Sziasztok!!!
SCH. judit!!!
Gratulálunk a babóhoz!!!

Milyen jó lenne Balázsnak egy kis hugi!!!???Bár gondolom a kisöcsinek is ugyanúgy fogtok örülni!!!
Tényleg olyan ez, mint az érem: 2 oldala van: jó is és rossz is, de te csak a jóval törődj, s én is azt kívánom neked, hogy minden rendben legyen, s ügyesen ki tudd hordani a babócát!!!!
Ma voltunk vissza 6 (7) hetes vizsgálaton, ebben a fantasztikus hősében belesült a gyerek a kocsiba+ a hordozóba-igaz vittük a babakocsit is, ami már egy csöppet kellemesebb volt neki.
Szerencsére mindkettőnkkel minden rendben!!!
Olyan édes volt a kis drágám, mindenhol csak mosolygott!!!

Háááát hiába az én fiam!!
Kérdezte tőlem a doki, hogy milyen fogamzásgátló módszert szeretnék, mondtam neki, hogy maradok a gyogyinál. Vagy esetleg tud valami mást ajánlani?-kérdeztem. Hurkot-felelte. Erre én: azt nem szeretném! Miért?-kíváncsiskodott. Nem tudom, idegenkedek tőle-válaszoltam Pedig az a legjobb-mondta határozottan.
Szóval nem tudom, írt ki gyogyit : CORASETTE-t vagy mi a neve-még életemben nem hallottam (babóca előtt Melianét szedtem). De állítlag míg szopizik Bencus, addig csak ezt szedheti a kismama.
Köztetetek van valakinek hurka (és hurkája????
) ??? Milyen az? S mennyire biztonságos? Fáj a felhelyezése, kb mennyibe kerül, meddig lehet fönt?????? (Nem is vagyok kíváncsi mi??)
Mi úgy tervezzük (ember tervez, Isten végez-ugye Judit?), hogy minimum 2,5 -3 év legyen a babócák között. Sőt még lehet, hogy 1 évre vissza is megyek tanítani-épp kérdezte valamelyik nap az igazgató asszonyom is telefonon, hogy tervezem, mert akkor úgy vesz fel helyettem valakit szeptembertől.
Ne befejezem végre, mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok, pussssssziiiii!!!