Sziasztok!
Büngyi, igen, elértem a vonatot! Épphogy! Pár mp múlva, hogy felszálltam, már indult is. Engem várt!

Jah, aztán 5 perces fájások törtek rám a rohanástól...még jó, hogy hamar abbamaradt ill. enyhült...
Egyébként kiderült, hogy volt mégis egy , ez az utolsó előtti volt, de ezt már csak fent tudtam meg a vonaton. Kiderült, hogy a középső fiam volt óvónénije a kalauz! Vele beszélgettem egy csomót, leültetett az első osztályon!:)
Ma voltam pedikűrösnél meg ma kaptam egy vas szurit, ezen kívül mostam(ill. a gép). Ennyi. Nem győzöm a tegnapi napot kipihenni...
A talin nagyon jó volt, úgy eltelt az idő...hamar. Jók lettek a képek, bár én nem tetszem annyira magamnak, Ti nagyon jól mutattok!!!
Tidi, Chrissyy, üdv. itt!
Missi, mennyi dolgot vettetek ma!

Termékeny nap!
Evu, Ágica, Bogyó jó pihenést nektek!
Klári, nagyon növöget Alíz baba!
Ani, jókat sütöttél ma! Én sem vennék mérleget, eddig sem volt, megvagyok nélküle. Ha nincs messze a védőnőd, hozzá is el lehet menni gondolom időnként leméretni, hogy eleget hízik-e a babó. Amúgy akinek van, az is sokszor csak idegesíti magát a sok méréssel. Szal egyelőre várj vele, ha lesz sok tej, sztem biztosan nem kell.
Miről is volt még szó? Ja, Büngyi, jó, hogy feltetted ezt a kifőzéses dolgot, néhány dolog nekem is új volt benne.
Cukika, szép nagy a pocid!
Kalloni, de jó, hogy megoldódott ez a szabadságos dolog!
Erika