Sziasztok!
Hát sajnos nem sikerült, valószínű a progeszterontermelésem nem volt kielégítő és emiatt már szombat óta vérezgettem (titkon kicsit reméltem, hogy talán a méhszájam marta ki az Utro, de rákérdeztem és a tünetek alapján ez szinte kizárható) sajnos ez ugyanaz a minden ciklusom végén jelentkező vérzés volt, amit a progeszteron hiánya okoz, így hát a méhnyálkahártya nem tud rendesen felépülni (bármennyre is vastagodott meg előtte; összeesik), a babáknak esélye sem volt... Terhesség sem indult meg épp emiatt, vagyis a HCG sem mutatott semmit.. Amúgy mivel a cicim szombaton leeresztett és jött a "szokásos barnázás" és a ezek után a tesztek (igen teszteltem

) is mind negatív eredményt mutattak, szóval sajnos nem ért meglepetésként a hír.. W. doktor azt mondta legközelebb az Utro mellé Progeszteron szurit is kell kapnom, hogy esélyük lehessen..
Hát ennyi.. Köszönöm mindenkinek a drukkolást, jól esett, hogy ennyit gondoltatok ránk..
Megkérdeztem, hogy tudtam volna-e befolyásolni az eredményt akármivel is, de W. doktor azt mondta, hogy ezt a progeszteronhiányt nem lehet, szóval nem rontottam el semmit.. Amúgy akármennyire is akartam tartani magam, nem bírtam ki sírás nélkül, pedig anyira számítottunk arra, hogy nem sikerült és mégsem.. Annyira jól esett viszont, hogy minden kérdésemre választ kaptam és úgy éreztem, hogy tényleg velem éreznek, így ha minden igaz átírhatod a táblában az orvosom nevét Krisztike, mivel én nagyon szeretnék W. doktornál maradni.. Jól esett a kedvessége és a türelme hozzám..
Na most megyek, még egyelőre nyalogatom a sebeim..
Amúgy nem szabad elkenődnöm, és tudom, hogy nem sokára mi is szülők leszünk!!