Manóka,
én is úgy gondolom, hogy az első 3 hónapban inkább mellőzöm a gyantát. Nekem mellírozva van a hajam, azzal is úgy gondoltam várnék a 3. hó végéig. Majd meglátjuk.
Én kértem volna időpontot, de Ágika azt javasolta, hogy mindenképpen hívjam fel kedd reggel apánkat és vele bezséljem meg, mikor menjek hozzá. Remélem minél hamarabb be fog hívni.
Már az elején úgy döntöttem, hogy ha babás leszek, nála fogok maradni. Szóval nálam ez nem kérdéses. Ő az első nőgyógyászom, akiben 100%-ig megbízom. És még kedvelem is (de ez már csak hab a tortán
Alapvetően én is jól vagyok, bár egész délelőtt émelygéssel küszködöm, nem kívánok semmit. csak kekszet (ami viszont ugye üres kalória és csak hízlal). Pont ma próbálkoztam gyümölcslével, és az nálam is csökkentette a tünetet. Viszont kezdek hihetetlen álomkóros lenni, tegnap is délután hazamentem és 1,5 órát aludtam. És még valami: a szagok. brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, iszonyú érzékeny lettem az erős szagokra, tiszta hányingerem lesz tőlük.
Na, de ez mind semmi a 3 évhez képest, amíg várni kellett ezekre az érzésekre. Végül is ez jelzi, hogy ott van a pocakunkban egy picibaba.
Te is Vigyázz Magatokra!
Beus,
sajnálom
Most lelépek, holnap találkozunk.
Szép estét Mindenkinek!