A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic!

Én nem igazán tudok választ adni!!Valaki biztos tud!!!

Nem akar sikerülni a vonalzóm!!!!
Valaki megmondaná hányadik címet kell bemásolni a Lilypie buliból!!!!Hülyét kapok!!!! :x :shock: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Feladom!!!!!!!!! :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi a pü-t elküldenéd W dokiról? Kíváncsi vagyok, ahogy Elan is.
vic12

Vic!!!Küldtem!!!Elannak már küldtem nem!!!Ha nem küld már át neki lécik!!!!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic12!
Sajna nem igazán tudok segíteni, de mikor nekünk kiderült, hogy a párommal vannak gondok, akkor a Szabolcs utcában azzal kezdték, hogy keressünk donort, nagyon durván közölték, de mikor a BMC-be kerültünk, akkor azt mondták, hogy ebből a kevésből is lehet valami és lett is, de...
De van herebiopsya is (remélem jól írtam) és nálunk a párom azt mondta, hogy ha kell, akkor ő bevállalja azt is.

De szerintem lehet kérni, hogy donor spermát használjanak, mert ha jól tudom ma már a szingli csajoknak is lehet mesterségesen gyerekük.

Baráti párunk között van egy pár akinek semmi bajuk, nem tudják, hogy miért nem jön össze. Ha jól tudom (másik pártól hallottam), hogy nekik is sikerült az x. lombik és sajnos ők is úgy jártak mint mi, hogy nem maradt meg a baba, az uh-nál már nem volt baba, felszivódott.

Remélem tudtam valamit segíteni.
Nefke
nefke

Vic
Nekem is voltak ilyen kérdéseim,de azt mondták a lányok ha tudnának is ilyenről akkor sem mondanák meg :D De ne izgulj ilyen nem fog előfordulni veled!!!!És tényleg ne kombinálj!!!
A lombik talán azért sikeresebb,mert már az embriót kapod vissza és csak a megtapadásra kell koncentrálni a szervezetednek,míg az inszemnél a megtermékenyítésre is.Ez a hüvelyváladékos dolog engem is érdekelne,de szerintem itt nem is nézik!

Benszi
Ezt sugallják a soraim?Tényleg így érzem én is :D
gabicsibe

Nyunyi

Mindíg a középsőt
gabicsibe

Nefke, Gabi,

Köszi.

Nefke,

A páromnak viszonylag jók az eredményei, tehát nekünk szerencsére szóba se jön a herebiopszia. Épp a határérték alatt van, tehát éppen nem jön össze. Ezt csak úgy kérdeztem. Inkább itt a genetikai összeférhetetlenségre voltam kíváncsi, hogy igazából egyik félnél sincs nagy gond, és mégse. Hát erre is van példa. Csak ez számomra érthetetlen, mert biológiailag össze kéne jönnie. És hát itt a kérdés, hol jön be esetleg a psziché a dologba?

Gabi,

Igen, pl. a Dévai intézetben és máshol is csinálnak olyan vizsgálatot, hogy megnézik mennyi nyák van a méhnyakon, illetve, együtt kell lenni a pároddal és 6 v 12 óra múlva megnézik, hogy van e élő spremium a hüvelyben. Mertha nincs (amennyiben a férfi ok persze), akkor kinyírja a női váladék.

Én nem is értem, hogy itt miért nem nézik.

Nyunyi,

Köszi a privit.
vic12

Vic!!!
Szivi!! :wink:

Gabicsibe!
Megpróbálom!!!!

Ugy izgulok a lányok miatt!!!Vikkata,Zsebi!!!!Hajrááááá mindenki!!!!!!!!Remélem jó híreket kapunk!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na milyen a vonalzóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Sikerült!!!Gabicsibének Hála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Köszi elolvastam és válaszoltam is, de az istennek nem tudom eküldeni neked, nincs ott a küldés ikon :(
vic12

Nyunyi!
Klassz a vonalzód!
Gabicsibe!
Határozottan ezt sugallják!Csak így tovább!
Vic!
Mi már elindítottuk tavaly májusban az örökbefogadást!Eddig még semmi nem történt ez ügyben,de mostmár ideje lemondanom a listán várakozást,így két gyerekkel a pocakomban!
Az orvosos kérdéseidhez nem tudok mit szóülni,de szerinetem a legjobb,ha a dokiddal beszélsz eről!
Vendég

Nyunyi, megkaptam a priviket, válaszoltam is, köszönöm :)
Ma este megyek W-hoz.
elan

Vic!

Nem gond!Majd csak sikerül!!!

Benszike!Ugyi milyen ari!!!Köszike a dicséretet!!!Egyépként sógor nőmék is örökbe fogadnak ,alapítányon keresztül,és nekik azt monták hogy olyan 3-5 év a várakozás!!!!Polyást szeretnének vagy egy testvér párt!Nem egyszerű,az biztos!!!

Húúú lányok Kisördit megszállta az ördög!!!!Olyan rossz!!!Engedi a fürdöbe a vízet,lövöldözik a vízi pisztolyával a lakásban ,üvöltözik,apa arc szeszét meg a parfünjét magára kente,meg a deoit!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Hihetetlen ma milyen rosssz!!!!!!!!!!!!!!!!Megörülök mellette!!!!Ja és nem lehet kiszedni a hűtöből!!!Ki meg nem engedem 36 fokba a napra!!!!!!!!Jaj na megyek elaltatom nemsokára!!!Majd ha lesz egy kis nyugi jövök!!!Remélem jó hírekre!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!

Senki se megy pénteken?

Képzeljétek tegnap voltam a talpreflexologus nonél és kérdeztem, hogy befolyásolhatja-e a mensit, mert késik és mondta, hogy megmasszirozhatja úgy, hogy megjöjjön és ma hajnalban megjött. :lol: Bár jobb lett volna ha nem és spontán baba, de ha ez jutott, ezt kell szeretni! :cry: Egyenlőre nem is fáj annyira a hasam, mint ahogy szokott, bár érzem, de még nem olyan vészes. Remélem nem is lesz az.
Jaé s persze hordom a karkötöimet is felváltva! :lol:
Nefke
nefke

Nefke !!!

Na az jó!!!Nekem is megjött!!! :wink: Csak baromira fáj a derekam mag a hasam! :oops: De nem baj túlélem! :wink:

Na nincs még hír senkiről!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebi!!!!Kata!!!!
????????Merre vagytok?????????Egy üzit sem kapok?????:D:D:D

Juci!
Jajjj, nagyon sajnálom!!!!!Tényleg rossz az időpont.Pedig a helyeden maradtál, fel kellett volna tünnie, hogy valamiért kitünik a kismamisági korod, hisz ha ennyi lennél, nem ott kéne lenned.Igyekkszem általában időrendbe tenni, nem is tudom, hol csúszhatott el...Bocsika, javítalak.

Én most lelépek, fodrászkodunk,(én melírozom barátnőm haját), aztán meglátogatom az új magándokimat! :wink:

Puszi nektek, lehet ma már nem leszek.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy így bepofátlankodok hozzátok. Egy barátnőmék kezdték a kivizsgálásokat a BMC-ben, de mivel nincs otthon NET-e, ezért megkért, hogy érdeklődjem, hogy Koncz Tanár Úrnak kb. mennyi a tiszteletdíja inszem esetén?

Előre is köszi!

(Jöhet priviben is!)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Most már bejelentkezem ide, hiszen mi is a BMC be járunk, és úgy tűnik ez jó darabig így is lesz.
Páromnál azoospermiát állapítottak meg, így a herebiopszia a következő lépés, nála már minden vizsgálat kész. Az andrologus azt javasolta, hogy a peteleszívással összehangolva egy napon csinálják meg a biopsziát, hogy ha találnak nála bármit, akkor azt rögtön "frissen" lehessen lombikhoz felhasználni!
Nálam még hiányzik a24. napi vérvétel, illetve az átjárhatósági!
Remélem minden eredményem rendben lesz, és akkor már szeptember végén kezdhetjük is a programot!
Türelmem nem sok:) de ahogy elnézem itt majd megtanulok türelmes lenni:)

Jó olvasni titeket! Rengeteg kérdésemre megtaláltam a választ már, és jó látni a táblázatban a gyarapodó babákat:)

nefke
ugyan nem ismerjük egymást, de én is pénteken megyek, akkor lesz a 24. napom:)
pénteken sokan szoktak lenni? vagy minden nap sokan vannak?

Törpe

Kép
törpehzs

Zölddisznó!

Üdv itt!Sajna én nem tudok választ adni a kérdésedre!De szerintem annyit adjon a barátnéd amennyit gondol! :wink:

Törpehzs!!!

Üdv itt nálunk!Pénteken nincsenek álltalában sokan! :wink: Kitartás a továbbiakhoz!!!Gyere bátran hozzánk ,valamelyik drágaság mindig tud segíteni!!!Kérdezz bátran! :)

Lányok ,nem jött még senki a hírekkel!!!??? :roll: Már ugy izgulok értetek!!!! :wink:

Én jövö csütörtökön megyek a bmc-be!!!Ki jön akkor előrre láthatóan??!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hát, Csak ő nem gondol, mert nagyon az elején járnak, és új ez az egész, mert sosem volt dolga eghészségüggyel - hál'istennek.

Kép
zölddisznó

Törpehzs!
Akkor lehet, hogy összefutunk! Amúgy üdv köztünk!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Hát sajnos nem sikerült, valószínű a progeszterontermelésem nem volt kielégítő és emiatt már szombat óta vérezgettem (titkon kicsit reméltem, hogy talán a méhszájam marta ki az Utro, de rákérdeztem és a tünetek alapján ez szinte kizárható) sajnos ez ugyanaz a minden ciklusom végén jelentkező vérzés volt, amit a progeszteron hiánya okoz, így hát a méhnyálkahártya nem tud rendesen felépülni (bármennyre is vastagodott meg előtte; összeesik), a babáknak esélye sem volt... Terhesség sem indult meg épp emiatt, vagyis a HCG sem mutatott semmit.. Amúgy mivel a cicim szombaton leeresztett és jött a "szokásos barnázás" és a ezek után a tesztek (igen teszteltem :roll:) is mind negatív eredményt mutattak, szóval sajnos nem ért meglepetésként a hír.. W. doktor azt mondta legközelebb az Utro mellé Progeszteron szurit is kell kapnom, hogy esélyük lehessen..

Hát ennyi.. Köszönöm mindenkinek a drukkolást, jól esett, hogy ennyit gondoltatok ránk..

Megkérdeztem, hogy tudtam volna-e befolyásolni az eredményt akármivel is, de W. doktor azt mondta, hogy ezt a progeszteronhiányt nem lehet, szóval nem rontottam el semmit.. Amúgy akármennyire is akartam tartani magam, nem bírtam ki sírás nélkül, pedig anyira számítottunk arra, hogy nem sikerült és mégsem.. Annyira jól esett viszont, hogy minden kérdésemre választ kaptam és úgy éreztem, hogy tényleg velem éreznek, így ha minden igaz átírhatod a táblában az orvosom nevét Krisztike, mivel én nagyon szeretnék W. doktornál maradni.. Jól esett a kedvessége és a türelme hozzám..

Na most megyek, még egyelőre nyalogatom a sebeim.. :roll:

Amúgy nem szabad elkenődnöm, és tudom, hogy nem sokára mi is szülők leszünk!!
:D
torolve_20130114141731

vikkata
Sajnálom, de örülök neki, hogy így állsz hozzá és legközelebb biztosan sikerül!
Nefke
nefke

Vikkata!!!!

Ne !!!!!!!!!!!!!!!Sírok veled én is!!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom kedves!!! :cry: De ez viszont jó ,hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!És igazad van hamarosan szülök lesztek!!!!!! :wink: Nekem is ez lebeg a szemem elött ,ugyis sikerülni fog !!!!Ha nem most késöbb!!!Várlak vissza nagyon,sírd ki magad az sokat segít!!!! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Megjöttem a BMC-ből. Igaz nem engem vártatok.

:lol:

Manda

Jó volt veled találkozni, még erre a kicsi időre is.
Remélem minden rendben van?

Rólam annyit, hogy végre kezdhetjük az inszemet. Már tul vagyok az első szurin. Merional szurit kapok.
22-én szerdán kell mennem uh-ra.
Lehet hogy most kinevettek, de mikor kijöttem a bmc-ből majdnem elsirtam magam örömömben,
hogy már túl vagyok első tényleges kezelésen.
Április óta csak kivizsgálás volt.

Ez a W.doki pillanatok alatt kidobot, kérdezni sem volt időm.
Azért Szűcs doki nem ilyen, tőle van időm kérdezni is.
Segitene valaki. A stimus lapon minden napra van egy szuri irva, de 22-re csak uh szuri nincs. Akkor nem kell nekem azon a napon szurni. Mert 10 dobozzal kaptam a szuriból.

Na most megyek estére majd benézek, ha a párom enged.
Kimegyek a temetőbe a kolléganőmhöz, szegény egy éve lesz hogy meghalt. 29 évesen rákban. Még most is hiányzik.

Bocs az offért. Meg a lelkizésért.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nefke, Nyunyi! (az egyik cicánkat nyunyinak hívtuk:)
Köszönöm!
Egy kérdésem talán mégis lenne! Mennyi idő alatt vannak meg az eredmények?
Szeretnénk beszélni utána a dokival, csak jó lenne tudni, hogy a pénteki vérvétel/vizelet mikor lesz meg az eredménye!

Törpe

Kép
törpehzs

Kata nagyon sajnálom :cry: ,de tényleg nagyon jól állsz hozzá!Nem szabad feladni,hajrá következő lombik!

Lippa

lippa

Erika!
Teljesen értem az örömödet!
Én sem bírom a várakozást, és én is sírtam örömömben, amiért mégis mehetek most a 24. napi vizsgálatra, és nem tolták el egy hónappal az egészet!
A várakozás idegölő:( Ha már csinálhatsz valamit, az már sokat segít!

Törpe

Kép
törpehzs

Kata,
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Remélem a következőnél segít a Progeszteron szuri!

Törpehzs,
Üdv köztünk! Mielőbbi pocaklakót neked! :D
Szerintem az eredmények aznap nincsenek meg a kivizsgálás szakaszában, csak amikor már stimu van! És ha jól olvasom, akkor még nálatok a vizsgálatok tartanak. De lehet hogy tévedek. Nálunk nem volt meg aznap.

Jezsoerika,
Gratula a kezdéshez! :wink:
Sajnálom a kolléganődet! Sajna mi most küzdünk ezzel a szörnyű dologgal a nagyimnál! :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jezsoerika!

Most néztem nem 22 én hanem 23 án megyek uh-ra! :( pedig azt hittem ,de jó lett volna találkozni veled! :roll: De még lehet egy napon az inszemünk!!! :wink: Szerintem is normális ,hogy sírtál!Én is igy voltam vele!!! :wink: Szerintem nyugodtan add be a szurit 22 én is beadtam az nap,és nem volt baj! :wink: Sajnálom ami a kolléganőddel történt!szörnyű! :( Örülök,hogy jó hírekkel jöttél!!!És igen is téged is vártunk! :shock: :wink: Megy a drukkkkk már neked is!!!! :arrow:

Törpehzs!

Az jó!!!nyau!Engem bariném nevezett el igy! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja bocsi, törpehzs, te nem is az aznapra gondoltál. Jaj ma nagyon szétszórt vagyok. Szerintem kérdezd meg a recepción mennyi idő szokott lenni!

Nyunyi drága,
Jó a vonalzód! :wink:
Örülök, hogy már jobban vagy! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe Drága!

Köszike,ugyi milyen szupi!Attól lettem igazán jól ,hogy megjött és mehetünk tovább ,nem kell heteket várni!!! :wink: Pénteken már szúrom az elsőt!Jővőhéten csütörtökön meg megyek uh-ra!Igy ki lehet bírni! :wink: Meg annak is nagyon örülök ,hogy aznap jön az egyik csajszika akivel ott ismerkedtem meg ,és ugyan akkor volt az inszemünk ,meg nekik sikerült is 1 re!!!Olyan kedves párocska!És igy legalább tudok velük talizni! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!
Köszönöm!
Akkor majd pénteken próbálok érdeklődni a helyszínen:), hiogy ők mit gondolnak!

Törpe

Kép
törpehzs

Tényleg tök jók a vonalzóitok:) Hol/hogyan lehet ilyet kreálni?

Törpe

Kép
törpehzs

Kata
Kép
nagyon sajnálm!!

Erika
Amikor mész uh-ra szerintem ne add be,majd utána ha mondják!És hajrá,örülök hogy végre kezdtek!!!!
gabicsibe

Vikkata,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Igazad van, nem szabad feladni!

Jezsoerika,
Persze, hogy örülsz a kezdésnek! :)
Általában az a szokás, hogy az injekciót este adjuk be. 22-én délelőtt elmész UH-ra, és akkor mondja meg a doki, hogy kell-e még, és mennyit.

Kép
mofly

Vikkata
nagyon sajnálom,én is szuriztam magam mindegyiknél :oops: :oops: :oops: jól állsz hozzá,és nem csodálom hogy elsirtad magad,hiába készül fel erre az ember :oops: :oops: :oops:

Zölddiszno
én minden beavatkozás /nekem lombik volt/ 5000 et adtam :oops: :oops:

bibar

Törpehzs!

Szívesen segitenék a vonalzóban de nekem is elég bonyolult!!!Remélem valaki elmondja ,hogy csináld! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarcika!

Nagyon el voltál drága tünve!!!!!Azt hittem valami baj van!!! :oops: Örülök,hogy itt vagy! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

[quote="törpehzs"]T írta:törpehzsényleg tök jók a vonalzóitok:) Hol/hogyan lehet ilyet kreálni?

Küldtem pü-t! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Köszönöm!
Ezzel most elleszek egy darabig :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Köszönöm Lányok! Nyunyi, Lippa, Rebe, Gabi!!!

Nagyon kedvesek vagytok!

Bibar! Hogy lehet, hogy szúrtad magad, ez érdekel, be tudtad magadnak adni én azt hittem, hogy azt farizomba kell.. :roll: Hogyan csináltad?
torolve_20130114141731

Sziasztok csajszikák!

Képzeljétek ma délelött 4 órán kersztül hívtam a Bmc-t..már olyan ideges voltam,hogy csak naaaaaaaaaa,végül egy pasi vette fel és kapcsolta nekem a biológusnőt!

Most már publikus szóval öt petesejtből három párosodott!:-)
Én nagyon örülök neki,mert aki az elözményeket tudja ez maga a csoda!!!!
Pénteken lesz a transzferom,s úgy néz ki mind a három be lesz ültetve!!:-))))

Kata!

Nagyon-nagyon sajnálom..de akkor tényleg csak a progeszteron szuri hiánya miatt nem indultak fejlődésnek!A következő ennek tudatában TUTI sikerülni fog!
Fel a fejjel és NE ADD FEL!

Nefke!

Én megyek pénteken transzferra 12 órára!

Üdv.
Zsebibaba
zsebibaba74

Zsebibaba!
Gratula neked!
Ugyan nem ismerem az előzményeket, de ez mindenképp csoda:)
Alig várom már, hogy ott tartsunk, ahol Ti!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Köszönöm szépen!
Mi is május óta ada járunk a Bmc-be s ha azt vesszük már augusztus van!Kitartás neketek!
S tudod a türelem gyereket teremt!:-))))))

Zsebi
zsebibaba74

Zsebi!
Igen gyorsak voltatok akkor:)
De úgy látom te sem vagy a türelmes fajta:)
Ki a dokid?

Törpe

Kép
törpehzs

Zsebike drága!!!!

De jóóó!Örülök neked nagyon,meg a kicsikéidnek!!!!Nagyon drukkolok neked már most!!!!Mindjárt itt van péntek!!! :wink: De jó ma már 2 jó hírt hallotunk!Téged zsebike és Erikát!!! :wink: Na jó meg nekem is megjött!

Drága Kicsi Vikkatánk!

szerintem igy hogy ,tudni hogy a progi miatt nem sikerült igy ,tuti a 2 már meg lesz!!!!Kitarás Kedveske!!!!

Törpe!
Én február ota jártam a bmc-be és júliusban volt az első inszemem!!!!Hamar elment az idő,néha lassan néha gyorsan!!!Mindjárt ti is kezdtek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:)
Köszönöm a biztatást!
Szép délutánt mindenkinek!
Ma lélekápolós-kikapcsolós mozidélutánt tartunk emberrel!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Elfelejtettemmondani!!!!Nagyon tuti a vonalzód!!!!! :wink:

Gabicsibe!!!

Elküldöd nekem is hogy hol találom ezt a fajta vonalzót ,és hogy kell megcsinálni!!!Pü-ben!!!Nagyon ari!!!Puszancs előrre is!! :wink:

Gil Drága!Merre van?! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: