A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamita, köszi a receptet, már ki is nyomtattam, tuti ki fogom próbálni.

Manóka,

én is úgy gondolom, hogy az első 3 hónapban inkább mellőzöm a gyantát. Nekem mellírozva van a hajam, azzal is úgy gondoltam várnék a 3. hó végéig. Majd meglátjuk.

Én kértem volna időpontot, de Ágika azt javasolta, hogy mindenképpen hívjam fel kedd reggel apánkat és vele bezséljem meg, mikor menjek hozzá. Remélem minél hamarabb be fog hívni.

Már az elején úgy döntöttem, hogy ha babás leszek, nála fogok maradni. Szóval nálam ez nem kérdéses. Ő az első nőgyógyászom, akiben 100%-ig megbízom. És még kedvelem is (de ez már csak hab a tortán :D )

Alapvetően én is jól vagyok, bár egész délelőtt émelygéssel küszködöm, nem kívánok semmit. csak kekszet (ami viszont ugye üres kalória és csak hízlal). Pont ma próbálkoztam gyümölcslével, és az nálam is csökkentette a tünetet. Viszont kezdek hihetetlen álomkóros lenni, tegnap is délután hazamentem és 1,5 órát aludtam. És még valami: a szagok. brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, iszonyú érzékeny lettem az erős szagokra, tiszta hányingerem lesz tőlük.

Na, de ez mind semmi a 3 évhez képest, amíg várni kellett ezekre az érzésekre. Végül is ez jelzi, hogy ott van a pocakunkban egy picibaba.

Te is Vigyázz Magatokra!

Beus,
sajnálom :( A lombik biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!

Most lelépek, holnap találkozunk.

Szép estét Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

Hanyatka! Köszönöm, megpróbálom újra.
Szegény Te - vasaló... Biztos a párod elmenetele miatt történt, de ne szomorkodj, hamar elrepül az az egy hónap és majd mi itt leszünk Veled addig!!!

Cseka! Jól halad az a Maci!!! :-)

Bébé! Én mostantól 2 hónapig hulla parlagfű-allergiás vagyok (évek óta így megy ez, aug.-okt.). Ez esetben is szabad méhpempőt enni szerinted?
A próféta szóljon Belőled a karácsonyt illetően!!!!!!!!!!!!!! :D

Beus! A lombik elsőre sikerülni fog Nektek, meglátod!!!!!!!!!!!

Zel! Holnap lehet, hogy tali, ha mégsem, megírom, mikor megyek hétfőn és akkor 3as találkozó Tatu, Te, én!!!!!! De jóóóóó!! A jelet egyeztessük addig!!

Mindenkinek üdv és drukk!!!!!!!!!!

B.
bodza2005

Sziasztok!

Most értem ide....

Bodza! Tatu! Mindenki!

Nos, nálam egy bazi nagy mappa van általában, napraforgós, Van Gogh-os... erről simán felismertek. Okés???? Akár holnap, akár hétfőn. Holnap 8:15-re megyünk, hétfői időpontot még nem tudok. De gondolom, csúszás mindig van.

Jujjj, izgulok ám, mi lesz holnap.

Kép
Kép
Kép
zel

Drága Zel!

Mappa, értettem!!!
Detto izgulás...
+ drukkolás Neked és a többieknek!!

Jó éjt Mindenkinek!

B.
bodza2005

Hello csajok! Üdv az újaknak!
Zel! Van Gogh 4 napraforgója a kedvencem!
bébé2007 ! te babócát vársz? de jó!
beus77! csatlakozom Bodzához!
Bodza! sajnállak az allergia miatt! A lányom poratkára tüsszüg, de az még mindig jobb, mert ő kimehet a levegőre és elmúlik, de a parlagfű....Kitartás!
Februárapu, vigyázz a családodra!
Cseka! No para már ugye?
Ági! Túl vagy a következő cérnán?
Vendég

Szia Baboca!
Rendes Tőled, köszönöm az együttérzést!! Szegény kislányod, elég sok helyen van por! A szőnyegpadló az egyik legdurvább poratka- lelőhely.
Ha beveszem az antihisztamint, akkor sokkal jobb, amúgy reggelente 30db zsepivel kezdek első körben, csak nem tudom, hogy szombat reggeltől, a hormonkezelés miatt, illetve később a baba miatt :D vajon szedhetem-e?

Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

Lyó reggelt Lányok!!
Szép napot Mindenkinek!
Tennék fel motiváló képeket, de NEM megy.:roll:
Hanyatka útmutatása szerint sem, sajnos...

Zel! Mindjárt megyünk!!!:)

B.
bodza2005

bodza a homoktövis por nagyon jó az allergiára, vagy az akupunktúra. Szerintem érdemes kipróbálni! :-)
Ági28

Jó reggelt kedves Lányok!

Bébé
Először neked nagy, nagy gratula a babukádhoz. :lol:

Albi, Manóka
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek felőlem. Köszönöm.

Sajnos ez nem az én hónapom volt, így Grillázs kérlek, hogy ne is írj semmit a nevem mellé mert fogalmam sincs, hogy mikor kezdek újra. :(
A párom 80 milliós kiskatonái 5 millióra változtak. (Ez lehet talán a szervezetében zajló valami gyulladásos folyamat miatt.) Ezért ICSI volt a javaslat. A leszívott petesejtet viszont nem tudták "kihámozni", ill. amit igen az éretlen volt. Így totál kiborultam. Annyira összetörtem, hogy a bőgést nem is tudtam még itthon sem abbahagyni. (Amit azért szégyenlek, de ez van.)
Így az eddigi nagy optimizmusom az nem nulla, hanem inkább minusz valamennyi.
Bocsánat, hogy ennyire negatív vagyok, próbálom azért összeszedni magam.

Puszi nektek, Andi
l.andi

jaj Andi úgy sajnálom. :cry:
Ági28

Igen, lapar volt.
Lányok, köszönöm mindenkinek a drukkot és a biztatást. Én is nagyon bízom benne, hogy elsőre sikerülni fog, hisz egyszer már sikerült.

Várjuk a híreket a reggeli orvoslátogatótktól!!!! :lol:

Szép napot mindenkinek! :D

Bea
beus77

Andi, nagyon sajnálom! :cry:

Bea
beus77

Andi :cry:
yamita

Jó reggelt!
Andi!Úgy sajnálom,nem kell szégyelni a könnyeket. :(

Bodza!nem tudom mi lehet a gond,miért nem sikerül.
hanyatka

Nekem is parlagfű allergiám van,ami idén még nem jelentkezett,de már nincs sok sztem. :(
Tavaly aug.20-án jött elő. :roll:
hanyatka

Andi,

nagyon sajnálom :( Kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb talpra állnod, de addig is sírd ki Magadat. Az jót tesz, könnyebb az újra elindulás, ha most ki tudod adni a fájdalmadat.

És ne feledd, ami itt már sokszor elhangzott: A mi doki bácsink mindenkinek csinál kisbabát!Te sem leszel kivétel!

Bodza,
Ági a nagy méhpempő szakértő, ha jól emlékszem. de szerintem az nem szedheti, aki a mézre ill virágporra allergiás és ez rá is van írva.

Akik ma mennek az Intézetben, sok sok sok drukk!!!!!!!Jövő héten már van apánk!!!!Micsoda érzés lehetne neki, ha tudná, mennyire visszavárják a nők és alig várják vele a találkozást. :D :lol: :D

Mindenkinek csodás hosszú hétvégét!Vigyázzatok Magatokra és pihenjetek sokat, mert hamarosan kezdődik a babaesőre való felkészülés!!!!!

Bébé
bébé2007

Ezen én is szoktam somolyogni, hogy ha tudná, miket irkálunk öszze..
Meg milyen jól informáljátok egymást.

Szerintem fantasztikusan összetartó és segítő közösséget hoztatok létre. Én is azért választottam annó a Dévait, mert ezt a topikot megtaláltam, és olvastam.

Hajrá mindenkinek, és mindenki pihenjen és nyugizzon minnél többet! Szerintem ez még a húsnál is fontosabb (persze ezt a szemébe nem merném mondani :-)

Kép
szõke

Nekem egyszer azt mesélte,hogy már nem olvassa a topikot,mert megsértődött,ugyanis egy lány régebben írt valami igazságtalanságot és neki nagyon rosszul esett :cry:
hanyatka

komolyan?? És az nem derült ki, hogy mi volt az az igazságtalanság??
Ági28

De káár, pedig biztos, hogy a mostani bandát imádná! ;)
illetve mégjobban imádná.. :lol:
yamita

Hát valami olyasmi,hogy nem fekteti a pácienst az inszem után és ,hogy máshol ez így szokás...

Én is ez mondtam neki,hogy mi meg úgy imádjuk és csupa jókat írunk :)
hanyatka

ja. Pedíg most kellene tényleg olvasnia, mert akkor látná, ezt a feltétlen szeretetet! :-)
Ági28

Sziasztok!

Baboca, ari vagy, hogy kérdezed. Már eléggé megnyugiztam, mert az AFP eredményem alapján azt mondta a Vass doki, hogy Down kór kizárva, ugyanis nagyon magas lett. Ez pedig lehet az elhalt babától. Úgyhogy lassan csak véget ér az én rémálmom is :lol:

Te jól vagy?

Kép
cseka

Sziasztok!

Andi! Sajnálom!

Allergiások! Nektek is részvétem. Az öcsém is az, tavaszi olvadástól az első hóleeséséig minden növényre. Folyamatosan szed valamit, de ez a legnehezebb időszak neki is.

Bodza?! Mi volt?

Én nagyon hamar bekerültem, pörgött mindenki nagyon. Szóval Uh: jobbról 3 tüsző balról 3 tüsző, és ott még kettő pici, ami utolérheti a többit. Ahogy láttam a méreteket, egészen együtt vannak, nagyjából egyformák. 11,5-12 mm. Vass doki a nyh-val is elégedett volt. Kaptam még egy 300-as Puregont, meg 3 fecsi Orgalutrant. Úgy néz ki, jövő pénteken leszívás és hétfőn beülti...

Neki kell állnom csomagolni. Hétfőn felköltözünk Pestre egy hétre.
Alig várom! De félek is, bár ezt próbálom valahova nagyon mélyre elásni.

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves L.Andi!

Gondoltam, hogy van valami zűr hogy ilyen sokáig nem írtál. Nagyon sajnálom, viszont a következő majd sikerülni fog.

Ügyes petenövesztgetést kívánok az akciózóknak, a várakozóknak pedig jó felkészülést testben és lélekben.
albi2000

Szép napot, jó reggelt Nektek!

Andi! Én is nagyon sajnálom! Szegénykém, nem lehet könnyű most Nektek. DE: Meglátod, nemsokára egy édes, egészséges kisbaba érkezik majd Hozzátok!!! Pihenjetek egy picit, álljon helyre a párod egészsége is (tökmagolaj nagyon jó dolog!), és akkor minden rendben lesz, meglátod!!!

Beus! Persze, hogy sikerülni fog Nektek is, ez nem kérdés!!!

Tudjátok, most jön a babaeső, Bébé megmondta és így is lesz!!! Igaz, Zsembi?

Szőke! :D

Yamita! Köszi a receptet!! Lehetne kérni a cannellonisat is?
A spenótot ma elkészítem! :-)

Albi! A többiek nevében is köszi a drukkolást!!!

Ági! Végül homoktövis magolajat sikerül beszereznem! Remélem, az is jó!? Köszönöm szépen a tanácsot!!!! :D

Bébé! Igen, a méhpempőt végül nem mertem megvenni, amikor láttam, hogy Te is ezt gyanítod- allergia.
Köszönjük Neked is a szurkolást!!!
Aranyember "Apánk-doki" remélem, kipihente Magát!!!?
Iron-dokink is biztosan várja már...
Iszonyú lehet Neki ez a hajtás most + Szent Imre ügyeletek.
Tegnap 1764 terhességet láttam kiírva, ezt változtatják?, mert mintha korábban is ezt láttam volna és azóta több saját kismamánk is lett, pl.Te is. :D Neked is ultraszuper hosszú7végét!!

Tatulány! Hiányzol!

Hanyatka! A fotót én sem értem, a párom is látta, hogy nincs több lehetőség már az elküldés előtt, mégis azt írja ki, hogy nem választom ki a fájlt. Pedig én jól kiválasztottam!!! Olyan cuki fotó, Anne Geddes- féle. Képzeld, adtak egy állítólag jó kis homeopatiás dolgot a parlagfűre, az Intézethez közeli gyógyszertárban! Ha mégis előmerészkedik az allergiád 20-án, próbáld meg Te is!! A fiatal lány nagyon lelkes és segítőkész! :D Kombinálni fogom a homeosat Ági homoktövisével. :-)

Zel! Egész délelőtt a mappádat lestem, már volt olyan lány, aki azt hitte, ismerjük egymást, mert lopva próbáltam lenézni a mappájáról, hogy van-e rajta napraforgó :-) :-) A férjem is leste nekem, de sajna nem láttunk (a mappádat sem :D).
Jaj, annyira szuper, hogy ilyen szépen, rendületlenül haladsz/tok előre!!!!!!!!!!! Úgy örülök!!!! Az Orgaluran mire kell? Még lesz valami ezeken kívül? Az O. is tollas? Hétfőn hányra mész???
Ne félj, MINDEN rendben lesz!!!!

Babásoknak és leendő babásoknak! Jó pihenést, nyugalmat, egészséget, boldogságot és szép hétvégét!

B.
bodza2005

Sziasztok!

Andi annyira sajnálom ami történ erre nem is lehet mit mondani sird ki magad és majd ujjult erövel könnyebb lessz megint.

Nekem sem egyszerü a dolgom jövöhéten fel kell hivnom Apánkat mert ugyanazokat a mütéti leirásokat kaptam amit a Zárójelentésem is ir.
Igy lehet hogy azt mondja majd hogy csináltassak egy HSG-t.
Na jo de hol és kivel? Meg nem is akarom.
Igy sosem fogok elindulni már. :(

MIndenkinek szép hétvégét és babásodást kivánok! Pocakosoknak nyugodt napokat és pocaksimit.
zsembi

Zsembi, nem tudsz beszélni a dokival aki műtött?? keresd meg és őt kérd meg, hogy vagy hívja fel Apánkat vagy írjon ő valamit, mert konkrétan neked erre szükséged van most!!!
Én is hasonló cipőben voltam, (nem volt teljesen egyértelmű a záróm) és a dokimat kértem meg, hogy segítsen! Hátha! veszíteni valód nincs! :)
yamita

Yamita az a baj hogy a mütét 1999-ben volt és ezért kellett a mütéti leirás.
Aki meg a HSG-t csinálta ott is ugyanazt a leirást kaptam a röntgen lelet kéne de az meg nincs meg anélkül egyik doki sem tudja hogy mi a helyzet.
És ráadásul a elözö lombikokat is ö csinálta hozzá már nem szivessen megyek.
A Legegyszerübb tényleg egy új hsg lenne de nem röntgenest szeretnék hanem van valami más nem tudom az milyen.
zsembi

jaaj, zsembi értem. :(
De kár, reméltem, hogy Te is megúszod ennyivel, mint én.
Azért ez botrány, hogy akkor most még egy HSG..nekem még sosem volt, de azt hallottam, hogy eléggé kellemetlen, és most csináld végig mégegyszer.. :x
yamita

SZiasztok!

Remélem tényleg bejön ahomktövis, apának használ! :-)

Hát nekem tegnap elkezdett megjönni, de tegnap két cspp volt, ma még csak egy, úgyhogy ez még nem mensi! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ági! nagggyon jól csináltad! Jó volt a citromlé...

Bodza!
Annyira gyorsan végeztünk pénteken, hogy csak lestem.
A mappám annyira egyértelműen nagy sárga napraforgós,hogy nem kell lesni... :lol: Hétfőn 11-e megyünk, és Uh meg tájékoztató megbeszélés is lesz..

Azt hiszem nem tudok jönni a jövő héten. Ismerősöknél leszünk, azt sem tudom, net van-e. Gondolok majd rátok sokszor.

Drukk mindenkinek!
Puszika! Hiányozni fogtok.

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves Lányok!

Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat, nagyon jól esett, aranyosak vagytok. Próbálok túllépni a történteken, de szerintem elfelejteni soha nem fogom.

Zsembi
Jól értem, hogy nincs meg a röntgen felvétel? :shock: Úgy gondolnám, hogy azt a többi papírommal együtt megörzik.
A HSG-k közül a kontrasztosra gondolsz szerintem. Az a "kímélőbb" a szervezetre nézve, mivel ott nincs sugárzás.

Ágikám!
Nagyon örülök ennek a hírednek! Akkor most tudsz is indulni, HAJRÁ!

Mivel most többen is kezdtek, így nem írok külön-külön mindenkinek, de:
Drukkolok mindenkinek, ügyesek legyetek!

Üdv. Andi
l.andi

Sziasztok! Na tegnap este teljesen megjött! :-) Bár igazából ma reggelre! :-) Úgyhogy holnap megy a telefon apánknak!
Ági28

helló lányok!!!!! :D :D :D

Na, tegnap megjöttünk a nyaralásból, szuper volt, nagyon-nagyon kipihentük magunkat, totál agymosáson estem át.

És milyen szuper hírek vannak!!! Ági! Köszi a sms-t manókáról, de sajna azért nem tudtam rá regálni,mert nem vittem magammal telefont, így csak itthon kapcsoltam be.

Szóval: manóka, bébé ezerezer gratula. Nagyon vigyázzatok magatokra és boldogságos babavárást kívánok nektek.

Lányok, annyit írtatok 2 hét alatt, hogy azért átfutottam, de ne haragudjatok, ha valakit kihagytam.

Február! Éljen-éljen, nagyon örülök, hogy minden ok és szépen növöget pincurka.

Andi! Nagyon sajnálom, gondolommit érzel. Van úgy, hogy minden összejön, de hidd el, legközelebb minden rendben lesz.

Ági! Bár így is előbb fogsz kezdeni,mint én vagy 2héttel, de nagyon örülök, hogy kezdhetsz már most apánkkal:))))

Én holnap megyek hozzá, de majd csak 30-a körül fog megjönni.

Cseka! Neked is nagyon örülök, most már nyugodj meg:)))

Üdv az újaknak:bodza, szőke....:)
cyprus

helló lányok!!!!! :D :D :D

Na, tegnap megjöttünk a nyaralásból, szuper volt, nagyon-nagyon kipihentük magunkat, totál agymosáson estem át.

És milyen szuper hírek vannak!!! Ági! Köszi a sms-t manókáról, de sajna azért nem tudtam rá regálni,mert nem vittem magammal telefont, így csak itthon kapcsoltam be.

Szóval: manóka, bébé ezerezer gratula. Nagyon vigyázzatok magatokra és boldogságos babavárást kívánok nektek.

Lányok, annyit írtatok 2 hét alatt, hogy azért átfutottam, de ne haragudjatok, ha valakit kihagytam.

Február! Éljen-éljen, nagyon örülök, hogy minden ok és szépen növöget pincurka.

Andi! Nagyon sajnálom, gondolommit érzel. Van úgy, hogy minden összejön, de hidd el, legközelebb minden rendben lesz.

Ági! Bár így is előbb fogsz kezdeni,mint én vagy 2héttel, de nagyon örülök, hogy kezdhetsz már most apánkkal:))))

Én holnap megyek hozzá, de majd csak 30-a körül fog megjönni.

Cseka! Neked is nagyon örülök, most már nyugodj meg:)))

Üdv az újaknak:bodza, szőke....:)
cyprus

Bébé, én gyantáztam végig, mindenütt, illetve kozmetikus gyantázott. Ha Dévait kérdezed nem ajánlja, nekem azt mondta, hogy a meleg miatt (fazongyanta) mondjuk én vérzés alatt kérdeztem. De egyébként másnak is azt mondjja, hogy nem. Szóval én megkérdeztem tőle. Amíg véreztem nem gyantáztam, de utána igen. Ő a hajfestésre is azt mondja tilos, szóval nála minden tilos :?
Nyugodtan kérdezz meg tőle mindent, én szextémában is simán kifaggattam, tényleg nagyon jó fej és mindenben olyan, hogy egyáltalán nem vagy zavarban nála :wink: A haspuffadás normális.

Ezer drukk mindenkinek, mindjárt itt a szeptember :lol:
beber

Helloo cyprus! :)
de jó, hogy újra itt vagy! kérünk kérünk nyaralós képeket! :)
yamita

Sziasztok!

Újra itthon, a strand szuper volt (tudom nem a legjobbkor), a szállás katasztrófa, párom szerint minusz 1 csillagos kemping, faház, iszonyat hőség, zúgó hűtő éjjel, :roll: alig aludtunk.

I.Andi: nagyon sajnálom, ilyenre nem lehet előre felkészülni, ne szégyeld hogy zokogtál legalább kijött a feszültség, én is órákig ezt csináltam a múltkor :( párodnak vegyél cink-szelén-e vitamint, az csodákat tesz és ha minden jól alakul hamarosan belevághattok.

Ági: HURRÁ, csak bejött a citromkúra :D és kezdhetsz Te is

Zsembi: mi a túrónak kell új HSG, úgyis lombik lesz nem? Apánk ilyen, nem tágít attól amit szeretne.

Hanyatka, Bodza: részvétem a parlagfű miatt, nekem is van kb. 10 éve, de egyre csökkenő mértékben, most kb. napi 5 papírzsebkendő fogy.

Cseka: örülök, hogy Kismaci szépen fejlődik

Bébé: szívesen átvennénk azt a hányingert, aluszékonyságot

Ma voltam UH-on Vass dokinál, aszonta, h olyasmi eredmény lesz mint a múltkor v. kicsit jobb, most látott a jobb oldalon is 2 nagyobb tüszőt, rákérdeztem, szerdán már Dévai Apánkhoz kell mennem, jófej mindig főnökként emlegeti.

Leszívás péntek v. hétfő?????

Zel, Bodza meregettem a szemeimet, napraforgós mappát nem láttam, igaz 9.30-ra mentem, Ti meg később.
2 lány volt a váróban, egy kockás újjatlan blúzos + hosszúnadrág és egy fekete-fehér rövidszoknyás + fehér felső......Bodza Te voltál valamelyik?
Szerdára majd egyeztetünk újra :P

Mindenkinek kitartás és jön az ősz, babaeső igérkezik.!!!!

Anikó
tatulány

Cyprus: üdv. újra itthon, hol jártatok?

Yamita: köszi a spenótleves, nagyon finom lehet

Anikó
tatulány

Kedves Ági!

Nagyon örülök, hogy hatásos volt a citromkúra :)

Kedves Zel és Tatu!

Drukkolok Nektek!

A boldog kismamákhoz és lombikos anyukákhoz lenne egy kérdésem:

a progesteron injekciót mikor hagytátok abba, ha egyáltalán kaptatok?

Kedves Aktív fórumozók és csak olvasók! Kívánom mindannyiónk álma teljesüljön mihamarabb!

[/img]
albi2000

Sziasztok!

Tatu! Jó, hogy itt vagy újra!!
Kár, hogy nem találkoztunk!
Igen, mi később mentünk, én 10.15re, Zel pedig 11.00re.
Azonnal egymásra találtunk :D :D :D
Mindkettőnknél minden ok eddig...
Remélem, ezek után is az lesz!!!
Szerda reggel megyünk újra Johannával, TE mikor??
A parlagfű semmi ahhoz képest, hogy az esős időtől ma baromira fulladok. Ez a legújabb.
Babaeső-igen, nagyon!!!

Andi! Köszi a drukkot, mi is szorítunk értetek!!!!!

Szia Cyprus!! :D

Albi! Így legyen!!!

Beber! Én is drukk MINDENKINEK!!! :-)

Szép álmokat Nektek!!! Olyan álmokat, melyek hamarosan teljesülnek!!!!!!!!!! ;-)

B.
bodza2005

Sziasztok!

Na ma hívom apánket, remélem estére behív, és minden rendben lesz, és tényleg kezdhetek!
Cyprus te mikor mész ma??
Ági28

Jó reggelt!

Bodza:
aranyos vagy, h hiányoltál, tényleg kár, hogy nem találkoztunk. Szerda reggel megyek, de már a Dévai dokihoz, sztem fél 8 előtt ott leszek, h ne kelljen végigvárni 10 ember.
(miről lehet felismerni Téged? akkor én farmer halászgatyában leszek + fehér cipő/táska.....szólítsatok le OK?) :P :) :P

Köszönjük a drukkot, mi 3-an megnyitjuk a babásodást aztán szépen követ mindenki!

Ági: éjszakai műszak lesz? Jó lenne ha indulhatnál Te is, a várakozás a legrosszabb

Szép napot mindenkinek ebben a borus időben!!!

Anikó
tatulány

Jaj de jó Ági, biztosan behív, hogy megy az idő, látod. Szerintem ma éjszakázni fog. Én is ma megyek hozzá, illetve megyünk, PIstikével és remélem az apja is odaér, mert egyedül Pistikémmel elég húzós ki tudja mennyit várakozni 1 helyben. Már előre rettegek milyen ciki lesz ha majd rájön az üvöltés mert ki tudja ugye mennyit kell várni és igencsak férfias már a hangja :oops: Legalább a férjem ki tud vele menni akkor ha nagyon visít vagy be tudom tömni valahol cicivel a száját. Különben jó kisfiú (általában persze), de amit művelni tud ha pl. vásárolni megyek vele...Hajjaj. Bár már jobb mint első alkalommal. És mindenki csak sajnálja szegényt én meg laposkúszásban távozom az alkarját szíó gyerekkel mint akinek nem adnak enni...És közben látom az emberek szemében mit gondolnak, van aki mondja is, hogy szegény gyerek, milyen pici, meg biztos éhes, stb. Na de lehet, ,hogy ma a "jókisfiú" formáját muataja :lol:
beber

Viszem keretben a "cipős" képet Dévainak meg amin épp megszületett, kicsit véres meg "köldökzsinóros", meg "trutyis" a gyerkőc, ugye úgy frissiben van, az nem gáz ugye ha esetleg ki is teszi? Mert ilyet még nem nagyon láttam kint, bár már sztem úgysem fér el a falon, ezért mertem. :roll:
beber

beber, nem hiszem, hogy gáz lesz, ha üvölteni fog.

tatu remélem azért nem lesz annyira éjjszakai műszak!
Ági28

Na Negyed 5-re megyek apánkhoz.
Ági28

Sziasztok!
Ági!Ma mész negyed 5re vagy holnap??????Mert én holnap 4-5 között.
hanyatka

Cyprus,Tatu!Üdv.itthon!
hanyatka

Cyprus,Tatu!Üdv.itthon!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: