A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Sziasztok!

Sch.judit
Gratulálok én is csöndben, remélem nem baj abból, hogy császáros voltál :?
Írj, mi volt a dokinál!!!!!!!!

Tim-csi
Kevin nagyon aranyos a mosolygós képen.

Barbamami
írtam neked privit

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Sch.judit: csendben én is gratulálok!
A férjem és a húga között is 1év +5nap van.
Náluk volt segítség nagymama,dédi,az első 2 év a nehezebb utána már tök jó, együtt játszanak legalábbis ezt mondják az érintettek./Mondom én akinek 11 év van a 2 gyereke között!/
sok puszi és hamar péntek lesz!!!

üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Betti:

Nem jött privi!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ezt nem először játssza el velem a babanet.. :? De hogy miért?? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!!!

SCH. judit!!!
Gratulálunk a babóhoz!!! :D :D :D :D Milyen jó lenne Balázsnak egy kis hugi!!!???Bár gondolom a kisöcsinek is ugyanúgy fogtok örülni!!!
Tényleg olyan ez, mint az érem: 2 oldala van: jó is és rossz is, de te csak a jóval törődj, s én is azt kívánom neked, hogy minden rendben legyen, s ügyesen ki tudd hordani a babócát!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ma voltunk vissza 6 (7) hetes vizsgálaton, ebben a fantasztikus hősében belesült a gyerek a kocsiba+ a hordozóba-igaz vittük a babakocsit is, ami már egy csöppet kellemesebb volt neki.
Szerencsére mindkettőnkkel minden rendben!!!
Olyan édes volt a kis drágám, mindenhol csak mosolygott!!! :lol: :lol: :lol: Háááát hiába az én fiam!! :lol: :lol: :lol:

Kérdezte tőlem a doki, hogy milyen fogamzásgátló módszert szeretnék, mondtam neki, hogy maradok a gyogyinál. Vagy esetleg tud valami mást ajánlani?-kérdeztem. Hurkot-felelte. Erre én: azt nem szeretném! Miért?-kíváncsiskodott. Nem tudom, idegenkedek tőle-válaszoltam Pedig az a legjobb-mondta határozottan.
Szóval nem tudom, írt ki gyogyit : CORASETTE-t vagy mi a neve-még életemben nem hallottam (babóca előtt Melianét szedtem). De állítlag míg szopizik Bencus, addig csak ezt szedheti a kismama.

Köztetetek van valakinek hurka (és hurkája???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) ??? Milyen az? S mennyire biztonságos? Fáj a felhelyezése, kb mennyibe kerül, meddig lehet fönt?????? (Nem is vagyok kíváncsi mi??) :D :D :D

Mi úgy tervezzük (ember tervez, Isten végez-ugye Judit?), hogy minimum 2,5 -3 év legyen a babócák között. Sőt még lehet, hogy 1 évre vissza is megyek tanítani-épp kérdezte valamelyik nap az igazgató asszonyom is telefonon, hogy tervezem, mert akkor úgy vesz fel helyettem valakit szeptembertől.

Ne befejezem végre, mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok, pussssssziiiii!!!

Kép
Kép
judithappy

Sch Judit!Próbáld a pozitív oldalát nézni..Bár én is dobnék egy hátast ha most kiderülne jön a következő...De szerintem csak pár napig tartana és utána újból félteném-óvnám és izgatottan várnám a nagy pillanatot!
Nekem van egy kedves ismerősöm aki hasonlóan járt és ma van egy 11 és egy 12 éves gyönyörű egészséges lánya.Ettől több nem kell.És ugyanúgy szereti és időt is ugyanannyit szán mindkettőre...
Szóval ez nem katasztrófa!!!!

KépKép
vicuska

Barbamami
írtam másikat :lol:

Kép
Kép
bbeti

gyanixi: császár után én egy évet hallottam hogy nem ajánlják :oops:
de ha hamarabb akkor majdnem biztos hogy csaszi lesz újra ezt most olvastam az aug kismamában.

Kevin baba nagyon édes olyan kis pasis :):):):):):):

Kép

nika70
Salgótarján

Sch Judit, én is csatlakozok a csendben gratulálók táborához! És tényleg lásd meg a pozitív oldalát!
Mondjuk nekem nem lenne annyira nagy gond, mert én már most gondolkozok az utánpótáson, mi már jövő tavasszal elkezdünk próbálkozni, szóval én átvállalom helyetted ha gondolod :wink: :lol:
Kitartás, és kérünk híreket, ha voltál dokinál!

Nika, hát a te kis pasid nem semmi ahogy ücsörög meg minden...jajj alig várom, az én kis kuglim még eldől! :lol:
Pár másodpercig tud csak ülni, aztán borul :lol:

Judithappy! Én szedtem a Cerazettet, de már nem szedem, szerintem attól lett jóval kevesebb a tejem! Miután nem szedtem, és többször mellre raktam, vissza is jött a tejem! Szóval én nem szeretem! Mi most inkább normál gumis megoldást választottunk! A hurok nem tudom milyen, nekem Kyra elött spirálom volt, az jó! És biztonságos! És ha nem akarsz hamarosan gyereket akkor azt én ajánlom! Én most nem tetetem fel, mert hát mi nemsokára ugye szeretnénk másikat, de a második után tuti rakatok fel egyet! Nekem az bejött, és ajánlom mindenkinek! Inkább az mint a hormontabletták! :evil:

Namost rohanok!
Szép napot nektek!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!!!
Már régen voltam mert nem volt jó a gépünk!!!!
Sch Judit
Én is gratulálok az újabb babóhoz ,biztos nagyon jó lesz hogy együtt nőnek fel a babák.Nekünk a tesommal 2 év van köztünk és nagyon jó volt hogy szinte egyszerre nőtünk fel.
Nika
Gergő nagyon szépen ücsörög már és látom jól megvannak apával :D
Judithappy
én is csatlakozom Akirához én is a cerazettét szedem és a tejemnek teljesen löttek elsőnek Dorina nem akart szopizni utána elkezdte de nagyon megcsökkent a tejci ,szóval szerintem is a cerazette miatt .Mi már odáig juttunk hogy már nem szoptatok ami miatt kicsit kiborultam pedig szettem a homeos bigyeszt a végén már ez sem segitett sajnos. Szerintem ez a gyógyszer nagyon nincs jó hatással a tejre, de hátha neked jobban beválik csak figyeld ha kezd csökkenni a tej akkor hagyd abba aszedését.

Mi már eszünk bébi kajcsit meg sok sok gyümit mert nem igen akarm tápszerezni a gyereket (nem vagyok tápszer párti) szóval így csak reggelre meg estére kell csak adnom neki .Tízóraira bébidesszertett adok ami pl alma burgony vagy sütötök alma ebédre vagy sárgarépa püré vagy sima sütötök vagy valami hasonló uzsira gyümit vacsira meg persze tejet és reggelre vagyis tápszert.Szóval sajna mi így jártunk :(
Mi vasárnap töltjük a 3 hónapot és nagyon szeretnénk menni baba úszira. Tud valaki Pesten valami jó helyet ahol viszonylag olcsó is??? Meg az lenne a kérdésem Betti ti jártok ugye ha jól tudom. Nem probléma ha anyuci nem nagyon tud merülni orr befogás nélkül? Vagy nekem nem isd kell a babával együtt???
Vendég

Nika
olvasnak a pasik? A párod levágatta a haját, ha jól látom? Szerintem a rövid jobban áll neki. :lol:

Bacsbern
az anyukának nem kell lemerülni csak a babának. ha ilyen korán kezdtek úszni Dorci nagyon fogja élvezni. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok
ezer éve nem voltam..

JUDIT!!!
Gratulálok!!!Bizti nehéz lesz az eleje,de átvészeled majd és aztán márcsak a szép emlékek maradnak..
sztem hülyeség hogy ettől még "hanyagolnod"kéne a másik gyerkőcöt!!!Én biztos vagyok abban hogy ilyenkor megkettőződik akár háromszorozódik egy anyuka ereje...egyik sem fog a szereteted hiányában szenvedni..és ugyanúgy tudsz majd mindkettővel foglalkozni...ha nem így lenne csak szeretethiányos ikrek léteznének!!!:):)
szóval HAJRÁ!!!!és gratulálok remélem minden rendben a babával!!!

Bacsbern
Mi járunk úszni Dórival..baromira élvezi..imádom egyszerűen annyira édes,és olyan jókat eszik meg alszik a kis mozgás után!!Mi a Camponához járunk..hófehérfoka.hu..itt megtudod nézni!!szimpi hely,és nektek sincs messze(már ha van autótok..úgy emlékszem van)
és nem kell lemerülnöd,csak Dorina fog merülni:):)!!

Kép
nikky

sziasztok!

bocs hogy nem jöttem hamarabb de van egy örökmozgó fiucskám aki utánn bizony már rohangálni kell!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) tegnap pl. főztem a konyhában látom hogy turbózik kifele és mászik a bejárati ajtó fele,gondoltam megint az ajtót akarja baszogatni.de mivel nagy csend lett utánna mentem és nem láttam sehol.hallom hogy valami zörög a vécébe benézek hát ott fekszik a klotyó elött és a wc papír zacsiját eszi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: még jó hogy előtte takarítottam ki teljesen a klotyót.ha szeretnék valamit nyugodtan megcsinálni akkor bele teszem a pihentetőbe odarakom neki a tornázóját meg kap egy telefont és így elvan egy 5-10 percig.de ha nem kötöm bele valamibe akkor fél percig nincs egy helyen. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

biztos hogy nektek is ez hiányzik???? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: (de amúgy jó muri!!!!!!nagyon sokat nevetünk mikor elé állok ő meg néz rám bájosan hogy had menjen tovább :P :P :P )
kismama18

Bbeti: köszike a párom haját én vágtam le :oops: :oops: :oops:

Gege is eldől még de azért már nagyon szépen bírja az ülést és már kezdi hogy négykézlábra állna de még nem megy neki igaz hason is utált lenni de mostmeg már nem :):):):):):

Én még szoptatok napnta 3x meg az éjszak alváshoz amúgy este lefekvés előtt tápi meg délben babakaja:D bármit adok neki megeszi nem válogat a drágám :):):):):):

nika70
Salgótarján

Köszi a bókokat Kevin nevében is:-)
A többi bébi is nagyon édi..
Az az igazság én még nem is láttam itt csúnya babát... :shock:
ebbe a topicba csak szép babákat gyártanak a csajszik :D :D :D
Vendég

Nikki
köszi a címet de valamiért nem jeleniti meg a gép.Nincs véletlenül másik mail cím?
Vendég

Bacsbern
Természetesen ékezetek nélkül...bizti bejön..ha mégsem írd be a google-ba..az tutira kidobja!!

Kép
nikky

Sziasztok Lányok!

Én még adós vagyok egy képpel a hajvágás utánról. Hát nem valami jó kép a párom csinálta és elég nehéz volt olyan képet találni, hogy milyen volt mert általában mindig összefogva hordtam a hossza miatt.

Kép

Kép

Dávidról egy pár új kép:

Kép

Kép

Csh. Judit várjuk a fejleményeket?????

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Csh=Sch. bocsiii

krisy79

Krisy: szerintem jó lett ahajad és Dávid is már erős nagy fiú :):):):) milyen ügyesen ül gratula :)
én mikor terhes lettem már akkor levágattam igaz rövidebbre akartam de nem bántam meg igy sem :)

nika70
Salgótarján

sch.Judit: mindenképp írj hogy mi lett ha jó azért ha meg esetleg nem...... akkor is

nika70
Salgótarján

Kép

Csak ilyen bénán tudtam lekicsinyíteni a pocakomról a képet!
De ha vki tudna esetleg segíteni, hogy jobb legyen, azt megköszönném és átküldeném neki a képet.
Amúgy ez 4 hete készült a házassági évfordulónkon.
Vendég

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy aggódtok!
Szóval voltam a dokinál, van szikhólyag, de szívverés még nincs, mert szerinte még kicsi. De jövő héten megyek a szegedi dokimhoz, mert elsősorban az Ő szavára adok, szeretném, ha ő is megnézne és véleményt mondana.
Elméletileg ki tudom hordani, mert a méhem regenerálódott annyira, hogy befogadja a babát, de azért lehetnek komplikációk. (az hogy császár lenne, már most 100%) A lehetőségeket szeretném Vele megbeszélni, mert ha nagy az esélye annak, hogy szülés előtt hónapokkal be kell feküdnöm a kórházba, akkor sajnos inkább nem vállljuk ezt a babát. Mivel 80 km-re vagyunk a kórháztól és nem szeretném a még nemegészen 1 éves gyerekemet hetekre itthon hagyni, sőt nem is lehetne megoldható. Férjem dolgozik, Anyum dolgozik, Tesóm pedig most januárban szül.
Meg valószínűleg emelgetnem sem szabad, azt meg nem tudom elképzelni, hogy egy járni tanuló gyerkőcöt ne vegyek fel.

Úgyhogy jól fel van adva a lecke. De a csütörtöktől függ majd a dolog és az orvosomtól.

Most rakosgatom az érveket és a lehetőségeket pro és kontra, de nem tudok okosabb lenni. Már sírtam is egy csomót, de az nem old meg semmit, tudom én is.

Köszi a sok bíztatást, nagyon jól estek.

Puszi mindenkinek!

Ja, és ma van a kicsi fiacskám 5 hós évfordulója. :lol: :lol: :lol:

sch.judit

Balázskának boldog 5 hónapot:):):):):9

drukkolunk bármi is legyen a vége biztosan helyesen döntesz :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :D

Kedden délután megérkeztünk haza. Letellt a 3 hét sajnos. :) Megvolt a keresztelő is július 29-én a 9-es mise keretében nagybátyám keresztelte meg.
A mise több,mint 1 órás volt,ami nekem fel se tünt,de nagyon szép volt,sokan voltak.

Aznap nem sütött a nap,és nagyon fülledt idő volt. A légkondit nem kapcsolták be a templomban,Gabikáról is folyt a víz. Kis öltönyben volt a drágám,amit anyukámtól kapott erre az alkalomra.

Hát neki nagyon új volt ez a templom dolog,sokat sírt,főleg mikor leöntötték. Párom testvére készített képeket és videókat. Én "hülye" utólag nagyon mérgelődtem,mert a memóriakártyát elfelejtettem a nagy sietségben kicsérélni a 2GB-sra,és így a lényeg,mikor leöntik lemaradt!:( De szerencsére a családból más lefotózta,így lesz majd róla kép.

A mise után hazamentünk,Gabikát megettem,kicsit megpihentünk,és 12 után mentünk a vendéglőbe ebédre. Abban a vendéglőben voltunk ahol a lakodalmunk is volt. 14ig voltunk itt,majd hazamentünk megint tortázni.

Jól sikerült nap volt,rengeteg ajándékot kapott Gabika,s már ő is Isten gyermeke lett!:D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az összes kép a keresztelőről itt érhető el:

http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u ... lkid=49674

http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u ... lkid=49678

Én is voltqam végre fodrásznál,s sokat le is vágattam a sörényemből,amit nem is bánok. :)
Már a keresztelőn is sokkal rövidebb volt,de a konty miatt az nem látszik. A kontyot is én csináltam. :)
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most pedig visszaolvasok :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabikának és Balázsnak boldog hófordulót!!!! :lol: :lol:

Judit fel a fejjel, én is csatlakozom Nikához biztosan jól fogsz dönteni. :lol: :lol:

krisy79

Balázsnak és Báborkának boldog hófordulót!

Judit!
Én is csak azt tudom mondani, amit Nika! Biztosan jól fogsz dönteni!

De mi mindannyian melletted vagyunk bárhogy is döntesz.
Vendég

Boszi: boldog hófordulót Gabikának :):):):):):)

nika70
Salgótarján

judit:

megértelek!nemrég még énis azon filóztam mivan ha terhes vagyok.hogy fogok én 9 hónaposan 10-en akárhány kilót emelgetni.na meg bennem is bennem volt a korház.de hála az égnek nekem az utólsó pillanatban megjött.akkor meg tök szarul éreztem magam mert már bele éltem magam hogy megint nagy pocakom lessz.biztos ti is nagyon örültök majd ha kiderül hogy minden ok a babával.és gondolj bele hányan megcsinálták már miért épp neked ne sikerülne.de a ti döntésetek és nekünk NINCS JOGUNK lenézni ha esetleg úgy döntötök hogy nem tarjátok meg.

irogatok egy másik fórumba és amikor megírtam hogy ha nekem kórházban kéne feküdnöm mert az orvos úgy látja jónak,akkor nem tartanám meg a babót,erre egy csomó szemrehányást kaptam mert nem dönthetek én egy emberke sorsáról,meg ő nem tehet róla hogy nem védekeztünk(védekeztünk amúgy)és hogy gondoljak bele lehet hogy utánna nem lehet már gyerekem,meg hasonló finomságok és NAGYON NAGYON rosszul esett.egyátalán mi köze van hozzá idegen embereknek hogy mit döntünk.elmondjuk hogy mi történik velünk de nem azt várjuk hogy beszólogassanak,amúgy is rendesen be voltunk sz..va.és nemlett volna szivem elvetetni de ahhoz meg pláne nincs szivem hogy a már meglévő és addigra anyát hiányoló nagyfiamat itthon hagyjam hosszú hosszú hetekre.meg a koraszülés is nagy kockázat lehet.persze lehet eltérő a vélenyünk de nem kell azt ilyen durván megírni.vagy arra nem kell reagálni.

bocs ha egy kicsit összevisszaság lett amit írtam!!!azért remélem értitek mire gondolok.

nektek judit pedig csak jókat tudok kivánni,és döntesetek úgy ahogy a szivetek diktálja,ne pedig másokra(akár családtagokra)halgatva.(persze az orvos az kivétel)de remélem azért hogy minden rendben lessz és megtudod tartani a kicsit.
kismama18

Sziasztok!

Már jó régen írtam,de olvasgatni szoktalak benneteket!

Judit!
Én is csatlakozok a többiekhez,biztosan helyesen fogtok dönteni!!
Boldog hó fordulót Balázsnak! :)

Boszibaba!
Gabikának is boldog hófordulót! :)

Nagyon édesek a babók,egytől egyig tündériek!

Kedden megyün a 4 hós szurira,akkor egyben lesz méreckedés is.Már kíváncsi vagyok hogy mekkora Bencus!

Nálunk most 26-án lesz a keresztelő,már várom nagyon.Kíváncsi vagyok hogyan fogja bírni a keresztelőt Bencebaba.Mi nem leszünk olyan sokan, de az elég lesz.

Ha nem gondok akkor teszek fel képeket Becusról!
Kép Mint a nagyok!
Kép Apával játszanak!
Kép Huncut vagyok!
Vendég

Judit én is csak csendben gratulálok!
Én is biztos össezzavarodnék,ha kiderülne,hogy megint jön a baba.Mi még azért várunk,de Gabika 3 éves kora előtt már útben lesz remélem a 2.
:)
Mi már 5 hónaposak vagyunk,de még 3 óránként eszik. Néha előfordul,hogy napi 1 étkezés 4 órára eltolódik,de még ritka. Még nem kapott semmit csak HIPP almalevet,amit nagyon szeret! :D Bébiételeket majd nemsokára megkostólja ő is.
Nekem még van tej,de már kevesebb,így a napi 4-5 étkezésből csak 2-3x tud szopni,többinél csak tápszert kap.
Attól függetlenül,hogy tejci van a menzesz megjött július közepén. először meg is lepődtem,mert azt hittem addig ne mfog,mígy szoptatok,de a doki megnyugtatott.

Mai bosszantó hír: :evil:

Párom már 5. hete nem dolgozik,mert bezárták a boltot felújítás miatt. Na azóta semmi manit nem kap,még jó,hogy van tartalék,de lassan azt is feléli az ember. Ma volt nekik megbeszélés,és még 2 hétig tuti nem lesz bolt,de lehet csak szeptemberben nyitnak ki. Új néven fog futni,és nem jogfontonosággal,tehát a többi éve el is veszett! :evil: Ja és kapott 12.000 Ft-ot,még kb. ennyit vagy 2x ennyit kap,és többet nem sajnos! Marha jó,más meg éljen meg! 8 heti,vagyis 2 havi pénz esik most ki! :evil: Ha meg az ember szólni mer,akkor elmehet!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm ezt a sok biztatást, néhány hozzászóláson még bőgtem is! :oops:
Én is úgy gondolom, hogy az orvosra fogok hagyatkozni meg persze kettőnkre.
Meg fogom kérdezni a dokimat (szerintem vagyunk mi már annyira jóban), hogy mit tanácsolna, ha a saját lányáról vagy rokonáról lenne szó.

Kismama! Én is így látom a dolgokat. (Ja, és mi is védekeztünk, de ezek szerint az sz.rt sem ért :twisted: )

Boszi! Gabikának is boldog hófordulót! És sokkal jobb a hajad így!

Dica! Bence nagyon ari és tényleg huncut már! :lol:
(Bocsi az elküldött késői sms-ért :oops: :oops: :oops: , de Neked küldtem utoljára és elment itt az áram, ezért nyomkodtam a telefont, hogy lássak vmit, erre meg küldtem egy üres üzit Neked. Most meg nincs térerőm és nem tudam bocsánatkérő üzit írni) :evil:

Nika, Krisy, Chrissy és a többieknek is köszönöm!

sch.judit

Sziasztok!

Bbeti:
Írtam ám választ,még tegnapelőtt,azt hiszem. Megkaptad?? Mert lehet,hogy ez se ment át,mint a múltkori.. :evil:
Sztem jobb lenne email-ezni.. Azt legalább biztos megkapom.. :roll:

Krisy:Aranyosak vagytok :D

Chrissy:
Jaj,de rég volt a topicon pocis kép! Tök jó,hogy felraktad!! :D :D

Judit:Nagyon szorítok nektek,hogy úgy tudjatok dönteni,ahogy a legjobb lesz mindegyikőtöknek. Hát ez nagyon nehéz időszak most nektek.

Boszibaba:Jók a keresztelős képek!! :D Nagyon csini vagy,jó neked :roll:

Zsana,Nanett,Fenix....... HOL VAGYTOK???????

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, kb. 3 hétig nem voltam gép közelben, most pedig csak kapkodok összevissza. Meg erőm sincs írni. Történt egy pár rossz dolog velünk meg kb. romokban hever az életünk mostanában. De látom, hogy mindenki babája szépen növöget és gyarapodik. Gratulálok a keresztelőkhöz és a névnapokhoz is. Dominika is már tud tolatni hátrafelé. A forgás pedig állandó nála, nem lehet lekötözni sem.

Két hete botmixerrel szétszabdaltam a bal hüvelykujjam, sebészeten varrták össze (eü. helyzetkép: sürgősségi alapon, vérző kézzel majdnem 4 órát vártam az ellátásra). Nem tudtam fürdetni... Domit, mert víz nem érhette (jobban mondva még most sem). Anyukáméknál voltunk addig, ő meg tesóm segítettek. Aznap estére pedig Domi belázasodott, éjjel és még két nap lázas volt, hasmenése volt, 4 hűtőfürdő, orvos... Úgyhogy minden összejött. Kb. 3 éjjel semmit sem aludtunk, tiszta ideg voltam, mi lesz Domival....

Ja, és úgy néz ki, valahová el fogunk költözni, mert anyósom pár fillérrel kidob minket a házból. Nekünk már mindegy, csak szabaduljunk a fogságból, ez a legfontosabb. Tudom, hogy ezt sokan nem értik, de már mindketten ki vagyunk készülve párommal ettől a helyzettől. Anyósom tényleg orvosi eset, csak a kívülállók ezt nem tudják (bár van, aki sejti). Anyukámék nem hajlandók érdemben segíteni (5 szobás házuk van). Hatalmas hitelt kell majd felvennünk, még azt sem tudjuk, mit csináljunk, mert a pénzünk semmire sem elég. Kistarcsán szeretnénk valami megoldást, mert ott vannak a rokonaim, ismerőseim. De ott borzasztó drága minden. Szóval tipródok, éjjel-nappal tépelődök és most már közben pakolgatok is. Jövőhéten megint megyünk anyukámékhoz, bár nem hiszem, hogy sokat változnának addig, ha eddig nem tették meg. Csak kikészítenek, mintha én tehetnék erről az egészről.

Judit, drukkolok nektek!

Majd jövök, ha tudok.

KépKép
nanett

Tegnap voltunk 5 hónaposak :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Egy képet csatolok Dominikáról: kicsit szétszedte a játszószőnyeget: Kép

KépKép
nanett

Boszibaba:

Látszik a fiadon,hogy egy elégedett,boldog gyerek,és nagyon szeretik a szülei :D

Nanett:
Dominika mekkora már!!! Na,hát őt se fújja el az őszi szél :D :D
Írtam privit.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Csajok tanácsot szeretnék kérni. Balázs elég érdekesen eszik, 90 grammot eszik jó esetben simán. De van hogy ficánkol, hadonászik ha elveszem az üveget akkor kéri vissza és így tovább. Van hogy kifújja, és 3-4 óránként kéri. Nagyon izzasztó így az etetés. Bár kap antibiotikumot most. Szerintetek mitől van ez?
HELP!KépKép
rena10

Sziasztok!

barbamami
megkaptam és küldtem e-mail-t barbapapi címére. :)

nanett
nem semmi ami veletek történt. :cry: :twisted:
Domi is borzasztó nagy már :lol:

Kép
Kép
bbeti

jó reggelt!

hát hogyitt milyen eső volt az éjjel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 100 méternél tovább nem láttam csak a lámpákat de azokat is csak halványan.meg nagyon dörgött.azt hittem a Patrik felkel majd de NEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-6 ig aludt.most kelt fel.és én már fenn voltam :P :P :P ilyen sem volt még,hogy én előbb keltem mint ő!!!

a babák nagyon szépek.
kismama18

Sziasztok!

Hát nanett, nem semmi ami veletek történik! Kiborulnék én is ha ilyen történne! Kitartás, biztos lesz valahogy! Remélem hamar megoldódnak a problémáitok! Dominika gyönyörű, és milyen hatalmas :)

Boszibaba! Nagyon édes Gabika, és te meg nagyon csini vagy! :)

Rena! Mikor Kyra ennyi idős volt ő is ezt csinálta! Nekünk elmult 1 hónap alatt! Sose tudtam megfejteni, hogy ezt miért csinálta! De ha jól emlékszem többen panaszkodtak ugyanerre! És nyugi, amíg hízik addig nincs gond! Én ugy csináltam, hogy amikor elkezdett hadonászni meg ilyenek, akkor elvettem tőle a kaját! És megbüfiztettem! Álltalában ez bejött, és 10 perc, negyed óra múlva újra odaadtam neki, és így jókat evett kétszer 5 perc alatt :lol:

Sch.Judit, hát drukkolok, hogy minden ok legyen, és úgy legyen ahogy nektek a legjobb! Biztos a legjobb döntést fogod hozni! És tényleg, ne hallgass senkire, csak ti ketten döntsétek ezt el! Ebbe más nem szólhat bele, még a rokonok se! Tudod, könnyű másnak jó tanácsot adni! :?

Rakok fel pár képet Kyráról, a névnapjárol, meg mindenről! Remélem nem baj :oops:

Kép
Kapott egy kis vonat "tortát" azt szedi szét :lol:
Kép Kép
És pár dolog amit kapott (meg persze kapott még sportbabakocsit, meg bébikompot, meg fürdőkádba ültetőt, meg egy két apróbb játékot, meg pelenkahegyeket) csak nem fért rá minden a képre :lol: Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Judit!
Nem kell küldeni bocsánat kérő sms-t küldeni! :) Véletetlen volt azt kész!El van nézve! :D

Nanett!
Nagyon sajnálom ami veletek történik,de biztosan elöbb vagy utóbb (de inkább elöbb) megoldodnak a problémák!Kitartás nektek!
Ja, és nagyon nagy már Dominika és milyen helyes kiscsajszi! :D

Boszibaba!
Gabika is már szép nagy fiú és az anyukája sem panaszkodhat! :D

Akíra!
Nagyon tündéri Kyrus! :D De látom Kyrának tetszett a vonatos torta! :)

Ja, és ma vagyunk 4 hónaposak :!: :!: :!:
Vendég

sziasztok!

Most akadtam rá www.gyermekdal.lap.hu

Körkérdés:Mi a véleményetek a használt babaruháról és egyéb felszerelésekről?
Ti vásárolnátok mondjuk bababizományiban?
Már rég óta foglalkoztat a gondolat ,hogy nyitok egyet.
Csak bátortalan vagyok egy kicsit!

üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Akíra:

Most vettem észre,Kyra mennyire hasonlít az apukájára!!!! :D :D

Dicamama:
Boldog hófordulót! :P

Zsu:
Baba-és gyerekruhát szoktam turizni.Persze jól megválogatom,de nagyon szép darabokra akadtam már,és pont azért szeretem,mert nem jön szembe az utcán egy másik gyereken ugyanaz a ruha.., mintha pl. az Auchanban,vagy a corában vásárolok.
Ilyen kis méretekben még elkoptatni se tudják :D ,és pl. a fiamnak..,hát jópárszor ki kell mosni a dolgait. Sokkal inkább érdemes turiban vennem valami jó minőségű,de használt ruhát,mintha mondjuk a Kínaiban veszek meg valamit ugyanannyiért újonnan. A kínai vagy kibolyhosodik,vagy a színét ereszti,vagy kinyúlik,és lejönnek a dekorációi,már az első mosáskor.. :evil:
Hát mondjuk műszaki cikket,pl légzésfigyelőt,vagy ilyesmit nem vennék használtan. Meg gyerekcipőt sem. Meg persze fehérneműt.. (Komolyan,már azt is láttam!!! Hogy azt ki veszi meg,azt nem tudom..)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, nálunk van egy isteni kis használt ruhabolt! Angol minőségi! Én nagyon sokat vásárolok ott neki! Gyönyörűek, és itthon tuti nem jön szembe :)

Ja, szóval a kérdésre válaszolva igen, én szoktam ilyen helyeken vásárolni! És használati tárgyakat is ha az olyan! Miért ne! Ilyen korba még nem tudják elkoptatni
:wink:

Hát igen, tiszta apja, mindig mondom, én csak a kihordó szerepét vállaltam :lol: :wink:

Bencusnak boldog 4. hófordulót :)

Megyek!

Jó éjt mindenkinek :)

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok!!

ZSU!!!

Ln csak bátorítani tudlak, ugyanis az unokanővérem Budapesten (23. kerületben) nemrég nyitott egyet.S nagyon jól megy neki!!!!Van úgy, hogy hetente 3x is mennie kell áruért. Természetesen nem bálást vesz, hanem minőségi angolt, amit ő maga válogat ki Pl. mi is kaptunk tőle GAP, NEXT, MARKS and Spencer stb cuccokat. Tényleg nagyon jó állapotúak!!
Bár bevallom őszintén, hogy én még sosem vásároltam turiban, valahogy sosem volt hozzá erőm, hogy végig nézegessem a kínálatot.
De van rá igény, főleg a jó minőségre, mert úgy ahogy mami írta a kínai hamar kibolyhosodik, kifakul stb.
Szóval: HAJRÁÁÁÁ!!!!
Egyébként épp tegnapelőtt vetettem fel anyukámnak én is ezt az ötletet, mert szerintem nálunk is menne a dolog!!! :)

Szép estét mindenkinek, búcsúzóul két kép Bencusról:

Kép Kép

Kép
Kép
judithappy

Új tudományunk :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

További képek,mert mindig millió készül :lol:
Kép
Kép

Egyedi képeslapunk örök emlék :D
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is szoktam használt ruhákat venni, mivel a turkálót nem szeretem (nincs türelmem hozzá) a vateráról és a teszveszről szoktam vásárolni. Persze kizárólag felsőruházatot. Ott sem minden használt ki lehet fogni fillérekért új ruhákat pl. cipőt.
Engem a párom fertőzött meg ezzel a netes vásárlással, csak ő természetesen szerszámokat vesz. használt játékot viszont nem vennék.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Köszi a véleményeket és a bátorítást!
Ma voltam megérdeklődni a nyitás feltételeit hát egy kicsit macerás lett a múlt hónaptól!
Játékot nem szeretnék árulni, babakocsit ,etetőszéket ,hordozókat,
gyerekülést kiságyat,+ babaruhákat.
Végül is nem igazán turi jellegű lenne inkább rendes bolt csak ugye nem új holmikkal.
Tobzódom még egy pár napot rajta,majd megírom a fejleményeket.
Köszi aranyosak vagytok!

A babásfényképek nagyon jók Bencével mindíg megnézzük őket!
Üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: