindenki babája úgy nől mint a gomba.

6 hetes kontrollon én voltam, nem olyan vészes, picit fájt, de nem gáz, és nekem írt fel a doki fogamzásgátlót, olyant amilyet a szoptatás alatt is szedhetek.

Képzeljétek megvolt az első kiságyas éjszakánk.
Szal Bogi nem velem aludt, hanem a kiságyában, és pont annyit aludt mintha mellettem aludt volna, szal semmi változás.
Csak annyi, hogy a 150cm-es ágyunkon most jobban férünk... :lol:
Azért picit rossz volt, olyan jó volt hogy ott aludt mellettem, annyira hozzámvan nőve, de neki sokkal kényelmesebb lesz a kiságyában.

Ma voolt egy kis babakocsis alvás, csak itt az udvaron, de úgy aludt mint a bunda.
Két kép róla, a másodikon álmában vigyorog.

Kép
Kép
Vendég

Csajok! Múltkor mikor Grétucnak vettük a fülbevalót, mondták a bótban, hogy először lövessünk a fülibe egy (szó szerinti fordításból:) orvosi fülcsit, s majd azt követően 6 hétre tegyem be azt amit vettem.
Na, de milyen az amit be kell lövetni, majd 6 hét után eldobni? Ha valaki tud erről infót, plíz, ne kíméljen

Kép
kissmanó

bakker a kettőspont a zárójellel emotikont eredményezett

Kép
kissmanó

A hasamon csík nekem sincs, de viszont a köldököm tök barna belül...

Én Bogim is nagyon erős, én ha felveszem akkor simán tartja afejét meg forgatja nézelődik, néha ha elfárad a nyaka akkor ráteszi a vállamra pihen picit, aztán jöhet a nézelődés tovább.

Kaki: nálunk napi 1-3 van, mikor hogy, ezt nem tudom minek a függvénye.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: