Sziasztok!
Mirkának rengeteg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A feng shui jutott eszembe reggel, nagyon nem merültem még el benne, de segítőkész emberek pl. a megfelelő orvos (ÉNY) egészség, család (K), valamiért csak eszembe jutott...
Átpakolom Buddhát ebbe a sarokba...
Feljöttem és mennyi segítőkész embert!
Ennyi gyönyörű gyerket! és mennyi jó pasi! Még nem akarom eladni a lyányom, de felén több most a kislány...
Tinu! nagyon sokat jár eszembe Tündi, hogy egyidős kórháztesók... és Ő is már biztos...mint Véda.
Nagyon jó a repülőzéses kép!

Véda így sikít, hogy ééééhes vagyok.
Votív, nagyon helyes fiú Istók! A közös képetek mint egy kompozíció, én is úgy szeretnék egy ilyen megkomponáltat...de az is eredmény ha kitartó szólongatás, csattogás, füttyögés után belenéz a fényképezőbe.
Zsanci, jól kihasználták az ágyat a fiúk, esélyetek sincs beférkőzni...

Micsoda csókos száj!
Zsugyi, gyógyuljatok meg teljesen! Hihetetlen ezek a gyerekek hogy képesek regenerálódni...van tőlük mit tanulni.
Arwen! Nagyon édes Attila!
Johi, nagyon tetszik maszatos kép, olyan jóllakott..
Fibi, megy ez neked csakpozitívan, mint minden más is! (még a zárójelben is

)
Mikatta, milyen elegánsak ezek a gyerekek, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! Nagyon jó a felöltözött csiga...nálunk a minibékákat hordják össze a gyerekek...brrrrr itt ugrálnak ki éjjel a vödörből...
Mindenkinek nagyon köszi, aki dokit, megoldást, lehetőséget keres, segít! Fantasztikusak vagytok!
Köszönet az újaknak, erre járóknak!:-)
...egy pöttöm kis gyönyörűséges kisbaba, és Ő maga a remény, és mutatja nekünk az utat az emberi, az igazán fontos felé...na bőgök...
Köszi kis Mirka fantasztikus kis lurkó vagy!!! és mi hülye felnőttek, hogy gondolhatjuk, hogy megtaníthatunk bármi fontosat a gyerekeinknek...újra kiderült ki is itt a tanár!