Bea!
Nagyon szépen köszönjük, drága vagy!!!

:)
Isteni jók a fotók, igazán gyönyörűek a csajszikák és tényleg látszik hogy valóban elemükben vannak, nagyon büszke lehetsz rájuk, annyira édesek.

Nagyon boldog 5. szülinapot mindannyiuknak előre is - ha addig nem találkoznánk!!!

Kitartás augusztus végéig, ügyes vagy, menni fog!

(Az a furcsa eset a Társalgóban a Szülészetek, kórházak/36 éven felüliek topikban történt velem - 2007.01.31-től kb. ha jól emlékszem. Akkor amikor örömmel elmondtam hogy megint két bébit várunk egyszerre.

:) Akkoriban szerintem ez volt a legolvasottabb oldal a Babaneten.

:) Olyan elképesztő dolgokkal vádoltak többek között, hogy pl. a fotóalbumba a képeket is loptam valakitől, a képen látható család tulajdonképpen nem is mi vagyunk, elmezavarral küszködöm, pszichológusra lenne szükségem, az életem szürke és valószínűleg egyedülálló, unatkozó ember vagyok, stb. stb.
Szerintem ne olvass bele, mert csak elszomorodsz milyen elkeseredett, kétségbeesett illetők is vannak, nem is érdemes foglalkozni ilyenekkel, én is gyorsan tovább léptem az események felett annak idején...)
Éva!
Képzeld, gondoltunk egyet és végül is tegnap mégis elmentünk az Országos Ikertalálkozóra Szigethalomra!!!

Isteni jól éreztük magunkat mindannyian, jövőre is ott leszünk egészen biztosan.

Három fotó:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13167&page=4
Kb. 12:00-13:00-ig voltunk ott. És Ti? Kár hogy nem sikerült összefutni, jó lett volna nagyon.

Annyira nagy hőség volt, így hamar kifáradtak a gyerkőcök a Játszóparkban, el is indultunk hazafelé - pedig kíváncsiak lettünk volna a Queens of Twins szépségversenyre is. Ti megnéztétek?
Nagyon érdekes volt látni ennyi egypetéjű ikerpárt - ráadásul tényleg minden korosztályból, annyira különlegesek, szépek és aranyosak voltak.

Ti először voltatok ezen a talin, vagy minden évben mentek?
Invitáltak a regisztrációhoz (Jázmint és Márkot ikernek nézték

:) ) és mondtuk hogy csak Jázmin iker, a tesója nincs velünk...
Mondták hogy nem baj, kérdezték mi a vezetékneve, lakcímünk, e-mail, telefonszám, születési idő, stb.
Nem akartam jobban belemélyedni hogy miért is nincs velünk Márk Axel, úgyhogy végül inkább bediktáltam az adatokat és kaptak két kék/sárga nyakbaakasztós ajándékot...

Rákérdeztek hogy a pocakban is ikrek vannak-e és boldogan gratuláltak a csajszikhoz.

:) Jövőre már Pálmát és Larát büszkén mutathatjuk be.

Vadvirág