A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

mármint nem a tej, hanem a fehérje....

Ágica
Kép
ágica_26

nahát...mostmár annyira gyagya vagyok, hogy inkább a nevemet is felírom egy cetlire

Ágica
Kép
ágica_26

:lol:
Vendég

Tényleg, hol van Klári????

büngyike

most beszéltem a munkaügyissel, és nem vonnak egy csomó járulékot, ha táppénzen leszek, úgyhogy hiába a fizu 70%-t kapom csak, keveset vonnak le, a nettó alig lesz kevesebb!!!!
ennek nagyon örülök!

Ágica
Kép
ágica_26

és még mondják, hogy a pénz nem boldogít....

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Csak így tudtam lekicsinyíteni a pocakomat. Igaz ez nem mostani, hanem 4 hete készült a házassági évfordulónkon.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak így tudtam lekicsinyíteni a pocakomat. Igaz ez nem mostani, hanem 4 hete készült a házassági évfordulónkon. Kép
Vendég

Tiszta hülye ez a babanet!
Először nem megy el az üzi, most meg kétszer teszi fel!
Bocsánat érte!
Vendég

Tényleg!!! Klááári! Ma még nem jelentkeztél!!! Hol vaaagy??
Vendég

Crissy!
édi a pocid!

Ágica
Kép
ágica_26

Levegőőőőt!!!!! :cry:
Vendég

Na lelövöm magam. Megyek alukálok egy kicsit, hátha jobb lesz..... :roll:
Vendég

micsoda termes csajok :)

mi mar Balatonon, de muszaj volt benezni Hozzatok, szuperek a fotok !!!! jo lehetett a tali :)
megertem Vicsokot mondjuk, en is szeretem az inkognitot, se tel.szam, se foto, de hat nem mindenki paranoias, tudom :)

Be vagyok fo*va egy kicsit, vizeltemben a vedono feherjet talalt, igy iszom most az afonyalevet, sok folyadek es holnap kruplinapot tartok, allitoalg az lugosit es jot tesz. Segitseg !!! :( hetfon ujabb teszt, remelem javulok, ha nem antipiotikum kell :( vkinek van vmi otlete ???

Tidi, Chrissy udv itt !

fertoletelnito : mi nem veszunk, sot cumisuveget sem, szoptatasra allok ra es ha kell potlas siman lehet kiskanallal itatni, mutatta a baratnom a multkor (meg az 1 hetes bebit is) es akkor nem szokik ra a cumira, mert utana nincs kedvuk szopni, mert az munkasabb.

Ti mind szoptatni szeretnetek ???

(bungy, amit meg korabban tettel fel kepet,sajnos nem olyasmi keresek, hanem mint egy spagetti pantos polo,de a mellresze elol lecsatolhato, majd keresek kepet. ecetet en is szoktam mosogepbe, azzal vizkooldok)

Szep hetveget, pihenjetek sokat !
bogyogyorgyi

De jó neked, bogyógyörgyi :D élvezd a Balcsit, én irigyellek!

Ágica, tényleg pihenj egy kicsit, túl sokat dolgozol :)

Csajok, most lett kész a mandulás süti, de rájöttem, hogy kevés lesz a mandula a tepsihez, és kipótoltam aszalt sárgabarckkal, meg én minden ilyen sütibe teszek még van.cukrot is
Meg kellett kóstolnom a szélét, és valami isteni lett :D
Na jó, nem borzolom a kedélyeket :wink:

Amit meg vettem túrót a Missi féle szórt réteshez, most inkább túrótortának csináltam meg, bár ilyet még nem csináltam, még sülöget, remélem, jó lesz. Szórt rétes jövőhéten...
Holnap megyünk sógornőmhöz, most itt vann náluk anyósom + nagyi, és legalább tudunk vmit vinni. Hacsak a párom fel nem falja a felét, mint a múltkori szőlős tortának...

De azért mondtam neki,h ne szokjon hozzá a nagy sütéshez, nem lesz ez mindig igy... :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ja, és igen, alapból szoptatásra készülök.

Cumisüveg pedig nem árt, ha van otthon, szerintem. Lehet kapni kis lyukú cumikat, egész pontosan a NUK, 1es méret, tejes és teás kivitelben.

Ezt még nem is meséltem nektek. Az egyik kolléganőm anyukájának bababoltja volt, de sajnos meghalt, és a lányáék nek akarták tovább csinálni, és kiárulta a készletet. Mindenből 30% kedvezményt adott, bár sajna kicsi cucc nem sok volt már neki, de 62esben tudtam egy pár dolgot venni tőle. Tőle kaptam ajándékba ezeket a cumisüvegeket, egy kissapit meg fürdőlepedőt :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali!

Kitakarítottam, de úgy beállt a derekam a felmosásnál, hogy lefeküdtem és jól el is aludtam.

Én megveszem ezt a mosószert ami van a Brendonban, van hozzá öblítő és nem is nagyon drága. Addig amíg külön mosom Lili ruháit addig ezt fogom használni, utána meg azzal mosom majd amivel a miénket.

Én is szoptatni szeretnék inkább, ezért a sterilizálót majd csak akkor fogom használni ha teáztatok, vga ymár nem szopik az én kis drágám.

Szia Chrissy! Üdv!

Tidi bocsi elírtam a szülés dátumát, de javítottam és csatolom újra a táblát. Töröltem belőle néhány nevet, így már egy kicsit átláthatóbb.
1186753405.97.xls

Megyek letusolok mert nagyon melegem van, utánna meg megyek a Westendbe már megint, ma talizom a barátnőmmel, már ezer éve nem láttam.
Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

megsült a túrós is, de azt nem mertem még megvágni :shock:

nekem meg házhoz jön a barátnőm, most csörgött, hogy meló után benéz, juhhééjj :D mi is ezer éve nem találkoztunk

még egy körkérdés: babamérleg? kell? vesztek? kölcsönöztök? én még a védőnőtől megkérdezem, mi újság ez ügyben...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Igen Chrissyy én is okt.29.-re vagyok kiírva :) Amugy mi lesz a kisfiatok neve??Fiu,ugye jol emléxem..!A mienk Sámuel :) Drága Samu babám :P

Bogyogyorgyiaz én pisimben is volt fehérje a multkor!És erre írta fel a Klion kupot a dokim! :) Összefügg??Azóta nem tudom hogy állok,mert csak 21.-én megyek legközelebb!!(Sámuel napon :wink: )De remélem akkor már nem lesz benne! :? Ettől én is félek,mert ígyis már állandóan "fenyeget"a dokim a kórházzal! :shock:

Na megrendeltük a franciaágyat meg a gyerekszoáába az ágyam!A 2 lesz 61000!Nem sok... :)

Missfried
Kép
missfried

Jaa és voltam kinaiban páromnak ingért,meg vettem még szopis háloinget 1300ért,meg kiszoknikat Samunak..és egy jó meleg szabadidőrucit neki!!Nem tudtam otthagyni! :wink: Majd felteszem a képet róla vmikor!!

Ja meg a Sparban délelőtt vettem egy micimackos éjjeli fényt,erre esz az ideg,mert csak alul tök mélyen van a babaszobában konnektor..,ráadásul oda lesz téve az ágyam!!Szoval hova fogjuk bedugni?? :shock: :roll:

Missfried
Kép
missfried

[quote="chrissyy"] írta:chrissyy
Elvileg kisfiú lesz, a nevét még nem tudjuk

Missfried
Kép
missfried

Bocsi,iitt írtad a dolgokat..már megvan :)

Missfried
Kép
missfried

Missfried, hol vettetek franciágyat????

Mi megnéztük a kikát, 180x200 méretű kell, ott 90e körül volt, de két matracos, az meg nem kell.
Ja, és nem is muszáj matracos nekünk egyébként, csak most 140es ágyunk van, és nem nagyon férünk, de legalább összebújunk :wink: Szóval ha van valami jó címed, kérlek add meg.

Melyik kinaiba voltál, helyi vagy piac, vagy Ázsia? Régen ki-kimentem a józsefvárosira (kb évente 2-3x), főleg anyuval, imádok piacozni, meg ő is :)
De már pocival nem kockáztatom meg a "vigggyá kocsi" szitukat, szóval Ázsiába akarom megfűzni párom, h menjünk ki vasárnap "ócccó" hálóingért, meg még amit látunk....

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Adri!
Majd megmondom, mit csináljál!
Szóval: szív-kifúj-szív-kifúj F O L Y A M A T O S A N ! ! !
Nincs lazsálás!

Bogyó!
Én mindenképpen szeretnék szoptatni, remélem az anyatermészet is így gondolja!

Vicsok!
Ha ennyit írsz a sütiről, hazafelé felugrom Hozzátok, és megeszem!!!!!

Missi!
Hosszabító!

Franciaágy:nálunk két pilllangóheverő, 220x200! A 220 az keresztbe, mégis a párom a számba lóg minden éjjel…

Ágica
Kép
ágica_26

Lányok!
Én lassan lépek! Legyetek jók, 21-én bizti vagyok, ha addig nethez jutok, bejelentkezem!
Millió puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok !

Most sül a Missi-féle pogi , az illatok már jók, remélem ízlik majd az uramnak ,én már tele ettem magam rántott hallal és sült zöldséggel + rizzsel . :P

Vicsok ,látom te is kitettél ma magadért, ami a sütést illeti !

Bogyó : Balcsin merre felé vagytok ?
Remélem ott nem lesz pocsék idő.
Itt estére zuhét igértek -remélem lesz is belőle valami, mert nagyon fülledt a levegő :shock:

Este megyek a Corába nagybevásárolni anyuval , és szerintem megint veszek pár babaholmit is , már alig várom :lol:

Nem emlékszem már ki kérdezte, de ma Madness koncert a fő atrakció+ az öcsém egy táncszínházi performance produkciót csinál.
Kicsit sajnálom,hogy nem láthatom , de kitaláltam ,hogy este átrendezem a fényképalbumokat, és nosztalgiázok egy kicsit a gyerekkori képeinkkel, míg Apa szórakozik.

Az én képeim nem sikerültek sajna, rámentődtek a memória kártyára, majd az összeset kijelöltem és sikerült letörölni :( csak 2 maradt meg: Kép Kép

Mindenkinek láblógatós , jó hétvégét !!!!!!!!!

Barbi

Kép
sheepy

NA HALIHÓ!!!!!
NEM TŰNTEM ÁM EL!!!!!!!!ITT VAGYOK !!!!!BOCS DE OLYN SOKAT ÍRTATOK,HOGY NEM FOGOK TUDNI MINDENRE REAGÁLNI , EGYRÉSZT MERT LE VAGYOK LÉASSULVA, MÁSRÉSZT MEG FÁRADT IS VAGYOK.CSAJOK:NAGYON TUTKÓK A KÉPEK!!!!!!IRIGYKEDEM!!!!!!ÁGICÁT TELJESEN MÁSKÉPP KÉPZELTEM EL,DE KELLEMESEN CSALÓDTAM ,VICSOK IS FURI VOLT ÍGY KÉPEN , DE A TÖBBIEKET MEGISMERNÉM.
JA:ÜDV AZ ÚJAKNAK!!!!!
CUKIKA:6 HÉT 3 NAP? Kép BÍROM EZT A HATÁROZOTTSÁGOT!!!! :D :D :D
NA SZÓVAL MI VÁSÁROLNI VOLTUNK MA APÁVAL AZ OBIBAN A KLOTYÓHOZ DOLGOKAT , MEG TESCOZTUNK , MEG CSAK ÚGY ELVOLTUNK :D :D :D JA,ÉES MÉG VISSZA VAN AZ ESTE :lol: :lol: :lol:
TUTI FÁRADT VAGYOK ,DE HOLNAP DU-N BEPÓTOLOM!!!!!MASI:SZERINTEM IS TÖRÖLHETED A TÁBLÁBÓL AKIKET ÍRTÁL , ŐK BENNE VANNAK AZ ŐSZI TOPIK TÁBLÁJÁBAN :(
geosel.klara

kellemes 7végét!!!
csajok, megyünk haza anyuékhoz vidékre :lol:

majd jövök, pusszancs
Vendég

NA ÍME MEGINT PÁR SEXI KÉP :wink: :lol:
28 HETES: Kép
ÉS MOST: Kép Kép Kép
geosel.klara

Beugrott ezer éve nem látott barátnőm, nekiis ízlett a süti :D

Ma nem kellett főzést csinálnom, hét közben azért főzök, mert másnapra van ebédem, és párom is visz kaját, de holnap megyünk sógornőmékhez.
Igy mai energiáimat sütésben vezettem le. :)

Senki nem reagált babamérleg kérdésemre :(

Klárinak is szépen nő a pocija :)

Sheepy, majd mondd, láttál-e vmi jó cuccot a Corába?

Massi, várom az ágyra a cimet :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok, én aludtam 2 órát!

Vicsok! komolyan stresszelni akarsz evvel a sok sütivel??? :lol:
Én veszek babamérleget, mivel szeretnénk 2. gyereket, olcsóbban jövök ki, ha megveszem, mint ha kölcsönözném.

Evu, érezzétek jól magatokat vidéken!

Klára, de jó, hogy megvagy :) Jók a fotók ;)

Sheepy! Köszi a fotókat! Jó vásárolgatást.

Bogyógyörgyi! édes vagy, hogy nem hagysz el minket teljesen :) Én is szeretnék szoptatni, addig amíg mindkettőnknek jó. A cumisüveget pedig adták a mellszívóhoz, így megvan, én úgy tudom, hogy az Avent 1-es-cumifeltéttel is dolgoznia kell ;)
A fehérhje miatt ne aggódj, igyál sok folyadékot és a krumplinap kúra is jót fog tenni, meglásd!
A melltartót nem én tettem fel.

Ágica! Várunk vissza!

Masika, köszi a táblát! Jó barátnőzést :)

Missi! Jó cuccokat vettél, az ágy is jó áron volt nagyon! Én is hosszabítóval oldanám meg az ügyet :)

Adri! Hallgass Ágicára!

büngyike

Jóól van na!! :wink: :wink: Hosszabító! :D Párom is ezt ajánlotta!Lehet h hülyülök?? :lol: :shock:

Vicsok, én Barcson lakom,és itt voltam egyik kinai üzletben!A franciaágyat meg szintén Barcson vettük,egy butor lerakatban!!Amugy nagyon sok minden van,nagyon jó áron! :wink:

Sheepy, én kérdeztem a Szigetet!Én holnap( :?: )Nine Inch Nails-re vagy hétfőn Junkiesra mennék! :wink: :evil: De idén kihagyom!Amugyis BOMBAvan a nagyszínpadtól 1km-re!Vagy vmi ilyesmi!Most volt a híradóban!Bármikor robbanhat és el sem merik épp ez miatt mozdítani!Vszinű a tűzszerészek felrobbantják vhogy.. :? :shock: :shock:

A pogi jó lett???Remélem :wink:
Na itt a szabadidő ruci:
Kép

Mennék sétálni de esik az eső! :?

Missfried
Kép
missfried

missi, mi az hogy a korhazzal fenyeget ? errol nem is irtal...
a felfazast a Klion elmulasztotta ? (neked fajt ez? mert nekem nincs tunetem, csak a teszt mutatta ki, hogy vmi nem ok)

merleg : ha a bebi normalis sullyal szuletik, felesleges stresszelni magunkat hogy naponta x szer merjuk. nekunk nem lesz merlegunk, hanem havonta kb 1 x megmerem a vedononel. kesz.

cuki, koszi a kerdeseket-mas nem volt. vernyomas ok.
shep, Szigligeten vagyunk, nincs epp napsutes :) de nem baj, pihenni jottunk.

latom legtobben szoptatni fogunk !!! :) de jo :)

HOlnap KRUPLINAPOT kell tartanom, remelem segit. hetfon ujra ver/vizeletvetel, de elhataroztam, hogy addigra rendben leszek. :)
Drukkoljatok.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Megjártam a dokit, megnyugtatott, hogy amit a 4D-s felvételt készítő doki írt a lapomra, hogy "medencevégű" fekvésű a baba, az elméletileg a faros szakszava, és már majdnem meg is beszéltük, hogy akkor a 36. héten eldől, hogy császár, de az ő Uh-s vizsgálata alapján továbbra sem faros (nem is volt soha, minden vizsgálatnál lent van a feje!), sőt a fütyijét is úgy megmutatta, hogy először én is láttam, mit mutogatott eddig is :) Szóval tök jó, hogy ennyire nem paráztat ő engem semmi miatt!

Büngyi, a felkészítőt aug. 31-re kérdezi meg nekem, szerinte szept első hetében indul (szerda du. 3-tól, én ezt kétlem, mert az előző turnus 6-ra járt tutira), jobb ha Te is megkérdezed az ismerősödet! Szülésznőre is visszatérünk 3 hét múlva, hát ezt sem kapkodja el, de megnyugtatott, hogy bárkit szívesen ajánl, de kigondolja, hogy kik legyenek az elős körösek! Csak le ne csússzak róluk, addig gondolkozik! De amúgy jó fej, ő fogja megmutatni nekem a szülőszobát is!

A finom sütik, pogik engem is olyan éhessé tettekk, én a joghurtos-gyümölcsös sütit tervezem hétvégére (ennek a receptjét is valaki közzétette már, én ezt rendszeresen csináltam korábban is)

> Kép
evarga

Bogyó, szorítok nagyon és jó pihenést!

Babakocsiügyben most keresgéltem és van ezeket nézegettem (ismerősök is ajánlottak és beszéltek le bizonyos típusokról, így ezek jöhetnek szóba jelenleg)
Kép
Ez Youpa-la és teljes mózes verzióban van a fekvős része, állítólag jók a visszajelzések, mivel két kereke nagyobb, stabil a váza. A színével nem vagyok teljesen kibékülve, néha tetszik, néha nem, de a másik két színvariáció sem jön be, így ezt tesztelem majd élőben.

Kép

Ez is mózes verzió, de még mindig két funkciós, láttam is ma a Brendonban, tetszett, hogy nincs több 10 kg-nál. Peg Perego, most akciós.

Kép

Ezt a babakocsit ismerősök ajánlják nagyon, mivel jó stapabíró vásosi szaladgálásra.

Ami nekem fontos: fel tudjam emelni (max. 10 kg lehet), elférjen a bejárati ajtónk előtt, kétfunkciós, visszintesig dönthető legyen, bolygosítható kerekek, nagy bevásárlókosár, na és persze a színe se mindegy, ezért nem tudom még. Mit szóltok?

> Kép
evarga

Újra itt, vége a munkanapnak, jól kivagyok :).

Évi (vagy hogy szereted jobban, Éva?), szerintem... Peg Perego forevör 8) ! Nekem ez volt a másik favorit, de a gyakorlatban a másik győzött :). A fekvésre meg tegnap azt mondta a dokim (Jakab is összevissza van), hogy a 40. hétig van idejük befordulni... :) Ezen én is paráztam egy ideig, de most nekifogtam a rábeszéléses módszernek, ennyire meg kell bízni bennük :).

Babamérleg: hát, könnyű nekem... ezt is kapunk kölcsön, így nem kérdés... Egyébként lehet, hogy vennék, vagy kölcsönöznék.

Vicsok, ha bejönnek a fenyőbútorok, akkor Szigedi bútor, vagy RS esetleg? Meg persze Ikea... de hát azt már nem is mondom :).
kalloni

Sziasztok!

Büngyi, igen, elértem a vonatot! Épphogy! Pár mp múlva, hogy felszálltam, már indult is. Engem várt! :D Jah, aztán 5 perces fájások törtek rám a rohanástól...még jó, hogy hamar abbamaradt ill. enyhült...
Egyébként kiderült, hogy volt mégis egy , ez az utolsó előtti volt, de ezt már csak fent tudtam meg a vonaton. Kiderült, hogy a középső fiam volt óvónénije a kalauz! Vele beszélgettem egy csomót, leültetett az első osztályon!:)
Ma voltam pedikűrösnél meg ma kaptam egy vas szurit, ezen kívül mostam(ill. a gép). Ennyi. Nem győzöm a tegnapi napot kipihenni...
A talin nagyon jó volt, úgy eltelt az idő...hamar. Jók lettek a képek, bár én nem tetszem annyira magamnak, Ti nagyon jól mutattok!!! :)

Tidi, Chrissyy, üdv. itt! :)

Missi, mennyi dolgot vettetek ma! :) Termékeny nap! :)

Evu, Ágica, Bogyó jó pihenést nektek!

Klári, nagyon növöget Alíz baba! :)

Ani, jókat sütöttél ma! Én sem vennék mérleget, eddig sem volt, megvagyok nélküle. Ha nincs messze a védőnőd, hozzá is el lehet menni gondolom időnként leméretni, hogy eleget hízik-e a babó. Amúgy akinek van, az is sokszor csak idegesíti magát a sok méréssel. Szal egyelőre várj vele, ha lesz sok tej, sztem biztosan nem kell.

Miről is volt még szó? Ja, Büngyi, jó, hogy feltetted ezt a kifőzéses dolgot, néhány dolog nekem is új volt benne.

Cukika, szép nagy a pocid!

Kalloni, de jó, hogy megoldódott ez a szabadságos dolog! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Évi, jók a babakocsik, nekem tetszik az első színe, de a második kinézetre jobban, csak más színnel (én a szürkét nem szeretem).

Kalloni, jó pihit akkor most már! :)

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kalloni, a szívem nekem a is Peg Perego felé húz, de a párom miatt letesztelem a sárgát is, mivel ő kb. 3-at látott és a kerekei tetszenek neki... férfiak!
Amúgy az Évit preferálom, de sokaknak vagyok Éva is!
Pihend ki a munkát, örülök, hogy megoldodótt a szabi ügyed is, betanítani sokkal jobb, én már jún. közepe óta csinálom. Az utolsó két hetet már csak úgy dolgozom,hogy az új ember csinál mindent én pedig csak mellette leszek segíteni! Már alig várom!

Vicsok
Bútor: RS-ben tényleg jók vannak!

Klári
Szép a pocid, pihend ki magad, én holnap megyek hasonló körútra, igaz babaügyben, ami feldob és remélem kevésbé fáraszt majd!

Missi
Jó a szabadidőruha, jó dolgokat vettetek jó áron!A pogit majd én is kipróbálom és Vicsok sütijét is!

> Kép
evarga

Bogyo! Szerintem természetes, hogy minden anyuka szpotatni szeretne :)
Minden rendben lesz hétfőn, én szorítok Neked!

Missi! Jó a babaruha! A Szigeten már nincs para, felrobbantották a bomát. Semmi gond nélkül.

Eva! Én akkor korábbra megtudom magunknak a felkészítőt! Kíváncsi vagyok kiket ajánl a dokid, én maradok annál a csajnál, akit tegnap ajánlott az én dokim. Majd jövő héten felhívom és megpróbálok beszélni vele, meg a felkészítő is addigra meg lesz tudva.
Szépek a babakocsik! A felső a kerekeivel és a karfájával nyerő nálam, az alsó a mózesével és a színével :) Nagy dilemma, de sárgát semmiképp sem vennék a helyedben. Érzem, hogy neked sem nyerő ez a szín.

Kalloni! Még nem fordult be a babád? Ne izgulj Az enyém befordulva van 3 hónapja (legalábbis UH-n mindig) de a doki ettől nem mászott örömében a falra, azt mondta, még 5x átvariálhatja magát. Úgyhogy ha a tied nincs a "helyén" akkor ez még változhat!
Különben a Jakab nagyon szép név, már akartam mondani, hogy bibliai név, gondolom nem véletlenül :)

büngyike

Erika, szorítottunk, hogy elérd a vonatot, hisz ilyenkor már nem úgy szalad utána az ember, mint korábban, de jó, hogy már ülve pihenhetted ki a fájásokat! Vigyázz magadra! Köszi a kommentet babakocsiügyben!Létezik egy narancssárgásabb verzió (pici szürkével ugyan) a második fajtából, csak az nem volt fent képpel, de élőben az jött be. Párom is szürkeellenes :)

> Kép
evarga

Erika :) örülök, hogy bejelentkeztél, aggódtam, hogy mi lehetett, de szerencsés voltál, az első osztályon utazni, hmmm.... 8)
Olyan jól eldumcsiztunk, hogy észre sem vettük, hogy eltelt az egy óra, amit kértél még telefonon ;)

Évi! :) Nagyon aranyos vagy, igen, a pasik imádják a nagy kerekeket és az ütős designt. Még babakocsiban is ;)

büngyike

Koszonom a biztatast, nagyon jol esik :) most mar muszaj lesz kibirnom :)

Evi, nekem a sarga jobban tetszik, nagyon sportos...

Bungyi vmi ilyesmit szeretnek:
http://www.glamourmom.com/NS_productpage.php?ItemNum=17
a nyitooldalon latod az osszeset, es ezek elol a mell resznel mind lecsatolhatoak. hol lehet nalunk ilyet kapni ? es NEM feheret szeretnek. Kiadtam neked jol a Hazi Feladatot, mi ? :)

hello Kelloni, Era, Cuki - mi vagyunk ma a baglyok ugy latszik
bogyogyorgyi

Igen, én még bagolykodom egy darabig :).

Évi... ez a kerék dolog nagyon misztikus... a férjemnél is döntő szempont volt ez :lol: :lol: A másik meg, hogy hogy lehet összecsukni... mikor a Brendonban nézelődtünk, úgy kellett könyörögnöm, hogy én is hadd nézzem már meg azokat a kocsikat... :)

Büngyi, hát tényleg nem utolsó szempont, hogy milyen a "név szentje" :). Mondjuk nekem az apostolnevek szinte mind bejönnek, de a közös listán végülis csak a Jakab maradt bent, a többiért még lobbizok majd a következő gyerekeknél.

Cuki, már látom előre, ahogy aggodalmas üzeneteket váltunk a te-jóságos-ég-most-csak-100-grammot-evett, avagy a nem-lesz-sok-az-a-250-gramm-????? témában :) :).

Bogyó, hétfőn drukk!!! Meg a krumplikhoz is :).

Erika, szia :)! Pihenj még, ha engednek a férfiak :)! A fényképek miatt meg ne aggaszd magad... egy hajnali négyes kelés és többórás vonatút után, még az is elismerésre méltó, hogy egyáltalán ott voltál!!! Kit érdekelnek a fáradt szemek :)?
kalloni

Bogyo-érdekes ez a melltartó, én még nem láttam ilyet itthon. Babakocsiügyben is köszi a biztatást!

Büngyi
A férjed és az én párom termetben szinte megegyeznek, de úgy látszik a kereke(i)k is :D Ezért parázok én is, hogy ne legyen dagi a gyerek.... ő még kiskorában 3 kg alatt volt, ha-ha- ezzel vigasztal :D

> Kép
evarga

Kalloni, hát igen az összecsukhatóságról én nem is szóltam, de az nálunk is döntő! Most hogy egyedül nézegettem a babkocsikat, felírtam a méreteket összecsukott állapotban, nehogy ez legyen a kizáró ok! Eleinte nyúztam, hogy jöjjön velem, most már inkább egyedül nézelődöm és a képeket itthon mutogatom neki

> Kép
evarga

Én kidőltem mára! Jó éjt!

> Kép
evarga

Evi, ja, hat ez a baj, hogy en sem lattam meg, csak sima rovidet csak feherben ( Anita bolt keggolyo u.) es az nagyon "fehernemus" kinezetu.
jo ejt !
segitseg, holnap kezdodik a krumpli nap es a tobbiek eszik majd itt a finomsagokat. De en hos leszek :) ! remelem ( hihihi)
bogyogyorgyi

bungy, vagy akit meg erdekel,
http://store.babycenter.com/product/fee ... ?asc=false

vagy :
http://store.babycenter.com/product/fee ... ?asc=false

az elso szerintem csinosabb, de a masodik praktikusabb , hmm ?
bogyogyorgyi

Eleredt az eső, én meg csukott ablaknál fuldokolva ébredtem a melegben 1/2 3 - kor :?

Missi : NIN !!! Jó ízlésre vall :lol: , őket is imádtam még "lány " koromban. A bombáról nem hallottam , te jó ég !!! Apa már úton haza, úgyhogy megúszta :wink: Pogi nagyon jól sikerült ! Örök hála a receptért !!

Évi : Örülök a jó hírnek , hogy a kis kukis nem fordítva fekszik!!!
A sárga tényleg vad szín egy kicsit , de klasszul néz ki mindkét kocsi. Mikről beszéltek le ?

Bogyó : Nyaralás alatt krumplinap ????!!! Neked aztán van lelkierőd :P
Ezek a szoptatós trikók nagyon tetszettek , nem is gondoltam ,hogy ilyesmit keresgéljek , de télre praktikusabb, mint a sima melltartó, és jobban is néz ki. Én a sportosabbat kedvelem , így másodikra szavaznék.

Végülis nem nézelődtem babaholmi -ügyben a Corában , mert annyian voltak , mintha holnaptól bezárna az összes bolt. :?
Sebaj , majd legközelebb.
Jövő héten az Interspaar-ban próbálok szerencsét.

Megyek visszaalszom, remélem fel sem kelek 9-ig !

További jó éjt ! Kép

Kép
sheepy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: