A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek 2 éves kor fölött

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, kicsit húzósra sikerült ez a vizsgaidőszak, mivel több mint 400 hallgatót kellett levizsgáztatnom, ráadásul szóban!
Ami nagyobb baj, hogy ilyen szörnyű hírre érkeztem, ami csak nekem új itt, de még borzongok tőle. (Erika)
Kérdés: tudtok-e valamit azóta róluk, hogy és mit lehetne segíteni nekik? Tud vki időnként híreket "szállítani" róluk? Tudom, hogy a nagymama próbálja állni a sarat, de talán neki is jó volna azt érezni, hogy nincs egyedül.
Mostmár megpróbálok gyakrabban jönni. Állítólag a gépünk is lesz olyan állapotban, hogy tudok képet felrakni.
Üdv: Claire
claire

Sziasztok!

Nekünk is ez volt az első külföldi nyaralásunk a gyerekekkel.
Lignanoban voltunk ez Bibione mellett van. Ez a hely egy gyerekparadicsom, nagyon sekély volt a víz, volt csúszdapark, vidámpark, cirkusz, fókasó stb, szóval mindennapra jutott valami izgalmas program.
Egy olasz utazási irodán keresztül foglaltuk le a szállást, van ott egy magyar lány és van egy zöld szám is, ami nagyon olcsón hívható www.superadria.com a címük. 7éjszakát töltöttünk egy öt fős medencés apartmanban és kb. 85000ft volt átszámítva. Ellátás nem volt, magunknak főztünk. Volt ott is Lidl két utcára tőlünk és mindent ugyanannyiért tudtunk megvenni, mint itthon, úgyhogy kaját nem is vittünk magunkkal.
Az út elég hosszú volt kb. 8 óra, de este mentünk és jöttünk, úgyhogy a gyerekek szinte végig aludtak., elég jól bírták.
Nekünk nagyon bejött ez a hely, minden szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hát ennyi jutott most eszembe.

Éva
éva75

Lányok!!!! Merre vagytok????
éva75

Szia Éva,

mi megvagyunk! Most éppen azon izgulunk, hogy megjön-e a fiúk útlevele a nyaralásig.... Ma voltunk csináltatni ( a férjem tegnap jött haza külföldről, és hát ugye ő is kell hozzá..) sürgősségivel kértük, így 5 munkanap, de elmegyünk érte, nem postán kérjük. Majd küldenek egy sms-t ha kész. Viszont mi kedden már mennénk nyaralni, az apartman le van foglalva... Nem tudom, szerencsések leszünk-e??

Akartam kérdezni, nálatok a nyaralás alatt volt délutáni alvás? Vagy otthon sem alszanak a fiaid már?

Ildikó
ildikó

Szia Ildikó!

Sajnos nálun már itthon sem nagyon alszanak a gyerekek délután. A fiúk már 5 és fél, Lorena meg már 7 és fél évesek, úgyhogy már nem nagyon akarnak aludni. Pedig igazán jó lett volna egy kis ebéd utáni pihenés nekik is és nekünk is.

Hát szorítok az útlevelek miatt, de csak meglesz!!

Képzeld, tőlünk csak visszafelé kérték az útleveleket, azt is a magyar határnál, Ausztria és Olaszország között már nincs is határ.

És hová is mentek pontosan?

Gondolom, már nagy az izgalom, nálunk mindennap számolták a gyerekek, hogy hányat kell még aludni a nyaralásig.

Mi jövőhét pénteken utazunk el megint egy pár napra Hévíz-Alsópáhokra a Kolpingba, már nagyon várjuk azt is, négy éve már voltunk ott, igaz akkor még nagyon kicsik voltak a gyerekek, de már akkor is szuper volt. Most már majd minden foglalkozáson részt is tudnak venni.

Éva
éva75

Szia Éva:),

Görögországba mennénk, a Halkidiki - félszigetre.
Igen, várják már a gyerekek nagyon, főleg a Napsugár, ő tavaly is volt velünk nyaralni szintén Görögoszágba, és nagyon tetszett neki.
Már irogatom a listát, mi mindent kell vinni a három gyereknek... biztosan telipakoljuk az autót..

Sok jót hallottam mára Kolpingról, remélem egyszer mi is eljutunk oda! Csak érdeklődés szinten, mennyibe kerül egy hétvége egy öttagú családnak?

Ildikó
ildikó

Szia!

Hány óra lesz az út autóval Görögországba?

Hát elég drága a Kolping, ötünknek egy kétszíntes nagyapartmanba 102.000Ft lesz, de mi is üdülési csekkből megyünk, amit most kapott a férjem a munkahelyén. , tudom, hogy drága, de felejthetetlen élmény az biztos.

Éva
éva75

Vadvirág!

Olyan régen írtál nekünk!!! Remélem, jól vagytok!!!

Éva
éva75

Éva!
Igen-igen, észrevettem hogy mostmár nem nagyon értek rá írogatni - ami teljesen érthető - inkább csak kivételes esetben, ezért én is csak lényegesen ritkábban nézek be...

32. heti hivatalos kórházi UH-viszgálat: egészségesek, elevenek mindketten. :):)

Az adatok:

A-Baba - BPD: 85 mm, HC: 288 mm, AC: 272 mm, FL: 60 mm, Súly: 1.800 g - koponyavégű fekvés

B-Baba - BPD: 83 mm, HC: 272 mm, AC: 296 mm, FL: 63 mm, Súly: 2.150 g - haránt fekvés

A vizsgálatot végző orvos alaposan megnézte a nemüket és azt mondta hogy szerinte tutira két csajszi van a pocakban. :):)

Vadvirág
Vendég

Szia Vadvirág!!!

Már sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Milyen jó, hogy már 32 hetes vagy és ilyen nagyok már a babák!
Csak így tovább!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Vadvirág!

Hát nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál!!!! Azért ez nem semmi, hogy tényleg két kislányt láttak!!! Gratulálok! És a legfontosabb, hogy jól vagytok mindhárman, ez szuper!!!!

Nagy már a pocid? És hogy bírod ezt a hőséget? Pontosan mikorra vagy kiírva?
Ha ilyen fekvésűek lesznek, akkor tuti császár lesz, vagy amúgy is úgy egyeztetek meg az orvossal?

Puszi

Éva
éva75

Kata!
Nagyon szépen köszönjük, édes vagy! :):)

Éva!
Kedves vagy, köszönjük szépen. :):)

Fotók: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13167

A hivatalos időpont szeptember 8., de mivel Jázmin és Márk 10 nappal korábban érkeztek a vártnál, most is erre számítunk - szóval a csajszik valamikor augusztusban jönnek szerintünk. :):)

A hőséget akkor is csak vízben bírom elviselni ha éppen nem vagyok várandós. :):)

De beüzemeltük a ventilátorokat, működésbe léptek az árnyékolók és előkerültek a virág spriccnik is. :):) Na meg persze rengeteg ásványvíz és zamatos friss, gyönyörű gyümölcs...

Ezennel tutira császármetszésre készülünk (már a 20. héten megbeszéltük az orvosunkkal) nem kockáztatunk még egyszer semmiképpen. :):)

Elvileg be kellene majd feküdnöm kb. 2 héttel a szülés előtt, de én most sem szeretnék.

Majd ha legközelebb megyek a magánrendelésre (36. hét) úgyis felmerül ez a téma és akkor megbeszélem az orvosunkkal hogy tegyen kivételt velünk és majd jövünk ha a babák úgy gondolják napvilágot szeretnének látni - nagyon jól érzik magukat a pocakban hála Istennek. :):)

Ti hogy bírjátok a hosszan tartó tikkasztó hőséget?

Vadvirág
Vendég

Vadvirág, :lol: :lol: :lol:

Csak így tovább !!!
Gyönyörűek a gyermekeitek, megnéztem a képeiteket.
A pocakod meg ÓRIÁSI :roll: :roll: :roll:
Nekem a végén ( 37. hét ) volt kb. ekkora.

Minden jót nektek, kitartás.

Meme
szinta

Szia Vadvirág!
Gratula a hatalmas pocakhoz :lol: Hülye kérdés, de hogy bírod??? És mekkora lesz még 1 hónap múlva??? :lol:
Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek :lol:

Mi így bírjuk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Andi

Kép
gandi75

Szinta!
Drága vagy, köszönjük szépen. :):)

Andi!
Köszönjük szépen, aranyos vagy. :):)

Hát tudod, már profi vagyok az iker várandósságban, szóval simán... :):)

(Pl. alvásnál amikor egyik oldalamról a másikra fordulok, akkor két kezemmel teszem arrébb a bébiket - a pocakot. :):)

Gyönyörűségesek a gyerkőcök, nagyon klassz dolguk van, látszik mennyire élvezik a nyarat.

Egy ilyen medencében én is jobban elviselném a folyamatos tikkasztó hőséget egészen biztosan. :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág!
Csak így tovább! Jó nézni a boldog családod :)

Andi!
Ennek a medencének a fiaim is örülnének ;)

Eri
simones

Vadvirág!

Nagyon szépek vagytok!!! Milyen nagy már Dominika? Csak nem most ballagott?
És tényleg mekkora már a pocakod?!

Ez tényleg egy isteni csoda, hogy megint ikreket vársz???!!!!

Még az is eszembe jutott a képek láttán, hogy mit szólnak-szólnának ezekhez a képekhez azok a kérkedők a másik topikról,akik megkérdőjelezték az újboli ikerterhességedet, hogy honnan lett megint ilyen nagy hasad???
De nem akarom feltépni a sebeket, úgyhogy ne is foglalkozz inkább velük, csak élvezd az ikreket a pocakodban!!!!

Andi
Nagyon helyesek a gyerekek nálatok is!!!! A mieink is egésznap ellenének a medencében.

Puszi

Éva
éva75

Eri!
Köszi édes vagy! :):)

Éva!
Drága vagy, köszönjük szépen! :):)

Bizony-bizony most ballagott az általános iskolából, szeptembertől már az informatikai szakközépben kezdi meg a tanulmányait, Dávid pedig ezzel egyidőben az általános iskolában kezdi meg az 1. osztályt. :):)

Pocak jelenleg 135 cm-es. :):)

Igen, pontosan ahogy mondod, Isteni csoda!!! :):)

(Oh, én mindig kellőképpen és gyorsan helyre teszem az engem ért támadásokat - szerencsére rengeteg nagyszerű barátom van és a családomra is számíthatok mindig mindenben. :):)

A pontosítás kedvéért, az a néhány illető nem csak azt kérdőjelezte meg hogy ismét ikrek vannak a pocakomban, hanem az egész életemet, a családom és az én létezésemet, stb. is merészen cáfolták.

Az irígység, elégedetlenség, sikertelenség, boldogtalanság bizony ennyire elkeseredetté tehet egyes embereket... Csak sajnálni érdemes Őket, amiért nem az ellenkező irányban haladnak az életük felvirágoztatását illetően - ezzel a hozzáállással aligha érik el a céljaikat, aligha valósíthatják meg az álmaikat.

A hozzászólásaikkal bizonyították hogy nincs bennük HIT - és ez meglehetősen megnehezíti a dolgokat.

Egyébként a NYILVÁNOSSÁG MINDIG IGAZÁN HATÉKONY SEGÍTSÉG lehet bárkinek ilyen és efféle ügyekben - akkoriban az egyik általuk személyesen ismert és elismert régi topik tagtól kértem hogy jöjjön el hozzánk, nézze meg a saját szemével a mondandóm igazság tartalmát - akár hivatalos papírokkal is alátámasztva.

Szerencsémre Őt valóban érdekelte az igazság, közel is lakik hozzánk, úgyhogy a kedvemért megtette ezt a szívességet, majd beszámolt nekik minderről...

Ti pedig - még sok jó emberrel közösen - könnyedén átsegítettetek a csalódáson, amit akkoriban okoztak. :):)

Valószínűleg ez csak egy jó kísérlet volt arra, hogy eltávolítsanak a köreikből, ha éppen nem lett volna ez az indok amivel elüldözhetnek, akkor előbb-utóbb egészen biztosan keresnek valami más ürügyet hogy ezt elérjék.

Egyszerűbb, gyorsabb lett volna mindez, ha őszinték és megkérnek erre nyíltan. Nyilván nem maradtam volna tovább egyetlen pecig sem - hiszen senki nem szeret olyan helyre járni, ahol nem látják szívesen...)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Holnap ikertalálkozó lesz Szigethalmon, sok-sok programmal, mi ott leszünk, ha van kedvetek gyertek!

www.ikertalalkozo.hu

itt megnézhetitek a programokat.

Vadvirág

Hát nem semmi, hogy már ekkorák a gyerekeitek!!! És hogy fogadják az ikreket? Várják őket?

Éva
éva75

Éva!
Hú, jövőre mi is szívesen mennénk erre a talira, ha akkor is lesz ilyen!!! :):)

Biztosan nagy élmény lesz, rengeteg élménnyel.

Majd írd meg milyen volt, nagyon kíváncsi vagyok. :):)

Persze, nagyon várják már a csajszikákat mindannyian, tulajdonképpen elkezdődött a visszaszámlálás, már a célegyenesben vagyunk hála Istennek... :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Nagy gratula a pocidhoz,ÓÓÓÓRIÁSI !
Sok kitartást az utolsó hetekre!
A gyerekeid gyönyörűek,és ha nem tudnám,hogy milyen idős a nagy leányzó,akkor bizony sokkal idősebbnek gondolnám!(bár az én nagyom 15 éves,sokan 18-19-nek nézik)

Kicsit kimaradtam a képből,de elárulnátok nekem,hogy mikor és hol került fel Vadvirágról ilyen híresztelés,amit itt olvastam?
Ez megmondom őszintén,hogy teljesen ledöbbentett!!!!
Ez gonoszság vagy rosszindulat?
Egy értelmes ember nem hoz fel ilyen témát ,hogy valaki áll ikerterhes! Agyilag frusztrált az illető???????????
Inkább örülni kellene mások boldogságának,szerencséjüknek...............
Szoval légyszíves írjátok meg,hogy ez hol és mikor jelent meg a neten!

Rolunk:Közeledik az ötödik szülinapunk(agusztus 15).
A csajszik igazán elemükben vannak,ráadásul ovi sincs,Nagyon nehéz összehangolnom a munkát és a melot,bár most csak 4 orában dolgozom a nyáron. A napom ugy telik.hogy reggel fél hatra bemegyek melozni fél tizig,aztán haza és kezdödik a fözés,sétáltatás stb este tízig.:(
Szóval már megvagyok rogyva,és még 4 hét.
A csajokat senki nem válalja el a családbol,monván hogy három azért sok.................................

Bocsi,hogy most másnak nem írok külön,de ennyire telt ma,még lehet,hogy megprobálok képet felrakni,de ha kicsinyiteni kell,akkor sajna elmarad!

Mindenkinek puszi!
Bea

Kép
beatrix2

Kép Kép Kép Kép

Lányzoim a barátnöjük szülinapján a malomvölgyi parkerdőben

Kép
beatrix2

Bea!
Nagyon szépen köszönjük, drága vagy!!! :):)

Isteni jók a fotók, igazán gyönyörűek a csajszikák és tényleg látszik hogy valóban elemükben vannak, nagyon büszke lehetsz rájuk, annyira édesek. :):)

Nagyon boldog 5. szülinapot mindannyiuknak előre is - ha addig nem találkoznánk!!! :):)

Kitartás augusztus végéig, ügyes vagy, menni fog! :):)

(Az a furcsa eset a Társalgóban a Szülészetek, kórházak/36 éven felüliek topikban történt velem - 2007.01.31-től kb. ha jól emlékszem. Akkor amikor örömmel elmondtam hogy megint két bébit várunk egyszerre. :):) Akkoriban szerintem ez volt a legolvasottabb oldal a Babaneten. :):) Olyan elképesztő dolgokkal vádoltak többek között, hogy pl. a fotóalbumba a képeket is loptam valakitől, a képen látható család tulajdonképpen nem is mi vagyunk, elmezavarral küszködöm, pszichológusra lenne szükségem, az életem szürke és valószínűleg egyedülálló, unatkozó ember vagyok, stb. stb.

Szerintem ne olvass bele, mert csak elszomorodsz milyen elkeseredett, kétségbeesett illetők is vannak, nem is érdemes foglalkozni ilyenekkel, én is gyorsan tovább léptem az események felett annak idején...)

Éva!
Képzeld, gondoltunk egyet és végül is tegnap mégis elmentünk az Országos Ikertalálkozóra Szigethalomra!!! :):)

Isteni jól éreztük magunkat mindannyian, jövőre is ott leszünk egészen biztosan. :):)

Három fotó: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13167&page=4

Kb. 12:00-13:00-ig voltunk ott. És Ti? Kár hogy nem sikerült összefutni, jó lett volna nagyon. :):)

Annyira nagy hőség volt, így hamar kifáradtak a gyerkőcök a Játszóparkban, el is indultunk hazafelé - pedig kíváncsiak lettünk volna a Queens of Twins szépségversenyre is. Ti megnéztétek?

Nagyon érdekes volt látni ennyi egypetéjű ikerpárt - ráadásul tényleg minden korosztályból, annyira különlegesek, szépek és aranyosak voltak. :):)

Ti először voltatok ezen a talin, vagy minden évben mentek?

Invitáltak a regisztrációhoz (Jázmint és Márkot ikernek nézték :):) ) és mondtuk hogy csak Jázmin iker, a tesója nincs velünk...

Mondták hogy nem baj, kérdezték mi a vezetékneve, lakcímünk, e-mail, telefonszám, születési idő, stb.

Nem akartam jobban belemélyedni hogy miért is nincs velünk Márk Axel, úgyhogy végül inkább bediktáltam az adatokat és kaptak két kék/sárga nyakbaakasztós ajándékot... :):)

Rákérdeztek hogy a pocakban is ikrek vannak-e és boldogan gratuláltak a csajszikhoz. :):) Jövőre már Pálmát és Larát büszkén mutathatjuk be. :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág! Nem fáj a hátad? :roll: Ez akkkkkora pocak, hogy én még nem is láttam ekkorát :oops: :lol: Jó nagy csajok lesznek a pocakméretből ítélve. :lol:
Hihetetlen, még mindig a hatása alatt vagyok a képeknek :lol: De egyébként gyönyörű is egyben :lol: Jó egészséget kívánok mindenkinek (babáknak, mamának, családnak) :lol:

Andi

Kép
gandi75

Andi!
:):) Hát remélem is hogy Ők is elérik simán a 3-3 kg-ot... :):) Köszönjük szépen a dícséretet, édes vagy! :):)

Hátammal minden OK, viszont mostanság ebben a hőségben annyira lassan sétálgatok kb. mint egy csigabiga. :):) Szépen, lassan, megfontoltan - eltart egy darabig amig pl. az Auchan parkolójában elérünk az autóig. :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Bea

Gyönyörűek a lányok!!!

Vadvirág

Kár, hogy nem találkoztunk, mi kb. 10után értünk oda és este 7-ig voltunk ott kb., nagyon szuper volt, megnéztük az iker szépségversenyt is, Lorena az első sorból tapsolta végig, annyira tetszettek neki a lányok., pláne a végén a koronázás.

Annál a kis virágnál mi is megfordultunk egy párszor, ahol le vagy fényképezve.

Most voltunk itt először Szigethalmon, pár éve még Ercsiben tartották, ott voltunk először, azóta meg mindig készültünk ide, Szigethalomra, de mindig lekéstünk róla valahogy.
Én is csináltam jó sok képet, csak azok az otthoni gépen vannak, de majd próbálok feltenni egy párat.

Képzeljétek, találkoztam két kis manóval, akik a 26.hétre születtek, az egyik nem volt 70dkg, a másik sem volt még egy kg, és most már 18hónaposak voltak és makk egészségesek!!!!!! Majdnem elbőgtem magam rajtuk, annyira jó volt látni, hogy még vannak csodák!!!!

Most mennem kell dolgozni, később még írok.

Puszi

Éva
éva75

Ja, még az lemaradt, hogy több, mint 200 ikerpár jött el és 6 hármasiker. Tényleg szupi volt, jövőre mindenki ott legyen nekem!!!!

Éva
éva75

Szia Vadvirág!

Lehet tudni, hogy a csajok 1 vagy 2 petéjüek?

Kata

Kép
kateduo

Kata!
Nem tudták megmondani, de mostmár hamarosan kiderül mennyire hasonlítanak egymásra... :):) Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk már. :):)

Éva!
Azok az idősebb nénik is elképesztően édesek voltak. :):)

Jövőre úgy időzítjük az érkezést, hogy éppen kezdetét vegye a szépségverseny, Jázminnak is egészen biztosan nagyon fog tetszeni a koronázás és egyebek, még sosem látott ilyet élőben. :):)

De ha lehet, akkor valahogy majd találjuk ki addigra, hogyan értesítsük egymást hogy tudjunk talizni végre. :):)

Vadvirág
Vendég

Ok!!!!!!

Ezt találtam az ikertalálkozóról, itt meg is tudod nézni a lányokat:

http://velvet.hu/onleany/iker0730/

Puszi

Éva
éva75

Sziasztok!

Milyen nagy lett a forgalom a topikban amíg nem néztem be!!

Vadvirág! :D
Örülök én is hogy jelentkeztél, nagyon csinos kismama vagy, óriási pocakkal!!!

Mi megjöttünk a nyaralásból, jól éreztük magunkat, a fiúknak is nagyon tetszett, sőt, a Szabi haza sem akart jönni... Hosszú volt az út ( Görögország, Halkidiki félsziget), de beszereztünk egy hordozható dvd-t a kocsiba, és a gyerekek végig meséztek :D
Próbálok feltenni képeket!

Még valami, ahogy néztem Vadvirág albumát, észrevettem én is a spriccelős virágot, nem tudjátok véletlenül hol lehet ilyet venni? A nyalalásunk alatt is láttunk ilyet, és már akkor is nagyon tetszett a gyerekeknek is.

Kép

Ildikó Kép
ildikó

Éva!
Szépek a csajszik, köszi a linket! :):)

Ildi!
Szuper jók a fotók!!! :):)

Itt akár meg is rendelheted a margarétát:
http://web.tvnetwork.hu/netrend/bolondm ... menyek.htm

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Most volt az RTL Klubon is az ikertalálkozó és egy pillanatra mutatták Ádámot és Zolikát is!!!!

Éva
éva75

Éva!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó meglepi! :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Éva,
sajnos későn olvastam a hozzászólásodat, lemaradtam a műsorról.
Viszont megbeszéltük a férjemmel, hogy jövőre biztosan elmegyünk a gyerkekekkel. Csak időben tudjuk róla :D Általában ugyanazon a hétvégén van minden évben?

Vadvirág!
De örülök, hogy tudtál segíteni!! Rendelek is, ez nagy élmény lesz a gyerekeknek, és ráadásul a füvet is locsolja az udvarban, és olyan klasszul néz ki!! Köszi, hogy betetted a linkjét :D !

Ildikó
ildikó

Ildikó

Ha jól emlékszem június v. július 27-én lesz megrendezve, be is mondták, de majd a www.ikertalalkozo.hu oldalon biztosan írni fogják a pontos dátumot.

Éva
éva75

Mi sem tudtuk, hogy lesz a Fókuszban az ikertalálkozóról összeállítás, és azt sem tudtuk, hogy lesznek benne a fiúk.

Éva
éva75

Vadvirág!

Hááááááááááát,elolvastam ezt a bizonyos topicot!
Most mit mondjak..............? Ennyi hazugsággal etetni az embereket?(NA PERSZE CSAK SZERINTÜK)
Ezek után,csak,és ismételten azt tudom mondani,hogy ezek,nem ők,egy frusztrált,érzelemszegény,kiszuperált emberek!
És még mindig CSODÁLLAK Téged!!!
Én az első hsz után kőkeményen elküldtem volna őket,mig te megprobáltad békésebben elintézni.
Egy dologban szerintem azért tévedsz,mert azt írtad,hogy sandy=fanny. Ez szerintem nem igaz így ebben a felállásban!
Olvasd el egymás után az összes hozzászolást,és szerintem Te is rájössz erre(legalábbis szerintem így van):sandy=fanny=melcsi
Nézd át,hogy mindig szinte egymás után írodtak,és melcsi csak akkor támadt,mikor már más néven megtette azt.Sandy hozzászolása után megkerül a rég eltünt fanny szinte rögtön,majd nemsokra rá melcsi támad,aki elötte még jopof ivolt.
Ja és ami szembetünt még,hogy melcsi honnan ismeri ennyire jol fannyi házaséletét,hiszen csak néha leveleznek?Hiszen azt írta fannyrol,hogy 100%-os a házaséletük,vagyis ez jött át.
Ha én valakit személyesen ismerek,még akkor sem mondhatom ezt el,mert ez csak 2 ember ügye.
Szoval fel a fejjel,ne gondolj rá!
Én személyesne nem ismerlek,de ezt hiszem teáltalad már örültünk és zokogtunk is ezen a topicon,átélhettük veled az örömöt és a bánatodat is!
MARADJ MEG MINDIG ILYEN NYILTNAK ÉS ÖSZINTÉNEK,MI(legalábbis remélhetem,hogy mindenki így érez)ILYENNEK SZERETÜNK ÉS TISZTELÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi mindenkinek a lányok dicséretét,bár egy kis elevenséget átadhatnék nektek!

Bea

Kép
beatrix2

Bea!
Köszi, édes vagy! :):)

Számomra teljesen mindegy miért történt, hogy volt, már rég nem érdekel... :):)

Igazából bárkiről bármit ki lehet találni és elkezdeni terjeszteni - még akkor is ha konkrétan ismert személy.
(Lásd: bulvársajtó.)

Bőven elég ha valaki bármiben egy kicsit is eltér az átlagtól, máris megindulnak a pletykák - pláne ha nagyon kilóg a sorból valamiért... :):)

Egyszerűen arról volt szó, hogy nem illettem abba a csapatba és ezt nem őszintén közölték velem - én meg nem vettem észre időben. Na de sebaj, úgysem vagyok még 36 éven felüli. :):)

Ildi!
Örülök hogy tudtam segíteni.

Ha lesz kertünk egyszer, mi is veszünk min. 6-ot mindenféle színben. :):) Tényleg nagyon jópofa, ötletes és hasznos, nekünk is nagyon megtetszett...

Ha esetleg lesznek majd fotók, kíváncsi lennék, biztos jókat játszanak majd a gyerkőcök a hőségben, kellemesen üdítő lesz egészen biztosan. :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Én olyan boldog vagyok! Végre elkelt Anyukámék háza és ide költöznek hozzánk, pár utcára tőlünk vesznek egy szép új házat és nagyon sokat fognak segíteni!!!! Nem kell aggódnom, hogy mindig az én gyerekeim az utolsók az oviban, ez nem lesz többé!!!

Puszi

Éva
éva75

Éva! :lol: De jó, hogy ilyen boldog vagy :lol: :lol:

Mi meg jövőre akarunk elköltözni Anyukáméktól :? Igaz mi is kb. 5 percre tőlük. Na akkor meg az én gyerekeim lesznek az elsők az oviban, mert én megyek dolgozni fél 8-ra. :roll: :cry: Most még Anya viszi őket, és így ők az utolsók :lol: , mert ráérnek elindulni itthonról 8 körül :lol:

Vadvirág! Egyben vagy(tok) még? :lol: Nekem ilyenkor már 2,5 hetesek voltak (idekint) :roll:

További szép napot mindenkinek: Andi

Kép
gandi75

Éva!
Micsoda remek hír! De szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! :):)

HURRÁ, ez valóban fantasztikus! :):) Tényleg nagyszerű olvasni mennyire boldog vagy... :):)

Szívből GRATULÁLOK!!! :):)

Kép

Andi!
Naná, a bébik a egyelőre még a pocakban lubickolnak, istenien érzik magukat odabent. :):)

Természetesen azonnal írok nektek amint a karjaimban tarthatom a babácskákat... :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Éva!
Ez tényleg jó hír! Nekem is nagyon sokat segít mindkét nagymama, nem is tudom, mit csinálnék, ha nem laknának a közlelünkben!

Képzeljétek,
megjöttek a margaréták :D , tök jó, nagyon tetszik a gyerekeknek is, bár még az időjárás miatt még nem nagyon volt locsolkodás..
Majd teszek fel képeket is. :D

Ildikó
ildikó

sziasztok!

Hát tényleg nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen közel lesznek a szüleink!!!

Vadvirág
Már akkor is üznej, ha elindultok szűlni, hogy lélekben veletek lehessünk!!!!
Hány napotok van még hátra?

Ildikó
Biztosan jó móka lesz a pancsolás!!!

Andi
Eddig az én fiaim is az elsők voltak reggel és délután az utolsók, hallgattam is tőlük eleget emiatt.
A lányom meg a napközit utálta, úgyhogy most mindenki megnyugszik majd.

Éva
éva75

Sziasztok!

Lányok!
Jó nektek, hogy sokat segítenek nektek a nagymamák. :)
Én már nem is kérek a segítségükből, mert úgysem jönnek. Persze, ha a másik gyerekük akar valamit, akkor rögtön ugranak.
Csak akkor találnak meg, ha nekik kell valami :(
Pedig szegény fiaim már többször is felhívták őket telefonon, hogy szeretnének velük játszani. De soha nem érnek rá, mindig van valami fontosabb problémájuk, pedig nyugdíjasok. :twisted: Ilyenkor úgy sajnálom a fiúkat. :cry:
Ők is az elsők és az utolsók szoktak lenni az oviban. ;)

Vadvirág!
Majd tényleg írj, ha tudsz. :)

Eri
simones

Sziasztok!

Képzeljétek, ma egy nagyon finom fogyókúrás sütit sütöttem!!
Pár kilótól szeretnék megszabadulni, és megint elkezdtem norbizni, így kipróbáltam egy update 1-es sütit ( ezt egész nap lehet enni, nem hízlal), és meglepődtem, hogy milyen finom lett!
Itt a receptje, ha szeretné valaki kipróbálni:

Habos almás

3 tojás
25dkg túró
3dkg zabkorpa
1 alma
0,5 sütőpor
1 kiskanál folyékony édesítő
reszelt citromhéj
1 kiskanáll citromlé
1 mokkáskanál fahéj
1 egész tojást és 2 sárgáját , a túrót és a zabkorpát összekeverjük, majd fél órát hűvös helyen pihentetjük. (Én csak kb. 10 perig pihentettem, alig vártam hogy kész legyen..)
Ezután hozzákeverjük a sütőport, az édesítőt és a reszelt citromhéjat.
Egy 22cm-es kerek, kapcsos sütőformát kimargarinozunk, és egyenletesen elterítjük benne a túrós masszát.
Az almát lereszeljük, fahéjjal megszórjuk, és ráhintjük a túróra.
Előmelegített sütőben, közepes lángon, adig sütjük, míg a széle és a teteje rózsaszínű nem lesz.
Ekkor egyenletesen rákenjük a 2 tojásfehérjéből citromlével és pár csepp édesítővel felvert tojáshabot, és addig sütjük, amíg megbarnul egy kicsit a teteje.
Jó étvágyat hozzá!

Eri!
Nagyon együttérzek veletek, rossz lehet a fiaidnak. Nem is értem a nagymamáitokat, hogy nem tudják meglátogatni az unokáikat...
:(

Ildikó
ildikó

Éva!
Rendben, előre is köszönöm szépen, édesek vagytok mindannyian - rengeteget fog számítani!!! :):)

Szeptember 8. a hivatalos időpont... :):)

Eri!
Sebaj, remek Kispasasok mindketten és nagyon ügyesek vagytok, klasszul megoldjátok Ti magatok is - mégha néha nem is olyan egyszerű feladat! :):)

(Szerintem a nem szívből jövő segítség úgysem lenne az igazi senkinek.)

Ne szomorkodj egy percig sem, hiszen a rokonainkat nem válogathatjuk meg - elfogadjuk Őket olyannak, amilyenek...

Ildi!
Nyam-nyam, igazán fincsi lehet a leírtak alapján, eltettem a receptet, majd ha hűvösebb lesz ki is próbálom. :):)

Vadvirág
Vendég

Eri

Sajnálom, nekem is nagyon odavannak a gyerekek a nagyszülőkért, el sem tudnám képzelni, hogy ne jöjjenek hozzájuk.

Képzeljétek, nem sokáig tartott a boldogságom, Apukám mégsem akar ideköltözni hozzánk, teljesen kikészültem én is és Anyu is, de még azért van remény, mert holnap még eljön és leül tárgyalni az eladóval, akinek a házát vették volna meg.

Kitaláltam, hogy ráküldöm a gyerekeket, hátha ők meglágyítják a szívét, mert már megígérték a Lorának, hogy ideköltöznek és nem kell napközibe járniuk stb, ők is nagyon csalodottak lennének, szorítsatok, holnap este jönnek!!! Remélem, Anyu megpuhítja, mert ő nagyon szeretne a közelünkben lakni és a ház is gyönyörű, amit kinéztek.

Vadvirág
Akkor már nincs sok hátra!!! Nagyon szorítok!!!

Éva
éva75

Éva!
Köszi, köszi, köszi! :):)

Dehát miért gondolta meg magát Apukád? Elképesztőek tudnak lenni néha a pasik, az tuti... :):)

Szerintem egészen biztosan sikerül Anyukádnak és a gyerkőcöknek rábeszélni Őt hogy mégis költözzenek oda... :):)

Szívből DRUKKOLOK!!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Köszi, nagyon aranyos vagy!!! Majd ma este kiderül minden!!! De remélem, hogy meg tudjuk puhítani!!!

Éva
éva75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: