A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Megjöttünk az oltásról! Gergő nyekkent egyet és ennyi volt! Rá sem ismerek, eddig mindig ordított, mint akit ölnek, még hazafelé is! :shock: Tök büszke vagyok!!! :D Pedig már épp azon gondolkoztam, hogy biztos azért vagyunk mi az utolsók a rendelésen (utolsó időpont), mert már tudják, hogy Gergő milyen cirkuszt csinál. :lol:

szúnyog: most, hogy olvasom a hsz-eket, kezdek rádöbbenni, hogy tényleg nálunk tanyázik a bp-i pop. zöme. :shock: :evil: Most is láttam már kettőt repülni, pedig a szúnyogok nappal alszanak, nem??? Na, mindegy, mindjárt meglesz a háló, aztán már csak a bentiekkel kell leszámolni. :twisted:
Vendég

Orsi
Még nekem is mindenki azt mondja, hogy mekkora ez a gyerek. Tegnap pl. egy apuka azt hitte, hogy Brigi idősebb a 6 hós lányánál. :shock: Igaz Brigi nem a súlyával, hanem inkább a hosszával tűnik ki! Már rég nem mértem, de több mint 70cm! :shock:

Hmmm, Boldi jól belehúzott! :D Most én is kíváncsi lennék mennyi Brigi, mert szerintem sokat hízott, valszeg a bevezetett éjszakai +1 szopinak köszönhetően. :)
lora7

Az én kedvencem a "kis szumó birkózó" megjegyzés. :x

Boldi nem semmi, de látszik is rajta! :wink:
Vendég

A hálószobában kész a háló! :D A bentrekedt dög nagy szőrös légy most nem tud kimenni! :shock: :evil:
Vendég

Mi is megjöttünk a védőnénitől! Természetesen 1 órát vártunk és legalább 30 fok volt a rendelőben! :evil: :evil: :evil:
Lillus 6800 gramm és nem fogyott! Úgyhogy a mérleg sz.r! :)
Kicsit száraz a bőre, a doki szerint kissé ekcéma gyanús.. :shock: :shock: :shock: Kaptunk rá külön testápolót, remélem elmúlik. Bár, én nem látok semmit! :roll:

Lillust legutóbb a "kis dugó" jelzővel illették! Azt hittem lekeverek egyet az asszonynak! :shock: :shock: :evil:

Szúnyogot még én sem láttam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boldi: hmmm, kis dögönyözni való! :D :D

Lora!
Lehet, hogy rosszat álmodott. De, hogy közhelyet mondjak, (pont most említette a védőnő), azért is felsírhatott többször, mert jön a foga! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, bosszantó: de kifizettem a másik lakásunk hitelének fennmaradó részét. Erre ma kaptam egy levelet, hogy 799 Ft-tal kevesebbet utaltam át! :evil: :evil: És hogy 8 napon belül pótoljam, különben nem törlik a jelzálogot! :x :x :x

Timi
Kép Kép
timocska

Timi-láttuk magunkat a Lilla naplójában! :D

Orsi, Lora-
amúgy Orsi igen a skandináv rendszer, vagy nem, is tudom családbarát közgondolkodás lenne a megoldás!
Meg sok bölcsöde, nem csak akkor ha anyuka dologzik, hanem egyéb nehéz időszakokban is.

Bölcsi dologban végül is semmi különös, annyi hogy a közhelyek itt is beigazolódnak.
Pl. hogy ha Te határozott és eltökélt vagy, akkor a gyereknek könnyebb a dolga a beszokásban és később is a mindennapi búcsúzásoknál.

Attól hogy esetleg neked nem szimpi a gondozója, attól még a gyerek nagyon jól meglehet vele.
Gondozókkal az elején szerencsésebb nem összeütközésbe kerülni, inkább kivárni, hogy hogyan fognak működni az ő szabályaik, mert úgyis úgy fogják csinálni, ahogy már megszokták.

Nem lehet felkészülni a beszokásra, az nagyon nehéz, nekem legalábbis az volt és ismerősöknek is, mert látod, hogy a gyereked egy lesz a sorban, akkor kap valamit, amikor sorra kerül, nem úgy mint otthon-azonnal, pl ebédnél kaját.

Teljesítményorientált munkahely mellett, jó ha van másik vigyázó is, mivel egy -egy betegség + lábadozás nem egy-két napig tart, hanem pl. antibiotikum szedésekor, ha már jól is van, nem vihető közösségbe, az meg ugye egy hét, 10 nap.

Ez már intézményesedés -beszámolóval tartozol, ha beteg, ha bármilyen okból nem viszed, ha betegség után jössz vissza, orvostól kell egészséges igazolás. Szóval nem lehet csak úgy ki-be járkálni, hiányozni.

Ha részmunkaidőt vállalsz, ahogy Móni is írta, le kell mondani a gyedről (a gyest megtarthatod), bár nem tom ezt mennyire ellenőrzik.

Ha korábban adod be, az azért jó, mert jobban elfogadja a változást.
Ha mondjuk két éves kor után, akkor meg esetleg jobban tiltakozik, de már beszél, jobban érvényesíti az akaratát.

Másrészt a bölcsiben sok önállóságot tanult, öltözés, evés terén, csak néztem hogy milyen profin eszik kanállal, villával. Persze ezt a maga kárán tanulta meg, kezébe adták, aztán gyakorolhatott egyedül, a kaja végén esetleg kapott segítséget.
Szeretett járni, örömmel ment és jött.

Legnehezebb nekem az volt, hogy úgy éreztem ez kétfelé szakadás, tehát, hiába akarok a mhelyen a régi módon teljesíteni, nem bírok már, bármikor gyerek betegsége miatt kieshetek- ha meg otthon vagyok a gyerekkel, lelkiismeretfurdalásom van, hogy más csinálja az én munkámat.
Na, ha erre tud valaki megoldást?!
Végül is ennyi, ha újra kezdhetném, lehet gyors egymás utánban vállalnám a gyerekeket, akkor csak egyszer kell -ezt a mizériás, visszaállásosdit a munka világába -végigcsinálni.

Nem tudom Rókicának mik a tapasztalatai a bölcsivel?

Bella

Kép

Kép
bella2

Hja, ha te fizetsz be vmit, mindig nagyon precízek, és ha nem korrigálsz azonnal, jaj neked! Nekem pl. volt már 31 Ft-os késedelmi díjról kiküldött csekkem! :lol: :lol: :lol: Szerintem többe került kiküldeni....
Vendég

Pann!
Bali egyszer felkerült a BAR listára 1 Ft tartozással! :shock: Ami kiderült utólag, nem is volt jogos! :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, és a helyszinen be kellett fizetnünk az 1 Ft-ot, kaptunk róla bizonylatot is! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Remélem jól eltettétek a bizonylatot, nehogy mégegyszer ki kelljen fizetni! :lol: :lol:
Ezekkel a vicces összegekkel csak az a baj, hogy egy csomó időt elrabol, míg rendezed. :x
Vendég

Pann, milyen oltás volt ez, merthogy 5 hónaposan ugye nincs kötelező?

Bella, reményteli amit írsz a bölcsiről!

Kép
Kép
agiboldi

Timocska,
Én Natit 9 hónapos koráig rakosgattam vissza a kiságyba. Addig ment a 2-3 óránként kimászok az ágyból-szopi-visszamászok. (Pár zűrös hét kivételével) Addig én is saját ágy, saját férj, saját éjszaka párti voltam. Addig még van majd fél éved :twisted: Persze reménykedhedsz, hogy addigra Lillus átalussza az éjszakákat és a jelen mászkálás meg csak amolyan ködös álom lesz. :D

Bella,
A máshogy állok merre billent a bölcsitémában?

Orsi,
Mi itt lakunk a pályaudvar mellett. Ha bmi gond van, mondjuk egy hirtelen jött eső, az sem gond. Azért ide jópáran beférünk, csak Nati a gond, neki aludni kell, a babatali meg teljesen felpörgeti. Nézz nyugodtan menetrendet. :D Mennyi idő alatt érsz ide háztól pályaudvarig? (Lakás 5 perc onnan, ha rosszul vált a gyalogos zöld lámpa)

Bölcsi:
Én nem bírtam, folyton beteg voltam. Nekem dadus volt, kettő, őket állítólag szerettem és jól éreztem magam náluk. De anyukám minden dolgot pozitívnak állít be, amit ő csinált vagy csak simán elfelejtett, úgyhogy nem tudom. Majd megkérdezem tesómat, ő 7 évvel idősebb, megbízhatóbb az ilyen dolgokban. :wink:

Kép KépKép
lorca

Pann,
Csak hogy nehogy azt hidd, hogy szúnyogügyben csak te vagy a lúzer. Nálunk is van. Pedig háló is. Ennek ellenére néha még mindig. És Zsófit speciálisan szeretik. Volt hogy hat csípés volt rajta (bár nem dagadt be, csak kis pötty). Szerencsére gyorsan elmúlt. Ilyenkor ablak be, befújok, majd kiszellőztetek. Éjszaka ha hallom a zúgást, akkor néha bedugom azt a riasztót is, bár azt nem szeretem (nem elektromos, hanem az az illatosított).

Lora,
Nem semmi: 70 cm. :shock:

Úgy látom a fiúk kiló ügyben nagyon belehúztak (Sebi, Boldi, Berci, Gergő). Pedig Zsófi sem néz ki kis vékonynak de mégsem éri még el a 7 kg-t (bár közel van hozzá) és a legutóbbi mérésen 65 cm volt.

KépKép
bozotka

20 perc alvás elég egy gyereknek?
Lilla 1 óra óta 20 percet szundított, most ott randalírozik a kiságyban, mint aki totál kipihente magát!! Én meg kezdek szétesni.. :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! Szerintem nem. De ha vígasztal ,az előbb Gergő úgy csinált, mint aki végre elaludt, azán 5 perc múlva fent volt újra és csak ásítozik, nyűglődik, de nem alszik. :( Fogjuk az időjárásra??? :roll:

Ágiboldi! Nyugi, semmi kötelező, az első Meningococcus ellenit kapta.

Bozotka! Én is nézelődtem szúnygriasztó ügyben, de az hogy mérget párologtassak a gyerekszbában az vhogy nem tetszett, főleg hogy az volt a leírásban, hogy utána ki kell szellőztetni. Akkor ha nincs szúnyogháló, ugyanott vagyok, szóval szuper. Az uh-os állítólag semmit sem ér, az elektromos fénycsapda még szóba jöhetne, de azt olvastam, hogy a szúnyogok nem is igazán a fényre érzékenyek, hanem a hőre meg a kibocsátott CO2-re, úh világíthat a fénycsapda, csak én sokkal vonzóbb leszek mellette a meleg, Co2-be burkolózott testemmel. Húúúú ez aztán mondat! :lol:

Hóó, most hogy megjöttünk a dokitól, megjött a kaki is! Egész de. vártam, mert gondoltam megmutatom a dokinéninek ha megint zöld, de persze MA nem kakilt délelőtt! :evil: Holnap megyünk az Állatkertbe, biztos egész de. rotyizni fog!!! :x Na megnézem milyen színűt sikerült produkálni...
Vendég

Nem zöld! :D Szerintem tényleg a dinnye hajtja meg és attól zöldül be. :roll:
Vendég

Pann
Egyszer egy pizzériában volt egy ilyen elektromos fénycsapda. Csak úgy pattogtak benne a szúnyogok! Szerencsére engem nem találtak meg, pedig engem is szeretnek. Persze az egy óriás csapda volt, nem tudom, hogy amit otthonra árulnak piciket azok mennyire hatásosak. :?

Lin, Sági
Merre vagytok?

Sági, ugye nem a bulldogos megjegyzésem? :oops:
lora7

Pann!
Örülök, hogy nem zöld a kaki!
Ma a védőnő azt mondta, hogy a zöld kaki annak is a jele lehet, hogy már nem elég a tejcsi a bébinek és éhes. :shock: :shock:

Lilla extra nyüszi, most a pihenőszékében nézi a minimaxot! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Gergő lefejelte a klaviatúrát. :lol: De aludni azt neeeem! :x
Vendég

Lora! Biztos, hogy a szúnyogok? Csak mert pont azt róják fel ennek a csapdának, hogy minden szegény kis éjjelilepkét és egyebeket megsüt, válogatás nélkül. :(

Timo! Greg rajtam lóg és teli szájjal beszél....a neveletlen kölke! :lol:
Vendég

Pann, nekünk is volt kimondottan zöld 1-2 hétig, akkor amikor még nem is kapott gyümit kóstolni se. Kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy a foga miatt van!!! :lol:
És Gergőnek tényleg ki is bújt.

Amúgy én azt gondoltam, h attól van, h én sárgadinnyét ettem sokat... és le is álltam a kaki meg ismét mustársárga.

Naaa, ki nem szólt még a kakitémához??? :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Eső: zéró. :(
Vendég

Hehe, akkor a Timi védőnője és az enyém ketten összehozták a klasszikust: "éhes ez a gyerek" illetve "biztos a foga jön"

Kép
Kép
agiboldi

Az enyém eltűnt....nem mintha hiányozna! :twisted:
Vendég

Kendőbe tettem Lillus, a hőguta kerülget... :shock: :shock: Szerintem őt is, de nem akar aludni! :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Pann!
Az én védőnőm se túl aktív, csak most összefutottam vele a tanácsadóban és ott kérdezgetett.

Timi
Kép Kép
timocska

Mivel mindig csak szidom, úgy érzem, h hivatalosan is el kell ismernem, itt, a nyilvánosság előtt, h Boldizsár nevű gyermekem 2 azaz két napja JÓ. :D

Kép
Kép
agiboldi

Kendőprojekt lefújva, üvölt mint a sakál! :evil: :evil: :evil: Az a baj, hogy állandóan hasra fordul és nyifog! Mit csináljak ellene????

Timi
Kép Kép
timocska

Enyém gyerek megint úgy csinál, mint aki alszik. :D

Timo! Hanyatt fekve semmi baja?

Ági! Jó neked! Szóval mi van Boldi ijesztően akaratos természetével? :lol:
Vendég

Timo, hagyd kifáradni!

Pann, megzaboláztam :lol: Na jó, nem, ezt még nem nevezem nevelési eredménynek, egyszerűen mázlim van :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
A kifárasztásos módszert alkalmazzam? :lol: :lol: :lol:

Már háton se jó neki, olyan nyűgi!

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi,
Zsófi is jól viselkedik ma. Jön a vihar?

KépKép
bozotka

Orsi,
Az egy óra kibírható. Miért nem ok bbkocsival? Ha béna trolival kell mennem (azaz nincs olyan ajtó, ahol fel tudom rakni a kocsit) akkor a gyerek rajtam lóg kenguruban, a kocsit csak kb összecsukom, hogy lógva egy kézzel fel tudjak szállni. Nem túl jó, de bhova fel tudok szállni (na nem nagyon akarok, de az más kérdés)

Szúnyog:
Lehet, hogy kevesebb van idén, de ha egy van, az engem megcsíp. :evil: Így nagyon együtt tudok érezni. :(

Temitali:
Terepszemléztem egy kicsit. A wc-t nem néztem, mert csúf felhők közeledtek és inkább hazahúztam a kengurut. De szeritnem a Kossuth emlékmű mögött ideális lenne a placc. Nincs öntözve, úgyhogy egy kicsit már száraz. De mégsem ülhetünk le Kádár elvtárs és neje elé, mert ott meg zöld a fű. A térkép a bejárattól kb 30m-re van, ha esetleg vki később jönne.
Már eléggé érezhető az ősz. 3 mókust is láttam, akik vadul gyűlytögettek :) Meg egy csomó száraz levelet. :( Jaj, nemsokára jön a depiidőm.

Ágiboldi,
Nagyon belehúztatok!!! :D

Bella,
A skandináv módszeren gondolom nem a norvég mintát érted. 8) Ott szinte nincs szabi. A gyerekek felügyelete általában félnapos. A játszótér közepén van egy házikó, ahol kézmosás stb megoldható. Egyébként a picik kint vannak a babakocsijukban. Nem ecsetelném a norvég telet, ami májusig tart.

jaj, valaki szomorúúúú

Kép KépKép
lorca

Szabi egy teljesen új technikát fejlesztett ki a hasról hátra fordulásra. Felhúzza a hasa alá a térdeit és kirúg, a fenekét oldalra dobva. Nem épp ideális a kiságyban való mozgásra. De legalább tudom, hogy így is lehet csinálni.

Megvoltak ma a kéményesek. Nem is csináltak akkora mocskot, mint ahogy én vártam. Meg a számlát egyenesen a közös képviselőnek küldetem, most igazából azt sem tudom, mennyi lesz. De legalább a nagyját nem én fizetem. Az bosszant, hogy évek óta lehetne pályázni ilyesmire és eddig nem tették. Most, hogy bekeményítettek a kéményseprők, szívunk majd egy jót. :evil: Most meg jöhet a cirkó. A gatyánk is rámegy. :(

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Na jó sokat irtatok!

Megvettük a babakocsit végül nem a Neonatot hanem Cam-et (a kettő egyébként pont ugyan az még a cég is ) A szinválaszték miatt döntöttünk a Cam mellett. 6 kg szuper könnyű és ha akar akkor hasra is tud fordulni! :) Mármint Beni nem a babakocsi! Most már csak úgy dobálom majd a buszra. :lol:

Bella: Volt most Neonato is a minimanóba!

Szunyog! Semmi extra nincs olyan sok.

Teszek fel képet róla. Kép

KépKép
csongria

Sziasztok!

Le sem merem írni, de enyém gyerek ma nagyon jól viselkedik. Most pl. nevetteti magát, visong és jó nagyokat röhög rajta. Előtte szépen csendben végighallgatta fél órás skype-olásunkat egy ismerőssel. Pedig, általában ha felemelem a telefont egyből valamelyik gyerkőcnek baja van.

Bozótka,
Szabadon beírathatod bármelyikbe, de azokat rangsorolják előre felvételkor, aki a körzetből jön. Kerületen belül is vannak körzetek. A központi bölcsiben (Városközpontnál van) történik a beiratkozás és ott elmondják gondolom, hogy melyikbe tartozol. Itt a Móricz körül van 3 bölcsi is, a Fraknó utcairól nem hallottam, mert a játszón a környékre viszik a csemetéket azokat ismerem. De azért majd érdeklődöm.

Ria,
Nagyon ügyi volt Beni a hosszú alvással! Csak tartsa meg jó szokását! Bálintomnak ez az adag másfél éves korában sikerült először. Így most az éjszakai kétszeri kelés Botonddal semmiségnek tűnik és boldog vagyok vele.
Jól néz ki a kocsi!

Sno,
Teljesen igazad van a munka-gyerek ügyben. Én pl. mindig csodálkozom, hogy miért kell bejárni dolgozni egy csomó munkakörbe, mikor otthonról is simán meg lehetne csinálni a munkát és csak néha megbeszélésekre bemenni. Ez is segíthetne a gyerek melletti munkavállalásban.

Bálint és Botond valóban nagyon hasonlítanak. Mégis valahogy egészen mások. Szóval tipikus testvérek. :lol:

Nanica,
Bálintnak a cipő talpa kopott lyukasra az orránál. Lehet kapni cipőre való motorvédőt, úgy néznek ki benne, mint egy holland fapapucsban. Eddig csak egy gyereken láttam, pedig praktikus.

Pann,
A kis maximalista se légy, se szúnyog ne legyen. :wink:
Itt mutagén szunyik vannak, nem zümmögnek, nem láthatóak, csak szúrnak. És csak a gyerkőcöket. Bár gyanús, hogy Bálint a játszótéri bozótosból is beszedett párat. Tiszta pöttyös az arca, mintha himlős lenne. Sima elektromos szúnyogriasztó nem jó? Konnektorba bedug és a szúnyog elkerül.

Lora,
Még nem volt alkalmam mondani, de a műtétre és a keresztelőre is szurkolok neked, hogy minden rendben menjen.

Bank. Úgy általában :twisted: :twisted:

Bella,
Ez igen, nagyon klasszul összefoglaltad. Köszi.

Most hirtelen nem tudom ki a tábla és súly felelős, de szeretnénk bekérezkedni.
Adatok:
Mmónika, 35, Botond, Bp. Szent Imre, 2007.04.14., 3940 g. 55 cm,
Súlyok: szül: 3940 g., 1. hónap x, 2. hónap 5650 g., 3. hónap 6500 g.

Üdv:
Mónika

mmónika

Amit eddig nem is írtam, Nati és Robi ma temetésen voltak. Robi nagyija halt meg. Én csak egyszer láttam, nem sokkal az esküvő előtt, Robi apukájának - fiának - a temetésén, négy évvel ezelőtt. Szomorú, de én most döbbentem rá, hogy Natinak és Szabinak volt dédmamája. :cry:

Timocska,
Utólag derült ki, hogy nem jogos az 1 :shock: Ft? Visszatérítették legalább?

Ma Szabi is nyügibb volt délután. Azért is helyszíni szemléztem a temetőben. Ott elaludt.

Az "éhezős" zöld kaki nem olyan, mint Gergőé. Az nagyon kevés, ritka és kevésbé vizes.

Csongria,
Nagyon jól néz ki a kocsitok! Felavattátok már?

Na végre utolértem magam és még Szabi is elaludt :D

Kaptam ma egy könyvet, gyerek a tv előtt témában Ranschburg Jenőtől Áldás vagy átok? címmel. Most pont ebbe a témába akarom egy kicsit beleásni magam. Érdekes dolgokat ír. Azt azért nem mondanám, hogy megkönnyítette a dolgomat, de vannak új szempontok is benne. Pl hogy a reklámok, amiknek eddig nem is tulajdonítottam jelentőséget, legalább olyan rosszak, mint az egyéb "káros" műsorok. Meg a vágástechnika, a gyorsaság a következmény nélküli erőszak (pl. Tom és Jerry) negatív hatásai. Natit most kezdem majd tv elé engedni, mivel kezd érdeklődni. Áldásos nagyik. :? De egyszer ezzel amúgy foglalkoznom kell.

Kép KépKép
lorca

Lorca! Szerintem a tévé akkor nem káros otthon, ha úgy működtetik, mint a mozit. Alkalmanként egy mese/film DVD-ről. Nincs reklám, nincs átfolyás a következő műsorokba. Szerintem. Aztán majd jól meglátom. :roll:

ja, éhezős zöld kakink biztos nincs :lol:

Ria! Tök jól néz ki a babakocsi! Hátul ki tud nézni belőle Beni?
Vendég

Huh, jó sokat írtatok!

Szúnyog! Én nagyon paráztam tőle, itt ugye adott a víz, de eddig itt sem volt szúnyog!! A Multkori nagy eső után jelentek meg és egy éjszaka alatt 8!! csípést szedett össze a Linus a bal pofiján! (felém fordulva aludt) :lol:

Álítólag jó ellenük a levendula! Én teleraktam vele az ablakpárkányokat, de nem érdekli őket!

Kék fény nem jött be, a 3. szúnyognál végleg kimúlt a készülék :lol: :lol: :lol:

Ma Linus kétszer is hányt, de. és este! (Linusapu egyszer sem!) Úgyhogy hívtuk a dokinénit, de mivel se láza, se egyéb tünete nincs, jókedvű, rötyög és aktív, azt mondta nincs gond. Hagyjak ki egy evést!!! :shock: :shock: Szerintetek, hogy lehet ezt kivitelezni egy igény szerint szoptatott bébivel???
Néha úgy szopizza a kezét, hogy kipirosodik... és akkor ne adjak neki enni??

nanica

Nanica, Boldi is csinálja azt amit hányásnak hívsz, gondolom. Öklendezik, a tenyeremet tartom a szája elé, és rengeteg kaja kijön. Nem mindig, de vannak olyan napok. Én is gondoltam, h talán sokat eszik, de ha nem adom akkor meg ordít. Doki szerint ha nem fogy, akkor nem baj.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok! :)

Tegnapi esténk brutális volt. Az én egyedül elalvó lányom bemondta az unalmast és 50 percig próbáltam elaltatni. De már annyira fáradt volt, hogy se ölbe, se cicin, se kiságyba fekve nem volt jó neki, csak bömbölt! Egy idő után ő a szobájában, én a hálóban kánonban sírtunk. Végül apa is hazajött, de ő is hatástalan volt. Majd ölben, fenékpüfölve elaludt nagy nehezen! :( :( Nem tudom miért nem aludt délután! :evil: :evil:

Ria!
Szupi a járgány! :) Hol vettétek? És mennyiért? (jöhet priviben is)
Meghirdetted már a másikat?

Nanica!
Szerintem, ha csak egy alkalommal hány, akkor ne hagyj ki kaját. Ha minden evés után visszahányna (nem bukik inkább?), akkor lenne gond. Esetleg megpróbálhatod, hogy a kézszopi jelre megitatod kis vízzel. De szerintem felesleges macera.
Ja, tegnap az okos védőnénim azt is mondta, hogy a fogzás jele lehet az is, hogy ha eddig nem bukott, akkor most elkezd. :shock:

Nálunk a tv vészhelyzet elhárító eszközként működik, illetve a kora reggeli regenerálódásomat segíti elő! :D

Móni!
Beteszlek a táblába! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica!
A "súlyos" :lol: :lol: táblát nem teszed fel oda, ahol az enyém van? (a képtárunkba) És mondjuk hetente lehetne frissíteni.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Kivagyok nem aludtam hajnal 4-től! Egyszerüen nem tudok visszaaludni. Benike nem tehet az egészről ő legalább aludt. Hajnal 4-től a szigetet hallgattam mert elhallatszik idáig de nagyon!!! :shock: :shock: :shock: Azt hiszem ma bejelentést teszek csak nem tudom hogy hol kell! Ez előtt aquincumon laktunk 5 percre a szigettől azt hittük végre megszabadultunk! Fáj a fejem is!

Ma fogjuk felavatni az új járgányt! Megyünk telefonszámlát befizetni! Meg bemegyünk a melóba mert megszült egy ismerősőm. Megnézzük a babát!

Nanica szerintem adj neki enni!

KépKép
csongria

Ria!
Sajnálom! :( :( 4-kor mi a fene megy még a szigeten??? Azt hittem, addigra vége van a koncerteknek! :shock: :shock:

Nemsokára indulunk az usziba! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Hölgyeim és Babáim! (kis dobpergést kérek...)

Ma csak 1-SZER KELTÜNK ÉJJEL (3-kor)!

Reggel teszteltem, hogy milyen az élet egy normálisnak mondható alvás után, de sajnos miután majdnem bementem pisilni a partvistárolóba (egy régi albérletben ott volt a WC ajtó), meg kellett állapítanom, hogy még messze vagyok a normálistól.
Hajj, de hát így is szuper!

A délutánjaink nekünk is nyügik, de azt hittem azért, mert du. nem vagyunk otthon (Papára felügyelünk, míg a család többi része nyaral).

Ria,
szupi a kocsi, lapra csukható, igaz (a lábtartó kialakítása elbizonytalanított)?
Tegnap megcsináltam a sonkás tésztádat, és most meg van nekem bocsátva minden babanettel töltött perc :D . A Papa (apukám) egyenesen zseniálisnak nevezte.

Bigsis,
Hol is vagy?

Lorca,
köszi a felajánlást, ez már egy jó alap! Felteszem a gmailre a temető alaprajzát lefényképezve (igen Lora, erről is van kép 8) )
Akkor már csak a vendégek és az időjárás kérdéses.

Nanica,
ha Linust nem zavarja ez az egész hányásos ügy, akkor szerintem, bízd a természetre, és etesd, ha éhes.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Vagyunk ám csak nagyon besűrűsödteka programok, de azért jól vagyunk és igyekszem jönni!!!

Orsi,
Gratula a jó éjszakához. Isten tartsa meg Sebi jószokását!!!

Timi,
Mi most nem tudunk még menni az uszira, de minden részlet érdekel!!!!!!!!!
Vendég

Sebinek nagy-nagy TAPSVIHAR! :lol: Váljon szokássá eme jó tulajdonság! (azért kopkopkop!)

Temitali
Ha megbeszélünk egy helyet és időt én nagyon igyekezni fogok, de várjatok meg!!!! Egy temetőben én csak eltévedni tudok ha van térkép, ha nincs! :oops: :lol:

Jaj lányok, én megőrülök! Ugyanazt csinálta mint tegnap éjjel. Ráadásul pont ugyanabban az időben. És a szopi sem nyugtatja meg! Aztán egyszer csak elalszik. De olyan keservesen sír! Nem az a "rendes" sírás! Lehet tényleg a foga, de azért remélem ezt hamarosan abbahagyja. Ennél rosszabb ébredést... :cry: :cry:
lora7

Ja és Timi
Számolj be részletesen az usziról! Engem is nagyon érdekel. Meg ha nem titok azt is, hogy mennyibe kerül, mert a honlapon erre vonatkozó infót nem találtam.
lora7

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak valahogy ez a borús időjárás kicsit nyomaszt és még apa is egyfolytában dolgozik. ( Most hétvégén lesz ugye a repülős nap itt és apa főnöke szabin van, így az összes mentőautónak a felszerelését neki kell átnézni, neki kellett az egész hónap beosztását megcsinálni, plusz a repülősnaposat is meg stb., egész nap a mentőállomáson intézkedik, plusz dolgozik)

Kaki: Kicsit lemaradva. Amióta kap minden félét, azóta ritkán kimarad egy-egy nap, de amúgy naponta. Valamelyik nap még három adag is volt és apa úgy döntött, hogy inentől kezdve ő nem pelenkáz, ha kakil, mert ez írtó büdös és nem bírja. Erre valamilyik nap itt hagytam egy kicsit és persze "rakott" egy jó nagy adagot, apa bírta egy darabig a pelenkázást levegővétel nélkül, de aztán muszály volt levegőt venni, majkd meghalt. Utána vol nagy szelőztetés.

Linussal remélem nem lesz semmi gon, szerintem nyugodtan etesd meg.

Ria: Nagyon jó a kocsi, mesélj milyen volt a felavatás.

Orsi: Gratula az éjszakához!!! Remélem ez folytatódik!
Nálunk a forgás miatt folyamatosan arra ébredek, hogy nyüszög nincs fent csak dobálja magát. Olyankor besteszem a cumit a szájába és megnyukszik. SAjnos ez éjszaka többször is előfordul. Ha nem nyugszik meg, na olyankor eszunk, ez általában f3 és f5 között van és max 7-ig alszunk reggel.

Szunyog: Nálunk is van, két héttel ezelőtt nagyon összecsipketék Grétát is, akkor vettünk szunyogriasztot, azóta nincs semmi.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: